Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x17 - Jancsinak tökei nőnek

2017. november 27. 12:00 - BBrigusz

Szóval Hajnalunk magánszáma annyira jól sikerült, hogy nem csak a koncertet baszta el, hanem a hangcuccot is. Le is cseszi az énekes, állítsál magadon te kis hülye.

Angéla és Verus már spanok, húú te zseni vagy, mostantól csak veled akarok dolgozni, húú-hááá, szelfi. Márk is hízeleg kicsit Angélának, őt Szilvia küldte csak, ez a dóga, Márknak meg az a dóga, hogy leossza a kiscsajt ha hisztizik. Na akkor zsír. Jani csörög, gyere a csajodért, indulok.
1.jpg

Piros egy gondterhelt sóhaj kíséretében dobja ki a szemetet, jön Kornél. Még mindig Béla a téma. De én nem vagyok ilyen konspirálós, nehogy azt hidd, mondja Piros.

Komolyan, ezt a Hajnit játszó csajt világosítsa már fel valaki, hogy neki nem ez az útja… Szörnyű vagy kisanyám! Egyébként olvastam a minap egy cikket, amiben azt írták, hogy a bevezető epizód óta 70%-os nézettségcsökkenést ért el a sorozat, és annak ellenére, hogy főműsoridős, kétszer annyian voltak kíváncsiak az Esmeraldára. Persze a forrás vitatható, nyilván megvan annak is a hátszele… De azért nem lepne meg ha valóban így lenne. Lucio Malaver még 20 év után is több érzést vált ki belőlem mint ezek valaha. Érkezik Márk, na gyere, hazaviszlek., és 15 másodperc alatt meg is győz mindenkit arról, hogy nekik itt semennyit nem kell fizetniük. Jöhetne ide is, beszélhetne pár közművel, a fiam rekordmennyiségű vizet képes elpancsolni a 75 cm-es testmagassága ellenére.
2.jpgÚj napra ébredünk, de Piros nem igazán tud túllépni a Bélás agymenésen. Ismét Kornélt traktálja vele, aki szerint van amit nem lehet megbeszélni, érthető ha Béla sumákol. Piros nem érti. Kornél szerint mi van ha szégyelli, és megbocsáthatatlan dolgot tett? Piros mondja, jó akkor nem firtatom.

Megy a fotózás élesben, de basszameg, szerintem ezek megint a panelban vannak Márkéknál. Szakadok a röhögéstől. Angéla sminkel, Márk telefonál. Verus nem érti a szöveget, szerinte ellentmondásos. Csak én emlékszem úgy, hogy ez a csaj anno amikor legelőször tűnt fel még tök normális volt? Vagy később jöttek csak rá, hogy belőle picsát kell csinálni? Angéla megmagyarázza, a szerelem mindenkit meghülyít, közben csábos pillantásokat vet Márkra. Végre már egy izgalmasnak mondható eseményszál!

Hajnal másnaposan támolyog haza a boltból, milyen édes volt a Márk, meséli Janinak. Mit akartál mondani tegnap? Á semmit, mondja János, és elhúz.
3.jpgAngéla pakolászik, mert a hálószoba az most itt a sminkszoba, anyám … Jön Márk, kicsi flört. Miért van az, hogy ez a fiú is sokkal jobbnak tűnik mellette mint a jellegtelen csaja mellett? És na tessék, itt is van, hurrá.

Guszti megszerezte a lovat Bélának, de túl olcsó, nem fedeztethető, ügyes vagy fiam. Kéne lóvé Béla bá, jóvan, majd gyere be az irodába. Már van lóvé, jöhet minden.

Veruska oltogatja kicsit Hajnit, szakács vagy? Séf vagyok. Ja, egy egyszemélyes konyhán. Menő. Oszt rá már nincs időd? Olyan girnyó, mutat Márkra. Olyan füstös sminket kér a szeme alá mint Hajninak, háhá, király. Tetszik. Piros is érkezik, beszélnie kell Hajnival. Jajj, nagy lány vagy már, hagyjál, szia.

Karola otthon a szoba közepére tereget, Jani morci, közben feldúltan pakol, elmegy edzeni. Karol is menni akar, meg is keresi a dresszét.

Hajni hogyvoltozza az előző estét Angélának, és még Verát is fúrja kicsit, el kéne tűnnie. Ne fossál, nem ő fogja szétbombázni a kapcsolatotokat. Haha, spoiler wannabe?

Piros a Büróban akar sztorizni a testvéreinek, akik nem igazán vevők rá. Csődbe fog menni a biznisz. Mivan? A Béla titkolózik, Guszti elszólta magát. Áááá, félreértetted.

Jani és Karola az edzőteremben, jön egy csaj, akinek még Karola is jobban bejön mint János, együtt fognak edzeni. Janika is jön, fogadnak, hogy bírni fogja-e szusszal.
4.jpgMárk és Angéla egy esernyő alatt vár az utcán, ha minden igaz egy taxira. Angéla elmondásából kiderül, hogy amúgy esik, de ezt még vizuálisan nem sikerült szemléltetni. Hé, te rólam írtál dalt, ugye fiam?-kérdezi a csaj.
5.jpgKonditerem, Jani haldoklik-képsorok, közben az edző csaj után epekedik. Annyira messze van ettől a csajtól, mint Makó Jeruzsálemtől, de hát ez a sorozat mint tudjuk okozott már meglepetéseket, szerintem ebből összejövés lesz.

Piros otthon letörölget egy asztalt, majd megunva a takarítást felhívja Gusztit. Van valami amit nem tudok? Jaj dehogy, ok, cső.

Márk kikéri magának, dehogy írtam én rólad dalt. Hagyjál már, így jött ki a szótagszám, te elviselhetetlen vagy, ne szórakozzál már.

Snitt, Angéla már a Büróban támasztja a pultot, és Hajnival témázik a póni-ügyről. Mivan? Most akkor hogy jönnek sorban az események? Teljesen elvesztem. Piros is befut. Ismét? Most ez mi? Már mindenki össze-vissza beszél és van valahol, nekem aztán mindegy mondjuk.

Jani nyerte a fogadást, randit kér az edzőcsajtól, igazi tököscsávó módjára, amit szintúgy nem tudok hovatenni a karakter eddigi lúzer puhapöcs mivoltának fényében.

Angéla szerint Márk nehezebben pótolható mint Hajnal, aki meglepődik azon, hogy a pasijának egy csomó projektet fel kell adnia a francia-terv miatt.

Jani a parkban hiába várja a csajt, lehet, hogy a távolból kiszúrta a ballagási csokrot és inkább lelépett. Jánosunk azért ott hagyja a virágot egy padon cetlivel ellátva.
6.jpg
Hajni lekoptatta Angélát, akinek be kell emiatt érnie Pirossal. Anyu telefonál, jönnek Bélával, legyetek otthon. Hajni Márkot tartja fel munka közben, persze, hisz itt nem szokás dolgozni. Mi lenne ha nem most költöznénk? Nem akarom, hogy megszívd, mondja Hajni, jobb, ha most maradunk. Tök jó, hogy Angéla ennyire figyel ránk.

Hajni is hazaér, jönnek Anyuék is, ajcsit kapnak a lányok. Meg Sára is Bélától, a teljes összeget amivel lógott. Ésszel kell csinálni a dolgokat, mondja a szegény ember Tony Sopranoja.
7.jpgJános otthon lúzerkedik, csenget a csaj a virágcsokorral. Lemerült a telója meg miegymás, sorry hogy késett.

Márk jön Angélához a szalonba, tartsd távol magad tőlem, hagyjál már békén, amúgy meg miért akadályoztad meg, hogy Párizsba költözzünk , he?

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W.Jack. 2017.11.27. 13:07:28

Béla a szegény ember Tony Sopranoja :D Jó lett a hogyvolt, köszi!
süti beállítások módosítása