Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x16 - Márkutya

2017. november 27. 10:00 - BBrigusz

Ott tartunk, hogy Piros az óvodás-durcis fejével számon kéri Bélát, aki meg kikéri magának, hát hogyanis csalta volna ő meg Anyut. Ez üzlet volt, nem randi, lovat akar venni Anyunak. Megy egy kis etetés, Piros beveszi, lépjünk.
1.jpg

A Büróban János alkoholba folytja a bánatát. Hát, miért is ne, fényes nappal van, a pia meg ingyen. Karola is basztatja kicsit, közös Hajni-sajnálás, nyilván, hisz ez egy állandó eleme a sorozatnak. Vigyél neki piát, oszt vigyed el táncolni, javasolja Karola.

A táncóráról kuss van, beszéli meg Angéla és Márk. Hajni önmarcangolva színez, Jani felvidítással próbálkozik, de hát ebben a csávóban csak a szánalmas mivolta nevetséges. Ne bassz, hogy Angéla és Márk elmentek együtt táncolni, menjünk mi is. Dehogy megyek, hagyjál már, egyedül akarok lenni. Csak jó kedvre akartalak deríteni, nem sikerül, pancser.
2.jpgPiros pedzegeti Kornélnak, hogy szerinte őt átbasszák, Kornél meg felhozza a meleg szeretős esetet. Mer neked mindig nyomozni kell…

Béla a pónivásárlós alibijén dolgozik, hívja is Gusztit, de csak occsóér’ kell.

Márk és Angéla érkezik, utáljuk-egymást jelenet, Hajni, az örök öngyilkosjelölt el is sírja menten a bánatát. Kis parádézás, ilyen volt a táncóra, ilyen szar, nézd, de vicces, ha ha.
3.jpgKornél odaégeti az ebédjét , füstöl a kecó, Piros mondja a mondókáját. Béla mindig fura volt, de most extrán az. Hogyan veszed észre ha valaki hazudik?-kérdezi Piros, mert ő ehhez magától túl OVIS. És ezt ő mondta. Nem én. Ő mondta. Eskü. Kornél szerint nem mindenki szarfej aki hazudik. Mesteri. Már azelőtt mentegeti magát, hogy kiderülne a hazugság, vérprofi. Császárszalonna meg zsömi asztalra ki, kérdezgessed többször, oszt majd elszólja magát, javasolja a fiú. Te ezt honnan tudod ilyen jól? Sok CSI-t nézek.
4.jpgMárk hálószobájában ( ?!?!) fotózás lesz, mégpedig az énekes lányé, Veráé. Jaaa a fotózás nem itt lesz, ez csak próba öltözés meg smink. István most tudja meg, hogy a fia go Párizs.

Na, Piros profi hazugságkiszagoló lett, hívja is Bélát, hogy talizni kéne.

Hajni telefonál a Büróban, és szokásához híven ingerült. János a háttérben majomkodik, jaj de gyűlölöm ezt a kettőt. Hajni szövege nyomokban elbaszást tartalmaz mint mindig, de a nagy sóhajok kiválóan mennek. Mit keresel itt? Kérdezi János. Senki nem ér rám. Jó, akkor gyere partyzni velem. Ki használja ezt a kifejezést egyébként?

Béla jön is Piroshoz, aki kérdezgetni kezdi, de nem ilyen egyszerű ám átrázni ezt a rutinos Jockey Ewing-utánzatot. Le is lép, irány a pókerparty. Még kéjhölgy is van, aki egy játékos vállát masszírozza. Anyám, ezek is csak amcsi filmekben láttak pókert. Béla az óráját dobja be a közösbe.

Márknál megy a készülődés, ez a csaj is nyíg, szar a sminkes csaj, ki is rakja.

Indul az ivászat, Jani és Hajni betérnek egy tök üres helyre, ahol ingyen ihatnak nyitásig. Aha…
5.jpgMárk hívja Angélát, kéne jönni sminkelni. Á, nem tudok, tele a naptáram, hazudik a csaj.

Hajnalnak nyilván ez az esemény sem megfelelő, épp a mixer faszira irigy, milyen ügyes, én meg, jajj szegény én. Jaj ne fossál már, mondja Jani, mindenkinek megvan a saját tempója, te sokra viszed, kis nyalizás.

Megy a póker, igazi kemény fickók ezek, legalábbis igyekeztek ezt a benyomást kelteni az alkotók. Üzenem, nem sikerült.

Szilvia elküldi Angélát Márkhoz, mert ez a kiscsaj nagyon népszerű, 40 ezer követője van. Hagyjál már, menjél te. Nem, odamész kisminkeled, oszt szelfizel vele, kell a reklám. Oda is ér Márkhoz, aki vad hálálkodásba kezd, ad is neki egy tábla noname csokit, amit Verus elkezd betolni. Na ez már profi munka, konstatálja Márk, miközben Angéla sminkeli a libát. Amikor Márk kimegy telefonálni, a csaj szívózik kicsit Angélával. De jön Márk, a férfiállat, és kiáll Angéláért, lebassza Verust.
6.jpg7.jpgHajni nagyon látványosan részeg, ennek a csajnak még ez sem megy hitelesen. Valami noname zenekar próbál a helyen, oda akar menni az énekeshez, de elzúg a padlón. Remélem fájt. Komolyan.
8.jpgPiros otthon műanyag palackokat gyilkol, érkezik Guszti, ezúttal ketamin mentesen. Elköpi, hogy Bélánk simliskedik valamin, Piros pedig a tanult módszerek nyomán rájön a turpiszságra.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása