Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marvel's The Punisher 1x03 - Kandahar

2017. december 19. 09:00 - Calvinka (http://ironikus.blog.hu)

Azzal kezdünk, hogy a Micro becenevű Lieberman most biztosan ott lent is az, mert épp egy székbe kötözve meztelenül vesz hideg vizes fürdőt a Megtorlótól. Aki nem hiszi el neki, hogy bizony ő tényleg segíteni akar bosszút állni azokon, akik mindkettőjük életét tönkretették. Micro tud arról, hogy Franket megtévesztették, és az afgán jóember kihallgatása valójában gyilkosság volt, csak egy rendőrt ölettek meg Frankkel és társaival, nem egy terroristát. Microt, mint megtudjuk egy másik flashbackben, az a fickó lőtte le a felesége szeme láttára, akit a Megtorló ugye már megölt. Frank még mindig gyanakszik.

micro.png

Frank régi katonatársai nosztalgiáznak kicsit a régi „szép” időkről. A katonai magánvállalkozás tulaja munkát ajánl a falábú srácnak, de az inkább marad a veteránklub-üzemeltetésnél. Amihez kap egy pofás kis adományt a vállalkozótól. Aztán Frank sírjánál is megemlékeznek.

check.png

Mellékszálon az egyik, kiemelkedően PTSD szindrómás klubtagot láthatjuk, amint rohama van, és majdnem lelövi a faterját. Aztán zavarában elrohan, gondolom már nem tartós tejet venni.

A Belbiztonságnál az újdonsült főnökasszonynak nem kis meglepetésre a kolléga szállítja az infót: a kitekert nyakú exfőnöknek elég nyakatekert ügyei lehettek, ugyanis offshore-számláin 30 guriga dollár figyel. A bűnügyet akarja az FBI és az NYPD is, de a nő nem engedi át, ő akarja felgöngyölíteni a szálakat.

Frank gyanakvását, önmagával együtt, Micro altatja el egy preparált altató-toll segítségével. Felébredve Frank csodálkozik, hogy nincs megkötözve, sőt a pisztolyát is nála hagyta Lieberman. Lieberman meg azon csodálkozik, hogy miért nem hisz neki Frank. Nem győzi hangsúlyozni, nem ők a rossz fiúk. Eztán beindul az emlék-képsor, amint az afganisztáni, Frank számára eleve csapdagyanús, mészárszéknek tűnő bevetésen Frank egyedül nekiindul kommandózni, megelevenítve a Duke Nukem és hasonlók képsorait, brutálisan halomra gyilkolja a turbánosokat először még géppisztollyal, majd végül berserk módban már csak késsel és kődarabbal. Fröcsög a vér a kamerába.

come_get_some.png

Ott pattan el nála a húr, hogy miután visszajutva a táborba, miközben vért hány, a többieket meg fércelik épp össze, a támadási parancsot kiadó anonim fickó csak arra kíváncsi, a célpontot likvidálták-e. Behúz egyet a tenyérbemászó figurának és szét is tépné, ha a többiek nem állítanák meg. Sejthető, ez lett a veszte, ezért került a rosszfiúnál feketelistára.

Libermannak sikerül végre meggyőznie: a Megtorló lesz a fegyver, aminek az irányzékát Micro adja. Frank beleegyezik, egy feltétellel. Nem pereskedni fognak: aki sáros, azt megölik. Micro megnyugtatja, fog tudni élni ezzel a gondolattal.

Címkék: The Punisher
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása