Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 7x21 - Dühroham (ÉVADZÁRÓ)

2017. június 16. 11:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2017-06-16_9_56_05.png

Emberek! Ez a nap is eljött! Azaranyásók fél éven át kotortak, dömpereztek, mostak, mi meg fél éven át hogyvoltoztuk minden ügyes-bajos kis dolgukat. De ahogy Neo süti sütő mamája is megmondta a Mátrixban: aminek kezdete van, véget is ér egyszer. Illetve a jóból is megárt a sok, és más ehhez hasonló okosságok örvén elérkeztünk az évadzáróhoz, mivel Parker, Hoffman és Tony egy időre lehúzza a rolót, mivel Alaszkába megérkezett tél tábornok, így befagyott minden víz, plusz a munkások segge is.

Tovább
Szólj hozzá!

Időről időre 1x10 - Elfeledve

2017. június 14. 15:00 - Scott Pilgrim

Másnap reggel indítunk, Vanessa-val közölték a rossz hírt Dougról, HGW szerint John valószínű előbb megtalálta az időgépet és előbb visszatért vele. Jane-nek gyanús az egész. HGW-nek még mindig remeg a keze a szérumtól, fog egy fegyvert, hogy elmenjen megállítani Johnt, Jane próbálja lebeszélni róla, azt mondja, várja meg, amíg kiürül a szervezetéből a szérum, de HGW azt feleli, meg kell halnia, és elindul egy fegyverrel. John közben azt hazudja Brooke-nak, hogy nem ő ölte meg az apját, elmondja, hogy az apja megmentette az életét és sajnálja, ami történt vele. Brooke ötvözte az apja és az ő szérumát és hozzáadta John DNS-ét, és teszteli, méghozzá a bátyján, aki nem halt még meg, lélegeztetőgépeken tartja életben. John elindul jól bosszút állni HGW-n, azt viszont nem sejti, hogy HGW a nyomában van éppen. Megérkezik közben Vanessa, és láthatólag nem idegesíti picit sem, hogy HGW meg akarja ölni Johnt, ellenben Jane-nel. HGW követi Johnt egy labirintus szerű kertbe, ahol mögé kerül. HGW fegyvert ránt rá, John magához húzza a fegyver csövét és bátorítja, hogy húzza meg a ravaszt. HGW nem tudja megtenni, John kikapja a kezéből, ráfogja, elmondja, hogy tönkre fogja tenni az örökségét és újraírja a regényeit, majd visszaadja a fegyvert és elmegy.

vlcsnap-2017-06-13-20h39m35s281.png

Tovább
Szólj hozzá!

Fear The Walking Dead 3x03 - Fel, támadunk!

2017. június 13. 15:00 - sixx

vlcsnap-2017-06-12-21h41m18s151.png

Annyira elcsépelt a szóvicc a címben, hogy én kérek elnézést, de hát ki más kérhetne, amikor én tettem ide, és az angol epizódcímnek ehhez semmi köze? Mindegy, ez van, így toljuk tovább. Az évad első két részében annyi történt, hogy Madison, Nick, Luciana és Alicia egy túlélőtáborban kötöttek ki egy völgyben, Travis meghalt, Stramd meg lelépett a horrorhotelből egy zöld Jaguár volánja mögött, sofőrsapkában, Ha tippelni kellene, két helyszínünk lesz, ennek megfelelően osztom szét a történéseket is.

Tovább
2 komment

Nyerjen Blöff-ajándékokat a Viasattól!

2017. június 13. 14:46 - sixx

dsc_3218.png

Javában megy a Snatch, azaz Blöff sorozatverziója a Viasat6-on, és ugyan azt nem mondhatjuk róla, hogy megreformálta a sorozatkészítést, de viccesgengszteres mulatságnak simán elmegy, sőt, Dougray Scott, Marc Warren, Rupert Grint és Juliet Aubrey meg kiváló benne. Persze hogyvoltunk is van róla, és tessék, itt egy nyereményjáték is, amiben EGY, azaz 1 nyertes lesz, ő kapja a fenti képen látható szettet, amiben van

  • 1 db frappés pohár és
  • 1 db exkluzív, limitált példányszámú Vinylize by Tipton napszemüveg.

Reklám ON: A napszemüveg nem gagyi, a keret bakelitlemezekből készült, és ha jó Elton Johnnak, Robbie Williamsnek és Elvis Costellónak, akkor nekünk is legyen az. Összesen 40 darab készült belőle, direkt a Blöffhöz, nemigen jön majd szembe a bulinegyedben. Reklám OFF.

Hogy ez a csuda a kedves olvasóé legyen, egy egyszerű kérdésre kell válaszolni:

Milyen állatot ábrázol a maszk, amiben hőseink rabolni mennek?

a) nyúl
b) disznó
c) macska

A helyes válasz betűjelét tessen elküldeni a hogyvolt kukac gmail pont com címre Blöff subjecttel/tárggyal, június 18. vasárnap 18:18-ig. Sorsolás másnap, a nyereményt a Viasat6 küldi ki. 

Címkék: homo ludens
Szólj hozzá!

Barátok közt 8413-8414. rész

2017. június 13. 12:00 - Gillotte

Nóra, Miki és az ügyvéd lökdösődésének következtében ráesik a csuklójára, és bibis lesz neki. Ki lehetett volna használni, szerezhetett volna egy koponyasérülést, lehetett volna amnéziája, így Miki a nulláról tudta volna meghódítani, mert még nem unjuk eléggé ezt a ,,Miki Nórát akarja” vonalat. Az ügyvéd, Ábel -  mert ilyen név még nem volt a sorozatban - továbbra is csapja a szelet Nórának, de ő elhajtja. Viszont most nem greenbox előtt nyomták, hacsak be nem szereztek egy galambot, hogy minden stimmeljen.

bk_majus23_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment

Pumpedék 1x13 - Cuppogás és szoftpornó a kanális fölött (18+)

2017. június 13. 07:00 - sixx

screen_shot_2017-06-12_at_19_32_40.png 

Ha valakinek eddig baja lett volna esetleg Pumpedékkel, és a gyermekeinket megrontó nyugati mételynek tekintené (mint annak idején a hosszú hajat, a farmernadrágot, a bakelitlemezt és a Coca-Colát), az most ne olvasson tovább, mert ez a rész három dologról szólt: a baszásról, a szopásról és a kurvaanyázásról.

Tovább
Címkék: 18+ pumpedék
9 komment

Barátok közt 8411-8412. rész

2017. június 12. 10:10 - Gillotte

Mivel Áginál megszűnt a Herr nevű probléma, újra beszállna a Berényi bizniszbe, úgyhogy felajánlja, hogy megszervezi a Berényi Víz megnyitó partiját. Wow, ezzel aztán kiveszed a részed, Ágikám! Mindenesetre tojik rá Miki, úgyhogy rámondja az áment. Ági ezután jókedvűen sétálgat hazafelé, amikor szembejön vele Brigitta, hogy megmutassa monokliját, amit a férjétől kapott. Valahogy lehetne gyorsabban haladni ezzel a sztorival, mert eléggé nyögvenyelős így apró momentumokkal haladva.

bk_majus22_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása