Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x22 - A (le)bukás után

2017. december 04. 11:00 - BBrigusz

Még mielőtt rányomnék a play-gombra úgy sejtem ez egy olyan igazi szenvedős-Hajnaltsajnálós epizód lesz, be is készítem a százas zsepit, csak a szolidaritás kedvéért.

Helyben is vagyunk, a szívszorító zene közben Angéla az elefánt-pörköltet siratja, amikor Hajnal kiviharzik. Egy önző rohadék vagy, ne szólalj meg, mindig szivattál, tudom, hogy lefeküdtél vele, neked pont ő kellett, tönkre tetted az egész életemet. Ne drámázzál már, nyugi van, az a lényeg, hogy megcsalt, mindegy, hogy kivel. Gyűlöllek. Hajni el.
1.jpg

 Karola a dokinál, oda kell ám figyelni az utasításokra. Á, gyenge vagyok, félek, hogy észreveszik, sokszor kiborulok. (Ezen a szenvedésen én is…) A diskurzust egy hajléktalan zavarja meg, elég ramaty állapotban.

Janinál ott van a csaja, azt mondja, azért lakik az anyjával mert nem szeret takarítani.

Angéla jön Márkhoz,te mondtad el a Hajninak? Ne szivassál már, de, tudja.

Karola aggódik a csövi miatt a rendelőben, legalább ráeszmél, hogy túl sokat rinyál. Jótékonykodni fog, jön az isteni sugallat. El is kezdi szerkeszteni a plakátot az ételosztásról, István nem érti, minek, én meg azt, hogy miért nem az irodában csinálja, ha már van. István szerint odacsődít sok veszélyes arcot, Karola mondja, ne faszkodjál, jó, akkor segítek figyelni, hagyjál már, inkább szórólapozni segítsél.
2.jpgPiros jön, összefut a síró Hajnival, el is panaszolja az Angélás bánatát. Piros kiböki, hogy tudta, okos. Hajni ezen is kiakad.

Jani meg a csaj nyomják a videójátékot, a lány lealázza, és elsztorizza, hogy amúgy ő egy kibaszott zseni. Jani dumálni akar, a csaj játszani.

Márk meg Angéla egymásra fújnak, ki a tök mondta el, ha?

Piros itatni akarja Hajnit, aki persze ezen is kiakad, csak ahogy vártuk. Szerinte Piros is áruló, ő is vastagon benne van ebben. Piros szerint tuti nem Angéla mászott rá Márkra. Hajnal gyilkolni akar, szenvedésre vágyik.

Márknak kezd összeállni a kép, mert ismerős a bor, ami össze van törve az ajtó előtt. Akkor ez mindent hallott basszameg. Gyökér vagy- gratulál Angéla. Most mi legyen? Márk szerint valakinek el kell vinnie a balhét, kölcsönös vádaskodás.

Hajni Angéla szobáját rombolja, közben a halálát tervezgeti, Pirost is lebassza, aki ezért bőg a fürdőszobában, és flashbackel, jó hülye volt ő itt most, meg is kérdezi a tükörképétől, hogy miért.
3.jpg Angélának nincs ideje erre a szarságra, és amúgy meg Márkra keni az egészet. És mivel ő tesa, ezért neki úgy is meg lesz bocsátva.

Piros bemegy Hajnal helyett melózni, hát ez nagy segítség lesz, előre látom.

Márk jön Hajnihoz, aki zabos, el is viharzik menten, de a kulcsát még el akarja küldeni Márkkal Angélának. Add oda neki te, tanácsolja a kedvese.

Karola aggódva hagyja ott Pirost a Büróban, teljesen megértem a kétségeit, de István sürgeti, irány szórólapozni.
4.jpgJani meg a csaj egész jól elvannak, a csaj még mindig zseni, Jancsi meg elmeséli a világkörbeutazós-tervét.

Márk jön inni a Büróba, Piros keménykedik kicsit, a csávó meg elmondja, hogy tesó-fight lesz.

Jancsika azt mondja, megijedt az uccsó percben, azért nem utazott el. Random földgömbös játékot játszanak, Jani mondja, mostmár marad a luvnya miatt.
5.jpgKarola nem érti, hova lett Piros, meg amúgy se jönnek a csövik. István szerint a szándék a fontos. Na tessék, erre megjelennek.

Hajnal érkezik a szalonba, indul az ingyencirkusz, Angéla vendégének pasija jól fel is veszi az egész cicaharcot. Piros vet véget az ádáz küzdelemnek, Hajni távozik, Angéla szerint hisztis ribanc, Piros le is kever neki egyet amiért csúnyát mondott.

Jánosékat Hajni dörömbölése szakítja félbe, itt most lelki válság van, Enikő lelép. Angéla egy kurva, Jani jól hozza a meglepettet, Piros is geci, mert végig tudta. Hajni sír, hogy senki nem szereti, Jani mondja, hogy ő de. Ugye te soha nem fogsz becsapni? Áááá, én nem.

Karola boldog, hogy ingyen kaját osztogathat, doktorunk is feltűnik, bratyizik Istvánnal. Jófejkedés.

Piros hazaér, ki van bukva, és még a romokat is neki kell eltakarítania. Ismét kis flashback, a büdös mocsok Angéla még Kornélra is rá akart hajtani, a szemét kurvája.

Hajni Jani köntösében, Jani nyugtató teával itatja, rá mindig számíthat. Pár napig itt marad a csaj, Jancsi legnagyobb örömére. Karola is hazaér, neki is okés. Még jó, hogy te rendes kölök vagy.
6.jpgAngéla a szalonban szomizik, Márk otthon, Jani Hajnit istápolja. Márk látványosan szenved és önmarcangol, legyen már vége ennek a résznek pls. És igen!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása