Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x31 - Sister Nr.0

2017. december 21. 12:00 - BBrigusz

János rohan Enikő után, próbálja győzködni arról, hogy jó lesz ez a kapcsi annak ellenére is, hogy Hajniba szerelmes. Enikő köszöni, de nem kér belőle, Jancsika térdre ereszkedve könyörög. Béla és Anyu dumálnak, Béla neheztel, rendel is egy felest, de tüstént. Anyu színt vall, 16 évesen szült, és a szülei arra kényszerítették, hogy adja örökbe, pedig ő és Apu meg akarták tartani. Hú, kicsit sűrűn jönnek itt az eltitkolt gyerekek azt hiszem, pár résszel ezelőtt Noémi, most meg ez… Béla durci, de a pálesz jobban jön Anyunak, le is húzza.
1.jpg

Kornél csenget Piroshoz, csak viccelt, nem kettyós. Tudja, hogy túltolta az előbb a szivatást, sorry. Piros túl sokat kérdezősködik, Kornél meg túl rejtélyes, elegük van egymásból, úgyhogy jobb, ha nem is beszélnek. Jó, szia, szia. Jani kampányol Enikőnél, aki érthető módon nincs lenyűgözve, nem akar B-terv lenni. Jó tanácsként odaveti, hogy ideje lenne beszélnie Hajnival, mert így élete végéig elbaszott párkapcsolatai lesznek csak. Mondjuk ez Jánosunk karakteréből kiindulva amúgy is borítékolható. Nem baj fiú, sikerült az egyetlen normális női karaktert elüldözni, bravó.
2.jpgAnyu szülei letitkosíttatták az örökbefogadási papírokat, így nem tudták megtalálni Sister Nr. 0-t. Béla nem érti, hogy Gábor/Apu miért nem mondott anno egy szót sem erről, hiszen BFF-ek voltak. Hát, apám, így utólag elnézve nem volt rossz döntés, mivel az első adandó alkalommal rávetetted magad a nőjére. Anyunak nagyon fontos tehát a medál, nincs még túl a történteken.

Karola megtudja a kicsi fiától, hogy Enikő off. Le is bassza rendesen, szerintem ő is tudja, amit én, hogy a fia debil. Hajni jön, ő is megtudja a sajnálatos hírt. Lehel érkezik Piroshoz, házhoz hozza a munkát, nyilván, cserébe a szokásos Kornél-dilemmát kapja. Lehel szerint Kornél vicces fiú, ami tök jó. A Büróban Hajni és Karola habos kakaóval nyugtatják Jancsit, szánalmas jelenet. Érkezik a Büróba Kálmán bácsi, aki Márk apjának uncsitesója, és igazi világutazó, meg testőr, szóval tök menő.
3.jpgKornél a szülői házban panaszolja az apjának, hogy Piros koslat utána, és nem hagyja békén a hülye kérdéseivel. Kornélapu szerint ez teljesen érthető, mert túl titokzatos a fiú, és még játszik is szegény Pirossal. Konstatálják, hogy Piros nem lehet több barátnál, „tudjuk, hogy miért”. Kornélapu szerint ideje lenne igazat mondani, és megnyilni Piros előtt.
4.jpgHajni betámadja Enikőt, mi az, hogy szakított a legjobb barijával, aki elmondja, hogy János másba szerelmes. Hajni faggatózik, hogy ki az, Enikő nem mond semmit. Kornél jön Piroshoz, és bocsánatot kér, illetve meginvitálja egy motoros utazásra egy titkos helyre, ami sok mindent megmagyaráz róla. Piros hezitál, nem értem miért.

Ismét hármas-tesós meeting van, de Angélán kívül mindenki szarik a lovardás-issueba. Angéla felveti, hogy adják el a lovakat, de a másik kettő kiakad, hogy ez mekkora faszság. Anyu meg Béla szenvednek romin, sírás, összebújás. Angéla hajlandó férjhez menni Anyuért, a másik kettő nem.
Hajni beszélni akar Janival a szakításról, tudja, hogy nem mondott igazat a fiú. El is kezdi faggatni, hogy ki a titkos szerelme.
5.jpgPiros összefut Karolával, aki szerint kerülje el Kornélt, mert túl fura. Szerintem elég már ennek a nőnek a fantasztikus tanácsaiból, sosem vezetnek jóra. Hajni továbbra is traktálja Janit a kérdéseivel. Piros és Kornél megérkeznek a szülői házhoz, Piros dolgozott már itt egyszer, de szerinte sietniük kellene, mert ez magánlaksértés, Kornél színt vall.

Hajni hívja Anyut, de Béla veszi fel. Elmondom az igazat, faszt mondod, kuss van, oké, helló. Anyu gondterhelt, megkéri Bélát, hogy tüntesse el a medált. Hajni buzdítja Janit, hogy valljon szerelmet a kiszemeltjének. Béla a medált a legfelső fiókba zárja. Kornél körbevezeti Pirost, Apu is ott van, selyemköntösben az erkélyen, szegény csaj, kissé sem zavarba ejtő. Ki is akad, őt még soha nem alázták meg ennyire, elhúz.

6.jpg

7.jpgHajnal megtanítja Janit szerelmet vallani, mondanám, hogy izgalmas a jelenet, de nem az. Karola félbe is szakítja a bájolgást,ol még mielőtt érdemi információcsere történhetne.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása