Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x28 - Élethazugság

2017. december 14. 12:00 - BBrigusz

Jánosunk reggelit készített Hajnalnak, éppen kétpofára tömik a rántottát és örvendenek, hogy Enikő nincs jelen. Szívás, hogy éppen megjelenik és közös progit akar a pasikájával, hát akkor hármasban leszünk, hurrá.
Noémi épp a suliba készül, pakolja a táskáját, és újdonságként éri, hogy valaki érdeklődik iránta. Márk örvend, hogy önálló a kiscsaj, a kettest is leszarja amit éppen aláír egy rózsaszín filctollal. A tanító néni biztosan értékelni fogja.

Piros és Angéla érkeznek a birtokra, bár Angéla szerkója inkább egy elegáns vacsorához illik, de sebaj. Variálnak egy sort a terven, ki mit és hogyan fog hazudni Anyunak, amíg a másik nyomoz, indul az elterelő hadművelet a család érdekében.
2.jpg

Janinak az a nagy terve, hogy videójátékozni fognak hármasban, Enikő igényelni a páros romizást. Jani szerint kuss van, Enikőnek amúgy is dolgoznia kellene. A csaj megfogalmazza a sorozat örök problémáját, Hajninak mindig nehéz időszaka van. Összebújás.

Anyuhoz érkeznek a lányok, az a kamuduma, hogy valami lovas serlegért jöttek. Piros elmegy megkeresni egy indokolatlan családi balhé után. Jani vesztésre áll a játékban, Hajnit meg felhívja Márk, hogy ideje lenne elhurcolnia a maradék cuccát. Jogos. Érkezik is, kis adok-kapok, Márk le is lép, hagy Hajniná egy kulcsot.
3.jpgAngéla Anyuval dumál, mindenki szeret mindenkit, de ki kellene békülni Hajnival. Angéla tudja, hogy ez az ő felelőssége, de nincs ötlete a békítésre, Anyunak sincs ötlete. Hajni eközben Márk ágyán ülve szenved, majd pakolás közben talál valamit amiről tübbszöri visszatekerés után sem tudom megállapítani, hogy mi, de gyanút fog tőle és kutatni kezd. Talál is egy bőröndöt az ágyneműtartóban. Asszem az azonosítatlan tárgy egy hajcsat.

Noémi hazaér, becsenget, Hajni ajtót nyit. Kislány, te biztosan eltévedtél, nem,én itt lakok. Dehogy laksz. Hülye vagy? Mondom, hogy itt lakok, engedj már be mert pisilnem kell. Ja, oké.
Piros még mindig matat, Anyu kérdezősködik, a csajok elküldik limonádét készíteni.
4.jpgHajni Noémit faggatja. Who’s your daddy? Pista a nagypapám, Márk az apám. Hajni lelép, mondjuk egy ilyen infotól én is beszarnék. Jani és Enikő épp összebújnak, amikor eltörik valami gyökér játék CD-je, és Jani behisztizik, Enikő lelép, én meg nem akarom többször kisgatyában látni Jánost, de komolyan.
Hajnal a parkban sétálva kisbabás szülők láttán megenyhül és visszamegy Márk lakásába. Nyilván a kiscsajnak az első dolga, hogy magára akarja rántani az 50 éves szekrénysort, így Hajni épp időben érkezik, mielőtt baj történne. Nem értem miért nem egy 6 évest kértek fel erre a szerepre, sokkal kevésbé tűnne retardáltnak a gyerek.

Angéla és Piros lófaszt se’ talál a könyvelési papírokban, közben kis marakodás. Karola érkezik Márk lakásába, neki kellett volna elhoznia a kiscsajt a suliból, de ő hazament egyedül. Hajni nyilván kiakad, hogy csak ő nem tudott a gyerekről, Karola sorry, Hajni csalódott, de felajánlja, hogy majd ő ellesz a kislánnyal.

Angéla megdícséri Anyunak Bélát, milyen ügyes a csávód, hogy mindent így a kezében tart.  Hajni és Noémi Márkról dumcsiznak, meg a szerelemről. A gyerek éhes, bögrés levest akar, mert az anyjától mindig azt kap. Hajni inkább főz neki valami normálisat. Márk Karolánál érdeklődik Noémi felől, megtudja mi a szitu otthon, úgyhogy tele bugyival indul haza.
5.jpgPiros épp egy lóval beszélget, majd talál egy számára ismeretlen kulcsot, ami miatt gyanút fog. Márk hazaér, Noémi a szobában, Hajni várja az ex-urát. Ez itt egy élethazugsás, te meg egy gyökér vagy, hello- mondja a csaj és lelécel. Karola hogyvoltozza Janinak az eseményeket, aki még mindig hülyegyerek-üzemmódban tolja, Karola szerint oda kellene figyelni jobban Enikőre.
6.jpg7.jpgPiros kihívja Angélát, hogy megmutassa neki az ismeretlen eredetű kulcsot, ami szerinte egy ládikát nyit. Hogyhogynem egy kis idétlen szalmában hempergés után megtalálják a titkos ládát, és kinyitják. A tartalmát majd holnap megtudjuk.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása