Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8645-8654. rész

2017. december 19. 10:00 - Gillotte

Bandi rettentően unatkozik a szobafogság alatt, még a lakást is kitakarítja. Hát én még sosem értem el az unalom azon szintjét, hogy ezt megtegyem! Mindenesetre mivel unatkozik, Miki hazavisz neki némi papírmunkát, hogy rendszerezze a Kft régi dokumentumait. Bandi rendezgetni kezd tehát, és a papírok közt megtalálja András tervrajzát a Mátyás király térről, és a lap hátuljára ő is nekiáll rajzolgatni. Juli meglátogatja Bandit, s amíg a srác elvan a konyhában, lenyúlja a rajzot, és megmutatja Mikinek, aki elalél a srác tehetségétől. Még enyhít is valamelyest a szobafogságon. Fő a következetesség Mikikém, fő a következetesség!

bk_nov6_10_1.jpg

Gizi teljesen belelkesedik az esetleges sulibüféjük ötletén, már el is kezdi összeállítani a kajákat, amivel megnyerhetik a pályázatot. Novák ugye elbarmolja, ugyanis meg akarja venni a szülői munkaközösség vezetőjének a szavazatát, aki elhajtja a fenébe. Próbálja kijavítani a hibáját, de nem sikerül, úgyhogy Novák kénytelen bevallani Gizinek a balfékségét. Gizi baromi pipás lesz, úgyhogy Laci még egy kört megy annál az Arankánál, aki a vezető, és abban maradnak, hogy hamár Laci fociedző, tudja edzeni Karcsikát, a nő bénácska fiát. Gizi erről mit nem tudván szintén akcióba lendül, de ő nem szarozik: utal rá Arankának, hogy tud róla, hogy az ő gyerekeit felpontozták, és úgy vették fel a suliba, és ugye nem lenne jó, ha ez kiderülne… Gizi nem büszke a tettére, úgyhogy nem dicsekszik el vele Lacinak, aki nagyon örül, hogy edzheti Aranka gyerekét. Érkezik az említett nő, és mogorván megmondja Giziéknek, hogy le van zsírozva, övék a büfé, és az edzésre nem tart igényt a továbbiakban. A nő távozása után Novák nem tud napirendre térni Gizi tette felett.

bk_nov6_10_2.jpg

Miután Barna elkapja Ádámot, Gigi azt javasolja a fotósnak, hogy inkább ne húzzanak újat a sógorral, mert veszélyes. Ennek ellenére találkozik vele, ahol ez a Barna nem tesz túl jó benyomást a nézőkre, ugyanis kitalálja, hogy magának akarja a Berényi Kft-t. Az ok a következő: amikor Gigi férje (Barna testvére) a kezét a Berényiék Kft-jére tette, akkor egy pillanatig az övé is volt, csak mivel tisztességtelenül szerezte, és kínozta Mikit, ezért a férj halála után Gigi visszaadta Mikiéknek a céget. Ezért érez arra jogot Barna, hogy a cég őt illeti. Világos, nem? Barna úgy látja, hogy a sikerhez vezető út Tóbiás megkörnyékezése, akinek egyszer már bemutatkozott Valentinként, úgyhogy megint elmegy Tóbiáshoz, hogy ismét odaadja neki a névjegyét. Mivel Tóbiás amúgy is fantáziált a fickóról, így nyitott a dologra.

bk_nov6_10_3.jpg

Ottó még mindig szenved Liza miatt, de azért szemet vet Laurára, Ábel lányára. A dolog mégsem jön össze, de elgondolkodtatja Petit, úgyhogy előadja Hannának, hogy milyen jó páros voltak ők ketten együtt. Szegény Peti nem tudhatja, hogy még aznap este Ottó bánatból, Hanna meg ki tudja, mitől vezérelve egymásra gerjed, és meg sem állnak a hálószobáig.

bk_nov6_10_4.jpg

Emília hazakeveredik Nikol bordélyából, és Rudihoz megy válaszokért. Rudi beavatja mindenbe, hogy el kell adni a fülbevalót, és cserébe Nikol elengedi Krisztiánt, viszont ehhez ismeretlen okból kell Glória, az összekötő, akit bekamuztak előzőleg Nikolnak időnyerés céljából. Mivel amúgy Natasa lett volna Glória, Emília vállalja, hogy ő lesz a kitalált parókaszalonos megtestesítője, cserébe megígérteti Rudival, hogy mindenből kihagyja Natasát, és hogy szakít is vele. Rudi mit tud csinálni, rámondja az igent. Az ékszer az aznap esti eladásig Emíliánál marad, aki az ékszerdobozát találja a legbiztonságosabb rejtekhelynek a gyémánt számára.

bk_nov6_10_5.jpg

Viliék Irmán keresztül ingyen operett jegyekhez jutottak, és szívesen mennek, de Bözsi kicsit kicsípné magát, kéne valami ékszer, vagy ilyesmi. Először Gizihez fordul, de neki kisebb baja is nagyobb ennél, és amúgy is túl színes cuccokat hord. Ott van viszont a jó Irma, aki mindig szívesen segít, úgyhogy egy szó nélkül szépen kiveszi Emília ékszeres dobozából az eladásra szánt gyémánt fülbevalót… Emíliát nyilván megüti a guta, amikor nem találja meg az ékszert, így a tervezett eladásból sem lesz semmi. Rudi kénytelen beavatni Alízt Krisztán eltűnésébe, mert eddig kamuzott neki. Legnagyobb meglepetésére a fülbevaló Alíztól kerül elő, mivel a lány meglátta Bözsiéknél, és mivel azt hitte Natasáé, visszavitte neki. Megvan hát a fülbevaló, így a megkönnyebbülés is, de Rudi ezennel Emíliára testálja a vevő szerzését, mivel ő rontotta el az előzőnél. Emília nem vacakol sokáig, Mikit kérdezi meg, aki simán kiperkál 600 ezret az ékszerért, remélvén, hogy ő is tovább tudja adni valamivel drágábban. Krisztián így visszakerül a Bartha-lakba, őszinte bánatomra szakáll nélkül.

bk_nov6_10_6.jpg

Nóra teljesen ki van borulva Ábel gyerekeitől, leginkább a fiától, aki folyton szexuális utalásokat tesz neki. Ha ez nem lenne elég, Ábel azzal jön, hogy Anettnek, az asszonynak szülinapja lesz, ami mindig családi program, és a nő a Rózsában tervezett ünnepelni, de a hely valami rendezvény miatt zárva lesz. Nóra van olyan hülye, hogy felajánlja, hogy ünnepeljék meg Anettet az ő lakásában. Az egész rohadt városban nincs más hely?! Na mindegy. Anett meghívja Mikit, és ez kapóra jön Nórának, legalább nem lesz egyedül a gyerekek és az anyjuk ellen. A vacsora eseménytelenül telik, Miki jól szóval tartja Anettet, a nő még a telefonszámát is megadja Mikinek ,,majd hívj” jeligére. A vacsora után azonban Ábel fia újra elkezd Nórára nyomulni, próbálja megcsókolni, és Ábel pont erre lép be a szobába…

bk_nov6_10_7.jpg

A Rózsában egyébként a fent említett zártkörű rendezvény a KisSzékben is megtörténik, ugyanis mindkét vendéglátó-egység elindult egy versenyen, ahol azt lehet nyerni, hogy ott tartanak valami tehetségkutatót. Próbálom rövidre zárni, az a lényeg, hogy Milán Petiéknél énekelne, Luca a Rózsában. Nem tudom, mi ez az éneklés mostanában folyton, de nem lennék meglepve, ha egyszer látnánk a srácot az X-faktorban, jól jön az a BK-s hátszél. Luca nem igazán akar énekelni, és végül Milán őt segíti ki, és nem Petiéket. Milán és Luca újra összejönnek, tiszta High School Musical. A versenyt mindenesetre sem a Rózsa sem a KisSzék nem nyerte meg. Szinte szégyellem, hogy ezt tök felesleges részt is leírtam…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása