Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Absentia / Elfeledve 1x10 - Original Sin

2017. november 30. 11:00 - Scott Pilgrim

Emily lemászik, behatol a barlangba, de a maszkos csávó meglövi kábítólövedékkel. Közben Tommy-t hívják, hogy találtak egy egykori dolgozót az árvaházban, elmegy kihallgatni egyedül, mivel Nick fél órája elérhetetlen. Emily magához tér, lát egy embert letakarva, leveszi róla a takarót, és az elég rossz bőrben levő, alvó Alice az. A hang közli vele hangszórón, hogy menjen előre. Egy képernyőn elkezd hozzá beszélni. Felolvassa az aktáját, amiben szerepel, hogy agresszív és nehezen kötődik másokhoz, ami miatt nehezen örökbeadható. Kiderül, azért választotta Emily-t, mert anno gyerekként kicserélte a saját aktáját másével, hogy örökbe fogadják. Sikerült is azonnal, viszont akivel kicserélte, az aktája alapján azt választotta ki a kísérlethez Shen, és miután Emily lelépett, még hat évig kínozta a kiválasztott alanyokat, most pedig a maszkos fickó szeretné mindezt visszaadni. Shen olyanokat keresett, akik fiatalon éltek át komoly traumát és nem estek szét, ugyanis szuperkatonákat akart nevelni belőlük. Majd a maszkos ember leveszi a maszkot és kiderül, ki áll az egész mögött.

vlcsnap-error534.png

Laurie Colson az, az újságíró csaj, aki kiváltotta Jacket interjúért cserébe, és akit Emily nyakon szúrt az első epizódban. Nick megérkezik közben, megtalálja a sálat és lemászik. Laurie közben elmondja, hogy gyerekként meggyilkolták Shent, majd folytatta a kísérleteit. Kiderül flashbackből, hogy meg akarta ölni Alice-t a kísérletnek hála, de végül az anyai szeretete megakadályozta, amikor látta, hogyan bánik a gyerekével. Majd megmutatja egy másik kamerán a tartályban levő gyerekét, elkezd ömleni a víz, majd kap egy ultimátumot: csak úgy mentheti meg a gyerekét, ha megöli Alice-t. Nick megtalálja, rögtön ráfogja a fegyvert Emily-re, és hiába próbálja elmondani neki, hogy nem ő volt, nem hisz neki. Látja videón Flynnt is a tartályban, amitől elborul az agya, magához tér Alice, és mondja, hogy elvezeti őket Flynnhez. Megtalálják, Emily segíteni akar, de földre löki Nick. Közben Crownék bemérik Nick mobilját és elindulnak egy csapattal a címre. Kiszabadítják Nickék Flynnt, elindulnak kifele, de Nickre lőnek, kiesik a fegyver a kezéből, Emily felveszi, visszalő, és közli Nickkel, hogy tűnés azonnal, ő fedezi, Nicknek meg látszólag kezd leesni, hogy tényleg nem Emily az. Emily végigkutatja az alagutat, majd utána kimegy a szabadba keresni Laurie-t, aki a susnyásban bújkál. Közben Nickék menekülnek, a karját érte a lövés. Berakja a családot az autóba, kivesz egy puskát a csomagtartóból, majd mondja a családnak, hogy menjenek, ő visszamegy. Emily továbbra is keresi a jól elbújt Laurie-t, aki észreveszi a visszaérő Nicket, meglövi, majd rohanni kezd. Emily utána szalad. Alice-ék látják közben a mellettük elviharzó rendőrautókat, úgyhogy visszafordul az autóval. Emily beéri Laurie-t, akinek kifogy a lőszere, verekedni kezdenek, de Laurie erősebb, bunyózás közben leüti Emily-t, egy mocsárhoz hurcolja, hogy belefullassza, de Emily magához tér, megüti, felülkerekedik, és máris ő próbálja belefullasztani Laurie-t.

vlcsnap-error104.png

De aztán nem tudja megtenni, kihúzza a vízből, mire Laurie belevág az oldalába egy kést. Emily ezután már nem habozik és addig tartja a víz alatt Laurie-t, amíg meg nem hal. Odakóvályog a vállon talált Nickhez, mire pont odaérnek a rohamosztagosok és letartóztatják. Nicket beteszik a mentőbe, Emily-t pedig a rendőrautóba. Ezután már a sajtótájékoztató felvételeit látjuk, amin Crown elmondja, hogy Laurie a gyilkos, Emily-t pedig minden vád alól felmentették. A korházban Nick magához tér, Emily az ágyánál van, megbeszélik, hogy jobb lesz, ha Nick Alice-szel marad, hisz mindketten már más emberek azóta, Nick elmondja, hogy Alice amúgy terhes, és bocsánatot kér, amiért nem hitt neki. Tommy-nak közben Crown kiadja, hogy találjon még túlélőket Shen kísérleti alanyai közül. Ugrunk az időben, Flynn szülinapi zsúrját ünnepli az egész család, Emily kimegy a konyhába, Tommy követi és eldumálnak. Kiderül, hogy Emily visszamegy az FBI-hoz, de először még pihen egy picit, Tommy meg jelzi, hogy szívesen segít bármiben. Majd egyedül marad a konyhában és egy traumatikus flashbackből megtudjuk végső csavarként, hogy Harlow-t viszont mégis Emily ölte meg bosszúból. Ezzel pedig vége az első évadnak.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása