Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

TERÁPIA 3X27 - KEDD, KRISZTINA (5)

2017. december 21. 11:00 - Zsoofka

Kedd reggel van és meglepő helyen nyitunk: Adél hálószobájában. A pszichiátert nem hagyja nyugodtan Dargay nyűgje, képes felhívni telefonon és egy újabb konzultációs időpontot ajánlani. Persze kizárólag a Sándor-ügy okán. De a férfi megint lerázza: rázós a hete, nem ér rá most extrába menni, majd pénteken. Jó?

1.png

Krisztina is erősen nyit: Róbert öngyilkos lett, mondja. Na nem annyira, hogy meghaljon, csak annyira, hogy összerántsa a családot, mehet mindenki haza ápolni őt. A férj nem is rejti véka alá bánatának okát: a nő tehet mindenről, szerinte hamar túllépett 20 év házasságukon, bulizgat, ő meg otthon kínlódik egyedül. Hát bevett egy fél doboz béta blokkolót. Mivel orvos, nyilván ki bírta számolni, hogy egy egész doboz már végzetes lett volna... Dargay kérdésére Krisztina rezignált arccal bevallja: nem érzett semmit, amikor férje e szavakat a fejéhez vágta. Már nem tud rá hatni. Számomra is túl korai ez a kigyógyulás a házasságból, lesz még ennek böjtje.

2.png

Olyannyira új életet él Krisztina, hogy szombatonként bulizni jár, sőt a végzet asszonyát sem átall eljátszani. Most szombaton házibulit rendezett Niki, a barátnője. Főleg házaspárok vettek rajta részt, de Krisztina is hivatalos volt rá. Párjaként meghívtak egy ex Don Juant, aki inkább volt vicces, mint hódító. Mégis akadt pár Krisztinának, kár, hogy Marci egy másik nő férje volt. Kártyáztak, párokban. Mivel nem házaspárokban, így neki jutott Marci. Sikeres kettőst alkottak, túl sikereset. A lényeg, hogy össze kellett dolgozniuk, közben pedig meg kellett vezetni a többieket és mindkettő remekül ment. Győztek a kártyában, de ami a lényeg, hogy Krisztina életében először megtapasztalta, milyen is az, ha valakivel jó tandembiciklit tekerni. Kurva jó érzés. Kár, hogy a pasi már foglalt, az meg még inkább, hogy a feleség is ott volt és botrányt kiáltott. De Krisztina még így is élvezte a dolgot. Dargay igyekszik visszarángatni a földre: azért mert valaki kedves volt hozzá, netán még vonzónak is találta, még nem azt jelenti, hogy az nyomban elválik és feleségül veszi őt. Hahó! De Krisztina ezt meg sem hallja. Marci már attól főnyeremény a nő számára, mert merő ellentéte a karót nyelt Róbertnek. Krisztina mindenféle hajánál fogva előrángatott indokot hoz, hogy bizonygassa a hódoló nagyszerűségét. Egy alkalom után ő már hosszú távra tervez. Bár tényleg csak egyszer találkoztak, de azért tervek vannak a folytatásra: a szombati buli után Marci jelentkezett a nőnél, ma délután lesz egy közös kávézás. Ki tudja meddig jutnak?

3.png

Újra előkerül az, amit már többször kerülgettek a korábbi üléseken: Krisztina úgy érzi, megint kezdte magát "túl jól" érezni és megkapta érte a büntetését. Miért érzi úgy, hogy nincs joga bódognak lenni? Miért vár büntetést a boldogságért, pont úgy, ahogy 18 évesen?

Persze ezen az estén is hívogatta az ura - és mivel a telefonba behallatszott a buli zaja - Krisztina kénytelen volt bevallani, hogy nincs egyedül, sőt. Ekkor jött még néhány nem fogadott hívás és a begyógyszerezés... Krisztinát végül a fia érte utol telefonon és rendelte be a kórházba... Merthogy apuka ahogy bevette a bogyókat, rögtön felhívta a gyereket, elbúcsúzni. Szívlapát.

4.png

Krisztina egy veremhez hasonlítja a férjével közös életét. Most, hogy ő elkezdett kimászni a veremből, a férje egy darabig hagyta, majd utánanyúlt és visszarántotta a bokájánál fogva. "Kár, hogy nem sikerült" - mondja az öngyilkosságra... A végén képes hazamenni és lenyomni a maradék fél doboz gyógyszert a férje torkán - azaz befejezi, amit az elkezdett. Nem biztos, hogy ez a terv, de a hazamenetel az tuti: holnap kiengedik Róbertet a kórházból. Mind a hárman hazamennek ápolni: Krisztina is, a gyerekek is. Dargay szerint ez ugyanúgy szarötlet, mint a múlt heti házimunka korábbi otthonában. Még a végén tényleg visszahúzza valami vagy valaki abba a verembe. De Krisztina szerint ez az egész nem más, mint egy kis felebaráti segítségnyújtás. 

Címkék: terápia
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schanc 2017.12.21. 20:30:26

Érdekes volt a mindig kifogástalanul megjelenő Adélt reggel látni :)
Krisztinát kicsit elvitte szerintem is a lila köd, meglátjuk, mennyire lesz erős.
süti beállítások módosítása