Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 8x10 - Az ékszerdoboz

2017. december 15. 15:00 - Chat Géza

gr3.jpg

Hoffman mélabúsan mereng a néma csendben álló dömperek és mosók gyűrűjében. Jó, hogy nem kezd el pityeregni a gyászos szezonja miatt. Alig maradt pénze, de Freddy sikeresen meggyőzi, hogy azért az utolsó koszos fityingüket is érdemes lenne egy eddig még nem használt terület rommá bányászásába ölni. Gyorsan meglátogatják a terület tulajdonosát, aki közli, hogy ott már egyszer kibányászták a holnaputánt az ősök, de ő csak úgy hívja azt a földte, hogy Az ékszerdoboz. Toddnak felcsillan a szeme, hogy az bizony nem semmi. Csak meg ne tudja, hogy a nagyanyámnak is van egy ékszeres dobozkája a vitrinbe, mert az öreg Hoffman markolóval ladikozik át az óceánon, hogy a panel oldalát kibontva megszerezze a családi bizsut. És a teszt - perszehogy - bíztató, úgyhogy elkezdenek nagyüzemben mosni. Földet, nem szennyes alsót. Freddy azonban megszakítja a nagy munkát, mert bejelentenivalója van. Sajnos nem jó hír, sőt. Az a helyzet, hogy lehet, hogy rákos, úgyhogy ő a kórházból fog drukkolni a csapatnak, hogy ne égjenek le, mint a Reistag.

"Azt hittem, hogy még idén rátesszük ezt a nyomorult uszályt arra a retkes vízre." Így kezdi a cifra szentségelést Tony Beets. Őt aztán nem érdekli, hogy hogyan, ha kell repülővel vagy csúzlival, de elszállítja a dzsindzsásban rozsdásodó kotrót, ami már 1 millió dollárba fáj neki. Sheamus szerencsére rendesen kikalapálta a vasat, úgyhogy beröffentik és tesznek egy próbát. 20 perc után sem akar felrobbanni, hanem megmarada 80 fokos üzemi hőmérsékleten, úgy belecsapnak a két napig tartó álomhajókázásba. A második nap kezdi el okádni a füstöt a gép, mert az egyik csovet, ami a hűtőfolyadékot adagolta volna, pont ledobta magáról a rendszer. Szerencsére sikerül helyszínen, még vízen orvosolnia problémát. Ezzel ünnepélyes partraszállás után meg is kezdhetik atomjaira szedni a kotró 2.0-t.

gr2.jpg

Parker igen vagányan öntöget a kis formákba az olvasztott aranyat és mondja, hogy ő aztán nem lesz Todd Hoffman, hogy arany nélkül, de rengeteg kifogással zárja az évet. A célul kitűzött 5000 unciához Ricknek 2500 unciát kellene leszállítania, de az utóbbi hetekben szánalmas mennyiségű aranyat tudott felmutatni. És persze ezen a héten se megy flottul minden. Megint vízpara van, és persze Parker akkor érkezik meg a pofavizitre, amikor a mosó áll. No para, Rick megoldja. Az ember egy 400 méteres csatornát és 5 nap alatt, ami azért elég nagy luxus. Parker se örül neki, hogy az ő pénzén élősködve építi Rick a kis Panama csatornáját. Ezt a heti mérlegelésen is elsírja, pláne, hogy 2 napi melóval megint valami fika mennyiséget sikerült hoznia. Parkert nagyon kevés választja el attól, hogy elvegye Ricktől a kis homokozóját, mire Rick húzóra kiissza a sörét és padlógázzal kitolat a terepről. 

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orsika29b 2017.12.15. 22:08:40

"Csak meg ne tudja, hogy a nagyanyámnak is van egy ékszeres dobozkája a vitrinbe, mert az öreg Hoffman markolóval ladikozik át az óceánon, hogy a panel oldalát kibontva megszerezze a családi bizsut." Ez a kedvenc mondatom :) :)
süti beállítások módosítása