Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8525-8526. rész

2017. szeptember 09. 10:00 - Gillotte

Beesteledik, de Vili lába még mindig fáj, úgyhogy komfortosan a kocsiban éjszakáznak. Reggel mégis sikerül felhívniuk Lacit, ugyanis Bözsi csak elvezet a legközelebbi térerő-ponthoz, de tovább tényleg nem mer menni, úgyhogy Vili megkéri Lacit, hogy vonatozzon le a francba, és vigye őket haza. Nováknak nyilván hatalmas a feje, de kell neki az autója, így mit tud tenni, lemegy az öregekért.

bk_augusztus10_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Survivor 3x10 - Hullik a férgese

2017. szeptember 09. 09:09 - sixx

Lilla kiesésének estéjének vagyunk, akkor, amikor Zoli tök jogosan van beszarva, mert egy nálánál másfél fejjel magasabb katonaembert baszott át a védettségi amulettel, de Tamás fején látszik, hogy egyszerre csak egy dologra tud koncentrálni, és mivel a lélegzés most felülír mindent, Zoli megnyugodhat, Tamás csak a tévé előtt, itthon fog rájönni, hogy elárulta. Az agytröszt ürességet érez Lilla nélkül, hát teccettek vóna nem kiszavazni, talán úgy ez a tátongó rés be lenne tömve, mondjuk egy Lillával, de most már mindegy. (Technikai háttérinfó: mivel a csónakok itt nem közlekednek naplemente után, a törzsi tanács után a delikvensek maradnak annak környékén, egy izolált táborban éjszakáznak, és csak hajnalban viszik haza őket.) Klau Zolinak aszongya, hogy nem érzi magát jól, mert miatta szavazta ki egy barátját, Zoli meg aszongya, hogy ő már semmit nem ért, hiszen megmondta, hogy Tamás kiszavazható, de szartak rá.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Barátok közt 8523-8524. rész

2017. szeptember 08. 10:00 - Gillotte

Judit egy szál köntösben átmegy Mikihez nosztalgiázni, közben Ottó pánikol, hogy hová tűnt a lakásból az anyja. Judit és Miki kedélyesen elbeszélgetnek, bár Judit rettentő kínosan érzi magát, amikor realizálja hiányos öltözetét. Még jó, hogy Ottó Mikihez rohan elsőként, és meg is találja az anyját. Mikit eléggé sokkolja Judit állapota, úgyhogy megint elkezdene inni, de Nóra leállítja, hiszen ha Bandi kijön az előzetesből, jó lenne, ha nem egy utolsó stádiumos alkoholistát látna Mikiben. Ne is igyál Miki, szükség van rád, mivel Hannáék lakása már betelt, így az a terv, hogy Judit ott lakjon egy ideig, de Nóra lebeszéli erről Hannáékat, mert Mikinek elég baja van így is, úgyhogy Hanna Ágihoz fordul, hogy a villában – mint saját ingatlanában – szállásolná el Juditot.

bk_augusztus9_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Survivor 3x09 - Amikor mindenki átbaszott mindenkit

2017. szeptember 08. 09:06 - Dzsudibí

Ibonéknál nyitunk, jó is, kíváncsi vagyok, milyen egy újabb vereség utáni másnap a szeretet táborában. Lilla az éjjel bebábozódott, ez speciel sokmindent megmagyaráz, reméljük, amikor kikel, minden sokkal jobb lesz. Gergő hamuval mos fogat, amitől így kora reggel a belem kifordulna, akkor már inkább maradjon az a másnapos fokhagymás romlott tejszag és íz, blehh. Doktoranita és Klaudia versenyt nyígnak, ki fáradtabb és kinek van több nyűgje, Benedek csendben hallgatja a panaszáradatot, de aztán csak nekünk megvallja, hogy neki bizony a dicsőséges nagy barna hadművelet az, ami minden áldott nap problémát okoz, szívesen szarna már inkább egy igazán kiadósat porcelánba, mint két fűcsomó közé. Ez most egyébként szöget is ütött a fejembe, mi a rendszer vajon? Van egy kijelölt hely, amit kiástak maguknak (vagy inkább az eddig látottak alapján előre kiástak nekik), és rétegesen megpakolják egymás után? Vagy mindenki szarik valahol, elássa, és imádkozik, hogy ne pont oda kullantson, ahol tegnap már a Józsi is tiszteletét tette? Kínzó kérdés, kérlek segítsetek, ha ez az eddigi Survivorokból már kiderült, én nem emlékszem.

1_1.png

2_2.png

3_2.png

"De mostmár jók voltunk a versenyen, csak pont a védettséget buktuk el, így, hogy jók voltunk." (Klaudia)

9_2.png

Hamar rátérünk a lényegre, vagyis hogy mi lesz este a törzsi tanácson, Tamás kihasználjva a remek lehetőséget meglengeti a védettséget jelentő amulettjét, ami egy picit profibban néz ki, mint amit Nóri gyártott magának, had' tegyem hozzá a magam örömére, hogy ráadásul tök feleslegesen. Egymás után volnulnak el kisebb csoportokban megbeszélni, hogy akkor mostan mi lészen, Benedek szerint hazafiatlan lépés lenne egymásra szavazgatni, csak hogy ne kelljen döntést hozni. DrAnita és Klaudia Zoli és Lilla között hezitálnak, mert ugye lehet, hogy Zolit rühellik, de azért mégiscsak több hasznot húz a csapat a jelenlétéből, mint ha valaki magára vállalja, hogy minden megmérettetés előtt elénekli a teljes Dzsungel könyvét kappanhangon. 

4_2.png

5_2.png

"Mert még öten így is hazaküldhetnénk bárkit. Mármint a Zolit." (DrAnita)

Buvájjááá. Titkos szavazás keretében a törzs tagjainak meg kell neveznie azt, akinek a védettséget köszönhetik, vagyis ki volt a legerősebb láncszem az előző napi megmérettetésen. Picit Bálintot is mutatja a kamera, hogy nehogy aggódjunk, hogy Feri megette vacsorára, hiszen tegnap is jutott neki 3 másodpercnyi adásidő, amikor Feri közölte, hogy ő nem vesz részt a védettségi játékban. A neveket homokba vésik, majd banánlevéllel fedik le, közben mindenki elmondja egyenként, mit gondol, nyilván Feri az egyetlen érdekes, aki természetesen sajnálja, hogy magára nem szavazhatott. A szavazás vége 4 szavazat Ferire, 3 Iliászra és 1 Szandira (merthogy Feri ugye magára nem szavazhatott), Feri jutalma egy gyümölcs és hústál, fürdés és fogmosás, melyet megoszthat 3 társával. Feri lányokat visz, értelemszerűen Bianka ebből a körből kimarad, kellett neki visszapofázni. A 3 kiválasztott lány háromvonalas C magasságában vinnyog Ferinek, miközben ugrálnak és ölelgetik egymást, a többiek pedig a táborba visszafele úton tökéletesen prezentálják nekünk, hogy milyen az a csalódott kullogás. 

6_2.png

7_2.png

giphy_1.gif

Feriék érkeznek a jutalom terülj terülj asztalkához, további visongás tapasztalható a lányok részéről, melyből arra következtetek hézagos biológia tudásom alapján, hogy ez valamilyen párzási rítus felvezetője lehet, melynek során a nőstény egyedek minél magasabb hang kiadásának segítségével igyekeznek az általuk erősnek vélt hím egyed figyelmét felhívni magukra, hátha aztán a hús mellé lőcs is jut. Ennyi idő után valószínűleg egyébként engem sem zavarna, de azért kicsit undorító, hogy a kaját belepik a legyek, mire a szerencsés brigád rávetheti magát. Kaja előtt a lányok egymást mosogatják, temrészetesen tovább sikoltozva, Feri meg a háttérben figyeli a fejleményeket perverz tata fejjel, bár a kamerának azt hazudja, csak a fogmosás váltott ki belőle gerjedelmet. 

11_2.png

12_2.png

13_2.png

A táborban eközben Iliász sértetten csépel egy bambuszt, ami szegény nem tehet semmiről, mégis rajta csattan, hogy Iliásznak most esik le, hogy Feri Szandira szavazott, és ha rá szavazott volna, akkor holtverseny, és akkor neki is juthatott volna egy szappancsücsök meg egy kis inas hús a csontról leszopogatva. 

16_2.png

Ibonéknál Tamás ajánlgatja az amulettjét Zoltánnak, aki nagyon szarul próbálja rejtegetni a félmosolyt szája sarkában. Az, hogy Tamás szegény ennyire ostoba, különösebben nem kommentálnám, mert csak azért lemond egy ekkora fegyverről, hogy szövetségesévé tegyen egy a csapatrangsorban utolsó(előtti)ként kullogó embert nem vall túl sok sütnivalóra. Cserébe ráadásul nem vár semmit Zolitól, én minimummegpróbáltam volna vele elhitetni, hogy egy szenvedélyes cida az ára a védettségnek, csakhogy lássam, mennyire elszánt Zoli barátunk. 

14_2.png

Feri és a csajok igazán sportszerűen úgy térnek vissza a táborba, hogy egymást túlharsogva versenyeznek, ki van szarabbul, annyit zabált - Az utolsó 5 sütit nem kellett volna megennem - mondatra én legalábbis minimum torkonharapnám az összeset, és még csak bűntudatom sem lenne utána, ahogy végignézem, hogy hörögve kimúlnak a parti homokban. Feri rákontráz - Nem tudtuk mind megenni - ennél a pontnál döntenék úgy, hogy a hörögve kimulás közben még le is hugyozom őket. Kétszer. Bálint interjúvolja Ferit, hogy miért a lányokat vitte, Iliász kagylózik a háttérben munkát színlelve. Feri állítása szerint ez nem taktikai döntés volt, amit csak azért hiszek el neki, mert ilyen primitív ösztönlényeknél a fajfenntartás felülír mindent, és fontosabb a lehetséges párzásra alkalmas egyedek elkápráztatása, mint a taktika. Amúgy meg, nem Ferit védve, de egy ilyen helyzetben nyilván nincs jó döntés, valaki mindenképp kimarad, valaki mindenképp elégedetlen lesz, nyilván ez a cél, nem az, hogy Ferinek ne legyen átható szájszaga két napig. 

Hunnia

15_2.png

Zoli átveszi az amulettet Tamástól a dzsungel jótékony sűrűjében, ettől rögtön nyeregben is érzi magát, és olyan terv is megfogalmazódik benne, hogy mekkora sztár lehetne, ha most közölné a csapattal, hogy szabad az út Tamás kipaterolásában, de aztán ezt hamar elveti, mert ő nem OLYAN. Aztán úgy dönt, mégis, én meg üvöltve, könnyes szemmel tapsolok, hogy ez mekkora húzás. Klaudiát átbaszták már párszor a palánkon ahhoz, hogy elhiggye, hogy ekkora szerencséjük lehet, ő tartani akarja magát az eredeti tervhez. Benedek megkéri Zolit, hogy a szavazáson majd rá tegye a voksát, Tamás eközben kismiult arccal ecseteli a kamerának, hogy 100%-os biztonságban van. 

18_2.png

Tehát. A törzsi tanácsra úgy érkezünk, hogy nekem fingom nincs, végül ki kire fog rakni és milyen megfontolásból, Balázs Bence (először tényleg elírtam) interjúvol. - Tamás, szerinted te biztonságban lennél akkor is, ha nem lenne amuletted? - Szerintem igen, én biztonságban lennék, ha nem lenne amulettem - ismétli el Tamás, amit Lilla egy ttttehülyevagyöcsém?? tekintettel díjaz. 

22_3.png

Lilla egyébként olyan arckifejezéssel rángatja a fejét jobbra balra, mint akinek most esik le, hogy itten vele senki nem beszélt meg ma tattikát, hogy kire szavazzanak. Bencus meg is kérdezi - Veszélyben érzed magad Lilla? - Igen - mondja a lány, bár aztán kiderül, szerinte sem a lányok, sem a fiúk nem szavaznának rá, akkor meg nem biztos, hogy értem. Bencus se, vissza is kérdez - akkor mégse vagy veszélyben? - Ja, akkor mégse - összegez újra Lilla. Mindenki elvonul szavazni egyenként, Bence kérdésére Zoli jelzi, hogy ellövi az amulettet. Egy szavazat Tamásra, egy Lillára, egy Benedekre, aki egy néma BAZDMEG elsuttogásával, konstatálja, hogy akkor Zoli igazat mondott. Aki viszont a második Lilla szavazat után érti meg, hogy őt is átbaszták a palánkon, és hiába árulta el Tamást, mert a többiek ennyire ostobák. 4 szavazat Lillára, és Zoli már hiába tekintget hátrafelé tanácstalanul, hogy mi a fasz történt gyerekek, mert Tamás marad (aki persze mit sem sejt az egészből, és ugyanazzal a kifejezéstelen bamba arccal üli végig a tanácsot), Lilla meg húzhat haza. 

21_3.png

20_3.png

27_3.png

28_3.png

29_3.png

30_3.png

31_2.png

23_3.png

24_3.png

26_3.png

Besztof pillanat

25_3.png

Címkék: rtl klub survivor
komment

Barátok közt 8521-8522. rész

2017. szeptember 07. 13:00 - Gillotte

Tóbiás végül enged Ádám zsarolásának, és odaadja neki a galériát, hogy kiállítsa a vackait, de áll a bál amiatt, hogy Kristóf beköltöztette a húgát, ugyanis érthető okok miatt senki nem bízik a nőben. Kristóf hajlana arra, hogy a húga tényleg összebalhézott a férjével, de Alíz rábeszéli, hogy játsszák továbbra is a boldog párt, mert nem a végén kéne elrontani ezt a több hete tartó nyűglődést. Krisztián és Tóbiás nyomja a műsort rendesen arról, hogy egymásnak szívecskés csokikákat csempésznek az uzsonnás dobozukba, mert az olyan cuki, de amint lehetőség van rá, dühöngenek egy sort Kristófnak, amiért odavitte lakótársnak a hülye húgát.

bk_augusztus8_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Survivor 3x08 - Szeretet áradjon köztünk, szeretet gyúljon bennünk

2017. szeptember 07. 08:21 - Dzsudibí

Kellemes képekkel indítunk a sziget aranyos kisállatairól, furafejű madár, gombszemű mosómaci a fán, meg A Feri, a dzsungelbaszó, aki már kora reggel úgy csépeli a növényzetet macsetével, mintha nem lenne holnap, míg a többiek édesdeden alszanak a szúnyogháló biztonságot adó takarásában. Magyarázatot is kapunk, szereti a kreatív melót, mert leköti, sőt, kapaszkodjatok basszameg, meg is nyugtatja. Kapunk egy kis ízelítőt a Fülöp-szigeteki DIY mozgalom alapítójának eddigi munkásságáról, van itt csipesz, karabíner, evező, meg a tengerből partramosott PET palackokból újragondolt selyem kisestélyi, közben meg lágy gitárzene szól, és egy pillanatra még el is hiszem, hogy Feri nem egy kibaszott idegbeteg vadállat.

nevtelen.png

2_1.png

3_1.png

Új projektje egy franciaágy(!), melyet Szandrának is megmutat, akinek persze rögtön átnedvesedik a kókuszháncsból kivarrt bugyija. Feri elmagyarázza Szandrának, hogy hogy fog összeállni az ikeás Banänjö ágyikója, aztán a kamerának megvallja, hogy tudja, hogy Szandra úgysem fogta fel miről van szó, mert hát ugye szegény mégiscsak egy nő, azt meg tudjuk milyen korlátolt népség is az, viszont a kamerának nem hazudik, dugná a kislányt, mint a lopott biciklit. Ezek után már bizonyára nem csak nekem áthallásos Feri ajánlata, miszerint a görbe végű bambuszt teszi majd Szandra segge alá, mert a lányok szeretik az ilyesmit. Zárásként Feri kicsit leköpködi vízzel a lányt, aki önfeledten kacarászik a romantikus gesztuson, én meg egy kicsit belehányok a számba, de visszanyelem, mert úrinő vagyok. Feri szerint Szandra egy kis üde színfolt a többi lány meg a szőrös fasz mellett. 

4_1.png

giphy.gif

Ibonéknál is lakberendezős napot tartanak, újfiú Tamás, az exkatona, kiadja az ukázt, valamit ki kéne tágítaniuk az alvóhelyen, de hogy mit, az negyvenszeri visszahallgatás után sem sikerül megfejtenem, Gergő bizonytalan szakállvakargatásából arra következtetek, hogy nem én vagyok az egyetlen. AZ ötletet végül elvetik, merthogy csak ennyi félkész alapanyagot kaptak a stábtól, és nem tudják, amit az előbb Feritől mi már megtanulhattunk. Tamásnak Szerencsére további ötletei is vannak, mert ő nem bohóc, amit most bizonyít is a többieknek, akik viszont néma fintorgással és fejrázással adják tudtunkra, hogy Tamás sem lesz sokáig a szigeten. Zoli szerint a lábtörlőt lehet cipőszőnyegnek is hívni, és meg csüggedten nézek rá a bsplayerre, hogy még 41 percnyi tömény ostobaságot kell feldolgoznom így korán reggel. Tamás ezek után egy tenyérnyi ásóval áll neki a csontszáraz tengerparti homoknak, a többiek meg jó szokás szerint körbeállják, és aktív nézéssel segítik a folyamatot.

5_1.png

6_1.png

7_1.png

gergo.gif

Levél érkezik mindkét törzshöz, Ibonéktól Doktoranita és Benedek kap lehetőséget, hogy Buwayáéknál vendégeskedjen egy napot, és ezzel azonnal el is indul mindkét fél részéről a taktikai ötletcunami, hogy hogyan lehetne a legjobban kihasználni ezt a lehetőséget. Ibonék ajándékba kókuszt visznek, Buwayáék pedig vendégvárónak kókuszt fognak felszolgálni. Benedek terve, hogy amíg Doktoranita rést üt a pajzson és megtudja a pirosak összes féltett titkát, addig ő seggeket stíröl barátkozik. Megegyeznek, hogy nem adnak ki magukrók infót, inkább hazudjanak Doktoranita javaslatára, amit sikerül is tartani a nagy összetalálkozás tizenharmadik másodpercéig, amikor is Doktoranita véletlenül felböffenti, hogy sajnálja, hogy kókuszt hoztak, nem tudták, hogy itt ennyi van, merthogy náluk bizony ez nincs. Ezen taktika mentén továbbhaladva Doktoranita meggyötört fapofával ecseteli, hogy ők bizony továbbra is happy camp, és náluk vidámabb törzs nincs jelenleg a térségben. 

9_1.png

10_1.png

Doktoranita nagy taktikus ám, még a homlokát is összeráncolja, annyira koncentrál, hogy az összes, szerinte ártatlannak tűnő kérdést feltegye Buwayáék mindenapjairól, éppencsak a banánlevélre felvésett listáját nem veszi elő. Ellenben olyan élethűen vázolja a csapatukon belüli összetartást és mindent felülíró szeretetet, hogy csak egy óvodás cirkuszi majom nem szúrná ki, hogy hazudik, mint a vízfolyás. Krisztián is hasonló taktikát folytat, csillogó szemekkel ömleng arról, hogy nekik a szívük is egyszerre dobban, és szarni is együtt járnak reggelente, hogy azután ugyanazzal a banánlevéllel törölje ki mindenki a seggét, annyira de ANNYIRA szeretik egymást, Iliász eközben úgy forgatja a szemét, hogy majd leesik a szikláról amin ücsörög.

11_1.png

12_1.png

13_1.png

Doktoranita marha elégedett magával, mindent sikerült kiszednie a fiúkból, amit akart, mert ugye az nem jut eszébe, egyem meg a drága szívét, hogy esetleg a másik csapatnak is az volt a terve, hogy nem teregetik ki a szennyest. Szandi ellenben kiteríti a lapokat, mert Doktoranitával ők legjobb barátok, így nincs mitől félnie, Doktoranita meg helyesbít a kamerának, hogy ő végig tudta, hogy a két fiú csak megvezeti őt. Feri coachingolja Benedeket csapatvezetésből, szájba vágni például nem lehet őket, bármennyire is szeretné az ember. 

14_1.png

8_1.png

Benedek és Doktoranita aztán otthon prezentálják a látottakat, meg vannak ezek gyengülve dikk, nem alszanak együtt, márpedig akik nem hajlnadóak egymás szájszagában kipihenni a napi fáradalmakat, azok nem is lehetnek igazán jó csapat. Doktoranita saját válltá veregetve meséli, hogy nem volt nehéz munkája, mert ő mindenhez IS ért, és nyomozással is foglalkozott pár évig, tehát Iliász és Krisztián megtörése gyerekjáték volt számára. Ezek után már nincs is más hátra, minthogy a teljes Ibon csapat könnyes szemmel mered maga elé, hogy micsoda összetartó, fasza csapat ők, és lehet, hogy eddig mindent elbuktak, amit lehetett, de az erkölcsi győztesei akkor is ők maradnak ennek a játéknak, hisz szeretni tudni kell. 

15_1.png

16_1.png

17_1.png

18_1.png

19_1.png

Másnap reggel Lilla kínozza a faunát és minket a mendegél a mandarin hangszálmelegítő gyakorlat módszeres gyalázásával, de ha valaki azt hitte, ennél rosszabb már nem lehet, akkor az kurvára melléfogott, mert ezek után kapunk a pofánkba egy kis Dzsungel könyvét is. Doktoranita szerint ez jó, mert Buwayáékat bizony senki nem fűti így a harcra.

Édesjófaszom. 

21_1.png

20_1.png

23_1.png

22_1.png

Elérkeztünk a védettségi játékhoz, Bencus ismerteti a feladatot, amit én már megint kurvára nem értek így, az elmondottak alapján, de reggel van, meg szarok is rá, mert majd mindjárt bemutatják élesben, és akkor csak leesik. Feri Bálintot küldi pihenni, ezúttal nem tudjuk meg, hogy ennek volt-e előzménye. Elkezdődik a játék, szokás szerint Ibon lemarad, mint a picsa, Bencus kommentárja Palik Laci aranykorát idézi fel, miközben a Buwaya ismét elhúz, már a vízvezetéket építik, amikor Ibonék még mindig a lépcső megépítésével szarakodnak. Bencus üvölt, Feri túlüvölti, Lilla leesik, aztán nagy nehezen Ibonéknál is megindul a víz, de mindegy is, mert persze Buwaya nyer, övék a totem, Ibonék meg szerethetik tovább a csapatot holnapig, amíg el nem küldik egyenként egymást a jó édes anyjukba.

24_1.png

25_1.png

26_1.png

27_1.png

28_1.png

29_1.png

30_1.png

31.png

Címkék: rtl klub survivor
komment

Barátok közt 8519-8520. rész

2017. szeptember 06. 13:00 - Gillotte

Sári egész hihető műsort nyom le arról Kristófnak, hogy összevesztek a férjével, mert ugyebár arra ment ki a nászút meg a minden, hogy lebuktassák Alízt és Kristófot, és Sári már elfogadta volna, hogy ők ketten szeretik egymást, de a férje nem, úgyhogy úgy összebalhéztak, hogy jó lenne, ha ott maradhatna Kristóféknál. Aduász, nem mondom, hiszen Kristóf nem küldheti el a testvérét azért, mert kiállt mellette, még ha kételkedik is a sztoriban. Rá is kérdez, esketésre kéri Sárit, aki szemrebbenés nélkül megesküszik rá, hogy ez most nem átvágás, tényleg összevesztek a férjével. Senki nincs eldurranva az ötlettől, hogy Sári velük lakjon, de mit lehetne tenni. Közben Sári találkozik a férjével, felvázolja, hogy ő ezt nem fogja bírni, mi lenne, ha a férje elmenne bocsánatot kérni virággal aztán menne mindenki a dolgára. Ricsi, a férj hallani se akar erről, kell a bizonyíték Kristóf melegségéről, hogy övék legyen a csokigyár és eladhassák. Nyomatékosítási céllal még meg is szorongatja Sárit, tényleg egy állat a fickó.

bk_augusztus7_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

The Leftovers 2x02 - A Matter of Geography

2017. szeptember 06. 11:00 - Szencsike

Ebben a részben megnézzük, hogy kerültek Kevinék Miracle-be. Térjünk vissza egy kicsit a múltba és kezdjünk onnan, ahogy Nóri hazatér és megtalálja a kisbabát a verandán. Nóriból azonnal előjönnek az anyai ösztönei, majd a ház elé ballag a nehéz éjszakán túl lévő Kevin, Jill és a kutyus, még mindig koromfeketék az éjjeli tűzeset kalandjai után. Később a csajok már javában babáznak, Kevin mosolyogva figyeli őket, hát bizony rég volt ilyen látványban része. A csajok észreveszik, Kevin jelenti gyorsan, hogy nem raboltak el senkit és nem halt meg senki szerencsére. Jill javasolja a baba megtartását, hisz végül is nekik hagyták itt, vagyis Nóri hivatalosan is a család tagja lehetne. Igaz, előbb tisztázzák Kevinnel, mit kell tudni a másikról. Kevin alvajáró, gyógyszerfüggő, de igyekszik leszokni, illetve ott volt, amikor Patti (a Bűnös Maradék Főnémája) öngyilkos lett, és Matt atyával temették el, valamint dohányzik. Kevin szívéről egy óriási kő gördült le, hogy ezeket elmondhatta. Nóri részéről csak annyi van, hogy fizet azért, hogy lelőjék. A kínos csend után Jilltől is bocsánatot kér a fegyverek miatt, a lány részéről minden oké. Nóri is megkönnyebbült a vallomástól, és Jill-lel is jóban lesznek. Jillnek szerencsére nem kell semmit se bevallani, és nagy nevetések közepette rájönnek, hogy minden rendben van és remélhetőleg lesz is.

1.png

Tovább
komment

Survivor 3x07 - Oké, akkor küldjünk be egy zsoldost, aki kihúzza a szarból az Ibon csapatot

2017. szeptember 06. 09:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2017-09-05_22_42_39.png

Hát nem ez volt minden idők adása, de azért történt benne egy-két dolog. Viszont engedtessék meg, hogy a teljesség igénye nélkül tájékoztassak a hogyan voltakról. A Búfasza csapat levelet kap, hogy az Ibon - Felragyog újra a napom, Ibon - csapat osztódásnak indult, merhogy a két lábon járó Survivor-Lexikon helyére meleg váltásban jött is egy ember, aki tényleg tenni is fog valami a csapatban. A Búfasza csapatnak fel kell kötnie a gatyáját, mivel egy volt katona érkezik. Na, Iliász kinéz a csapatuk leszázalékolt kis Bear Gryllsére, Ferire, hogy akkor az Ibon - Hinnék benned vakon - szegény ember John Rambóját majd iktassa, mint Priskin Pepét a Magyar-Portugálon. Feri, aki mind életbölcsességben, mind hanghordozásban nyomokban Nagy Alekoszt tartalmaz, már büffögi is fölfele a pólóra nyomtatandó szöveget.

Az volt a tervünk, hogy egyre kevesebben legyenek, erre most többen vannak. Ez így nem jó.

Tovább
komment

Pumpedék 2x04 - Soma nem egy lángelme, de cserébe jól néz ki (18+)

2017. szeptember 06. 06:46 - sixx

vlcsnap-00003_33.png

Pumped főnök lett. Ez már magában elég vicces, ugye, nem a kora miatt (biztos vannak 22 évesen is kiváló vezetők), hanem azért, mert amit láttunk eddig belőle, annak alapján az embereit két dologra (na jó, háromra) tudja inspirálni: a gyúrásra, a barnítókrém észveszejtő mennyiségben való alkalmazására és a baszásra. Slussz. A Pumped bár, vagy hogy is hívják majd a létesítményt, amit tönkretesznek közös erővel, meg egy üzleti vállalkozás, amiben a pultosnak sok dolgot nem kell csinálni, pl. lopnia (de ettől még felvettek egy csajt, aki bevallotta, hogy lenyúlja a főnökeit), de az tuti, hogy munkában nem kell gyúrnia, barnítania és hát baszni sem elegáns a pultban, ha vendég van. Nem baj, majd elválik, mi lesz az Aranypart 2.0: Pumpedék alcímű történetszálban.

Tovább
Címkék: 18+ pumpedék
komment
süti beállítások módosítása