Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8499-8500. rész

2017. augusztus 13. 10:00 - Gillotte

Ádám leissza magát, hiszen bánatos, amiért aki eddig a barátja volt, most mind ellene fordult a Gigis ügy miatt – kivéve Petit. Kristóf próbálja rábírni Tóbiást, hogy bocsásson meg Ádámnak, de semmi értelme, Tóbiás hajthatatlan. Másnap, amikor Ádám kijózanodik és leballag a postáért, a postaláda tetején egy banki levelet pillant meg, ami Asztalosné Fekete Alíznak jött. Ádám nyilván rákérdez Alíznál, aki nekiáll kamuzni, hogy biztos összekeverték, de Ádám szerint egy bank sem lehet ennyire hülye. (Mert nem az én bankomnál vagy, Ádikám...) Szóval Alíz nem tud mit csinálni, titoktartásra esketi Ádámot, és elmondja neki, hogy ők ketten házasok Kristóffal. (Most nézem, az Alíz ezek szerint rövid i?!)

bk_julius24_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Barátok közt 8497-8498. rész

2017. augusztus 12. 10:00 - Gillotte

Tóbiás hisztizik amiatt, hogy Krisztián Ádámra bízta a Rózsát, míg elvoltak, elvégre Ádám miatt vesztette el a kisfiát. Nyilván sokan nem értenek ezzel egyet, igazából senki sem, úgyhogy Krisztán ad Ádámnak egy köszönet whiskeyt a helyettesítésért. Hamár alkalom van, Ádám elmondja Krisztiánnak, hogy Stella anyja érdeklődik egy pincéri állás iránt, úgyhogy meg is ejtik gyorsan az interjút. Krisztián jófej, börtön ide, vagy oda, ha Laci rámondja az áment, szívesen látja Pirost a Rózsában, mint munkaerő. Ahogy várható, Novák nem engedi, mert az már tényleg nem fér bele, hogy Piros folyton Stella körül legyen, mert még a végén elveszi tőlük a gyereket. Piros szerint ez baromság, ő nem játszani megy a lányával, hanem dolgozni. Novákot nem érdekli semmi, nem enged. Nem értem, Stella öt hétig Londonban van, miért kell drámázni, Piros dolgozik öt hétig, visszajön Gizi is dolgozni, átveszi a Rózsában Piros munkáit és el van intézve. Na mindegy, hiába Novák nemleges válasza, Piros akkor is nekiáll a Rózsában gályázni, mert ha egyszer be akar szállni Stella tanfolyamába, akkor be is fog.

bk_julius21_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Twin Peaks 3x07 - Ezt tegnap éjjel álmomban hallottam

2017. augusztus 11. 14:00 - Rodnay Gan

Némileg meglepő módon Jerry Horne-nal kezdünk. Az viszont egyáltalán nem meglepő, hogy az öreg hobó be van állva, de annyira ám, hogy fogalma sincs róla, éppen hol is van, csak annyit érzékel, hogy valami erdőben. Kétségbeesésében felhívja Ben bátyót, de túl sok érdemi információt nem tud vele közölni, azon kívül, hogy valaki (valószínűleg) ellopta a kocsiját. Apropó, Benjamin Horne! Ha jól rémlik, egészen a legelső rész óta nem találkoztunk vele, és akkor is csak egy piszlicsáré jelenete volt. Ez is jól jelzi, hogy David Lynch – néhány kivételtől eltekintve - azért elég mostohán bánik régi szereplőivel.

tp701.jpg

Tovább
Címkék: twin peaks
komment

Barátok közt 8495-8496. rész

2017. augusztus 11. 10:00 - Gillotte

Ági talál egy Komolyzenesziget nevű zenés tábort (ópárdon, workshopot) Tihanyban, ahová elküldené zenekedvelő lányát, hadd zongorázzon, és így legalább távol van a Herrtől. Közben Ági továbbra is tanulja a lövést, és jól nyomja, az összes lövése mellen találja az előre nyomtatott papírembert. Ági érdeklődik a tanártól, hogy nem tudna-e szerezni neki egy fegyvert, mire a tanár afféle társadalmi célú közlemény keretein belül kijelenti, hogy ,,Magyarországon nagyon szigorú szabályai vannak a fegyvertartásnak”, egyszóval nem. Még jó, hogy a másik pályán épp lő valami rossz arcú, aki meghallja, mik Ági szándékai, és nem kevés pénzért segít neki fegyverhez jutni már a mai epizódban.

bk_julius20_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 7/2 - Love's Sweet Song / London, May 1916

2017. augusztus 11. 09:00 - Gabba

Az előző részben megismert bájos Maggie-t hátrahagyva tovább hasítunk a szerelmi vonalak mentén. Az eredeti sugárzás szerinti 1x02 epizód egy New York-i étteremben kezd, nyugdíjas akcióhősünknek a könyvelője ad pár befektetési tanácsot: legjobb módszer közbeszerzésen indulni és mindent háromszorosan túlárazni, tud is ajánlani pár tapasztalt és ebben jártas magyar politikust. Öreg Indy azonban nem is figyel, inkább a közeli asztalnál ülő két idős hölgy beszélgetését füleli, mert egyikük hangja felidéz benne egy 1916-os emléket, amit el is mesél a könyvelőnek.

indiana07_2_00.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
komment

Hap and Leonard 2x04 - Bad Mojo

2017. augusztus 10. 13:00 - Szencsike

Egy flashbacckel kezdünk, a gyerek Hapéket látjuk, egy vidámparkban szórakoznak és a kicsi Hap rájött arra, hogy szerelmes Floridába. Igaz, nagy bölcsességről tesz tanúbizonyságot, már most tudja, hogy lúzer és Flo sose fog vele kezdeni. Leóban azonban biztos lehet, ő mindig vele marad. Vissza jelenbe és ébredjünk fel, Hap a Village People-t látja maga előtt, akik a táncparkettre hívják, de kidörgöli a szeméből az álmot és vele szemben jó pár megtermett zsaru, akik be akarják vinni. Fáj az ébredés a csodás éjszaka után, amit Floridával töltött, ugyanis nem elég, hogy elkapták, még Flo is lelépett. Hap cellatársa gitározással üti el az időt, a szomszédos priccsen meg Leo szendereg. Őt gyújtogatás miatt hozták be, Hapet pedig Beau Otis miatt.

1.png

Tovább
Címkék: hap and leonard
komment

Barátok közt 8493-8494. rész

2017. augusztus 10. 10:00 - Gillotte

Krisztián és Tóbiás egyszercsak mit sem sejtve belépnek a hotelbe, nem gondolták nyilván, hogy Alízék épp ott kajálnak. Sáriéknak ez kapóra jön, kicsit azért gyanús, hogy egy napig sem bírják ki a tanúk az ifjú pár nélkül. Másnap tanúja vagyunk a beszélgetésnek, ami Sári és a férje közt zajlik, és látjuk, hogy Sári kezd elbizonytalanodni, talán Kristóf mégsem meleg, és szerelmes Alízba, de a férje uszítja, nem engedi, hogy neje elbizonytalanodjon. Sári ezek után Tóbiást környékezi meg, aki lelkesen mesél arról, hogy az előző kapcsolatából van egy kisfia is, sőt, blogot is írt róla. Gratulálok Tóbiás, amint Sári rákeres, már látni is fogja a közös képeket Kristóffal! Így is van, Sári a következő adandó alkalommal felszólítja a feleket, hogy hagyják abba a színjátékot, a blogon ott van, hogy Kristóf és Tóbiás együtt vannak. ,,Csak voltak!” – javít bele Krisztián - ,,ugyanis Tóbiás már velem jár”. Hát nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek. Ja, de…

bk_julius19_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Barátok közt 8491-8492. rész

2017. augusztus 09. 10:00 - Gillotte

A KisSzék tetőteraszánál másfél év után végre előjött, aminek már rég elő kellett volna: szakad az eső, úgyhogy mindenki lemegy a Fittlabor-részbe bulizni. Natasa aggódik, ebből baj lesz, tuti nem szabályos, hogy ennyi ember van ilyen kis helyen. El is borul az egyik vendég agya a sok ember láttán, jaj, miért van itt ennyi, és különben is, ráadásul még sörrel is leöntik véletlenül a nyomorultat, úgyhogy azzal viharzik ki, hogy feljelenti Natasáékat, és zárhatják be a kócerájukat. Hát gondolom, azt nem várják meg, hisz mi lenne a sorozattal KisSzék nélkül…

bk_julius18_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

A szolgálólány meséje 1x07 - A másik oldal

2017. augusztus 09. 09:00 - hektor_

Mikor a sorozat második hogyvoltját írtam, azt gondoltam, ha ezen a részen túl leszek, nehezebb már nem lesz, annyira nem történt benne semmi - na most megmutatták a készítők, van még ott, ahonnan az jött! Újra a kezdetek: June elrohan az erdőbe a kislánnyal, a férje a kocsinál maradva bénázik egy pisztollyal. Épphogy egy ízben sikerült eldurrantania a pisztolyt, mikor az ellen eltalálja. A haslövés delíriumba repíti, de csak hogy később denevérbe arra ébredjen, hogy a halál ma már másodszor nyújtotta ki a markát érte - a tekesek mentőautója felborult. Hát Luke fiam, szar napod van!h1.jpg

Tovább
komment

Snatch 1x10 - A Family Affair

2017. augusztus 08. 13:00 - Scott Pilgrim

Egy hajón kezdünk, egy rakás francia maffiózó van rajta. Az egyikőjük tengeri beteg, három óra múlva fognak kikötni. A főmaffiózó elővesz egy nagyonbüdös sajtot, amit az apja érlelt, a tengeribeteg fickó a szagától elmegy hányni, a főmaffiózó utána és lelövi. Ezután azt mondja, az apja mindig azt mondta, sose bízzon olyanban, akinek nincs gyomra a büdös sajtjához, úgyhogy az emberei kényszeredetten letolnak egy-egy szelettel. Ugrunk oda, ahol abbahagytuk, Alberték követik az autót, benne a lassan magához térő apjával, aki nem veszi fel a telefont, hiába hívják. Felhívja az anyját elmondani, mi van. A francia főmaffiózóról kiderül, hogy Petrunak hívják, Ajaccioból jön, és ő veszi meg majd az aranyat a rendőröktől. Közben Windrush-nak feltűnik a visszapillantóban, hogy követi őket valaki. Lily és a csajok hallva az infót, öltöznek, felrobbantják a raktárat, ahol meghúzták magukat, és elindulnak teljesíteni tovább a tervet. Út közben kiderítik, hova fog valószínűleg érkezni Petru. Közben Albert rájön, hogy mivel egy rendőr, Bob képezte ki a kutyát, Scootert, aki mostmár Charlie-é, és ezért követ minden utasítást, akár még jól is jöhet az akcióban. Charlie közben rájön arra is, hogy Bob lenyúlt telefonja hozzá van kötve a megfigyelőkameráihoz a lakásában, már csak a jelszóra kéne rájönni.

vlcsnap-error032.png

Tovább
Címkék: blöff snatch
komment
süti beállítások módosítása