Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x32 - Ha valamiről gőzöd sincs az gáz

2017. december 21. 14:00 - BBrigusz

Piros menekülni próbál Gazdagéktól, az utolsó pillanatban azért még Kornél odaveti, hogy Angéla tudta, mi a helyzet. A srác tiszta lappal akar indítani, de a csaj szerint felejtős. Ahogyan eddig megismerhettük, azt sejtem, hogy ez maximum 30 percig fog tartani. Márk telefonál, a verekedést próbálja magyarázni, aminek megtörténtét én már egészen el is felejtettem.
1.jpg

Karola megkéri Janit, hogy mosogasson el, aki természetesen nem ér rá, így az anyukára hárul a feladat, aki el is vágja szépen a kezét rögtön. Felhívja a dokit, aki berendeli magához. Hajnal a fürdőszobából kijövet szembesül a vérfürdővel, amit Karola hagyott maga után.

Piros hazaér, és morci Angélára, amiért nem szólt neki Kornél titkáról. Angéla azzal védekezik, hogy megígérte Kornélnak, hogy kussol, de Piros szerint csak simán egy geci. A doki ellátja Karolát, kötéssel és jó tanácsokkal egyaránt; nem kellene tovább titkolózni. Hajni hívja, érdeklődik a történtek felől, see you soon.
2.jpgPiros öltözködik Lehel instrukciói szerint, illetve a legutóbbi fiaskót is elmeséli. Lehel szerint ez nem para, sőt tök jó, Kornél az álruhás herceg. A fiú eközben Apunak nyomja a sértődött hisztit a családi rezidencián, megtudjuk, hogy Kornélanyu a Bahamákon van. (oh, szegényke)Kornélapu szerint a fia ezt elbaszta.

Márk feszült, ezt klasszikus módon a gyereken vezeti le, aki nem boldogult a házival. Noémi szeretné Hajni segítségét kérni a házival, mert szerintem már ő maga is rájött, hogy az apja segghülye.

Új napra ébredünk, Hajni faggatja Karolát a sérüléséről, és ragaszkodik hozzá, hogy elkísérje a dokihoz kötéscserére. Jancsika semmit nem tud, Hajni meg Karola titokzatosan lelépnek, és összefutnak Márkkal és Noémivel. Sajnos Hajni nem tud segíteni a gyereknek a háziban. Angéla is befut, elsunnyog a háttérben, majd megérdeklődi a hugicájától, hogy ki volt a kislány.
3.jpgKornél tovább magyarázkodik Pirosnak, illetve megkéri, hogy tartsa titokban a kilétét. Karola az orvosi rendelőben próbálja leszerelni Hajnit, de ez nem jön össze, a doki rávezeti a csajt az igazságra, azt ajánlja neki, hogy nézzen utána a receptre felírt gyógyszernek.
4.jpgLehel érkezik Kornélhoz,aki menten megpróbálja lefizetni a hallgatásért cserébe. Nem ezért jött a csikánó, csak ajánlásokat kér a virágboltnak, meg egy kis ingyen reklámot. Befektetési tanácsadó volt anno, csak a válság idején elbukta az összes lóvét, amit most puszta jófejségből vissza akar fizetni a károsultaknak.

Noémi és Márk a Büróban, a gőz és a gáz közti különbség a házi. Nem vártam sokat Márktól, tekintve, hogy a múltkor a rendőrség telefonszáma sem ment neki, természetesen most is elbukik a magyarázattal. Piros a segítségére siet, kimenti a zseni apukát, aki le is csap rá, üjjjjé ide le, oszt magyarázzad tovább.

Karola és Hajni hazaér, Hajni rögtön guglizza is a gyógyszert. István is hazaér, felmondott, újságolja a hózentrógerek császárának, Kálmánnak. Márk is befut, keresi a laptopját, Kálmán meg el akar húzni hotelbe, mert itt feszkó van. István helyesbít, ez nem feszkó, ez az alap hangnem. Ja, oké, akkor maradok. István nem mondja el Márknak a felmondást.
Lehel Pirosnak is elsztorizza a bukását, meg azt is, hogy Kornél mekkora jófej volt, és megígérte, hogy segít. Piros még mindig játssza a sértettet, Lehel szerint be kellene fejezni a hisztit, Kornél csak azt szeretné, hogy magáért szeressék, ne a lóvéért.
5.jpgHajni szembesíti Karolát, tudja mizu a betegségével, de Karola megesketi, hogy hallgat Jani előtt. Kornél összefut Pirossal, ahol a csaj bocsánatot kér, illetve majdnem szerelmet is vall, de a fiú félbe szakítja egy friend-zone oltással. Szegény Piros néz, mint Rozi a moziban.
6.jpgKarola rendkívül büszke a majdnem 30 éves fiára, hogy milyen szépen tud teregetni. Gratulálok. Piros és Noémi befejezik a házit, Angéla be is támadja a hugit, hogy milyen ügyesen játszadozik Kornéllal. Márk köszönetképp egy pendrive-ra kiírt albummal kedveskedik Pirosnak, Angéla a háttérben sejtelmesen figyel.
7.jpgKornélapu és kicsi fia ismét a kórházba érkeznek, még mindig nem tudjuk miért. Esküszöm, már kezd érdekelni. Lehet, hogy szűz. Vagy valami gyerekkori trauma miatt nem nőzik? Csak megtudjuk hamarosan. Karola csenget Pistáékhoz, de be kell érnie Kálmánnal. Ezek vagy dugtak már, vagy dugni fognak, én nem tudom, de szerintem undi. István is itt van, Karola megkéri, hogy keresse meg Jancsika apját.
8.jpgA Büróban Noémi rajzolgat, Angéla betalálja, indul a barizás.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szde 2017.12.21. 15:23:02

Én eddig a részig bírtam nézni a sorozatot, pedig a Kornélt és Kornélaput játszó színész is nagy kedvencem, de csak miattuk sajnos nem éri meg :(

Nagyon jók a hogyvoltjaid, sokkal, de sokkal élvezetesebbek, mint maga a sorozat! Kitartást hozzá!

Köszönöm a hogyvoltot :))
süti beállítások módosítása