Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x33 - Lovarda, lamantin, Loveparade

2017. december 26. 12:00 - BBrigusz

Noémi és Angéla a Büróban, Piros meglepve tapasztalja a nővére bájolgását. Angéla le akarja koptatni a hugit. Kornélapu szerint a fia egy hős, amiért hétről-hétre végigszenvedi azt, amiről mi nem tudjuk mi. Kornél megkéri, hogy intézzen valami businesst Lehelnek.
1.jpg

István kibukik azon, hogy Karola meg akarja találni Jani apját, azon meg még inkább, hogy a nevét sem tudja. A nő ihletet kap a TV-ben látott jósműsor láttán. Noémi szarrá alázza Pirost és Angélát ország-városban, amikor Angélának eszébe jut Anyunak tett ígérete, hogy levisz neki Gödöllőre valami kencét. Rá is veszi Pirost, hogy tiplizzen, ő meg marad a kiscsajjal.

Kornélapu nem tökölt, Lehel meg Kornél már hozzák is a gazokat valami új megrendelőhöz. Pista elmerül az önsajnálat tengerében, Kálmán próbálja menteni a menthetőt. Piros megérkezik Gödöllőre, ahol Guszti várja. Sértődött a csaj, haragszik amiért Guszti nem mondta el a Bélás mismásolást.
2.jpgAngéla hazaviszi Noémit Márkékhoz, és elmeséli, mennyire hasznos dolog a környezetismeret, mert ha abban fasza vagy, akkor lehetsz kozmetikus. Piros morci, Guszti nem érti miért, a csaj nyomban fel is világosítja. Béla befenyítette Gusztit, ezért nem mondta el, Pirosnak nehéz haragudnia Gusztira, de that’s life, mondja, majd 2 mondattal később meggondolja magát és indulhat a közös lovaglás.

Karola végigkapcsolja az RTL-csoport nagysikerű csatornáit, még az Anikó showról is elkapcsol, mert határozott tervei vannak: be akar kerülni a jósműsorba. Sikerrel is jár, ám mielőtt még az univerzum megmondaná, hogy merre találja Jancsi apját, hazaér a kicsi fiú.

Angéla és Noémi a Hirtelen 30 című film jeleneteit játsszák újra, amolyan békásmegyeri panelrenegeteges kivitelben, amikor Márk hazaér. Mit vagy te itt? Pirosnak el kellett mennie. Na jó, akkor folytatódhat a csajbuli, uccu neki sminkelni.

Piros bevezeti Gusztit a szelfikészítés mámoros világába, Anyu is befut, fingja nincs milyen krémre volt neki rettentő szüksége, de oké. Csinál is gyorsan pár mustáros-csülkös szendvicset, Piroson meg eluralkodik a bűntudat, mivel Anyu semmiről nem tud. Arra a következtetésre jut, hogy maradjon is ez így, nehogy összetörjék Anyu pici szívét.

Lehel épp Kornéllal dumcsizik, amikor megkapja Pirostól a frissen készült szelfiket. Kornél zabos, szerinte Guszti egy lamatin. Köszönjük Kornél.

István jön Karolához, little bit ingerült és még gyanakvó is, Karola kamuzik, fenntartja a vitaminhiányos-sztorit. Pista sorry, de most nem tud segíteni.

Lehel könnyek között hagyja ott a növényeket a megrendelőknél, remélem nem sírja könnyesre a párnáját minden egyes virágcsokor kiszállítása után. Cukkolja kicsit Kornélt, milyen fasza Pirosnak, milyen jól mutatnak együtt Gusztival, milyen szép ez a fiú, milyen jó barik, stb.

Márk szkeptikus Angélával kapcsolatban, mi a szarért foglalkozol Noémivel? Jaj ne izélj már, én jófej vagyok és nagyon bírom őt. Bocsánatot is kér, hirtelen most nem tudom miért, de igazából tökmindegy. Piros észreveszi, hogy Anyun nincs rajta a medál, össze is rakja a képet, hogy biztosan eladta. Anyu kiakad, a feltételezés maga is sérti.

Kálmán állást ajánl Istvánnak külföldön, mert hogy neki vannak kapcsolatai meg amúgy is nagy király, fasza az állása, pedig Pista mindig szorgosabb kis hangya volt. István hezitál, de végül sikerül azzal meggyőzni, hogy amíg ő távol van, Kálmán itt marad.
3.jpgAngéla Kim Kardashianra maszkírozza Noémit, ami az apja szerint is rendkívül szórakoztató, persze, hiszen minden apa álma, hogy a pici lánya hasonlítson rá. Megy tovább a cukiskodás, amikor Angéla és a kiscsaj kettesben maradnak, rá is veszi, győzze meg Márkot, hogy menjenek strandra.
4.jpgPiros Anyuval sétálgat, meg is beszélik, milyen fasza csávó ez a Béla, mindenki hálás lehet, hogy a család tagja lett. Anyunak van egy csomó drága terve a lovardát illetően, eléggé vakon van csóri. Karola éppen X-aktákat néz, de kopogtatás szakítja félbe. Kálmán jött közölni, hogy majd ő segít neki nyomozni, mert Pistának már nincs melója, persze ez mind top secret.

Márk pakolja Noémi cuccait, Angéla gyorsan segít is neki, Márk le van nyűgözve, közli is a csajjal, hogy nagyon menő anya lenne, aki menten lesmárolja. Piros és Anyu épp titkaik megosztására készülnek, amikor befut a különösen irritáló Guszti, és félbeszakítja az egészet.
5.jpg
7.jpg
Karola anno „szabadabb” életet élt, a gyerek egy technofesztivál keretein belül fogant. Hűderomibasszameg. Guszti hazakíséri Pirost, Kornél a háttérben hallgatózik. A lépcsőház közepén meg is beszélik a titkos családi csődöt, ami Guszti szerint helyre hozható. Nagyölelés. Egy kicsit sem elcsépelt fordulat keretein belül megtudjuk, hogy Noéminek ezután a két órás együtt töltött idő után Angéla a példaképe, és ezt egy családi rajz keretein belül meg is örökíti, megmelengetve ezzel segghülye apukájának szívét. Jön is a felismerés: kedveli ő igazából Angélát.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása