Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 8x03 - Leszámolás kis Alaszkában

2017. október 27. 17:00 - Chat Géza

A múltkori nagy izgalmak után most kicsit visszaveszünk az őrült sebességből. De nyugi, még cirka fél évig csak az alaszkai aranyásók pöcsméregetéséről fog itt szólni minden. Mivel Parkeréknél volt a legsemmilyenebb a heti meló, mármint, ami a látványosságot illeti, merthogy Parker konstans idegösszeomlásai, csak az angol nyelve engedte cifra káromkodások erejéig izgi. De miért is kapott Parker folyamatos agybajt? Hát, mert Brenner feszt tönkre vágja az összes munkagépet, amihez csak hozzáér. Egy dózernek a vasmicsodája, a másiknak a lánctalpa, a harmadiknak meg már a jó isten se tudja, hogy milye megy tönkre, de Schnábel megunja, és büntiből a markolóra száműzi Brenner, hogy ott végezze a kulimunkát. Épp már megint letolná PArker, hogy miért nem dolgozik, amikor mondja, hogy de főni, itt van, megtaláltam az aranyban gazdag fődet, azt csak nem kő elkótyavetyélni, nem? De. Jóvan, akkor mehet is a Nagy Vörösbe. Ez is megvan, nincs más hátra, mint lemérni a termést. 145.5 uncia aranyat izzadt össze Rick, ami azért nem rossz, ha azt vesszük, hogy egy mosóval érték el mindezt, de jövő héten már nem mutathat 400 unciánál kevesebbet a mérleg, ha a Mosátán is beindul, mert különben a pokol maga lesz a wellnesz ahhoz képest, amit Parker lerendez majd menten.

Tovább
komment

Birmingham bandája 2x01

2017. október 26. 11:00 - lopezalapazi

Nem sokat molyol a rendezés, egyből az első évados cliff feloldásával nyitnak. Szóval nem is a Grace-t lőtték le, hanem McIzét, mert Grace táskástul is tud célozni és lőni, sőt gyorsabb, mint Felügyelő táska nélkül. Aki így vérben feküdni kénytelen, és Grace - a felirat szerint két évvel ezelőtt – a homályba el. (Hm. Én meg hogy utálom az ilyen nagy időugrásokat…)

grace_lo.png

Eztán sokak szerint a legjobb intro következik. Most kivételesen nem Tom bandukol valahová belassítva, céltudatosan, gondterhelten, jóképűen és az elmaradhatatlan cigit szívva, hanem sötét ruhás, sötét babakocsis nők tartanak a sötét Birminghamben a kocsma felé. Aztán a bébiket hátrahagyva már futnak is elfele, épp időben, mielőtt a babakocsikba rejtett dinamit felrobban.

babakocsik.png

Tovább
komment

The Leftovers 2x09 - Ten Thirteen

2017. október 26. 09:00 - Szencsike

Ismét visszarepülünk az időben, mégpedig a jelenlegi Főnémát ismerjük meg egy picit jobban. Egy mosdóban kezdünk, olyan mintha valaki felszippantana valamit. Meg az, nagyokat szipog, és sokkal lazábbnak tűnik, nem is tudom miért... Miután végzett, megnézzük hol van, ő és az édesanyja egy étteremben ebédelnek, és lelkesen dumcsizgatnak az esküvőjéről, mikor lesz, ki fizeti, stb. Fontos kérdések, és anyuka legalább olyan makacs mint a lánya. A pénzen egy kicsit összevitáznak, Meg már így is tartozik neki egy csizma árával, amit még tavasszal vett az anyja. Közben kihozzák az előételt, amit Anyuka azon mód visszaküld, mert dió nélkül kérte a salátáját. Meg ezalatt ír is egy csekket, a dátum okt. 13-a lenne, de ez szerencsétlen szám, így anyus kérésére 14-ére dátumozza a papírt. Anyusnak lenne még egy sztorija, de Meg még kimegy mosdóba, utána mesélhet. Ez azonban csak ürügy volt, hogy egy kis kokaint szippantson a drága. Ha ezt úrinő anyuka tudná… Miután visszatér, az anyukája már semmit se tud neki elmesélni: az egyik pincér épp újraéleszti őt. A többit pedig már tudjuk, másnap okt. 14., amikor néhány millió ember váratlanul eltűnik, majd később Meg csatlakozik a Némákhoz…

1.png

Tovább
komment

Twin Peaks 3x15 - A halál csak egy átmenet, nem a vég

2017. október 25. 11:00 - Rodnay Gan

A fenséges Twin Peaks-i hegygerinc előterében Nadine Hurleyt látjuk, ahogy vállára vetett „aranyásóval”, határozott léptekkel halad Nagy Ed benzinkútja felé, azzal a konkrét céllal, hogy „felszabadítsa” férjét, Ed Hurleyt. Mármint, hogy elmondja neki, mindig is tudott róla, hogy Normát szereti és Norma is szereti őt, és hogy pusztán bűntudatból maradt vele ilyen sok éven keresztül. De ennek ezennel vége, most menjen és éljen Normával boldogan tovább, ő most már meglesz egyedül is. Ed érthető módon köpni-nyelni nem tud, de aztán csak észbe kap: irány a Dupla R!

1501.jpg

Tovább
Címkék: twin peaks
komment

Absentia / Elfeledve 1x05 - Dig

2017. október 25. 09:00 - Scott Pilgrim

Emily betör egy pisztollyal titokban a pszichológusához, akit túszul ejt, lekötöz, majd az aktáiban keres. A pszichológusa segítségét kéri. Ő meg segít, a vérző szemet keresik hipnózissal. Az emlékei közt pedig talál is egy fát, meg gyerekeket, és rájön, hol lehet az a Vérző Szem, úgyhogy lelép, otthagyva a dokit megkötözve. Kiderül, hogy Emily azt hiszi, hogy Adam még él. De megtudjuk, hogy Adam halott, és Crown lett az új főnök. Nick elmondja, hogy szerinte miért ölte meg Emily Adamet. Közben kiderül, hogy Alice meg terhes. Crown meg eligazítja Nicket, hogy el kell kapnia Emily-t, mert ő ismeri a legjobban, aztán ha az megvan, elindítják a belső nyomozást Adam ellen, majd azzal zárja, hogy legyen hozzá lojális, és mostantól nincs titok. Crown egyre gyanúsabb.

vlcsnap-2017-10-24-17h43m37s241.png

Tovább
komment

Barátok közt 8569-8578. rész

2017. október 24. 09:00 - Gillotte

Ahogy várható, Liza nem tudja olyan simán feldolgozni ezt a túszdrámát, folyton rémálmok gyötrik, már elaludni sem mer szegény, inkább a nappaliban próbálja ébren tartani magát. Mivel elég durva, hogy Ági földelte el a Herrt (bár Liza úgy tudja, hogy a Herr élve esett bele a gödörbe, a tényeken nem változtat) Liza nem beszélhet róla senkinek, még Ottónak sem, de elég nehezen tudja azt mutatni, hogy minden oké. Ottó aggódik barátnőjéért, ezért megkérdezi Ágit, hogy mi a gond a lánnyal. Ági bekamuzza, hogy azon a Zeneszigeten, ahonnan a Herr amúgy elrabolta, ott olyan keményen fogták őket, hogy Liza nem tudja feldolgozni. Közben Liza Emíliához fordul, hiszen neki kötelessége ugyebár magában tartani minden ilyen jellegű titkot. Liza mondjuk neki se mond konkrétat, csak azt, hogy a Herrel rémálmodik, de Emília sejti, hogy van valami a háttérben, ezért Ágit is bevonná a kezelésbe, pláne, hogy mivel Liza kiskorú, szülői engedély kell a kezeléshez. Liza emiatt inkább lemond a dologról, de elmondja Attilának, hogy majdnem elmondta Emíliának ami nyomasztja, s a nagybácsi persze rohan a hírrel Ágihoz, aki rövidre zárja az ügyet Emíliával: á, jól van Liza, csak kicsinálta a zenetábor, lányát pedig megkéri, hogy ne fecsegjen.

bk_szeptember11_15_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Barátok közt 8559-8568. rész

2017. október 23. 11:00 - Gillotte

Hát igen, a Herrt kiírták a sorozatból, és mivel Ági úgysem tudná bizonyítani, hogy a Herr húzta meg a ravaszt, ami végül a végzetét jelentette, így nekiáll puszta kézzel elkaparni a férjét. Hamar rájön, hogy ez így sokáig fog tartani, de milyen jó, hogy van egy markoló a közelben. Ezzel hamarabb megy a temetés, hisz nyilván, miért is merülne fel, hogy Ági most használ ilyen gépet először életében. Hamar végez, el is lapítja a géppel, és ismeretlen okból egy botot is a földbe szúr, a helyet jelölendő, okosan ujjlenyomatot hagyva ezen is. Mire végez, pont érkezik Attila és Liza, ugyanis a keresésére indulnak. Ági nem mondja el Lizának az igazat, azt mondja, hogy a Herr üldözte, dulakodtak, beleesett egy gödörbe, és mivel Ági gondolta, hogy tuti meghalt, ezért eltemette. Attilának van annyi esze, hogy letörölgesse, amihez Ági hozzáérhetett. Amikor hazaérnek, megbeszélik, hogy erről egymás között sem beszélnek soha. Liza elmegy aludni, és Ági nem bírja tovább, beismeri Attilának, hogy mindketten fogták a Herrel a fegyvert, úgyhogy lehet, hogy mégis ő ölte meg. Attila csak azt tudja javasolni, hogy innentől imádkozás, hogy ne kerüljön elő a Herr teste. Egy építési területen, ahol eleve ki volt ásva valamiért az a gödör, amit Ági betemetett? Ugyan, miért kerülne elő?! Megbeszélik, hogy Julinak, aki Liza elrablásáról már amúgy is tud, azt mondják, hogy megbeszélték a Herrel, hogy ha elmegy az országból, nem jelentik fel Liza elrablásáért. A sztori szerint a Herr a 200 milliót is visszaadta, hogy nehogy Ágiék feljelentsék, valójában azonban abban a vadászházban volt ami nagyjából tavaly volt porondon, miután a Herr ott rendezett be ,,kínzókamrát” Lizának. Ági így visszaadta Hannának a pénzt, és megbeszélik, hogy ugyan Hanna részéről több ellenőrzéssel, de visszaköltözhet Ági és Liza a villába. Attila költözteti haza őket, amikor is meglátja Áginál a gyilkos fegyvert. Ugyan meg volt beszélve, hogy Ági a Dunába hajítja, de mégsem tette, mert amikor Peti és Juli bedobta a gyertyatartót, az is előkerült, akkor tuti a fegyver is elő fog, és cseszheti. Mai napi tanulság: tanuljunk mások hibájából! 

bk_szeptember4_8_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Ray Donovan 5x10 - Bob the Builder (18+)

2017. október 23. 09:00 - AaannnaaA

Hősünk még mindig a lakásában van, de immár rendőrök veszik körül – őt és a holttestet is. Az ügyre állított nyomozónő felszólítja, hogy menjenek be az őrsre kihallgatásra. Útközben éri utol Samantha hívása, aki utasítja, nehogy beszéljen Landryról a rendőröknek. Az asszony ugyanis időközben leült tárgyalni zsarolójával, aki fele királyságát (stúdió + tv csatorna) csavarja ki a nőből – nemcsak a gyereke halálához vezető baleset bizonyítékai vannak nála, hanem tud Tom Minor megöléséről is (a felakasztott problémamegoldó, ugye). Sam enged a zsarolásnak és némaságra utasítja Rayt. Ő azonban szarik rá, a kihallgatásán szinte a második mondatában elmondja, hogy Nathalie terhes volt és megnevezi az apát is.

A meglőtt Bunchyt Terry a terembe viszi, hogy Pie segítsen a vérzést elállítani. Az öreg ezt meg tudja oldani, de a golyó attól még benn marad. Végül reggel döntenek úgy, hogy segítséget kérnek a bátyustól. Raynek leesik az álla a hírek hallatán, de azért bemondja az állatdoki címét, ott majd segítenek Bunchyn.

1_1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ Ray Donovan
komment
süti beállítások módosítása