Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok - 1x02

2017. november 04. 09:00 - BBrigusz

Indításképp a lányok azon siránkoznak, mekkora geci ez a Béla, mer' ez most itt azt hiszi, hogy ők csak úgy meg fognak házasodni, hát nem. Isznak az örök szingliségre, de Piros az nem, mert ő bízik a true love-ban. Elmehetne a The Bachelor-ba szerintem. Eközben Béla ki van akadva, hogy mekkora elkényeztetett libák ezek, mekkora lehetőség ez, Ildikó mondja, hogy hagyják a picsába. Béla betámadja őt is, milyen szarul nevelted te ezeket? Piros a házasságról áradozik, meg a biztonságról, Hajnal megosztja saját keserű tapasztalatait (ismét..), ülnek a földön és vedelnek. Béla szerint Angéla vénlány, Ildikó szerint nem az, csak öntudatos nő. Aha… ez olyan mint amikor valaki egy nem túl dekoratív kisbabát „aranyos”-ként definiál. Béla Pirosnak szurkol, go házasság, go kastély! A lányok spiccesen ismét megfogadják, hogy nem mennek férjhez, ezúttal Piros is, mert le lett itatva.

vlcsnap-2017-11-02-15h06m15s536.png

Tovább
komment

Aranyláz Alaszkában 8x04 - Attól még, hogy aranyat bányászol, ne hidd azt, hogy gazdag vagy

2017. november 03. 17:00 - Chat Géza

 

Vágjunk is bele, mert az arany nem fogja csak úgy kiásni magát az zicher. Ezt Parker is tudja, aki röviden vázolja a mostantól érvényes munkamenetet: csak akkor állhat le Mosátán, ha elromlott, az rossz kifogás a gép egy helyben álldigálására, hogy beesteledett, vagy az, hogy hétvége van. Igen jó lehet Parkernek dolgozni. Mindegy is, mert nettó 8 perc adásidő alatt sikerül a helyére pattintani a speciálba legyártott 45 méteres futószalagot, amivel minden adva van ahhoz, hogy a Mosátán elkezdjen végre dolgozni. És ez nagyon fontos, mert így is ípphogy nem kap agyvérzést attól, hogy Hoffman már kétszer jobb heti mérleget mutatott, mint ő. Ez azért is cseszi fel idegileg, mert:

A csávó még egy ékszerboltban se találna aranyat.

Tovább
komment

Oltári csajok - 1x01

2017. november 03. 15:00 - BBrigusz

Elnézést kell kérjek, teljes félreértésben voltam eddig, az előző rész nem ELSŐ rész volt, hanem BEVEZETŐ. Tehát ez most itt kéremszépen az ELSŐ rész, remélem senkinek nem voltak álmatlan éjszakái emiatt.

Ott nyitunk, ahol előzőleg abbahagytuk, Hajni megtalálja Márk ágyában a csúnyaságokat, aki hebeg-habog egy sort, próbálja elhitetni a csajjal, hogy valójában csak egyedül maszatolt a takaró alatt, de a lány nem hiszi el.

Hajni elviharzik, Márk elküldi Angélát, majd drámaian veri a fejét az ajtófélfába. Ildikó felhívja Bélát, hogy inkább menjen másnap érte, mert ő most lelki támasz, Piros meg nem hiszi el, hogy ez really megtörtént, hát a Márk az nem olyan. Ildikó aszongya tuti volt több is, mert a férfiak mind disznók, csak potyogtatják a zabigyerekeket, mert szar, hazug emberek. Angéla eljátssza a békülni akaró, jófejkedő nővért, mintha mit sem sejtene hugicája szívfájdalmáról. Hajni kijön, elmondja, hogy ő itten most meg lett csalva, jön egy kis összeborulás, nekem meg bevillan az a jelenet, amikor Baby Johnny távozása miatt sír az ágyon és a nővére fésülgeti a haját, csak az jobban megérintett, mert 7 éves voltam amikor láttam, és kurvagyakran láttam, mivel anyám folyamat azt nyomatta VHS-ről.
vlcsnap-2017-11-02-14h27m33s400.png

Tovább
komment

Viktória 1x01 - 123-as baba

2017. november 03. 13:00 - orsika29b

Kiindulási pontként történelmi hely- és időmeghatározást kapunk 4 sorban. A nyitójelenetben lóhalálában érkező, gyász karszalagos futár hozza a hírt Windsorból Kensingtonba, mely szerint a király halott, Alexandrina Viktória az új királynő. A ház népe alszik, a szolgák kedvenc helye a füles fotel. Természetesen a frizurák hajnalban is tökéletesek, miazhogy. A dadus (Lehzen) sokatmondóan mosolyog, a pótpapa (Sir John Conroy) munkához lát. Szedjed má' magadat rendbe, láccik hogy egész éjjel ittál, hát te leszel a királyi főkomornyik. Jófajta angol aprópénz marokba, meghajlás, nagy biznisz lesz az új királynő körül lebzselni.

23131479_823448264491663_1000676028_o.png

Tovább
Címkék: Viktória
komment

The Leftovers 2x10 - I Live Here Now (Évadzáró)

2017. november 03. 11:00 - Szencsike

Elérkeztünk az évadzáróhoz, Jarden, készülj a legrosszabbra! Ugorjunk megint vissza az időben, John születésnapjának estéjére. A két család már búcsúzkodik, Evie átadta az ajándékát és megy a barinőivel szórakozni, vagy legalábbis ezt hittük még naiv nézőként. Most a kiscsajokkal megyünk tovább, a kocsiban szól a zene, a lányok némán utaznak, a BM filozófiát már rég megtanulták, Evie ki is kapcsolja a rádiós rapet, egyik barinő kissé csalódott is emiatt, de úgy látszik Evie a főnök. A másik elkezd sírdogálni, Evie szótlanul ugyan, de fegyelmező pillantásokat vet rá. A BM elvei szerint papíron üzeni neki, hogy ne sírjon. Emlékszünk a legelső epizódra, a lányok ugyanígy csöndben kocsikáztak hazafelé a tótól, akkor még ki gondolta volna… Megérkeztek a tóhoz, elrendezik a kocsit, hogy úgy tűnjön mintha „váratlanul eltávoztak" volna, és kiveszik a csomagtartóból a hátizsákjukat. Evie-nek megakad a pillantása Kevinen, ő épp ekkor készül a tóba ölni magát, hogy megszabaduljon Pattitól. Pár pillanat bámulás után Kevin a tóba ugrik, Evie pedig hátat fordít és elindul a barinőkkel a BM farmra. Ekkor megrázkódik a föld, majd a tó közepén lesz egy óriási repedés, amiben a tavacska eltűnik. 1.png

 

Tovább
komment

Feleségek luxuskivitelben 1x05 - Négy lakás alatt nincs szex

2017. november 03. 06:56 - sixx

vlcsnap-00001_43.png

Vége a török kalandnak, visszakerülünk a szürke hazai hétköznapi rongyrázásba, aminek első momentuma Ritát érinti, és még csak nem is ő rázza a rongyot, hanem az exférj, aki a házmester legnagyobb bánatára előveszi romantikus énjét, és a stáb tanácsára rózsaszirmokkal hinti be a lépcsőházat, meg lebasz az ajtó elé egy nyolcvan szálas, fehér rózsacsokrot, hogy Rita elaléljon. Rita köteleségszerűen elalél, mert csak nem felejtette el, milyen jó is volt a faszival akkor, amikor még nem kártyázta el a családi vagyont és a nagymama ezüst étkészletét. A gyerekei is örülnek a dolognak, csak az apjuk meg az anyjuk randizik majd. Egy forgatócsoport persze tök spontán pont akkor volt náluk, amikor anyu felcígölte a két bőröndöt az emeletre. A csokor mellé vacsorameghívás is jár.

Tovább
komment

Oltári csajok 1x00 - Bevezető rész

2017. november 02. 17:00 - BBrigusz

Ágyjelenettel nyitunk, meg egy futó lánnyal, ha tippelnem kéne a szexelő pasi a lány párja lehet, közben csengetés. Jön az Intro, klasszikus telenovellás, kicsit olyan 90-es évek beütésű. Egy nappal korábban járunk: pöttyös ruhás lány csenget fel valahová, a két nővérét meg az anyját keresi, mint kiderül, rossz helyen. Az egyik csaj a másik lábát gyantázza nagy jajgatások meg pezsgőzések közepette, a jajgatósnak most lesz az eljegyzése. Feltűnik még anyu pasija, aki ügyvéd, és tutira szerepelt már valamelyik sorozatban, de gőzöm sincs melyikben, azt viszont most megmondom, hogy simliskedni fog. Piros, aki az előbb csengetett, a legkisebb hugica, hozza az elmaradhatatlan csetlő-botló, cuki kislány karaktert, de nem a lakásban van a tali hanem a szalonban, ejjnye. Najóvanakko’ menjél a hotelba oszt kész. Eljegyzési buli lesz, tuti elkésik, konstatálják a többiek, kedves tőlük.

vlcsnap-2017-11-02-09h30m07s831.png

Eközben két pasi ücsörög egy Büró nevű kávézóban, ami gondolom a sorozat Central Perkjeként/Rózsa Bisztrójaként fog funkcionálni. Az egyik a majdani vőlegény, Márk, a másik meg a haverja, akinek az anyja a tulaj. Ez a srác fix, hogy nyert már Fenyő Iván-hasonmásversenyt, vagy annak valami  eltitkolt rokona. Márk szarik az eljegyzésbe, stíröli a kávézgató lányokat, a spanja meg bele van zúgva a csajába ezt most megmondom, aki amúgy a Hajni nevet viseli.

Az utcán két huligán-wannabe köt bele Pirosba, ki is rabolják menten, meg még fel is lökik, én meg nem tudom elhinni, hogy még őket is ennyire meg kellett stylingolni… Ez is olyan sorozat lesz mint a Tuti Gimi anno amiben minden pasi helyes és minden csaj bombanő, mindemellett mindenki mindig trendi. Lassított felvételben megjelenik egy tejfelesszájú motoros hero, aki felsegíti a lányt. Megy a cukiskodás, kezdek félni, hogy ez a sorozat nekem too much lesz. Jaj el fogok késni, kinyírnak, nyugivanmáá elviszlek, hovakellmenni, guglizzuk ki, megvan, gyeremámenjünk. Elindulnak.

vlcsnap-2017-11-02-09h30m17s267.png

>Anyu és a pasija mindeközben találkoznak a hotelnél Anyu uncsitesójával, akit Hűvösvölgyi Ildikó játszik, Anyuról pedig kiderül, hogy Ildikó a becses neve,a pasija meg Béla, na végre. Örömködés van, itt van a menyasszony és a flegma nővére, Angéla is, a slusszpoén meg az, hogy az egész hepajt Tünde néni állja, mert hát neki nem számít a pénz, igazi bulibáró.

vlcsnap-2017-11-02-09h30m40s728.png

A dekoráció csodálatosgyönyörű, jajdeszépaszerelem, olvadozunk a gyönyörtőll, én meg azon gondolkodok, velem van-e a baj, hogy eszembe sem jutott, hogy eljegyzési bulim legyen, oszt tessék: mégis bódogság van itthon.
Piros meg a motoros rossz hotelbe mennek, kicsi romizás, irány tovább.
A dekoratőrt Lehelnek hívják, a vőlegény spanja meg János, akinek a telója tele van Hajnalról készült képekkel, hát így legyen ötösöm, tudtam én, ő a hősszerelmes-legjobb barát.
A fiatalok motoroznak, nekem meg tökre bejönnek ezek a Budapest-képek, megérkeztünk, gyere be fiú, á nem, akkor szia. Ez a lány minden jelenetben úgy szaladgál ki-be mint én 5 évesen amikor titokban rájártam a Mikulás-csomagomra.

Márk apja is feltűnik, aki elvált az anyjától, mint megtudjuk. Ez a srác tökéletesen hozza az irritáló bájgúnár figurát, Jani meg a szerény szépfiút, kíváncsi vagyok mennyire sikerül később formálni a karaktereket. Jani szerelmet akar vallani Hajnalnak, de végül inkább úgy tesz, mintha Márk sorait olvasná, és így teszi meg. Mindig is tudtam, hogy nem vagyok egy romantikus típus, de ez a pár perces jelenet annyira közhelyes és elcsépelt lett, hogy bármennyire is próbáltam értékelni, abszolút nem sikerült. Végül lánykérés, igen, mindenki happy. Kajálás, Béla titkolózva telefonál, huncutkodik valamin, mondtam én.

vlcsnap-2017-11-02-09h31m12s307.png

A motoros fiú visszahozza Piros táskáját és leadja a recepción, és az ő neve is kiderül, Kornél, aki még mindig nem hajlandó bemenni a bulira. Angéla közli Hajnallal, hogy lelép, aki ezért durci, nanehogymá’ lelépjél, irigy vagy. Verbális cicaharc, sértődött elvonulás.
vlcsnap-2017-11-02-09h31m57s767.png

A friss jegyespár romantikus esti összebújásával párhuzamban Angéla a szobájában a magánytól szenvedve végiglapozza az RTL Group összes csatornáját Bones-tól Aranyosin át egészen a Szulejmánig, és meggyötört arccal látványosan szenved fekete selyemköntösében.
A hotelből épp távozni készülő Tünde megosztja Pirossal a szerelemről szóló bölcs gondolatait, illetve a tényt, hogy amúgy neki van egy kastélya, ami üresen áll. ( párhuzam Berényi Claudia villájával or what? ) Amint egyedül marad, Tünde titokzatos levél írásába kezd. Piros túlbuzgón faggatja a recepcióst a lovagjáról, aki annak ellenére sem emlékszik a fiú nevére, hogy azt ő maga kérdezte meg. Búcsúzáskor Hajnal békülni próbál Angélával, de az inkább nem kér belőle. Béla lelép, Ildikó pedig megkapja Tünde levelét.

Mit ad Isten, Kornél épp a lányok lakásának házánál a gondnok, így Piros elhatározza, hogy marad. A Márk és István közötti párbeszédek szerintem az epizód mélypontjai, minden egyes dialógusban elhangzik, hogy az anyuka lelépett, és milyen szar együtt az élet. Nem tudom ebből lehet-e bármi élvezhetőt kihozni később. Márk dobolós tombolása WTF kategória, ebben a srácban annyira nincs semmi vonzó, hogy az leírhatatlan. Angéla felbukkan, gyere dugjunk-jellegű monológ után szexelnek, amit csengetés szakít félbe. És hopp, el is érkeztünk az epizód kezdő momentumaihoz. Hajnal szalad Márkhoz, hogy elújságolja neki, övék a lóvé meg a kastély ( aha… én is rengeteg kastélyt kaptam az esküvőmre), és beront a lakásba. Ágyba keverednek, ahol Hajni talál egy női fülbevalót meg egy használt gumit. Hajni kiakad, pedig arról még nem is tud, hogy a nővére a gardróbban rejtőzik. Bennem megfogalmazódik a kérdés: Ki az az undorító állat aki a cuccal teli óvszert az ágyban tárolja?
vlcsnap-2017-11-02-09h32m45s753.png

 




 

komment

The Gifted - Kiválasztottak 1x01 - Leleplezés

2017. november 02. 11:00 - Alicia Bailey

In medias res kezdünk. Hétköznapinak tűnő krimi jelenettel indul a pilot, szirénázó rendőrautók, a háttérben a diszpécser instruál. A rendőrök előtt egy lány szalad – az Egyszer volt, hol nem volt sorozat Mulánja, csak mondom –, de hamar zsákutcába kerül. Ha nem tudnám, hogy a Marvel univerzumban játszódik a történet, lerágnám az összes körmöm, főleg amikor a lány kissé eszelősnek tűnő tekintettel elkezd az egymáshoz közelítő kezeinek könyörögni. Hogy mit várhatunk tőlük, még nem tudjuk, de innen már sejthető, hogy nem lesz itt baj. Kis szikrázás után a kezei között fény gyúl, majd egyre nagyobbá válik, míg meg nem nyit egy kaput, amin át, huss, el is tűnik a rend éber őrei elől. Azok meg csak pislognak, mint hal a szatyorban.

the_gifted_1.jpg

Tovább
Címkék: The Gifted
komment

Absentia / Elfeledve 1x06 - Nobody's Innocent (18+)

2017. november 02. 08:40 - Scott Pilgrim

Onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk. A szakállas fickó kitessékeli fegyverrel a kamionjából. Emily megkérdi, hogy most mi lesz, lelövi, vagy átadja a zsaruknak. A fickó meg azt mondja, egyik sem, mert rühelli a zsarukat, az ellensége ellensége meg a barátja. Larry Novonak hívják és felajánlja a segítségét. Kap tiszta ruhát is tőle, és még Bostonba is elviszi. Sőt, a kamion hátuljában még alhat is egyet, amíg odaérnek. Közben Nick a talált hullával van a laborban. Az egyik első áldozat lehetett, kimetszették pengével a szemét. Harlow védjegye ez. Crown szerint valószínűleg Harlow cinkosa volt végig. Közben Emily már visszaért Bostonba. Bemászik Jackhez, aki nincs otthon. Belerejti Emily a telefonját a kukoricapehelybe, majd a számítógépét használva próbál bejutni az orvosi adatbázisba, amihez Jacknek van hozzáférése. Viszont sajnos nem találja a jelszót. Cserébe egy megnyitott csetfülön látja, hogy Jack éppen dumál valakivel, majd a beszélgetés révén eljut egy rejtett mappáig a gépen, ami tele van nagyon durva, agresszív szado-mazo pornóval, amit Jack vett fel, és amiben megkötözött nőket ver és nyomja bele a fejüket a vízbe. Csakhogy a hangokra a szomszéd kihívja a rendőröket. Meg is érkeznek rögtön, döngetnek az ajtón, Emily gyorsan kimászik az ablakon, elköt egy autót, és lelép.

vlcsnap-2017-11-02-08h20m30s293.png

Tovább
komment

Poldark 1x02 - Ross nem adja fel

2017. november 01. 11:00 - Ancsinszka

A rézbányászat kemény szakma, de Ross Poldark ereiben szinte ott van a karc, tudjuk meg Jud mélyen szántó mondataiból. Sajnos nem mindenkit edzettek a tűzben, mert egy újabb bányát zárnak be, szegénységbe taszítva dolgozóit, miközben a bánya tulajdonosa szépen felparókázza magát, hogy aztán golyót röpítsen a halántékába. Ifjabb Warleggant hírnév szempontjából idegesíti az öngyilkosság, mert őket fogják okolni a lord halála miatt, hiszen nem adtak neki több törlesztési időt. George nagybátyja kábé le se szarja ezt, hiszen nekik meg kell élni, nem jótékonysági üzlet az uzsorásé. Az eszmecserét George ágyasa szakítja félbe, mert várja a többi kuncsaft, és ha most úgyis csak a nagybátyjával diskurál, ő elmenne a dolgára. George azonban visszaparancsolja a szobájába a cemendét, hiszen így is túlfizette már.

vlcsnap-00001.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása