Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

TERÁPIA 3X12 - KEDD, KRISZTINA (3)

2017. november 29. 15:00 - Zsoofka

                                                             "Éreztem, hogy most boldognak kellene lennem..."

Kedd reggel Dargay Vanda mellett ébred. Egy másik nő is jelen van az ágyban, Ágnes - könyvformában. A férfi még mindig vagy méginkább a könyvön puffog. Szemlátomást nem sikerült magát túltennie rajta. Mint ahogy a Bence-lelke-ne-sérüljön attitűd sem változott: Vandának mennie kell, mielőtt a gyerek felkel...

1.png

Nemsokára már Krisztinát köszönthetjük a kanapén. Mintha oldódna a nő kényszeressége: csökken a kézmosások száma, már a rendetlenség sem zavarja annyira. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy a lánya által örökül hagyott süni végre nem zavarja éjszakánként és tud aludni. Szegény süni, ahogy lemegy a nap, szabadulna a terráriumból, hisztizik. A nő egy mókuskerékkel nyugtatta meg a szegény állatot... És ennek az infónak ma még jelentősége lesz.

Megvolt a nagy buli, bár nem jött el mindenki, de jól sikerült. Volt meglepitorta, szívecskés persze, és egy belengetett második nászút, Dominikára. Egy hónapot lesznek ott édeskettesben. Húúú de nagyon jó. Most kellene boldognak lenni, hisz mindenki irigyli ezt a házasságot. Krisztina próbált is boldog lenni, csak nemigen jött össze. Szar, szemét alaknak érzi magát, amiért ilyen háládatlan, hisz aranyember a zura... Nem, még mindig nem mondta meg neki Krisztina, hogy oly nagyon jó neki, hogy lelki segélyre szorul kedd délelőttönként, Dargaynál.

2.png

Az ünnepségen Róbert beszédet tartott, irodalmit. Magasztalta a kapcsolatukat, sok személyes azonban nem sikerült mondania.

Kiderül, hogy az évfordulós ünnepségen nem volt jelen a nő anyja. Özvegyasszony már, épp azévben hal meg a férje, amikor Krisztináék összeházasodtak. Valamiért neki ezek az események egybeforrtak, nem érzi jól magát a mama, ha a párt kell ünnepelni. A csaj már 14 éves korától Pesten élt (versenyszerűen kézilabdázott), előbb koliban, majd albérletben. 18 éves korban került albérletbe, egyedül élt ott, de élete legjobb időszakának említi. Szép volt, sikeres és főleg szabad. A múlt héten arról mesélt, tart az egyedülléttől, nem merné elhagyni Róbertet, hogyan kezdhetne új életet 4x éves korában, két gyerekkel. Pedig mintha anno, Molnár Krisztinaként, tiniként, egész jól boldogult volna.

4.png

Életében akkor először és utoljára volt szabad. Előtte a szülői ház, után a házasság. Előbb apát szolgálta ki, sőt ápolta, majd a férj rabja lett. Túl boldog volt akkoriban, mondja Krisztina. Dargay rögtön terápia-nyelvre fordítja a mondatot: "Úgy érzi nem érdemli meg, hogy boldog legyen?" "Úgy érzi, hogy tartozik ezeknek a férfiaknak?"

Sportsérülés érte, Róbert orvosként kezelte, neki imponált az adjunktus úr, így ismerkedtek meg. Hamar terhes lett és apja halála után nem sokkal egybekeltek. Abbahagyta a sportot is. A kedves mama talán megsejtett valamit Róbert jelleméből, ezért nem tapsikol az évfordulóknak. Krisztina, miközben a régmúltról mesél, egyre zaklatottabban érzi magát: ismét a kényszeres cselekvésbe menekül, menne kezet mosni.

Dargay nem enged, sőt elég szájbarágósan életvezetési tanácsokat oszt: a sünhöz hasonlítja Krisztinát, mindketten menekülnének élethelyzetükből, de nem látnak kiutat: a süni mókuskerékkel kénytelen beérni, a nő a múlt héten említett futópaddal. Póteszközök, hogy ne legyen hiszti. Meg ott van a dominikai út is. Vajon kinek ajándék ez? Tényleg ő kapta a férjétől?

5.png

Dominika korábban rabszolgatartó telep volt, pont mint a férj könyvében a főhős feleségének lakhelye. Milyen jó lesz majd ott! Egy hónapig minden nap írják a regényt, amikor meg nem, akkor dugnak. Nem is tudom, hogy a nőt melyik tevékenység tölti el nagyobb undorral. Jaj. Hányt is a buli után és nem a tortától.

Dargay megint szorgalmazza: lépjen végre a nő. Meséljen a terápiáról és a kételyeiről. Ha meg nem boldogul vele, tessék lelépni. Ja, mondja a nő, mert olyan sok keresnivalója van egyedül az életben.... Hová menjen? Mihez kezdjen? Dargay sztereotíp dumával jön: manapság bármikor újra lehet kezdeni, meg lehet találni a boldogságot idősebb korban is.

6.png

Krisztina az évad visszavágásával felel: maga is pont ezért tetszik fiatal nővel henteregni.... Dargay nem tud erre mit felelni, vén kecskének érzi magát, joggal.

Címkék: terápia
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schanc 2017.11.29. 19:15:03

Krisztina végszava tényleg ütött :)
Egyre inkább azt érzem, hogy ez a "surranópályás" szál idén: nem a leghangzatosabb sztori, de olyan hihetően játszik Schell Judit, és ezáltal komolyan megrázó lesz, hogy nálam komolyan felzárkózott a szerda-péntek mellé a kedd is. Hogy egy látszólag "átlagos" nőben is (tényleg olyan a figurája, mint bárki az utcán) mennyi elnyomás, kétely, önmarcangolás lakozik.

2017.11.29. 21:22:17

Elképesztően béna dolog hogy egy ötven éves pszichológus nem tudja a kamasz fiánál elérni hogy neki is lehessen párkapcsolata... ez a hazudozós bujkálós infantilis játszma sokkal rombolóbb, mint az őszinteség lenne. Nem értem mire jó, hogy ennyire bénára veszik ezt a figurát.
A Schell Juditos szál tetszik amúgy a leginkább.
süti beállítások módosítása