Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

TERÁPIA 3X11 - HÉTFŐ, ZSOLT (3)

2017. november 28. 15:00 - Zsoofka

                                                                                                      "Bármi lehetett volna."

Hétfő van, Dargay újra a börtönben. Várja Zsoltot és nem adja fel: újra rajzlapot készít elő a fiúnak.... Jön is Zsolt, adidas melegítőben (?). 2.png

Zsolt lovagol egy sort a rajzoláson, de végül nekilát Ritát rajzolni. A rajz nekem Balázs Piri Balázs (megvan?) karikatúráira hasonlít, de Dargay szerint emlékeztet az eredetire. Mert persze puszta véletlenségből van nála egy fénykép a még boldog ifjú párról. Ezen persze Zsolt kiakad: nem szabad ilyen képet nézegetnie, mert akkor elgyengül és gyengeségét észreveszi a többi suttyó - és jól megverik, hátrébb kerül a börtönrangsorban. Már így is basztatják, amiért terápiázik. Például az a köcsög börtönőr, aki kísérgeti, az se bírja megállni komment nélkül...

1.png

Zsolt mesélni kezd Ritáról: elég ellentmondásos volt a kapcsolatuk, vagy inkább Rita személyisége volt kettős: egyrészt egy szerethető csaj volt, másrészt egy ribi, aki elvárta, hogy istenítsék és mindig a társaság központja akart lenni. Ha nem volt az elsőre, akkor tett érte, hogy mégis így legyen... Sokat feltűnősködött, féltékenykedett. Ilyenkor dührohamai voltak, nemegyszer nekiesett a nyílt utcán Zsoltnak. Az büszke rá, hogy sose ütött vissza, mert Rita lány volt, és egy lánynak sokkal többet enged meg az ember. Rita tényleg nem volt komplett, és erről papírja is volt, kezelték valamivel. "Bármi lehetett volna"- mondja Zsolt, de nem lehetett, mert a csaj idegbeteg volt.

Rita családja a fiú fogalmai szerint normális volt, nem érti miért lett a csaj, olyan, amilyen. Sőt, még őt is elfogadták, a múltja ellenére: csak az számított nekik, hogy szeretik a lányukat. "Rá is basztak szegények, hogy nem voltak gyanakvóbbak a suttyóval". Ha azok, még ma is élne a lányuk.

Előkerül ismét Petya neve, aki a csaj exe volt és aki nem bírt beletörődni a lánnyal való szakításba. Zsolt hülye humort villant, mi szerint Petya még így, holtában is dugná a csajt, ami csak arra jó, hogy végre nevetni is látjuk Vilmányi Benettet...

6.png

Rita játszott is a fiúk érzéseivel: gyakran "előkapta" Petyát, ha féltékennyé akarta tenni Zsoltot. Petya gazdag család gyereke, Zsolt nem is érti miért ő lett a befutó... Pedig a rivális mindent bevetett: udvarolt, könyörgött, fenyegetőzött. Mindig a közelükben volt, nem hagyott békét nekik. Pedig ezt leszámítva - na meg Rita idegbaját, minden oké volt közöttük.

Rátérnek a haláleset éjszakájára: Zsolt nagyon nem hajlandó beszélni róla, arról meg végképp nem, hogy ott volt-e akkor Petya . "Na pont eddig volt kedvem erről ugatni!" De Dargay erőlteti: mondja el pontosan, mi történt. Veszekedtek és meghalt Rita, közli Zsolt. Nem hajlandó részletezni. Mindent vállal, csak ne kelljen beszélni arról az éjszakáról. Rita halott, ő meg ezért felelősséget érez és vezekelni akar. Akkor is, ha esetleg tevőlegesen ő nem vett benne részt. Közben letelik a kiszabott idő, a köcsög fegyőr kikíséri Zsoltot. Rettegek ezért a fiúért. Nagyon sokszor, túl sokszor elhangzott már a szájából: fél, hogy gyöngének ítéltetik és baja lesz a cellában....

7.png

Dargayt nyomasztja az eset. Vajon Petya is ott volt azon az estén? Miért nem beszél erről a fiú? Nyilván Eszter, a börtönpszichológus is úgy érzi, de a fiú hallgat valamiről. És senkinek sem érdeke, hogy ők ketten ezt forszírozzák. Van egy hulla és van egy apagyilkos fiú, aki bevallotta ezt az emberölést is. Akkor meg minek nyomozzon bárki?

8.png

Dargayn látszik: nem akarja ezt ennyiben hagyni. Eszter figyelmezteti, hogy itt még inkább igaz a tétel: ami a rendelőn belül történik, annak ott kell maradni, különben megőrjíti az egyszeri pszichológust. 

 

Címkék: terápia
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása