Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8371-8372. rész

2017. április 29. 10:00 - Gillotte

Félix megvallja, hogy ő „lopta el” a Herrt a villából, mert bármilyen szemét volt vele a Herr, mégiscsak régi barátok, és Félix nem tudta nézni, ahogy Ági a férjével bánik. Amikor kint volt a Herr az erkélyen, eltolta, először saját magához vitte, aztán kirepítette Németországba egy rehabilitációs intézetbe. Ez azért kedves gesztus, lássuk be. Félix nyit Ági felé, elmondaná neki, hogy ő szöktette meg a Herrt, de a nő a részvét nyilvánítását sem hagyja, egy szót sem akar ejteni a Herről, úgyhogy elküldi Félixet a francba.

bk_aprilis21_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8369-8370. rész

2017. április 29. 09:00 - Gillotte

Novákék dilemmáznak, hogy szóljanak-e Stellának arról, hogy szabadul az anyja, mert mi van, hogy ha nem rögtön Stellát látogatja meg. Végül amellett döntenek, hogy elmondják neki, de felkészítik, hogy lehet, hogy nem jön rögtön az anyja, mert munkát keres, dolga van, asszimilálódik. Stella ennek ellenére rögtön kiül az udvarra, és várja az anyját. Gizi amint alkalma van, megkérdezi Ágit, hogy a továbbiakban is áll-e, hogy fizeti Stella tandíját. Ahogy várható volt, Ági tagadja, hogy erről egyáltalán szó volt, de egy fél évi tandíjat felajánl fájdalomdíjnak. Másra kell a pénz, nekiáll eladó ingatlanokat nézegetni Portugáliában.

bk_aprilis20_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

The Affair 3x09 - Sötét titkok (18+)

2017. április 28. 15:00 - AaannnaaA

Part One: Helen
A volt férjével töltött éjszaka után Helen saját hálószobájában ébred – a nem éppen a várakozásának megfelelően alakult kamaty után megértem, hogy nem Noah mellett aludt. Lebattyog a földszintre, ahol gyerekei Vic-ről kérdezik. Megelőzendő a faggatózást, úgy dönt leviszi a családot a nagyszülőkhöz. Útközben elhajt a hely mellett, ahol Scotty meghalt, és ez eléggé megrázza.

A Vic témától Montaukban sem tud szabadulni, szülei folyton róla beszélnek, így nincs más hátra be kell ismernie, hogy a férfi elhagyta. Az ősök azonnal vigasztalni kezdik, ám ő ezen inkább ledöbben, egyáltalán nem tart igényt az együttérzésükre. Pedig még koránt sincs vége: szülei ugyanis terápiára járnak, ahol az okosok rádöbbentették őket, hogy Helent ők cseszték el, amiért most ünnepélyesen bocsánatot kérnek. Hősnőnk kábé úgy néz rájuk, mintha legalább ufók lennének, és érdemi társalgás helyett inkább összetrombitálja a gyerekeket és elmennek ebédelni. Lockhartékhoz, hova máshova.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
Szólj hozzá!

Barátok közt 8367-8368. rész

2017. április 28. 14:00 - Gillotte

Ági azonosítja a Herr testét, a doki neki, és csak neki mutatja meg, még nekünk sem. Ági ugyan azt mondja a dokinak, hogy a Herr az (bár a hülyék, mint például személyem kedvéért feliratozhatták volna) de látszik Ági arcán, hogy baromira nem a férjét látja a lepel alatt. Ennek ellenére rendkívül jókedvű, Attila nem is akarja elhinni, hogy így örül valaki a férje halálának, még akkor is, ha olyasvalaki volt, mint a Herr. Rajtunk, nézőkön kívül egyedül Julinak tűnik fel, hogy gyanús ez így, hogy egyes egyedül Ági látta a Herrt.

bk_aprilis19_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 7x14 - Parker és Rick

2017. április 28. 13:00 - Chat Géza

Parkerék már két bányánál űzik az ipart, de ez egyelőre nem jár dupla annyi gázsival, csak dupla annyi stresszel. A spúrkodás nagymestere, Parker kitalálta, hogy a saját területére odarendel egy böszme drága, de legalább Golden Gate-híd hosszúságú futószalagot. Erre azért volt szükség, hogy ne kelljen annyi földet dömperezni, csak markolózni. Ezzel benzint és időt spórolnak. A futószalag szállításával is megy a pöcsölés, megint centizni kell, hogy a gép elférjen az úton és ne boruljon be a francba az árokba, de az igazi "baj" működés közben üt be. Parker szabályosan túleteti a gépet. Ettől persze nem lesz totálkáros a masina. A nagy ilyedtségre gyorsan lemérik, hogy ki mennyit termelt. Parker koszos 70 és valamennyi unciát kapart össze, míg Rick 4 műszak alatt a holnaputánt is kibányászta a maga 100 uncia körüli zsákmányával.

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8365-8366. rész

2017. április 28. 12:00 - Gillotte

Stella megy a pótfelvételire a puccos suliba, rajta kívül van bőven gyerek. Mivel Giziék úgy érzik, hogy az igazgatónak való seggnyalás elősegítené Stella felvételét az iskolába, ipari mennyiségű pogácsát süttetnek Bözsivel, beviszik az iskolába és osztogatják a felvételiző gyerekek és szüleik között. Stellának ég a feje rettentően, ráadásul az igazgató is ellenzi a dolgot, hiszen ellenőrizetlen ételt nem szabad osztogatni. Hazaérve a kislány nem is szól hozzájuk, úgy érzi, keresztet vethet a felvételijére.

bk_aprilis18_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 1/2 – My First Adventure / Tangier 1908

2017. április 28. 11:00 - Gabba

A Chapter 1 második filmje ugyanabban az évben játszódik, mint az első, de mivel az epizódot kb. 3 évvel később forgatták, a fiatal Indy már erőteljes serdülőkori jegyeket mutat. Ez a rész amúgy egyáltalán nem került sugárzásra a tévében, így nem készült hozzá öreg Indys "bookend", ráadásul hogyvolt sem olvasható róla sehol máshol, csak itt… A cím alapján amúgy nekem egy részlet ugrik be a Tengerecki hazaszáll c. Tamkó Sirató Károly örökbecsűből: "Mért is menjek Tangerbe – fulladni a tengerbe! / Gyötörjön a zsába – nyirkos Kambodzsába?!" Na de a lényeg, hogy hősünkkel továbbra is Afrikában maradunk, családjával éppen most indul hajón Egyiptomból Marokkóba.

indiana01_2_01.jpg

Tovább
Címkék: Indiana Jones
17 komment

Exek az Édenben 1x07 - Az a kurva karma

2017. április 28. 09:04 - sixx

screen_shot_2017-04-27_at_21_20_07.png

Kiszavazás. A stratégiai realityk sava-borsa, a műsor lényege, a nézőt érzelmi hullámvasútra ültető félóra. Amikor izgulunk, hogy akit nagyon rühellünk, ki ne essen, mert akkor nem lesz miért nézni a produktumot, de az se hulljon, akit meg esetleg szeretünk, mer' lásd fent. Na, ez van ma. Sylvi most hasban görögös pántot és egy lyukat kapott a ruhájára, ami továbbra is az ún. zsákruha típus képviselője, és Szörfösbarbiból egy rövidebb oldalára állított okostéglát csinál, a frizuráját meg sírva kéri vissza 1992. A tüdőszínű ruha mögött/felett aszongya hogy óránként változnak az erőviszonyok és itten jósolni nehezebb, mint Rogán Cilit leszokatni az Instagramfilterről. Na, majd lássuk.

Tovább
198 komment

Barátok közt 8363-8364. rész

2017. április 27. 14:00 - Gillotte

Dráma a Berényi Kft-nél: több millió forint értékű Hexa fa égett el, nyilván a konkurens Szörényi jóvoltából. Miki behívja ezt a Szörényit ,,elbeszélgetésre”, s bevet némi keménykedést, de sajnos vesztésre áll, mert a fickó megfenyegeti, hogy amennyiben a továbbiakban nem ő szállítja nekik a fát, elárul a rendőrségnek pár dolgot a Mikivel való közös régi üzleteiről, amik nem voltak épp legálisak. Miki ettől meglepően összeszarja magát, amit nem értek, mert ha közös volt az illegális biznisz, nyilván a fickónak sem tenne jót, ha kiderülne.

bk_aprilis13_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment
süti beállítások módosítása