Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8465-8466. rész

2017. július 21. 11:47 - Gillotte

A Herr nagyon be van pöccenve Tóbiásra, amiért hamisan tanúzott Ági javára, úgyhogy Tóbiásnak most szépen át kell mennie csicskába, és teljesíteni a Herr összes óhaját, különben hamar a börtönben találhatja magát hamis tanúzás miatt. S hogy mi a teendő? A Herr Zsófi lakásában szándékozik lakni, és egyáltalán nem érdekli, hogy Kristóf és Alíz oda akar költözni, hogy egy párnak tűnjön, Tóbiás így találhat ki mindenféle kamut nekik.

bk_junius29_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Lucifer 2x17 - Sympathy for the Goddess

2017. július 21. 11:00 - Szencsike

Egy tengerparti bárban kezdünk, egy asztalnál Anyus tárgyal egy férfival, a bárpultnál Lucifer figyeli őket. Érkezik Ámenka is, figyelmeztetni akarja Lucit, hogy veszélyben van: Mézi nagyon haragszik rá. Luci meg sem lepődik a hírre, Mézi alaptermészete ilyen, majd kiheveri, inkább Anyusra koncentráljanak, nehogy elrontson valamit. Anyus a beszélgetés közben ránéz Luciékra, magabiztos bólintással jelzi, hogy jól halad. Lui szerint a férfi állítólag tudja, hol a kard újabb darabja, ezért üzletelnek most. Ámenka lelkesedését Luci nem osztja, szerinte Anyu nincs annyira képben az emberekkel, mint ők, lehet most is csak átverik, Luci inkább odamenne. Ugyan már, menni fog ez, de Ámenka pozitív szavait Anyus tettei rögtön megcáfolják: előkap egy bőröndnyi pénzt, meg is mutatja a férfinak, majd átadja neki, a férfi elégedetten távozik. Ámenka persze próbálja mentegetni Anyust, de most tényleg itt az idő a számonkérésre. Anyus nagyon optimista, a pali széfjében van a hiányzó darabka, el fogja hozni! A pali átverte, most kapott egy valag pénzt, minek erőlködjön, de Anyus rendíthetetlenül bízik benne, az ügyfele, miért tenne ilyet… Na, vajon miért, mennek is mindhárman a férfi után, akit a bár raktárában találnak meg, holtan. Anyus örül, legalább nem verte át őket! Igen, csak megölték és elvitték a lóvét. Annyi előnyük van, hogy Luci ismer egy nyomozót, már csak azt kell elérni, hogy pont ő kapja meg ezt az ügyet. Anyus tudja is, mit kell tenni, Ámenka jelenlétéről látványosan tudomást sem vesznek.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
komment

Snatch 1x08 - Pear Shaped

2017. július 21. 09:00 - Scott Pilgrim

Hét nappal korábbról indítunk. A farmer megtalálta a földjén elásott aranyat, hívta Dwyert, mint rendőrt, hogy nézze meg, mit talált. Dwyer megnézi, örül neki, majd egy ásóval leüti a farmert és hívja a felettesét, hogy nagy fogást talált. Vissza a jelenbe, Alt nyaggatja az anyja, hogy keresse meg az apját, Albert idegesen az anyja szemére veti, hogy esetleg fontolóra vehetné, hogy az apja egy önző seggfej, aki csak magára gondol mindig, amire kap egy pofont. Al otthagyja az anyját, aki próbál bocsánatot kérni. Charlie-t továbbra is fogva tartja Bob és látszólag eléggé összeverte. Chloe közben hívja Alt, hogy minden lezsírozva Nas-zal. Vic meg újra egyesül Hate ’Emmel, és elmennek felkeresni Charlie-t, a fia elleni bosszúként. Lily jelzi Normannek, hogy tudja, hogy ő engedte el Vic-et, és tökre nem örül neki. Közben megérkezik Nas, de mivel ebben a sorozatban semmi sem megy egyszerűen, nem akarja nyélbe ütni az üzletet, először még bulizna Londonban. Bobot meg két maszkos fickó egy furgonból megtámadja sokkolópisztollyal.

vlcsnap-error263.png

Vic-ék meglátogatják Charlie otthonát, csak az inast találják ott, akit megkínoznak, hogy elmondja, hol van Charlie. Bobot meg Dwyer emberei fogták el, Dwyer meg jól pépesre veri és megfenyegeti, hogy ha mégegyszer kapcsolatba kerül a neve az ügyben, akkor végez vele. Alék közben Nas-t kísérgetik, aki öltöny vesz magának. Közben Bob hazaér, és megpróbálja meggyőzni Charlie-t azzal, hogy anno ő is olyan volt, mint ő, és a Hill család egy tagjának elismerésére vágyott, de szartak rá, és ezt teszi most Albert is vele. Norman elmondja Lily-nek, érte engedte el Vic-et, mert egy önző pöcs, akinek mindig fontosabb lesz az arany, mint a családja. Lily erre közli, hogy Vic a férje, az is marad. Az inas közben továbbra sem törik meg, na nem mintha tudná, hol van Charlie. Vic találkozik Dywer felettesével, aki egy beszédet tart arról, hogy a Flying Squadba új vezetőség kellene, és ő hisz benne, szóval ha bármi nyomot észlel, akkor őt keresse vele és nyomozzon nyugodtan saját szakállára tovább. Nas kivásárolta magát, rátérhet a bizniszre, Alék közlik, hogy egy romatelepen van. Bob közben elmegy a verőemberfuttatóhoz és Windrush-t akarja, de nem kapja meg, mert nem tiszteli a verőembereket eléggé, mást kap helyette. Közben sikerül Vic-éknek megtörniük az öreg inast, amikor elkezdik a lemezeit törni, annyira, hogy elmondja, pár napja hozta vissza vidékről, részeg volt, romákról beszélt, olvasztásról, meg valami Chloe nevű lányról.

vlcsnap-error938.png

Nas-zal elmennek Alberték a romákhoz. Nas eléggé kiakad a sártól, meg attól, hogy szopatják. Megmutatják neki az aranyat, nyélbe ütnék az üzletet, csakhogy Nas beleesik egy pocsolyába a drága öltönyében, amitől teljesen kiakad és a levegőbe lő. A háttérben Bob már lesben áll, egészen pontosan az egyik bérelt embere egy távcsövessel és lelövi Nas egyik emberét. Mindenki fegyvert ránt erre, hatalmas lövöldözés tőr ki, Bob megjelenik egy furgonnal, berakja az aranyat, és lelép. A lövöldözésben mindenki meghal, Albertet, Chloe-t, Lotti-t, meg Billy-t leszámítva, Bob szánna egy golyót Alnak is, viszont pont akkor ér oda a lövészéhez Hate ’Em, aki elintézi. Odaérnek Vic-ék, kérdik, hogy hát itt meg mi történt, Al közli a tényeket, mindenki halott, Bob meg lelépett az arannyal. Mindketten idegesek. Charlie közben kiszabadítja magát, de hallja, hogy valaki jön, elsőre Bobnak hiszi ezt a valakit, elbújik a szekrénybe, de látja onnan, hogy nem Bob az. Megérkezik Bob is a szajréval, aztán egyszer csak az a valaki mögé kerül egy karddal, aki nem más, mint a verőemberfuttató, aki valójában maga Windrush. Mint kiderül, Dwyer és a felettese bérelték fel, Dwyer felettese pedig már abban a buliban is benne volt 15 éve, amiben Bobot meg kellett volna öljék az őt eláruló társai. De most befejezik a melót és Dwyer lelövi Bobot. Ezzel pedig vége.

Címkék: blöff snatch
komment

Hap and Leonard 2x01 - Mucho Mojo

2017. július 20. 11:00 - Szencsike

Folytatjuk a két texasi jóbarát történetét, az első szezon tömény zúzása után, most egy kicsivel csendesebb vizekre evezünk és megtudjuk, hogy került Chester bácsi pincéjébe a múmia. Sötét éjszakán kezdünk, egy jeep áll meg egy tó mellett, egy csuklyás férfi száll ki a kocsiból, az arcát nem látjuk. A csomagtérből kivesz egy díszes keretet, mintha még egy kopogtató is lenne rajta, talán egy kapu lehetett ez az izé. Majd erre az kapura kötözi rá az áldozatát, egy 10 év körüli néger kisfiút, a nyakában egy nyaklánc lóg, rajta két B-vel, majd belehajítja tóba. Telik-múlik az idő, ki tudja mennyi telt már el, de valaki pont ott gyűjti a vizet, és kihúzza a múmiává aszalódott holttestet, ajtókerettel együtt.

1.png

Tovább
Címkék: hap and leonard
komment

Birmingham bandája 1x05

2017. július 20. 11:00 - lopezalapazi

Tommy az elhanyagolt temetőben főcímzenére egy sírhoz masíroz. Daniel Owen, élt 1889-1919 – nu, az meg ki a tosz?

Egyébként a kép magyarázata a tudományos kísérletem, melynek lényege, h vajon tényleg többen kattintanak-e, ha pucéremberes képet látnak? Tudom, sajnos a csaj nem látszik. De azért a jelenet ebben a részben lesz.

pucer2.png

Azért legyen temetős is.temeto_1.png

Mindeközben Polly néni komatálat vinne Adának, de a kismama úgy tűnik inkább éhen hal, csak ne kelljen Shelbykkel érintkeznie eztán. Közben a véresre vert ifjú apát is megmutatják a cellájában néhány másodperc erejéig, csak h tudjuk, miért kell most Tommyt utálni. Aztán már Pollynál: Thomas hiába igyekszik meggyőzni az asszonyt, h nem ő dobta fel Freddie-t.

pol.png

Tovább
komment

Twin Peaks 3x04 - Egyikőtöknek meg kell halnia

2017. július 20. 09:00 - Rodnay Gan

A Silver Mustang Casinóban zajlik az élet. Coopert még mindig nem hagyta el a szerencséje, olyannyira nem, hogy már harminc mega-jackpotnál jár. Egyik szerencsejátékos-társa el is nevezi Mr. Jackpotnak, a casino üzemeltetője pedig az összeomlás szélén állva állapítja meg, hogy akkor neki annyi. És a nyerőszéria talán kitartana hajnalig is, ha nem jönne egy haver (Randy az A nevem: Earl-ből) és tudatná Cooperrel, hogy hol is lakik. Mármint Dougie Jones, ugye. Ez a féleszű pedig simán lelépne a nyereménye nélkül (nagy zsák pénz, kell a francnak), ha nem futnának utána. És ha ezt a sorozatot Martin Scorsese rendezné, a következő pillanatban már Joe Pesci üvöltve törné szilánkosra Cooper kezét egy levélnehezékkel, de itt nem ez történik, hanem megkapja a pénzt, és még egy limuzin-fuvar is a rendelkezésére áll.

tp401.jpg

Tovább
Címkék: twin peaks
komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 6/2 - Spring Break Adventure / Mexico, March 1916

2017. július 19. 13:00 - Gabba

Ugye mindenki emlékszik a sorozatindító posztra, aminek a végén jeleztem, hogy az egyiptomi ásatásról Demetrios által ellopott sakál formájú arany szobrocskáról, aminek a szemei drágakövek voltak, még jódarabig nem fogunk hírt kapni? Na kérem, aki azóta ezen izgult, annak jó hírem van: végre megoldódik a rejtély, és aki akkor szó szerint vette a coitus interruptusos hasonlatot, mostanra az is szabad folyást engedhet a visszatartott életnedveknek. A pilotban látott New York-i múzeumban kezdünk, öreg Indy tovább mesél a két iskolás fiúnak a sakálszoborról, aminek csak nyolc évvel az egyiptomi kaland után bukkant a nyomára.

indiana06_2_00.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
komment

Lucifer 2x16 - God Johnson

2017. július 19. 11:00 - Szencsike

Ejha, Lucifer nagyon kikészült, és folyton azt hajtogatja, hogy nem ő az Ördög, csak kitalálta. Mintha be lenne gyógyszerezve, és lehet kapott is valamit, mert valami hordágyon tolják végig egy kórházi folyosón. Menjünk vissza 36 órával korábbra, legalább kiderül mitől szállt el Luci agya. Luci Dokinéninél van terápián, de lehet Dokinéninek kell egy kis támogatás, a legutóbbi beszélgetésük (Apu és Anyu elintézik egymást terv) felvetett benne pár kérdést. Luci leinti, a Lángoló Kard terv megdőlt, nem működik. Hála az égnek, hisz egy ekkora harc a két teremtő istenség között lehet az emberiségre is kihatott volna, Dokinéni ezért aggódott. Luci erre is legyint, Dokinéni ezt talán túlélte volna. Talán, nem jó előjelek, de mit szólt a tervhez Mézi, mégis csak barátok. Semmit, ugyanis nem mondta el neki. Mézi hajlamos a saját feje után menni, még akkor is, ha Luci érdekében cselekszik, így most nem akarta, hogy a démonkája miatt is főjön a feje. Viszont Mézinek van egy új legjobb barátja, a nyomozó le se tudja magáról vakarni.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
komment

Trónok harca 7x01 - Sárkánykő

2017. július 19. 08:20 - sixx

vlcsnap-00003_24.png

Későn eszmélő vallási fanatikusok és szarkavaró arisztokraták - tömeggyilkosság. Határaikat próbálgató, handabandázó északi hadurak és egy zombi - asztalracsapás. Háttérben pecsenyét sütögetni akaró sunyi kis geci és rendszeres nemi erőszaktól megmentett nemeslány - összenézés. Töketlen kalóz és tettrekész rokon - királygyilkosság. Sok hajó és pár sárkány - honfoglalás. Nagyjából ennyi az előző évad hogyvoltja, meg Samu, meg Bran, meg az Éjkirály, meg a Véreb, meg Stannis, meg...aki pótolni akarna bármit is, a hogyvolt tagra klikkolva megteheti.

Tovább
Címkék: trónok harca
komment

Barátok közt 8463-8464. rész

2017. július 17. 12:00 - Gillotte

Bizony, a Herr él, és teljes életnagyságban találkozik Brigittával, aki ki akar szállni a buliból, Ági enyhe mérgezése még belefér, de egy erősebb már nem. Liza hazarohan és pánikolva mondja el anyjának, hogy a Herr él. Ági hisz neki, Attila viszont nem, de azért felhívják a villába Brigittát egy rövid vallatásra. Közben a Herr sem tétlenkedik: a parkban a botjával elgáncsolja a futó Tóbiást, ugyanis rá is szüksége van gonosz tervéhez.

bk_junius28_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment
süti beállítások módosítása