Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fekete Vitorlák 4x05 - Hola Nassau!

2017. május 26. 17:13 - Pácsó Ármándó

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk egy héttel ezelőtt, Flint kapitány önként felajánlotta magát biztosítéknak imádott kalózvárosa megmenekülése érdekében. Igazából inkább Silvernek lesz nehéz dolga, akinek a többiek ellenében el kell vinnie a kincset Eleanorhoz. (Még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem kellett volna ebbe belemenni!) Billy a parton készül a védekezésre és egy kukkot sem ért abból, amire a Kalózkirály utasítja, hogy miért is kell megengedniük, hogy a komorna Woodes Rogers hajójához eveztessen és Flint miért túsz. A városról lemondanak az angolok és a Megtorló azonnal visszafordul Port Royalba! – jön a magyarázat.

01.jpg

Tovább
8 komment

Snatch 1x01 - All That Glitter

2017. május 26. 13:00 - Scott Pilgrim

Rögtön 15 évet ugrunk vissza a múltba, ahol egy álarcos ember rohan. Megtudjuk, hogy ő narrátorunk apja, Vic Hill, akinek meggyőződése volt, hogy az emberek készen születnek, jónak, rossznak, ő például huncutnak. Egy vásáron rohan keresztül és fegyveresek üldözik. Eltalálják egy ponton, de sikerül elrohannia és ellop egy motort és elhajt vele. Megtudjuk, hogy egész életében rablásból élt. Hazaér, ahol a gyereke várja, aki a narrátorunk, és boldog új évet kíván neki. Leveszi a maszkot, leül, és elmagyarázza a fiának a lopás koncepcióját tanácsként. Hallani, hogy jönnek a rendőrök, átad neki egy nagyon pici darab aranyrögöt, mint szerencsehozó csecsebecsét, elküldi a másik szobában, átmegy, és innentől a gyereket követjük, aki az ágy alatt hallgatja végig, ahogy az apját letartóztatják. Ugrunk a jelenbe, ahol a felnőtté váló narrátorunkat, Albertet látjuk. Egy lakóhajón él, a reggeli rutinja után pedig felöltözik és elindul. A városban látszólag mindenki ismeri. Kiderül, hogy az anyja egy virágbolt tulajdonosa. Megismerjük ott Albert haverját, Charlie-t. Összefut Albert az utcán egy Patsy nevű fickóval, akinek tartozik és időt kér még tőle. Kap egy hétvégét, hogy fizessen, különben levágják egy ujját, és a virágbolt sem ússza meg. Tovább megy, és benéz egy boxterembe, ahol Billy nevű haverja edz és lakik. Zokon veszi, hogy talál egy női bugyit az ágyán, arról volt szó ugyanis, hogy meccs előtt 48 órával nincs hupákolás. Mint kiderül, Billy hat meccse nyeretlen és sok pénzt készül rátenni a győzelmére, hogy ki tudja fizetni azt a rengeteg pénzt, amivel tartozik Patsy-nek.

vlcsnap-2017-05-25-02h09m58s877.png

Tovább
Címkék: blöff snatch
Szólj hozzá!

A fehér hercegnő 1x01 – Egy ágyban az ellenséggel

2017. május 26. 11:00 - Qedrák

Hölgyeim és uraim, egy újabb hogyvoltba vágom a fejszémet, és jelentkezzen az, akit meglep, hogy ezúttal is egy történelmi sorozat van terítéken. Nem előzmény nélkül, mert A fehér királyné már meghódította egyszer a lelkes hogyvolt olvasók szívét, és én is akkor kaptam rá a Philippa Gregory Tudoros könyveiből készült sorozatra. Most pedig a Starz sugározza a folytatást, (itthon az HBO GO-n érhető el), szóval minden adott a folytatáshoz, vágjunk bele!

1485 augusztusát írjuk a felirat szerint, a bosworthi csatában két nappal ezelőtt aprították darabokra III. Richárdot, aki a shakespeare-i drámával szemben itt egy jóképű legény volt, Yorki Erzsébet, a címszereplő főhősnőnk úgy szeretett bele, mint egyszeri hipszter a közeli sarkon nyílt kézműves sörözőbe. Erzsébet boldogtalannak és lehangoltnak tűnik, ugyanis látomásai vannak. A könyvekben Meluznia leszármazottjaként boszorkányos hatalommal bír, mint az anyja meg a nagyanyja, csak hát szegénynek kevesebb jutott a mágiából. A szerencséből is, mert hol azt látja, hogy forrón olvad össze Richárd királlyal, hol pedig azt, hogy a nevezett uralkodót kivetkőztetik a páncéljából, és a sárban fetrengve kaszabolják darabokra. Patadobogás szakítja félbe a távolba merengést, és Erzsébet pontosan tudja, hogy a fiatal nőknek mérsékelten kellemes dolog egy háborús övezetből érkező lovascsapat markába kerülni, úgyhogy rohan is az anyjához, ő mindig mindenkinek tudott segíteni.

white_princess1.jpg

Tovább
1 komment

Exek az Édenben 1x22 - Zsu esete az önszopatással

2017. május 26. 10:36 - sixx

screenshot_13_7.png

Vége. Ennyi volt. 22 rész után kiderült, hogy az Exek az Édenben plakátján heverő tetovált arc csak kapott egy nem túl nagy rakás lóvét a plakát másik végén áll seggtől, és most ezt, mármint hogy a segg adta a lóvét, tessék szó szerint érteni, mert Zsu, hogy aztán szerkesztői utasításra, vagy saját agyból, ez valahol mindegy is, de kimaxolta a picsaságot annak minden jellegzetességével.

Tovább
Címkék: exek az édeben
45 komment

Aranyláz Alaszkában 7x18 - Bányászok és hódok

2017. május 26. 09:00 - Chat Géza

Eddig még nem látott természeti elemmel, csapással kell megküzdeniük a milliomos aranyásóknak. A hódok aljas módon betámadták Hoffman egy vezetékét, de a szakállas bányász felvette a kesztyűt, megküzdött a büdös dögökkel, nem hagyta, hogy megnyomorítsák, elnincstelenítsék a kis szőrös bestiák. Ha már így belelendültünk, akkor nézzük is, hogy mi van velük. Nem a hódokkal, hanem Hoffmanékkal. Úgy jöttek rá, hogy valami gáz van, hogy egyszer csak elkezdett porzani mind a két mosó. Mivel egyértelmű volt, hogy nem apadt ki hirtelen a tó, ahonnan a vizet veszik, ezért valami más lehet a baj. Igen, a hódok eltorlaszolták a vízcső bejáratát. Egy markolóra erősített lánccal ki is kapják a fa hordalékot, és már mehet is a menet. Így 3 nap alatt persze nem sikerül kibányászni az öreg isten valagát, csak 70 unciát, az meg elég nagy gyász. Megint. Sebaj. Jövő héten jobb lesz. A remény hal meg utoljára, ugye.

kepernyofoto_2017-05-26_7_21_22.png

kepernyofoto_2017-05-26_7_21_42.png

Tovább
Szólj hozzá!

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 3/2 – The Perils of Cupid / Florence, May 1908

2017. május 25. 11:00 - Gabba

A múlt heti szerelmes téma után új helyszínen ismerkedünk meg a Cupido (lánykori nevén Ámor) nyilai okozta komplikációkkal, és amíg Bécsben a kis Indy volt kitéve ennek a szenvedélynek, ezúttal a család egy másik tagja esik bele a verembe. Nem gördít le a kis kíváncsi, hanem türelmesen olvas tovább! Eredetileg ez lett volna a 2x19 epizód, de az ABC a 2x18 után elkaszálta a sorozatot, így ez a rész már nem került adásba. Öreg Indys bookend viszont készült hozzá, eszerint félszemű hősünk egy New Jersey-i biliárdklubban időzik, és éppen elfogadja egy fiatal pár kihívását. 100 dolcsi a tét, mondanom se kell, hogy az öreg nagyon menő a témában, sorra löki a golyókat a lyukakba, közben azzal dicsekszik, hogy jól ismeri a fizikát, mert jó tanára volt, ennek köszönhető ez a sikerszéria is. Játék közben el is meséli az ide kapcsolódó firenzei élményét.

indiana03_2_00.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
38 komment

Exek az édenben 1x21 - Majdnem meglepődtünk, hogy melyik fiú esett ki

2017. május 25. 10:58 - Dzsudibí

Korai ébredés, Milán viszi a megmaradt két bulát randizni, Franci és Tamás még a takaró alatt, Berni rohangál a szobában, mint a mérgezett egér. Norbert szerint ez csak egy flört közötte és Berni között, de nem szabad elfelejtenie, hogy odakint majd 3 nővel kell elszámolnia, nem tudom, hogy ez már including Bernike, vagy még kint is hülyített valami jobb sorsra érdemes naiv leánykát, plusz Dia és Zsuzsi, de kezdetnek mindenesetre jó, hogy legalább a helyzetet felismerte. Milán ezzel szemben most egy kicsit elveszettnek érzi magát, mert a párosok erősek, mi meg tudjuk, hoyg ma egy fió is hazamegy Zsuzska után, úgyhogy majd kiderül, mennyire. 

1_8.png

Amíg a csajok MIlán társaságában egy pöpec kis vízesésnél múlatják az időt, Tomi és Norbi, a lányok hiányát enyhítendő, szívecskés lufikat fújnak egymásnak. Jól megszórják az ágyakat rózsaszirmokkal meg lufikkal, hogy a szeméyzetnek majd legyen mit takarítania, Tamás meg magyarázkodik a kamerának, normál esetben ő nem ilyen romantikus, de hát unatkozik basszameg, micsináljon az ember, max ezt lehet, vagy szopatni, vagy nyalni. Édes faszom, lőjetek le.

2_8.png

3_8.png

A tablet már megint árulkodik, valaki azt mondta valakinek, hogy veled szeretném folytatni a játékot. A két agytröszt hamar rájön, hogy ezt Milán mondhatta valamelyik lánynak, Norbi kioltja az életéből Milánt, ha Berninek. Márpedig Milán Bernit győzködi, miközben Franci a kamerának megvallja, hogy kicsit bűntudata van Milán miatt, mert lehet, hogy neki is része volt abban, hogy egyedül maradt, amikor Milán komolyan vette, hogy ő majd kiejti Tomit, és Milánnal fejezi be a játékot. Hazatértükkor Tamás és Norbi azonnal kérdőre vonják Milánt, Norbi csalódott, hogy egy igaz és hű barátja már megint át akarta baszni. 

4_8.png

5_8.png

A rózsaszirmoktól benedvesedett Bernike zuhany közben panaszkodik Norbinak, hogy mi féreg ez a Milán, hogy barátságokat leköpve és meggyalázva próbálta őt behálózni, Norbi rögtön level 2-re vált, és közli, hogy ő mindig is érezte, hogy Milán és ő nem egy szinten vannak, és ő sokkal okosabb Milánnál. Mindezt úgy, hogy Milán jó szokásához híven megint megjelent hívatlanul a szobájukban, és kihallgatja az egész beszélgetést. Nagy balhé keveredik, Berni és Norbi Tamást győzködik, hogy Franci ellene fog fordulni, és jól gondolja meg, hogy bízik-e benne. Nem mintha lenne más választása, mert ha nem Franci, akkor Berni, és akkor meg szívszerelmének, Norbinak kell húznia a picsába. Ezek után még bevágják Franci napokkal ezelőtti, a kamernak tett ígéretét, hogy Milánnal fejezi be a játékot, de engem nem vezetnek meg, mert mostmár tudom, hogy a vágásnak nem mindig szabad hinni.

16_6.png

A gyerekek közös programra mennek, mindenki örül, kivéve Tamást, mert ugye ő itten az észosztó, kivételesen viszont igaza van, mert valaki ki fog esni. Sylvi várja őket a parton, a közös program érdeklődés hiányában elmarad, kaptok helyette kiválasztást gyökerencek, egy fiú ma hazamegy. A lányok döntenek, de előtte a fiúknak virágfüzeret kell aggatniuk annak a lányka a nyakába, akivel folytatni akarják a játékot. Nem születik nagy meglepetés, Tamás Francit választja, Norbi eljutott level 3-ig, és mostanra Berni álmai nője, így természetes, hogy vele akarja befejezni, Milán pedig továbbra is bízik Franciban, merthát megbeszélték, vagy miafasz. Franci kap egy percet, hogy átgondolja, eközben Tamás olyan arcot vág, hogy már csak egy kis hitlerbajusz hiányzik róla. 

6_8.png

7_8.png

8_8.png

9_8.png

10_8.png

Franci végül dönteni kényszerül, és nem fogom lelőni a poént azzal, hogy ő is csak nőből van, ezért a pina a szív az úr, és Tamást, a szerelmét választja Milán helyett, aki meg balga módon arra építette a játékát, hogy sir Francis a végén majd nem bassza át. Hát, összegezném: rábaszott.

17_5.png

18_5.png

Az utolsó estét töltik a fiatalok a villában, Tamás megvallja Francinak, hogy azértk icsit remegtek a tökei, hogy kit fog választani. Vacsoránál gyilkos szemekkel méregetik egymást, majd jön a dráma, Norbert nem melegített be a szaknderhez tegnap (facepalm bazdmeg), és most valaki tűkkel szúrkálja a csontját, és azt ugye mindannyian tudjuk, hogy nincs komolyabb betegség, mint a férfibetegség.

12_8.png

A maradék 10 percet rááldozzuk egy karaoke versenyre, és akkor ezúton megemelném a kalapom a szerkik előtt, hogy basszátok meg, tényleg ez a max, amit ki tudtatok hozni ebből? Annyi lehetőség, annyi kihasználatlan feszültségforrás, váratlan fordulat... Ti meg bebasztok az utolsó előtti estére egy kibaszott KARAOKE ESTET???? Édes faszom, komolyan. Franci megsértődik, mert Tamás kifigurázza, Bernike lerendezi az egészet azzal, hogy nincs itt kérem min megsértődni, hát már hányszor kifigurázta, Tamás pedig kjelenti, hogy nem foglalkozik idiótákkal. Üzenem: jó döntést hoztál Francis! Franci szenzi, most érinti meg Milán és Zsu kiejtése, némi hálát várna Tamástól azért, hogy nem ejtette ki. 

13_8.png

14_7.png

15_7.png

Holnap döntő, melynek apropóján visszahozzák a korábban kiesett játékosokat, köztük Zsut is, úgyhogy tessék számítani üvöltözésre, könnyekre, meg drámára, csók mindenkinek.

235 komment

Birmingham bandája 1x04

2017. május 24. 13:00 - lopezalapazi

Főcímzene alatt Freddie és Ada érkeznek haza Londonból, gondolom a nászútjukról. Vidáman hajókáznak a csatornákon át, szívva a cigit – igen, a némber sem átall kétszáz hónapos terhesen dohányozni. A hírről Tom gyakorlatilag az utolsó név kiírásával párhuzamosan már tudomást is szerez: a rasztahajú néger Jeremiás prédikátor jelenti neki, mit látott. (Értik, ugye? Jeremiah, Jeremiah, what do you see? – az efféle apróságok miatt is olyan jó ez a sorozat.)

t_profeta_1.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Originals 3x21 – Give ’Em Hell Kid

2017. május 24. 11:00 - A_Rézi

Jazz szól. Gyászzene. Úgy tűnik, mindenki temetéshez készülődik, miközben Vincent a halálról és a gyászról, fájdalomról és továbblépésről narrál. Hayley, Klaus és Elijah Cami temetési menetében lépked. Vincent, Marcel, Josh és Kol pedig a LaFayette-ben, Davina sírjánál búcsúzik. Josh egy régi titokról beszél, amit csak a lánnyal osztott meg, aki olyan volt neki, mint egy tesó. A legjobb barátja volt. Kol képtelen beszélni, úgyhogy inkább nem szól. Marcel egy papírlapot vesz elő a zakójából, amire leírta a mondandóját, de végül inkább hagyja a francba, mert a szavak nem sokat érnek. Ehelyett ígéretet tesz, hogy a Mikaelsonok megfizetnek Davina haláláért…

vlcsnap-2017-05-17-16h05m56s44.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása