Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x13 - Az évszázad bulija

2017. november 20. 13:00 - BBrigusz

Oszt most mi a töknek akarsz Franciaországba menni te liba?- kérdezi Márk a debil régi-új menyasszonyát. Ő tanulni akar főzést, és azt csak Franciaországban lehet. Bezzeg Fördős Zét elzavarta a picsába, következetes. Croiassant meg Vespa, az lesz, mondja Hajnal, a Vespa olasz, korrigál Márk, és gondolom ismét lepörög előtte hátralévő életének filmje ezzel a nyafka agyhalottal. Most gonoszság azt kívánni, hogy húzzon el ez a csaj és írják ki szépen a forgatókönyvből? Ok, menjünk, mondja Márk, mert hát ugyebár ő most papucs-üzemmódban nyomul.
1.jpg

Kornél elmeséli Pirosnak, hogy Angéla ráhajtott, Piros mondja no para, úgysem kellenél neki, mert csóró vagy. István tűnik fel, Karola feje még fáj, Hajni meg társasjáték-partyt szervez másnap. Mindenki ott lesz, hű de jó lesz a társaság, Piros fel is borul menten. Ahh, annyira túl van tolva ez a „Piros a szerencsétlen”-vonal, nem értem ez hogy nem tűnt fel senkinek a stábból.

Kornél összefut Angélával, figyi már, most mi lesz ezen a társasozáson? Ne fossál, nem leszek ott, lúzerek. Majd elmegyek valami bárba iszogatni és hazavitetem magam valakivel, ahogyan a felnőttek szokták. WTF? Igen, azt hiszem velem gondok vannak…

Márk stúdiózik, jön a góré, jó hír, van egy érdeklődő. Szegény, minimum halláskárosult kell hogy legyen, ha bejön neki Márkunk kornyikálása.

Mit vegyek fel? Próbálgatja Piros a ruháit Angéla tanácsára várva. Szerintem legyen a piros, süti el nővérkéje ezt a rendkívül ötletes és egyedi szóviccet. Szerintem meg valami amibe még az ovis jeled is bele van hímezve, az illene hozzád. Te jössz? Faszt, ez egy szar. Guszti hívja Pirost, még jó, mert már elfelejtettük a létezését. Para van egy lóval, ok, Piros másnap indul.
2.jpgMegkéri Karolát, hogy mondja meg Kornélnak, nem tud menni az esti bulira, sorry. Gondolom ez így sokkal egyszerűbb, mint megírni egy 4 szavas sms-t vagy fb-üzenetet. Hajni is érkezik, Karola meg látványosan megfázott, Márkkal Franciaországba költözünk, erre a francia-beütésű háttérzene is rásegít.

Jani spanol Kornéllal, mit vigyek a buliba? Kérdezi az úrfi. Scotch vagy konyak, lazacos szendó? Azt értem én, hogy ő itt most rohadtgazdag, de életében nem voltak korabeli barátai? Jó lesz a sör.
3.jpgPiros hazaér, anyu otthon, persze a ló miatt jöttél, engem meg leszarsz. Jó, keep calm, Hajniék újra összejöttek. Jön Guszti a Piros-fan, nekem meg bevillan, hogy a Hamupipőkében is Gusztinak hívtak egy kisegeret, és ez a kisfiú éppen olyan. Piros egy szempillantás alatt már lovagló-szerkóban, Guszti stíröl, és kéjenc vágyálmait szövögeti a csajról.

Hajni a franciás témát nyomatja Márknak, Angéla is befut, lattet kér, elvitelre, mert ezeknek a gyökereknek a fejét sem tudja nézni szerintem. Nem tudok menni ma este, sorry. Hajnal szerint ez lesz az évszázad bulija. Mi?? Egy társas buli?? Nálunk az mindig ilyen mackónadrágos-fröccsözős téma, amikor 4-féle chipset zabálunk egyszerre, és a legnagyobb challenge az, hogy éppen ki pattogtassa a popcornt.  Márk romizni próbál, de Hajni „jaaajjj dolgozik”, a munkavégzésről alkotott képe eléggé zavaros, de ezt eddig is tudtuk.
4.jpgGuszti lovagol, mert ő most megmutatja, hogy ő itt Walker, a texasi kopó, hopp leesik.

Márkék a stúdióban, egy csaj énekel bugyuta szöveget, ami abszolút nem passzol a dallamhoz, de mindenki elismerően bólogat, ez annyira nevetséges, legalább egy négysoros épkézláb dalocskát összehozhattak volna.
5.jpgAngéla otthon egy mustársárga alkalmi ruhában kanapén lazulást imitálva hallgat zenét, Hajnalunk érkezik. Gyere már a buliba légyszikeee, nem. Jaj, olyan izé, mindig veszekszünk, nyávog megint Hajnal, jó van, elmegyek, csak kussoljál. Na tessék, mindig gúnyolódsz, olyan vagy, hiszti again.

Guszti drámázik egy kicsit, csak hogy ápolgassa szívszerelme.

Ez a dal zseniális, megy az önfényezés a stúdióban, tuti üzlet, Márk ismer arcokat, mert ő vagány, nagy csapat ez, jön a sikeres jövő.

Indul a buli, jézusom, a hetedik szülinapi bulim menőbb volt ennél. Hajni, Angéla, és Jani van, Kornél is érkezik. Ja, Piros nincs itt? Akkor lépek. Ismét elhangzik az „évszázad bulija” szókapcsolat, én meg már a fejemet verem a falba, nem hiszem el, hogy az RTL-nek tényleg van pénze erre a szarra, de egy épkézláb szövegkönyv már nem dukál hozzá. Kornél marad, színes parókák, aztakurva.

Gusztinak enyhe agyrázkódása van, Piros ápolgatja.

Megy a partizás, Amerikából jött két ember, Hajni és Kornél mutogat, Jani debilkedik mint mindig, Angéla tekintetéről azt olvasom le, hogy éppen teleportálni próbál. Márk is megérkezik, Hajni affektálva üdvözli, könyörgöm, valaki fojtsa meg álmában egy párnával, fordulatnak is kiváló lenne, feldobná ezt a kibaszott uncsi szar sorozatot, én pedig maradéktalanul elégedett lennék végre. Nagy bejelentés: Franciaországba költözünk. Igazán megható, kár, hogy mindenki tesz rá magasról. Kornél azért gratulál, ő az aki leginkább leszarja ugyebár.
6.jpgGuszti beszélni szeretne Pirossal, nagyon hiányzik neki. Jön egy nő, meg akarja venni Piros lovát, Piros kiakad, Béla volt itt a genyó szokás szerint.

Hajniék a fergeteges mulatságból videochatelnek anyuval és Bélával. Mindenki happy a kibékülésnek, Márk, mostmár rendes legyél. Jó, de most nem lesz esküvő. Béla mondja jóvan, de a kastélyt nem elfelejteni. Hajni ráért délután, így lakásokat nézegetett. Munka közben nyilván. Márk felveti, hogy talán előbb melót kéne szerezni, Hajni már jelentkezett is párra, juhú.
7.jpgJani és Angéla Márk szobájában ötletelnek a feladványról, ahol Angéla feltűnően járatos.

Piros ideges, Gusztit valami pirulával kussoltatja el, Piros harcolni fog a lóért.
8.jpgAngéla-Márk, Hajni-Jani párosban folytatódik a móka, épp activity van soron. Angéla és Márk annyira fasza páros, hogy Jánosunk gyanút fog. Kornél el. Angéla elmondja Márknak, hogy Jani szimatol. A bulinak vége, bár még mindig világos van. Kornél meséli Janinak, mekkora poén, hogy Angéla meg Márk csaltak, mert hallotta, amiről beszéltek, hogy milyen jó, hogy nem buktak le. Lehet, hogy Jancsikának összeáll a kép, vissza is indul. Végre egy kis esemény.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása