Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Affair 3x03 - Sebek (18+)

2017. március 17. 13:00 - AaannnaaA

Part One: Juliette
Bevallom őszintén arra nem számítottam, hogy új karakter is kaphat nézőpontot; és azt is, hogy az eddigiek alapján nem ő az új kedvencem, de nézzük nála mi van a felszín mögött.

A Noah elleni támadás napját látjuk az ő szemszögéből, délutántól kezdve. Először a könyvtárban vizslat középkori szöveget, majd az egyetem udvarán egy padon olvasgatva eszi az ebédjét. Diákjai lépnek oda hozzá, megerősítve az ismert tényt, miszerint az ember minden életkorban és szituációban szeret szaros nyelvvel szaladgálni (kolléganőim sokat mesélhetnének erről) – és körbe hízelgik kicsit tanárnőjüket. Megdicsérik az óráját és kérdezik mit olvas, de az asszony gyorsan, elegánsan lerázza őket. Mi azért megtudjuk mibe merült bele ennyire: naná, hogy Noah könyvébe.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
komment

Aranyláz Alaszkában 7x08 - Óriáskotró

2017. március 17. 09:00 - Chat Géza

A címben megjelölt tárgyról alig fog szólni a mai hogyvolt, bár tény, az adott epizód egy tetemes részét ez vitte el. De ez mellett Parkeréknál és Hoffmanéknál is történt ez meg az. 

Tony második kotrója, ami 1,5 millió dollárba került és inkább tűnik egy MÉH telepre való ócska vasnak, mint aranytermelő gépnek

Korábban már szó volt erről a masináról: Gene azért került megint alkalmazásba, hogy felújítson három hajót, amivel le lehet utaztatni a Yukon folyón a kotrót, amihez még vödröket is kell venni, és így tovább. Abból, hogy ezek a munkálatok hogy állnak, egy kósza képkockát se láttunk, de majd most. Az a problem, hogy két 15 tonnás acélidomot kell összehegesztni. Ez lesz az uszály. Nagy szenvedésként van felvezetve, de simán összehegesztik a srácok. Egy feladat van: egy bazi nagy nyolckerekű teherautóval elvontatni ezt meg a hajót a folyóig. Van egy híd, amin fennakadhatnak, de nem akadnak fenn. Az uszály kicsit nyögve nyelősen akar vízre kerülni, de vízre kerül. Pukkan is a pezsgő, hogy a kamu katasztrófáknak beharangozott melót sikerül simán letudni.

Tovább
komment

Lucifer 2x10 - Quid Pro Ho

2017. március 15. 11:00 - Szencsike

A mai epizódban folytatjuk John Decker ügyét, korábban elkapták a Börtönigazgatót, aki megölette őt, most pedig jön az Igazgató bírósági tárgyalása. Előbb ugorjunk vissza az előző epizód zárásához, Anyu épp fel akarja robbantani Chloét. Ő ugye keresgél a táskájában a kocsijánál, Anyus pedig ádáz mosollyal az arcán készül megnyomni a gombot. Chloe közben int a parkolóőrnek, az őrnél volt a kocsikulcsa, így a robbantós pillanat elmúlt Anyu számára. Ámenka is megjelenik, nem ölheti meg Chloét! De igen, megteszi, mert Lucifer miatta nem akar hazatérni! Ha nincs Chloe, nincs probléma, ilyen egyszerű számára a képlet. Ámenka hiába tiltakozik, Anyus fél kézzel felemeli, ne próbáljon ellenszegülni neki! Közben Chloénak meghozták a kocsiját, Anyusnak ez így tiszta munka lesz. Ámenka szerencsére képes vele megérteni, hogyha Chloe meghal, Lucifer addig nem nyugszik, míg ki nem deríti mi történt, és ha rájön, hogy ő volt, lesz nemulass! Ne felejtse, hogy még Urielt is megölte, mert fenyegette Chloét. Anyu belenyugszik, hogy most nem tud robbantgatni, Ámenka meg átveszi a detonátort. Anyu következő feladata az lesz, hogy rávegye Lucifert, önként mondjon le Chloéról.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
komment

Az Ember a Fellegvárban 2x09 – Robbanás

2017. március 15. 09:00 - Qedrák

A boltja összecsomagolt romjai fölött Childan olyan szomorú szemekkel néz körül, mint az MTA munkatársai, akiket nemrég kitelepítettek a Várból. Elmereng a húszas évek zenei kísérete közepette, majd eltesz egy kézikamerát, és egy értékes üvegpoharat is, ám váratlanul megpillantja Josidát a vitrin tükrében, amint fegyvert fog rá. Ijedtében elejti a poharat, de kiderül, hogy ez csak egy látomás semmi para. Frank jön érdeklődni, hogy mi történt, mire elmondja az esetet a Kempetai tisztjével a jakuzák bárjában. Frank megy is Jóbarát Edhez, hogy megkérdezze, mi a francért hallgatott az esetről.

frank_ed5.jpg

Tovább
komment

The Originals 3x14 – A Streetcar Named Desire

2017. március 14. 15:00 - A_Rézi

Crossover epizód, a Vámpírnaplók 7. évad 14. része után nézendő! Ebből kiderült, hogy Stefan Salvatore New Orleansba jött, és a vadásznő Rayna Cruz elől menekül, akinek a jelét viseli. Így köt ki a Saint-Jamesben, ahol ugye nincs mágia, és így egyelőre a vadász sem tudja követni a nyomát. Klaus pedig, némi kiabálás, gyilkolás, satöbbi után úgy dönt, hogy segít egy régi barátnak…

tvd-the-originals.png

Tovább
Címkék: The Originals
komment

Feud 1x01 - Pilot

2017. március 14. 13:00 - Szendrey

Az FX új sorozata Joan Crawford és Bette Davis legendás cicaharcát mutatja be, Jessica Lange és Susan Sarandon főszereplésével, nagyon kíváncsi vagyok, hogyan hozták össze a készítők. Zárójeles megjegyzésem egy iszonyat nagy szorri az olvasóknak, hogy csúsztam a hogyvolttal, ígérem, igyekszem behozni a hátrányt, amilyen hamar csak lehet.

1.png

Tovább
komment

Barátok közt 8303-8304. rész

2017. március 14. 12:00 - Gillotte

Peti elkezdi forgatni a dokumentumfilmjét az egyik közmunkás kollégájával, aki egy ötvenes Pali (anyakönyvezett nevén Pál) s Hanna megy segíteni a forgatás során. A férfi nagyon ideges, folyton a kamerába néz beszéd közben, s Peti nem győzi mondani neki, hogy rá nézzen, ne a kamerába. Hát Petikém, ha lenne eszed, nem a kamera mögött állnál tök feleslegesen, hanem az ürgével szemben ülnél, hogy ne szerencsétlenkedjen. Hanna felveti, hogy ő állhatna a kamera mögé, Peti pedig leülhetne a fickóval szemben, úgy nem lenne gond a kamerába nézés dolog – végre egy értelmes megnyilvánulás. Peti majd’ felrobban, ugyanis ez az ő filmje, ő az operatőr, a rendező, az atyaúristen, Hanna csak ne álljon a kamera mögé. A lány ahelyett, hogy elküldené az önérzetes rendezőt a búsba, kisvártatva hoz magával egy profi operatőrt, profi kamerával a szerkesztőségből.

bk_marcius1_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

A titkok könyvtára (The Librarians) 3x09 - The Fatal Separation

2017. március 14. 11:00 - Gabba

A Távol-Keleten kezdünk, valami vasúti rakodóállomás közelében viszonylag rossz arcú ázsiai fazon saját különleges gyűjteményéről beszél és arról, hogy mindent el lehet érni, csak elszántság kell hozzá. Két embernek mutogatja a szerzeményeit, közük egy ketrecbe zárt törpe nőt vagy férfit, nem lehet egyértelműen eldönteni. A két látogató egy táskából díszesen rajzolt térképet vesz elő, a gyűjtő mosolyogva nézi: a titokzatos Shangri-La várost ábrázolja. Térképen:

librarians_3_9_01.JPG

CGI-n:

librarians_3_9_01_1.JPG

Tovább
komment

Csak színház és más semmi 2x03 - Mindenki nem-terhes

2017. március 14. 09:00 - Dzsudibí

Alindát hangos ricsaj veri fel legédesebb álmából: Sanci tologatja épp a bútorokat hajnali ötkor, mert ugyan a nemlétező ál-baba még csak most fogant meg, de a konyhából máris hálót kell csinálni, mert fürdetésnél úgy lesz a legjobb, és a cebion cseppek meg egyéb nélkülözhetetlen babakelengye miatt - ami mind jó, ha már az első naptól kezdve kéznél van - el kell adni a kocsit és a nyaralót is. Mi több, Sanci már a bölcsödei felvételit tervezgeti, Alinda halántékán ütemesen ver az öklömnyi nagyságú ér. 

0.png

Tovább
komment

Barátok közt 8301-8302. rész

2017. március 13. 14:00 - Gillotte

Nóra annyira kétségbeesik a elbénázott randija után, hogy letörölné a randis applikációs profilját, de Ottó biztatja, hogy ne tegyen így, mert ő biztos rákattintana a profilképre, ha idősebb lenne, és biztos az idősebbek is kattintanak, csak türelem, míg el nem jő a tökéletes férfi. Nem tudok kiigazodni az ügyvédnőn, mert szenved a magánytól, de amikor Miki hívná borozgatni, arra hivatkozik, hogy épp egy telefonhívásra vár, úgyhogy nincs ideje. Kezd már fárasztani ez tesze-toszaság Nóra részéről, amit Mikivel csinál. A telefonhívás helyett csak a Rózsában ücsörög, és ismeretlen okból megkérdezi Ádámot, hogy amikor jártak, zavarta-e őt, hogy idősebb, mert aggódik, hogy eljárt felette az idő, csak nem vette észre. Ádifiú megnyugtatja: bombán nézel ki, épp olvastam egy cikket a neten arról, hogy miért jó idősebb nőkkel randizni…Gratulálunk, Ádám, a ,,nap tahója” cím a tiéd!

bk_februar28_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment
süti beállítások módosítása