Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8447-8448. rész

2017. július 08. 09:00 - Gillotte

Mielőtt Zsófi lelép Rómába, elrendez mindent maga mögött, így elmegy Gigihez, és elmondja, hogy amennyiben a nő megígéri, hogy elmegy kezeltetni magát, nem jelenti fel. Gigi nyilván megígéri, aztán ki tudja. Zsófi ezután Tóbiáshoz megy, és felajánlja neki a galériapénzt amit Gigitől kapott, de Tóbiás jófej, és nem fogadja el, hisz Zsófinak nagyobb szüksége van rá. Tóbiás elbúcsúzik a fiától, hát nem mondom, hogy nem bőgtem el magam, igazi könnyekkel nyomta Tóbiás! Zsófinak már nincs más dolga, mint részt venni a búcsúbulin, amit Hanna szervez neki. Mindenkitől elbúcsúzik, elássák a csatabárdot Mikivel is, Ádámmal is, pezsgő, koccintás, könnyek, Isten veled Zsófi! Boldog élet rád csak az X faktorban vár!

bk_junius16_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8445-8446. rész

2017. július 07. 12:00 - Gillotte

Peti és Natasa csókja nem a sikeres egymásra találásról szól, hanem arról, hogy Peti nem tud dönteni, márpedig Natasa felszólítja rá, válasszon: ő, vagy Hanna? Peti végül Natasa mellett dönt, de a romantikát megzavarja Ottó hívása, aki szól Petinek, hogy most azonnal menjen a KisSzékbe, mert felmerült pár bunkó. Természetes a ,,pár bunkó” Peti meglepetés bulijára jött, úgyhogy Peti nagyon örül, hát még amikor meglátja az igazi meglepetést: Hannát!

bk_junius15_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Lucifer 2x15 - Deceptive Little Parasite

2017. július 07. 11:00 - Szencsike

Anyus szerint Azrael kardja maga a Lángoló Kard, egy olyan erős eszköz, amivel néhány mozdulattal rátörhetik a kapukat Ezüst Város lakóira. Ámenkát is be kell avatni ebbe a tervbe, és jó lenne, ha Lucifer is elhozná végre a csodakardot. Oké, nem kell türelmetlenkedni, jól elrejtette, a lakása egyik falába, cseles, nem is volt szem előtt, nehogy ismét halandóknál kössön ki, igaz Anyu… Ámenka azt hitte a Lángoló kardot Apu elpusztította, de valójában nem, csak kicserélte Azrael tesó kardjára. Nevével ellentétben most nem lángol, sőt, semmit sem csinál, de Anyus máris tudja a megoldást. Legutóbb azért indult be a kard, mert Lucifer dühöngött, vagyis most is gondoljon az Apjára, és lobogjon az a tűz. Nem, semmi sem történt, a kard nem reagált Luciferre és Apu iránti haragjára. Pedig kellene, csakis a Fényhozónak engedelmeskedik! Ámenka is megpróbálná, de Anyus kizárólag Lucifert akarja, aki nem kér a kísérleti nyúl szerepéből, ez nem egy szimpla kard, ezzel védelmezték az Édenkertet is! Ámenka közben jól pofán vágja Lucit, hátha dühös lesz, de semmi. Akkor legyen nála a kard, ha a tesó ezt akarja, Luci szépen tökön rúgja, de Anyus még idejében szétszedi a civakodókat. Ámenka szerint a hazajutásuk csakis attól függ, hogy Lucifer képes-e irányítani az érzelmeit, ami semmiképp sem biztató.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 6/1 - Spring Break Adventure / Princeton, February 1916

2017. július 07. 09:00 - Gabba

Végére értünk a gyerek Indy kalandjainak, Corey Carriernek köszönjük az eddigieket és vigyázó szemünket innentől a sármos Sean Patrick Flaneryre vetjük. Ahogy a cím is mondja 1916 tavaszán járunk, két éve tombol már az első világháború, bár Amerikában ebből nem sokat érezni. Indy Princetonban jár középiskolába és délutánonként diákmunkásént dolgozik egy cukrászdában. Miss Seymour visszatért Oxfordba, Jones senior a Princeton Egyetemen tanít, Anna Jonest viszont időközben elvesztettük, ő ugyanis az Indiana Jones: The Ultimate Guide szerint 1912-ben meghalt skarlátban. Szomorkodni azonban nincs idő, mert új kalandok várnak, tehát hegyibe! Hosszú lesz, de új pasi esetében ez talán érthető…

indiana06_1_01.JPG

Az eredeti sugárzás szerinti 2x06 rész Princetonban nyit, az egyik benzinkútnál öreg Indy tankolni készül, amikor beáll mellé egy kék színű monster truck. Vezetője legalább 70 éves, Indy természetesen arról faggatja, minek neki ekkora autó. A másik öregúr kifejti, hogy ez neki gyerekkori álma volt, amit mostanra végre megvalósíthatott, sőt még nevet is adott a kocsinak: Myrtill, a felesége után. Indy bevallja, hogy ifjúkora óta neki is gyengéi a kocsik és belekezd egy idevágó történetbe.

indiana06_1_00.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
37 komment

Snatch 1x06 - Fly Away You Nutters

2017. július 06. 15:00 - Scott Pilgrim

Ezúttal is a múltban kezdünk, de most nem egy konkrét eseményt látunk, hanem Lily elnarrálja az arany útját az évek alatt. Egyik bandától a másikhoz került, az előző gazdája rendszerint meghalt és teljes bandák tűntek el közben. Ugrunk a jelenbe, ahol Charlie körbevezeti a menedékháznak használt óriási villában Chloe-t, elmondja Billy-éknek, hol a pia, Al meg morcos, mert mintha mindenki megfeledkezett volna róla, hogy van egy aranykád az autóban, amit be kéne talán hozni. Közben Vic a böribe' körbeküldi az üzenetet, hogy holnap lesz az Őrült Kalapos Teaparty-ja, szóval lemennek a nyúl üregébe, szóval holnap szöknek. Megvan még Bob főnöke, aki megfenyegette Bobot, hogy letépi a tökeit, ha fusiba dolgozik az ügyén? Na, hát most valaki elejti neki Bob Fink nevét, amikor kiér helyszínelni az előző rész helyszínére a halott paphoz. Mindeközben Bob kihallgatja Lily-t, megfenyegeti, és mondja, hogy csak beszélni akar Alberttel, hogy elsimítsák a dolgot, és már ejti is a vádakat. Lily nincs igazán beszarva tőle, kéri a telefonhívását, hívná az ügyvédjét, de Bob kihúzza a telefont a konnektorból, miután rájön, hogy nem a fiát hívja. Charlie-ék közben kitalálják, hogy ez egy nehéz hét volt, szóval kirúgnak a hámból, bepiálnak, és randalíroznak a házban. Chloe végül Albert mellkasára borulva alszik el, amitől Charlie-nak összetörik a pici szíve.

vlcsnap-2017-07-04-00h50m48s953.png

Tovább
Címkék: blöff snatch
Szólj hozzá!

Barátok közt 8443-8444. rész

2017. július 06. 12:00 - Gillotte

Tóbiást és Ádámot Krisztián választja szét, úgy tűnik, örihari van. Ádám újra próbálkozik Zsófinál, de a nő elhajtja: igazából elmúlt minden Ádifiú, ennek itt és most vége, arrivederci amore! Zsófi hazamegy, majd angolul beszél telefonon a norvég fotóssal, majd Gigi csenget. Zsófi vérnyomása az egekbe szökik, de aztán megengedi Giginek, hogy előadja amiért jött: Zsófié lehet a galéria Gigire eső része, ha nem jelenti fel, cserébe Gigi elmegy kezeltetni az idegeit. Zsófi nagyon pökhendin beszél Gigivel, de ez a galériás dolog még az ő érdeklődését is felkelti, úgyhogy ennyit az elvekről, menj kezelésre Gigi, és felejtsük el egymást, csak add ide a galériát. Elfoglalt napja van Zsófinak, ezek után Tóbiással találkozik, és elmondja neki, hogy a norvég fotós felajánlotta neki, hogy ő lehetne a római galériájában galériavezető. Nyilván tudja az ürge, hogy most nyílt a legelső galériája Zsófinak Budapesten, tök életszerű, hogy egy tapasztalt ember helyett őt kéri fel, hogy legyen galériavezető Rómában. Mindenestre ehhez Bencével együtt ki kellene költözniük Rómába, csak hát ugye Tóbiás mit szól ehhez?

bk_junius14_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Twin Peaks 3x02 - A csillagok megfordulnak

2017. július 06. 09:00 - Rodnay Gan

Buckhorn, Dél-Dakota. Hastings a cellájában, még jobban megzuhanva, mint az első részben, de lehet is, mivel pont jön asszonypajtás, aki persze morcos, mint rendesen, és közli a jó hírt: férje még óvadék ellenében sem kerülhet szabadlábra. Bill elmondja neki, hogy ugyan nem ő követte el a gyilkosságot, viszont akkor éjjel azt álmodta, hogy ott van a nő lakásán. Felesége nem hisz az álmokban, és azt is a fejéhez vágja, hogy amúgy meg tud a viszonyukról is. Hoppá! És ekkor valami elpattan az iskolaigazgatóban, üvöltve közli, hogy ő is tud a nőről és George-ról (aki mellesleg az ügyvédje), plusz talán volt még valaki más is.

tp201.jpg

Tovább
Címkék: twin peaks
7 komment

Barátok közt 8441-8442. rész

2017. július 05. 10:00 - Gillotte

Tóbiás és Zsófi hazaérnek, lefektetik Bencét, majd borozgatnak a nagy ijedségre. Zsófi magát hibáztatja a történtekért, és milyen jól teszi. Úgy tűnik, ez a kaland egyben Zsófi és Ádám kapcsolatának a vége is, ugyanis Ádám inkább Gigivel marad. Hazaviszi, lefekteti, bead neki nyugtatót. Ahogy hat a gyógyszer, Gigi kezdi felfogni mit csinált, és megfontolja Ádám javaslatát, miszerint szakemberhez fordul. Ádám ezután átmegy Zsófihoz, és nem túl szerencsésen előadja, hogy szegény Gigi beteg, nem akart ártani senkinek, és Zsófi úgy felidegesíti magát, hogy kiteszi Ádám szűrét. Ádám Tóbiást kéri, hogy kicsit enyhítse meg Zsófit az érdekében, de Tóbiás is pipás rá, hisz szerinte is így van, Ádám is hibás amiért Gigi elrabolta Bencét. Hát ez egy kicsit erős, mivel Tóbiásnak sincs soha ideje a fiára, úgyhogy mivel a kérdést nem tudják megoldani, férfiasan összeverekszenek.

bk_junius13_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

A szolgálólány meséje 1x02 - Születés Nap

2017. július 05. 09:00 - hektor_

Elöljáróban annyit szólnék, hogy ha sálat terveztél kötni karácsonyra, itt az ideje az első hurkoknak, mert ez a rész nagyon vontatott lesz, kevés dolog történik és az is kurtára szabva - utoljára ilyen sötét és nyomasztó atmoszférát csak a Harry Potter 4-től felfelé láttam. Rövid előzőrészektartalmazás után ránk is dudál a szexvonat: Offred/June a kék színre fókuszálva emlékeket idéz fel a régi jó időkről, miközben Parancsnokunk a torkát köszörülve próbálja kivitelezni a havi pásztorórát. Siethetnél jobban is, öregem - valószínűleg az első alkalom, ahol a főhős és Türkiz/Parancsnokné pontosan ugyanarra vágynak.

handmaids_0102x1.jpg

 

Tovább
25 komment
süti beállítások módosítása