Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x15 - Való Világ 8

2017. szeptember 16. 07:44 - sixx

vlcsnap-00001_32.png

Buwayáék kivannak, mint a liba, Iliász nem is érti mi történt, mert ő odatette magát, mint a szar. Gergő a melegre gondol ok végett, ja, tényleg, hogy ez nem jutott eszébe akkor, amikor a sorversenyben az Ibon tagjai légkondicionált szkafanderben vettek részt, ja, hogy NEM IS, és őket is sütötte a nap? Doktoranita célkeresztet vizionál a homlokára, de beszél mindenkivel, és hátha. Iliász az első, na mint gondolsz a kiszavazásról, hát mittudomén,

Ebben nektek van rutinotok.

Tovább
Címkék: survivor
komment

The Leftovers 2x03 - Off Ramps

2017. szeptember 15. 11:00 - Szencsike

Hangos dobszólóval nyitunk és egy kocsimosóban kezdünk Laurie-val, az ex-Mrs. Kevin Garvey-val, aki kocsiját tisztogatja. Nézzük az ő és Tomi történetét, kezdjünk a Bűnös Maradéknál, az egyik házukban járunk. Egy random szőke, 40-es hölgy mered maga elé a reggeli készülődés közben, egyik kedves tagtársa egy „Jól vagy?” felirattal érdeklődik nála, a tagtárs pedig Tomi. Vissza Laurie-hoz, ő nagyban gépel valami szöveget. Tomi, még mindig a szőkét figyeli. Laurie bevásárol, egy rakás nikotin tablettát szerez be, amit később egy kis üvegbe önt, majd kitakarít valami szobát. Tomi, a nő még mindig magányos, hiába,  Némának lenni külön tudomány. Szerencsére Tomi jön és segít és elhívja valahová, a fülébe suttogja a hívó szavakat. Tomi egyenesen oda vezeti, ahol Laurie takarított, és micsoda meglepetés, egy csoportterápiás foglalkozás vezetője, a hölgyet Susannak hívják. Ezek szerint Tomi kettős ügynök, Laurie-val a némáknak segítenek kiutat találni.

1.png

Tovább
komment

Survivor 3x14 - Iliásznak keserű tablettát hoz a posta

2017. szeptember 15. 07:00 - Hoppancs

Bár Klau nem tagadja, hogy végigordította a legutóbbi zsákmányszerzést, Beni szerint mégsem a torok, hanem a szív volt a fényes győzelem kulcsa. Mélyreható elemzésük során az ibonok azt is megállapítják, hogy Lilla hosszas vonszol(ód)ása nem segített az ellenfélnek. Ahogy nem fog a lány bosszúvágya sem, amit jelenleg talán még egy háromórás Wass Albert-est sem csillapíthatna. A buwayáknál vér, sírás és fogcsikorgatás várható, a sárgák nem lennének a helyükben.

nevtelen_3.jpg

Odaát Gergő gyorsan leszögezi, hogy mielőtt bárki megszólalna, ne szólaljon meg. Olyan volt ez a verseny, mint az ellenzéki együttműködés: együtt szúrták el, mindenki egyformán hibás. Lillának erről az a véleménye, hogy "bullshitblablabla", igenis ő volt a hunyó. Ezt nem csak a kamerával osztja meg, hiszen ha nem tisztázná a többiekkel is, akkor felrobbanna a feje, és az ilyesmi sosem szép látvány. Kismonológjába végül csak beszúrja a lényeget is, miszerint már nem tud bízni Anitában, alias dr. Júdásban, ami tudat alatt súlyos taknyolási kényszert okoz nála. Utóbbit nem mondja ki, de azért jó pszichológusként mindenki vágja, hogy ez a kis cicaharc még sok fejfájást okozhat. Júdás és fegyverhordozója, Gergő sem látja másképp a szitut. Előbbinek még barátja hamis szónoklata is böki a csőrét, mert minek olyasmit pofázni, amit senki nem hisz el. Csapat, meg becsület, cöh. Anita kiábrándultan hever a porban. Mivel Lilla

az emberi hülyeséget és igazságtalanságot tokkal vonóval hozza,

el kéne csapni innen a francba, csak hát ott az a hülye amulett. De hol is? Hőseink csak tippelgetni tudnak, és lehet, hogy pár buggyant kókuszdióval később már Lilla is így lesz ezzel.


bscap0001.jpg

Tovább
Címkék: survivor
komment

Nyerjen Telenor MyTv és HBO GO előfizetést EGYSZERRE!

2017. szeptember 14. 15:00 - sixx

vlcsnap-00066_6.png

Van három, féléves előfizetésünk, amit csak úgy odaadunk három szerencsés olvasónknak, mert mi ilyen rendesek vagyunk, pedig SIMÁN megtarthatnánk magunknak, ugye. De minek, nekünk már van, rendes fizetős, és azért van, mert jó, Apple TV-n például pikkpakk lehet nézni a tévét kábelelőfizetés nélkül, de hagyjuk, nem kell cégér neki. A HBO GO, a nyeremény másik fele meg az az app, amin keresztól el lehet érni az HBO sorozatait és filmjeit, és pl. az amerikaival szemben azért is jó, mert az új európai sorozattermés elemei (lengyel, cseh, norvég, román, stb.) mellett a Amazon, a Hulu, a Starz és a Showtime cuccai is megtalálhatók rajta, pl. Tim Roth Tin Star című zsírúj sorozata a premier napján ott volt máris, le sem kellett torrenteznem.

Szóval két ilyen dolgot adunk egyben három olvasónknak, akiknek nem kell Telenor- vagy HBO-előfizetéssel rendelkezniük, hogy használhassák, leszedik az appokat és megy minden, mint a karikacsapás, sőt, annál lényegesebben egyszerűbben, ha jól emlékszem a karika gyermekkori csapására, de ez most lényegtelen.

A kérdés, amire válaszolni kell, nem éppen tudásalapú, de sebaj, ez nem az Elmebajnokság. A megválaszolásához szükséges infó a hogyvoltokban van annyit elárulok, hogy csak a hetedik évadosokban, nem kell hozzá elolvasni az első hat évadot (azt majd akkor, ha sárkánylovaglást sorsolunk Danyvel), de ettől persze el lehet, hajrá. Szóval a segítség itt, a kérdés meg:

Hogyan neveztük a hogyvoltban a manbunt avagy férfikontyot, amit Havas Jon a fején hord legnagyobb sajnálatunkra és őszinte megrökönyödésünkre? 

A helyes megfejtéseket szeptember 22. 22:22-ig lehet elküldeni a hogyvolt kukac gmail pont com címre, a tárgyban legyen benne, hogy TRÓNOK HARCA JÁTÉK, úgy lesz szűrve. A nyerteseket emailben értesítjük.

komment

Survivor 3x13 - Már tudjuk, hogy van rés a palánkon

2017. szeptember 14. 13:56 - Dzsudibí

Buwayáéknál jógával és vizualizációval próbálnak némi előnyre szert tenni, Szandi vezeti a meditációt. Szerinte a jóra kell koncentrálni, mert ilyen lehetőség mindenkinek egyszer adatik meg életében, én meg hozzábaszom a kávésbögrét a laptophoz, hogy ne hazudjál te kis szemét, oszt akkor az all star survivorrel mi van???

1_2.png

2_3.png

Tovább
Címkék: rtl klub survivor
komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 8/1 - Trenches of Hell / Somme, Early August, 1916

2017. szeptember 14. 13:00 - Gabba

Az eredeti sugárzás szerint ez volt a 2x02 epizód; egy New York-i fánkboltban kezdünk, nyugi, nem Vajna Timikéé, úgyhogy közpénz nincs veszélyben. Más gond viszont akad, mert egy idős hölgy reklamál a fiatal kiszolgáló srácnak, ő mázas fánkot kért, nem csokisat. A srác nem túl nyitott a panaszra, kemény a reggeli forgalom, sok a meló, nem ér rá ilyen kicsiségekkel foglalkozni, különben meg a csokis is nagyon finom, 3,25 lesz altogether, itt tessék fizetni. Önérzetes monológját egy, a nyaka köré akasztott kampós végű sétabot szakítja félbe, aminek másik fele öreg Indy kezében van. Félszemű nyuggerünk bocsánatkérésre szólítja fel a srácot: Tanulj tiszteletet, különben is, egy ilyen boltban nincs is kemény meló, bezzeg amit én éltem át a Somme-nál ennyi idős koromban! És ezzel belekezd egy újabb tanmesébe.

indiana08_1_00.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
komment

Twin Peaks 3x12 - Let's rock!

2017. szeptember 14. 11:00 - Rodnay Gan

Rögtön egy izgalmas megbeszéléssel kezdünk: Buckhornban Gordon és Albert éppen Tammyt tájékoztatja az általunk már jól ismert egykori kormányprogramról, a Kék Könyv Projektről, és az annak romjain néhány évvel később létrejött titkos FBI-akciócsoportról, a Kék Rózsáról. A nevet az egyik különleges eset során elhunyt nő megjegyzése nyomán választották, a csapatot Gordon Cole verbuválta, a vezetője pedig Phillip Jeffries volt. Ha végigtekintünk a további tagság névsorán - Chet Desmond, Dale Cooper és Albert Rosenfield -, megállapíthatjuk, hogy nem éppen életbiztosítás bekerülni ebbe a bandába. Márpedig most éppen ezt ajánlja fel a két férfi Preston ügynöknek, aki el is fogadja a kihagyhatatlan ajánlatot. És még örül is neki.

1201.jpg

Tovább
Címkék: twin peaks
komment

HOPPÁ, ma este megint Facebook Live a Hogyvolttal!

2017. szeptember 13. 13:48 - sixx

game-of-thrones-season-7-finale-zombie-dragon.jpg

Igen, kedves olvasók, mi szeretjük annyira ezt a műfajt, hogy megint kamera előtt okoskodjunk a Trónok harcáról, de ezúttal nem a múltról beszélünk majd, azaz hogy mi volt, meg mi nem, hanem arról, hogy mi lesz a nyolcadik, záróévadban és az előzménysorozatokban, már ha lesznek, ugye, mert ezt ma még senki nem tudja, tán még az HBO elnöke sem. 

Tovább
komment

Nyerjen The Last Ship DVD-t Ön!

2017. szeptember 13. 11:50 - sixx

Kérem szépen, ez itt egy ajándékpakk, benne egy első és egy második évados The Last Ship DVD-díszdobozzal, eredetivel, azaz angol nyelvű kiadással, helló. Ebből van HÁROM, tényleg, nem egy, vagy kettő, hanem H Á R O M, és mindet oda is adjuk annak a három szerencsés olvasónknak, aki válaszol a világ egyik legegyszerűbb kérdésére:

A sorozat hányadik évada látható jelenleg a Viasat6-on?

A helyes megfejtéseket 2017. szeptember 16. 16:16-ig kell elküldeni a hogyvolt kukac gmail pont com címre, a tárgyban The Last Ship játék megnevezéssel. Sorsolás aznap, az ajándék postán érkezik. Jó szerencsét!  

komment
süti beállítások módosítása