Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x30 - Ne szórakozz Zohannal/Kornéllal!

2017. december 19. 12:00 - BBrigusz

Karola faggatja Pirost Kornélról, illetve megkéri, hogy hallgasson arról, hogy ő látta a kórházban. Hú bakker, ez a nő annak ellenére, hogy szerintem javában az 50-es éveit tapossa mindig olyan ötletekkel áll elő, mint egy tizenéves tinilány. Hajni Enikővel fut, azon tanakodnak, hogy mi a baja Janinak. Hajni sms-t kap, sztornó a főzősuli, hacsak nem tudja kiperkálni a rohadtdrága tandíjat.
Karola irányításával sikerül az internet alapján diagnosztizálni Kornélt, persze Pirost sem kell félteni. Okosan megállapítják, hogy skizo a fiú.
1.jpg

Angélához Anyu érkezik a szalonba még nyitás előtt egy kényeztető kezelésre, ki fogják nyírni a ráncokat. Zene is van, Anyu már éppen relaxálna, amikor Angéla elkezdi csesztetni; Anyu túl sokat dolgozik. A futás után Hajni hazaér, ahol Jánosunk várja, el is sírja menten a bánatát az egyetemről. Jani szerint no para, addig simán szereznek lóvét. Például becsületkasszás sütivásárt kell csinálni a Büróban.
2.jpgPiros jön Kornélhoz, aki teljesen szét van esve, össze is rakja Piros a képet, nyilván pszichopata. Gödöllőn csak lovak vannak, győzködi Angéla Anyut, be vagy szűkülve, kezdjél magaddal valamit, add el a lovardát, mi úgysem megyünk oda vissza. Hajni Enikőt is berángatja a Büróba, mivel nyilván körülötte forog a Föld. Piros mondja Karolának, hogy igaza volt, Kornél tényleg kattant, kész szerencse, hogy ez a nő mindenkinek a dolgába belepofázik segít. Karola szerint Piros álljon tovább, keressen másik herceget magának.

A Manó közli Angélával, hogy a birtok eladhatatlan. Ha meg is veszi valaki, az adósság marad. Piros ismét az internet segítségét kéri, a jó öreg paca-analizálós módszer a soros éppen. Karola szerint inkább faggatni kéne a srácot a felmenőiről.  Hajni el van telve a gyönyörtől, mindenki nagyon cuki, hogy segítenek itt neki, kár, hogy a franc se’ fizet a süteményekért.
3.jpgAnyu lebassza Angélát, hogy mekkora aljas húzás őt ezzel traktálni, ráadásul előre megfontoltan. Béla jön érte, ő is fenntartja a véleményt, hogy felesleges megtartani a lovardát, de azért ámítja kicsit kedves nejét. Kornél ajtót pingál, jön doktor Piros, és elkezdi analizálni a pacás témával.
4.jpgAnyu kussoltatja Bélát és Angélát, akik épp ismét egymás vérét szívják, plusz teljesen idegbeteg is lett ettől a nagy stressztől. Na basszameg, még a medálja is eltűnik. Piros faggatja Kornélt, aki elveszíti a türelmét, és elhajtja a csajt, Piros is zabos, el is viharzik. Nagy medálkeresés van, Anyu el is kezdi lopással gyanúsítani a random kozmetikus-lányt, amire Szilvia is befut. Kiáll az alkalmazottja mellett, és beoltja kicsit a családot, mondván, kuss van, mivel Anyu szart se’ fizetett.

Hajni önsajnál, ismét, Enikő szerint vlogot kell csinálni, Jani már ugrik is. Karola Kornélnak is megmondja a tutit, hagyjad békén azt a kislányt te beteg skizo. Hajnal bénázik a videón, Jancsi Enikőt baszogatja, mert szerinte Hajni az ő hibájából szar. Ezt az egészet szerintem Enikőnél csak a háttérben dolgozó pincér fiú utálja jobban, aki végignézi, hogy a debil kolléganője ezúttal se' csinál szart se1 munkaidőben. Kornél kiakad az önjelölt orvospalántákon, csodálom, hogy nem küldi el Karolát sokkal erélyesebben a búsfaszba.

6.jpg

5.jpgNincs meg a medál, nagy a dráma, Anyu össze van omolva. János mókolja a videót, édelgés Hajnival, Enikő néz, mint Rozi a moziba’. Szilvia kiosztja Angélát, ne itt menjen legközelebb a családi parádé, plusz még a medált is megtalálja, úgyhogy mindenkit leoszt és helyre tesz. Kornél amikor észreveszi, hogy Piros érkezik eljátssza a kattantat, célt is ér, Piros összefossa magát.

7.jpg

8.jpgEnikő mélabús, Jani magyarázkodik, de a csajnak leesik a tantusz, ideje lenne összekapni magad és szerelmet vallani Hajninak még mielőtt elhúz. Anyu örül a medálnak, meg Bélának is, aki nem tudja hova tenni a hisztit, és szerinte is offolni kéne a lovardát. Hoppá, van egy eltitkolt gyerek, nem Angéla képe van a medálban, nem ő az elsőszülött.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása