Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8629-8636. rész

2017. november 30. 12:00 - Gillotte

Bandi a Berényi irodában teng-leng, mert attól még, hogy nem ő lett a góré, le kell dolgoznia Mikinek a 3 milliót, amit kifizetett helyette a bíróságnak. Juli nem ad Bandinak túl megterhelő feladatokat, kávéért küldi, és átnézeti vele a szórólapokat, amik a Berényi Víz Axel Kft-vel való társulásáról szólnak. Bandinak derogál ez a piti munka, úgyhogy a maga módján oldja meg a szórólap átnézését, majd el is küldi a nyomdába a kész terméket, amiből 4000 darabot kértek a nyomdától. Amint Juli meglátja az e-mailben a végleges rendelést, eldurran az agya, mérgében leönti Bandit egy pohár vízzel. Bandi ijesztően begurul, mint egy Terminátor, megfogja Juli poharat tartó kezét, és szétroppantja benne az üveget. Szerencsére a ruháját nem kéri el tőle…

bk_oktober24_27_1.png

Luca továbbra sem száll le Ádámról, moziba invitálja, ahol újra adják az Elfújta a szél című filmet. Hogy próbál már bevágódni régi dolgokkal az idősebb manusnál! Ádám lerázza, ,,Lucácska fogd már fel, hogy nem lehet kettőnk közt semmi!” – mondja. Az átmenetileg ott lakó Gigi pont akkor nyit be, amikor Luca éppen ölelgeti Ádámot, és rögtön levágja, hogy Luca odáig van a fotósért. Van Giginek saját gondja, ő azzal keresi Ádámot, hívja a lakásának a szomszédja, hogy a volt férjének a testvére, Barna, kulcsokkal ment be a lakásba, és várhatóan keresett valamit. Gigi elmondja Ádámnak, hogy ezt a Barnát előbb ismerte, mint a férjét, és mivel minden idős emberben a megmentőjét látta, ezért flörtöltek Barnával, de aztán jött a férje, aki még jobban tetszett neki, így dobta ezt a Barnát. Innen kanyarodunk vissza oda, hogy érthető Luca rajongása, de Ádám a felnőtt, neki kell észnél lennie, mert minél később lép, annál rosszabb lesz. Ádám lelkiismeret furdalása csak erősödik azzal, hogy Alíz nekiáll Lucáról gyerekkori képeket mutogatni, és hálálkodik a fotósnak, hogy milyen jó pótapja volt Lucának, amíg ők ketten együtt jártak.

bk_oktober24_27_2.png

Ádám végleg elküldi Lucát, aki sírva rohan Alízhoz. Alíz próbálja megnyugtatni, majd odamasírozik a Rózsában Milánhoz, hogy lebarmolja, amiért elhagyott egy olyan különleges lányt, mint Luca. Milán megköszöni Lucának, hogy ráuszította az anyját, de Luca sírva omlik Milánra, hiszen semmi nem jött össze neki, és sajnálja, hogy Alíz letolta őt.

bk_oktober24_27_3.png

Nóra a Rózsa udvarán borozgat, és a szemben lévő asztalnál ülő tizenéves srác nagyon kacsintgat rá, sőt, még egy bort is küldet neki Gizivel. A srác hatalmas önbizalommal rendelkezik, odamegy udvarolni Nórának, de a végén már Gizi hajtja el, mert Nóra úgy meg van rökönyödve. Mikor Nóra hazaér lehallgatja Ábel üzenetét, aki a nap folyamán többször kereste. Az üzenet szerint a felesége kidobta, ráadásul elhúz két hétre, és még a lakást is most akarja kifestetni, úgyhogy Ábelnek a gyerekeivel együtt meg kéne húzni magát valahol két hétre. Felmerül a kérdés, nem lakhatnának-e Nóránál. Ahogy vége az üzenetnek, csöngetnek is: Ábel az, a két kamasszal, és hát mit mondhatna Nóra, jó, gyertek… Nem lepődhetünk meg túlságosan, mikor kiderül, hogy a lány, Laura mellé érkezik Ábel fia, Mirkó is (szavazás tárgyává teszem, hogy ez milyen név becézése) aki nem más, mint az a srác, aki Nórának csapta a szelet az udvaron. A hangulat nem a legjobb, úgyhogy Ábel javasolja Nórának, hogy menjenek el egy hétvégére wellnessezni, jól ellesznek a kölykök egy tök idegen lakásban. Ráadásul a ,,gyerekek” el is kérik a lakást, hogy áthívjanak pár barátot, ugyanis valami applikációt akarnak fejleszteni. Nóra szívesen támogatja a fiatal agyakat, hisz olyan megható, hogy közösen alkotnak valamit. A fiatalok tehát áthívhatják az ,,alkotó-társakat” ám legnagyobb meglepetésükre Nóráék mégsem utaznak, úgyhogy az ügyvédnő arra lép be a lakásába, hogy a tinik vetkőzős pókert játszanak. Ábel nem veszi fel a telefonját, úgyhogy Nóra jobb híján riasztja Mikit, aki a legjobb ötletnek azt tartja, hogy átmennek együtt, és beszállnak a vetkőzős pókerbe. Miki természetesen magabiztosan vág neki a dolognak, így egyetlenegy ruhadarabtól sem kellett megszabadulnia, Nórának is csak az ékszerektől és az övétől, ám a hirtelen hazatérő Ábelnek nem tetszik a látvány.

bk_oktober24_27_4.png

Natasa kétségbeesetten keresi a kabátját, amiben Krisztián eladásra szánt gyémánt fülbevalója van. Krisztián és Rudi azt adják be Nikolnak, hogy egy Glória nevű nőnek adták az ékszert, aki eladja valakinek, mert nagyobb a vevőköre, ugyanis parókaüzlete van. Időt próbálnak nyerni, de a fülbevaló csak nem kerül meg, úgyhogy Krisztián nem tud mit csinálni, egy Isten háta mögötti aluljáróban találkozik Nikollal és a fogdmegjével, és bepróbálkozik azzal, hogy hát, elveszett a fülbevaló, de pár hét alatt ledolgozná az árát. Egy gyémánt fülbevaló árát pár hét alatt?! Hajrá… Nikol sem veszi komolyan, úgyhogy szépen túszul ejti, és jelzi Rudinak, hogy találkozni akar azzal a Glóriával, aki az összekötő a fülbevaló-eladáshoz. Rudi elmondja Natasának, mi a helyzet, aki örömmel felajánlja, hogy majd ő eljátssza ezt a Glóriát, ha ez az ára, hogy Krisztiánt elengedjék.

bk_oktober24_27_5.png

Natasa már fent említett kabátját Gizi találja meg a Rózsában, és megtalálja a zsebében a méregdrága fülbevalót is. Hazaviszi, és próbálja meggyőzni Novákot arról, hogy az a helyes, ha megtartják, hisz senki sem jött érte. Laci azt megengedi, hogy Gizi elvigye egy becsüshöz az ékszert, ahol 600 ezret mondanak rá, magyarán többet ér, ha a becsüs annyit adna érte. Gizi simán zsebre tenné a fülbevalót, hiszen senki nem jött érte, és nyilván okkal sodorta az útjukba a sors, de Laci szerint ennek semmi köze a sorshoz…viszont győz az az érv, hogy Stellának egy féléves tandíja kijönne belőle, úgyhogy Novák rábólint. ,,Jól van Gizi, add el az ékszert, csak a kabáttól, amiben volt, attól szabadulj meg!” Gizi így is tesz, elsőként a kabáttól szabadulna meg, ki is néz egy szimpatikus kukát a parkban, ám jön Alíz, úgyhogy ő hirtelenjében ledobja a kabátot egy padra, és fáradtságra hivatkozva magára hagyja Alízt. Mily véletlen, Alíz ugyanarra a padra ül, ahol Gizi ült, megtalálja a hirtelen eldobott kabátot, és mivel megtetszik neki, hazaviszi, ha Gizinek nem kell. Még jó, hogy összefut Natasával, aki rögtön ráismer a tulajdonára, ám bánatára, a fülbevaló már nincs a zsebében. Átmegy hát Gizihez, hogy tud-e a lifegőről valamit, de nemleges választ kap, de közben azért megindulnak az izzadságcseppek Gizi homlokán.

bk_oktober24_27_6.png

Ottó nagyon aggódik Liza hirtelen eltűnése miatt, s mivel a lány a telefonját sem veszi fel, Ottó Attilától kérdezősködik, de a férfi folyton kitérő választ ad. A kétségbeesett fiú úgy határoz, hogy kimegy Berlinbe Lizához. Nem tudod a címét, meg semmit, de persze, menj csak! Már épp indulna, amikor Hanna azzal találja meg, hogy kutatott még egy kicsit Ottó anyja, Judit ügyében, és elég durva dolgokat talált, mégpedig, hogy az anyja csinálta egy sikkasztónak az adóbevallását Németországban, úgyhogy komoly bajba kerülhet. Hanna dilemmába kerül: ha ezt megírná egy cikkben rögtön kapna egy Prima Primissima díjat, de akkor kitolna Ottó anyjával, úgyhogy végül önszántából elúszik e nagy lehetőségtől. Ottó meghatódik e szavak hallatán, viszont húzna Berlinbe Lizához. Épp jókor küld a lány egy e-mailt, amiben megírja, hogy vége a kapcsolatuknak, levegőváltozás kell neki. Ottó eléggé összeomlik az e-mail láttán.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julie0812 2017.12.07. 14:29:24

Mirkó nem becenév, ez egy önálló név változatos utónév gyűjteményünkben... :)

Gillotte 2017.12.28. 14:48:28

@julie0812: Köszönöm! Úgy tűnik, kezd megártani a 9 év Anglia, lemaradok ilyenekről... :S
süti beállítások módosítása