Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Berlin Station 1x06 – A közös akció

2017. december 25. 09:00 - szde

Daniel egy könyvesboltba jön, német-amerikai megbeszélésre a Isoava-ügyről (a terroristáról). A meghívott kölni főnöknek nem tetszik dolog, várható-e újabb Shaw-leleplezés? Ezért itt tartjuk az ülést, mondja a nagyfőnök, Valerie pedig mindenkit beavat az akcióba: Bora egyik rokonát fogják kiküldeni arának (Claire), és bár Isoava hangosan nem mondott igent, nemsokára találkoznak a megadott címen, és az átadáshoz kell a német segítség. Daniel-Esther ellenszenv, a német nő apja stázi ezredes volt.

vlcsnap-2017-12-14-14h03m37s300.png

Valerie Roberttel és nagyfőnökkel megy az autóhoz, a nőnek még mindig vannak fenntartásai a dolgokkal kapcsolatban, főleg a német segítséget illetően.

Esther Hans-szal marad a szobában beszélgetni, Danielről csevegnek. A nő elmondja, hogy lefeküdt vele, az anyu-sztori egy részét megosztotta vele, defenzív viselkedést mutatott főhősünk, és senki sem gondolta, hogy egy alacsonyrangú CIA-ügynököt sem könnyű átállítani.

vlcsnap-2017-12-14-14h05m10s683.png

Hectornál Julien még épül fel az előző esti támadásból, enni se kér, ellenben megígérteti Hectorral, hogy vele fog maradni, ha vége lesz a sorozatnak Shaw-ügynek.

A nagyfőnök otthon elmondja, hogy egy vetélytársa van az igazgatóhelyettesi posztra, ha sikerül az akció, akkor övé a poszt. A asszony már annyira biztosra veszi, hogy méregdrága házakat nézeget az interneten.

Robert a zsinagógában találkozik a kapcsolattartójával, Izrael köszöni a kínai ügyet, nyitottak is a pasinak egy nyugdíjszámát, node káromkodósunk nem azt akar. Hanem menni a nagyfőnökkel Washingtonba.

vlcsnap-2017-12-14-14h09m09s959.png

Ingrid a segédjével vacsorázik, arról beszélgetnek, hogy honnan tudott a CIA a szivárogtatásról, de a segéd figyelmeztetni az újságírót, hogy már így is elég sokan hiszik azt róla, hogy paranoiás Shaw-nak köszönhetően.

Daniel anyu aktáját nézegeti, miközben Ingrid üzen Shaw-nak, hogy találkozni akar vele, ezt főhősünk is látja, nemsokára meg is jön a válasz a címmel és idővel.

Hans közli a nagyfőnökkel, hogy a németek benne vannak az akcióban, de fegyvert nem hozhatnak, Robert összeállítja az osztagokat, nagyfőnök meg Daniellel akar beszélgetni.

vlcsnap-2017-12-14-14h12m37s503.png

Egy parkolóházban találkoznak, Julien aktája nagy érdeklődést keltett, de kellene még információ a börtönről, ahol kedvenc pszichopatánkat tartották fogva. Ez egyenlőre nem lehetséges, és ha Shaw még egyszer szivárogtatni fog, akkor mindenki repülni fog a cégtől. Daniel szerint lehet a területvezetőjével van problémája Shaw-nak.

Hectorhoz Claire jön látogatóba, aki éppen a szuperizgi nagyfőnök-Daniel csevejt hallgatja (most akkor azt is végighallgatta, amikor főhősünk szexelt a német nővel?), de nem is marad sokáig a lány, mert észreveszi a magassarkút meg amúgy sem akarta Hector beengedni. A távozás után Julien közli, hogy estére már nem lesz ott.

vlcsnap-2017-12-14-14h15m22s213.png

Valerie a két főnökével nézi át a tervet, a nő szerint ezek ketten titkolnak valamit, amire gyors tagadás jön, Valerie rájön a dolgokra. Vitáznak egy jót arról, hogy hogyan kéne dolgozniuk.

Hector Claire-rel egy kávézóban találkozik, a lány csak dugni akart egy jót az akció előtt, amiről ugye Hector nem tudott (mármint az akcióról), Claire mindent elmond, a pasi tiltakozik, félti a szeremét. Megbeszélik, hogy este összejönnek, csók, a lány távozik. Hector letámadja Valerie-t, aki nem engedi, hogy beszálljon az akcióba, mert túlságosan is érintett meg amúgy se kell tudniuk a németeknek, hogy milyen kapcsolatban van Hector a CIA-vel. Daniel is kap egy hasonlóan kellemes látogatást, és biztosítja hősszerelmesünket, hogy Claire-nek nem lesz semmi baja.

vlcsnap-2017-12-14-14h20m07s399.png

Bora és Claire a szövegüket gyakorolják, láthatóan nem megy ez a férfinek, én kezdek aggódni, hogy min fognak lebukni, ezért újra elismételtetik Borával a családfáját.

Hector meglátogatja Julient, aki szerintem se nem tökhülye, se nem tudatos konspirátor, szimplán személyiségzavaros, mert ha férfiként van felöltözve, akkor olyan, mintha egy tízéves szintjén lenne, de nőként meg tök simán megmondja a frankót Hectornak, amit a kilónyi smink és tüll nélkül már nem merne. Hector szeretné, ha Claire akcióját eljuttatnák Ingridnek, és akár ő is elviszi személyesen.

vlcsnap-2017-12-14-17h29m31s289.png

Ingrid a megbeszélt helyen várja Shaw-t, de Daniel érkezik helyette, egy pasast látogatnak meg a kórházban, akit a CIA hallgatott ki, és ennek következtében megtébolyodott. Daniel megmutatja neki Shaw képét, mire a pasas rohamot kap, Ingrid mérges lesz, és közli, hogy főhősünk szálljon ki a gépéből.

Eközben megtudjuk, hogy miként készülnek főszereplőink a nagy akcióra: Valerie a gázsütő lángjával gyújtja meg a cigijét (amiről ugye leszokott, de elég menő a mozdulat), Hector szexel Claire-rel, Daniel a kedvenc háztetején van, a nagyfőnök az irodában alszik, Robert pedig a fiával Skype-ol.

vlcsnap-2017-12-14-14h26m59s183.png

Másnap Hector reggelivel ébreszti szerelmét, menni kéne, mert idő van. Hectornak amúgy van dugipénze, amiből egy évig tök jól el lehetne élni. De őrült vagy, reagálja le Claire mosolyogva. Én most Hector nevében is megsértődtem.

A nagyfőnöknek Sandra hoz kávét, kis lelkizés, lépj tovább, ahogy mindenki más, mondja a titkárnő.

vlcsnap-2017-12-14-14h29m57s859.png

Claire elkészült, egy gyűrűt pedig lenyúl Hectortól, ha már özvegyet fog alakítani, este találkozunk, legyen szép napod.

A pláza előtt (valamint a plázában) elkezdődik a berendezkedés, mindenki a helyén van, a technikus kéri, hogy csak a szükséges infót osszák meg egymással. Abszolút nem feltűnőek a kabátujjukba beszélő emberek, akik idegesen kapkodják a fejüket, keresve az emberüket. Danielhez hirtelen Hector csatlakozik, ami nem csak az amerikaiakat, hanem a németeket is meglepni, Claire pedig észre sem veszi, amikor megérkeznek Borával.

vlcsnap-2017-12-14-14h34m41s131.png

Bora eléggé le van stresszelve, ő már itt sem akart lenni eleve, de ugye muszáj neki, be is megy a mosdóba, Hector követi és nagy harciasan megzsarolja, hogy vigyázzon a szeme fényére. Közben megjött a flamingó és négy barátja, na de hol van a kedves férj? Iosava-né közeledik, Hector is le van döbbenve, mint mindenki más, amikor nem értem, a nő csempészi ki a lányokat az országból, szerintem logikus, hogy ő jött, de mindegy.

Claire a családjáról beszél, majd Iosava-né szembesíti az igazsággal, és átcsöppenünk egy B-kategóriás akciófilmbe.

vlcsnap-2017-12-14-17h29m48s636.png

vlcsnap-2017-12-14-17h30m09s129.png

vlcsnap-2017-12-14-17h30m19s336.png

vlcsnap-2017-12-14-17h30m35s277.png

Lövöldözés, Borát háton találja el egy golyó, a jófiúknak nyilván végtelen a tára, mert vagy tizenkettőt lőnek fejenként, de így is sikerül a rosszfiúknak meglógniuk. Robert kocsival követi a furgont, Luc Besson is megirigyelhetné az okozott károkat, de negatív, valószínűleg kocsit cseréltek, és végleg meglépett flamingó és baráti köre Claire-rel.

Nagyfőnök idegesen telefonál a főnökeinek, hogy mi történt, miért rabolták el Iosava-t egy akció kellős közepén, de nem is ők voltak azok. Nagyfőnök közli, hogy visszahozza az emberét élve, és amint visszahozta, mert vissza fogja hozni (ez így hangzott el), azután felmond.

vlcsnap-2017-12-14-17h41m26s462.png

Hector kivan, Danielt motozzák a helyszínre érkező rendőrök, barátját a mosdóban találja meg, amint éppen egy tükrön tölti ki a mérgét, és azt hajtogatja, hogy meg kell találni. Daniel sötét pillantással néz rá, és komoly hangon megszólal: visszahozom. 

R.I.P. Erzsi, a cica

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása