Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8483-8484. rész

2017. augusztus 06. 10:00 - Gillotte

Ági átkutatja a Herr cuccait, és talál egy albumot, amiben különböző sírkövek vannak, rányomtatva a Herr, Ági és Liza nevével. Hát ez több, mint morbid. Ági mindennek ellenére azt mondja Tóbiásnak, hogy nem talált semmit. Tóbiásnak gyanús, hiszen ha annyira nem volt semmi extra, Áginak miért halálra vált az arca? Mi, nézők sejthetjük, mi Ági terve, ugyanis nem sokkal később egy lőtéren látjuk, amint lőni tanul, ráadásul edzővel! Mire Ági hazamegy, Tóbiás épp elmondta volna Attilának, hogy aggódik Ágiért, meg az egész sztorit, de pont nem tud belekezdeni, hanem bekamuzza, hogy hát csak azért jött, mert szívesen elfogadja Juli állásajánlatát. Most melózhat két helyen, mintha eddig nem lett volna idegileg labilis szegény.

bk_julius12_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
6 komment

Barátok közt 8481-8482. rész

2017. augusztus 05. 10:00 - Gillotte

Ági teljesen megrémül, hogy a Herr meg akarja ölni őt, de Tóbiás megnyugtatja, hogy elvileg nem, csak vissza akarja szerezni a pénzét. Ági körül akar néz ki a lakásban, hogy meglesse, mit tartogat neki a halottnak hitt férj, úgyhogy Tóbiás azzal megy át a Herrhez, hogy Alíz mindenképp meg akarja nézni a lakást költözés miatt, és nem tudja sehogy lebeszélni, úgyhogy mit tud csinálni a Herr, összepakolja a cuccait, eldugja az alsó konyhaszekrénybe ahogy Tóbiás mondja, és lelép.

bk_julius11_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8479-8480. rész

2017. augusztus 04. 10:00 - Gillotte

Bandi kiborul annak, hallatán, hogy Miki hibájából halt meg András, el is masíroz gyorsan, mielőtt kárt tesz valakiben. Ezt akár szó szerint is vehetjük, ugyanis az új információkat hallván elkezdi nézegetni a karóráját, amit apjától kapott, és ökölbe szorított kézzel és fogakkal mered maga elé. Itt bajok lesznek! Ehhez képest másnap reggel Bandi reggelivel várja Mikit, és megértően mondja, hogy tudja, hogy nem direkt volt, nincs gáz. Miki úgy megkönnyebbül, hogy igaz könnyeket hullat, ilyet is ritkán látni egy sorozatban. Nagyon megölelgeti Bandit, de látjuk a gyerek arcán, hogy nagyon nincs ínyére az ölelés, valóságos undor van az arcán, úgyhogy csak idő kérdése, hogy Miki is kapjon egy maflást.

bk_julius10_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Twin Peaks 3x06 - Ha fej, én nyerek; ha írás, te vesztesz

2017. augusztus 04. 09:00 - Rodnay Gan

Éjszaka van, de Cooper még mindig a szobornál szerencsétlenkedik, ezek szerint ez a tökkelütött csak nem ment haza. Majd megjelenik egy zsaru, aki nagy nehezen eltuszkolja onnan és hazaviszi, Coopert azonban igazából csak a jelvénye izgatja. Otthon Janey-E egyre kevésbé bírja már tolerálni „Dougie” hülyeségeit (ezzel nincs egyedül), úgyhogy közli vele, hogy holnap irány a doktor bácsi! Aztán igen gyorsan ez lesz a legkisebb bajuk, mert kiderül, hogy Cooper nyilván cseszett felhívni az uzsorásokat, akik viszont nagyon is keresik őt, Naomi Watts pedig egy találkozót beszél meg velük másnapra, hogy kifizesse az ötvenezret, amivel a férje lóg. Janey-E nagyon kemény nő, az egyszer szent, de emellett az idióta mellett szüksége is van rá, pláne, hogy még az is kiderül egy fotóról, hogy a szabadidejében Jade-del múlatja az időt.

tp601.jpg

Tovább
Címkék: twin peaks
6 komment

Barátok közt 8477-8478. rész

2017. augusztus 03. 10:00 - Gillotte

Miki whiskeyt reggelizik, úgy tűnik, vacsorára nem volt elég. Bandi lekezelően kérdezi, hogy ez-e a megoldás ahelyett, hogy segítene neki Miki, ám a nagybácsi ,,te kis szarházi” felszólítással jelzi Bandinak, hogy ő mindent megtett, innentől nem érdekli a téma, lehet menni a túlontúl becsületes ügyvédnőhöz. Bandi magára maradt, úgyhogy Attilához megy segítségért, aki átmegy Mikihez, és végre kiderül, mi az igazi baj: az, hogy Bandi pont attól az embertől várja a segítséget, aki miatt elvesztette az apját, és Miki már nem bírja ezt a nyomást, könnyekben tör ki, és hamár Bandi is hazaér, elmondja neki, hogy miatta halt meg András. Legalább megkönnyebbült.

bk_julius7_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Hap and Leonard 2x03 - Holy Mojo

2017. augusztus 03. 09:00 - Szencsike

Egy flashbackkel kezdünk, fekete gyerkőcök játszanak bújócskát egy templom mellett. Ez az a templom, ahonnan az kapu származik, amire BB-t rákötözték. Nagyon vidám a hangulat, egészen a Ku-Klux-Klan feltűnéséig. A felnőttek összeszedik a gyerekeket, beterelik őket a templom alagsorába, a pap kint marad, felveszi a harcot a fehér maszkos csapattal. Egy kislány, aki a hunyó volt, sajnos kint maradt, róla elfeledkeztek. Szegény kicsi lány a rejteke mögül végignézi, ahogy a Klan felégeti a templomot, így meghalnak a társai, és látja, ahogy felakasztják a papot.

1.png

Tovább
Címkék: hap and leonard
Szólj hozzá!

A szolgálólány meséje 1x06 - A nő helye

2017. augusztus 02. 13:00 - hektor_

..ééés ott folytatjuk, ahol abbahagytuk - legalábbis Offred fejében, aki a Halálfalról a vért serényen súrolva saját magát győzködi hamisan, miszerint a sofőr sráccal újbóli coitusról szó még egyszer nem lehet. Lydia Néni üvöltő biztatása ("CSILLOGJON-VILLOGJON LÁNYOK!") és a kefék sercegése elnyomja a lányok sustorgását: ma diplomaták érkeznek hozzátok - szól oda Offrednek Alma, aki kispöcörős parancsnoka által ilyen jól informált.

h1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8475-8476. rész

2017. augusztus 02. 10:00 - Gillotte

Hanna az udvar kellős közepén osztja ki Petit, és Natasát, Ádám csitítaná, de elhangzik az sz-betűs szó: ,,Ádám, momentán leszarom, kit ébresztek fel!” Hanna és Peti hazatér, Peti próbál bocsánatot kérni Hannától, de úgy tűnik, nem sokra megy a szavakkal. Natasának sincs nagyobb sikere, ,,örihari” van, úgyhogy Hanna vissza is megy újságot írni Hannoverbe.

bk_julius_6_1png.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Trónok harca 7x03 - A királynő igazságszolgáltatása (18+)

2017. augusztus 02. 07:33 - sixx

Sárkánykő

Havas és Ser Davos átalment a tengeren, ladikon de ladikon, mert ott lakik a szőkenő, az üveghegy tetején, és ha nincs obszidián, akkor van nagy baj. Ezt Dany nem tudja, meg egyébként senki sem az északi népeken és Samun túl, de hát még csak a harmadik résznél tartunk. Sárkánykő egyébként kurva jól néz ki, nem tudom mi a CGI és mi nem (a bluescreent sajnos lehet látni), de nem érdekel, az illúzió tökéletes. Havasékat a parton Tyrion várja meg egy csapat barbár, akik annak ellenére nem öltözködnek fel rendesen, hogy ott azért fúj a szél, meg láthatóan nem negyven fok van, mint a beszart légkondi mellett az Index szerkesztőségében. Bezzeg szemfestékre futotta, több rajtuk a smink, mint Missandein, akit meg sem ismerünk már lassan ruhában, ő képviseli Danyt a parton.

Tovább
Címkék: 18+ trónok harca
132 komment

Barátok közt 8473-8474. rész

2017. augusztus 01. 10:00 - Gillotte

Natasa nem fogadja túl jól, hogy Peti Hannát választja, pláne, hogy míg Hanna nem jött vissza Magyarországra, addig még Natasa felé billent Peti mérlegének a nyelve…meg hát Petié is. Petinek olyan rossz kedve lesz ezután, hogy félbehagyja a forgatást, és Ádámmal – és Natasával, mert minek vonatozzon – visszamennek Pestre kocsival. Mire visszaérnek, Ottó jóvoltából már Hanna is tudja, hogy Natasa lement Peti után a forgatásra, és számonkér, elsőként Petit: mégis hogy volt pofád?! Semmi extra nem volt Hanna, ne félj, csak egy csók volt, semmit nem jelentett, csak úgy megtörtént – sorolja a kliséket Peti. Hannát nem érdekli, rohan Natasához, hogy a lehető leggázabb ,,pasitolvaj” szóval illesse, hjaj, mintha egy ’90-es évekbeli tinisorozat lennétek, komolyan, lányok!

bk_julius5_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása