Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Absentia / Elfeledve 1x08 - Brave Boy

2017. november 16. 17:00 - Scott Pilgrim

Ezt a hogyvoltot némi korrekcióval kezdeném, mert nem volt tiszta az előző epizód vége: valójában nem Nicknél volt az előző epizód végén a telefon, amit Emily hagyott Flynnek, hanem Alice nővérénél. Kiderül, hogy mind Flynn, mind Emily el van tűnve. Az epizód onnan indul, hogy kint vannak már nyomozni, Emily nővére pedig magából kikelve hibáztatja Nicket, kérdőre vonva, hogy elhiszi-e végre már, hogy Emily a tettes. Közben Emily egy táblagépen a híd alatt megnézi a híreket, ahol látja, ahogy Nick sajtótájékoztatót tart, őt vádolva, amitől Emily sírni kezd, hisz ekkor szembesül azzal, hogy a fiát is elrabolták. Alice és Flynn egy pincében tér magához. Ajtót nyit rájuk egy maszkos ember, hogy letegyen egy pohár vizet, majd bezárja az ajtót. Alice próbálja megnyugtatni a teljes pánikban levő Flynnt. Jackért leteszi valaki az óvadékot. Kint kiderül, hogy egy Laurie Colson nevű újságíró, és Jack egy sebhelyből hamar össze is rakja, hogy ő az az újságíró, akit Emily nyakon szúrt a kórházban. Laurie azt mondja, szeretné elmesélni Emily történetét és ő hisz benne, hogy van egy másik olvasata is. Megkéri Jacket, hogy adjon interjút, gondolja át nyugodtan, majd egy névjegykártyát hagyva elmegy. Közben sikerül Nickéknek is beazonosítani Lu-Fang Shen maradványait, és elindulnak Eric Shenhez. Jack visszamegy a motelbe és felhívja Emily-t. Emily kiderítette, hogy két alanyon kísérletezett Shen, az egyik Charles, a másik csak B-ként van emlegetve, valószínűleg az egyikük lesz Flynn elrablója. Azt mondja, meg kell találnia Charles-t.

vlcsnap-2017-11-15-18h07m14s085.png

Közben Nick és Tommy elmegy Eric Shenhez, ahol megtudják, hogy Emily már volt ott. El is mennek átkutatni Lu-Fang régi raktárát. Jack elmegy Warrenhez segítségért Emily nevében, egyben Warren elmondja, hogy büszke rá, és megbeszélik a problémáikat és kibékülnek. Végül Warren azt mondja, hogy van egy terve. Aztán látjuk, hogy találkozik egy régi cimborájával, Irwvel, akinek van ismerőse a gyámügynél, így talán tud segíteni Charles megtalálásában. Majd elindulnak Jackkel, közben pedig hívja Emily-t, hogy elmondja, megtalálták Charles-t, egy elmegyógyintézetben van. Alice közben valamilyen szertől látszólag teljesen kába lett, bejön a maszkos ember és elviszi Flynnt, Alice viszont mozogni sem tud, annyira be van készülve. Közben Warren ápolója közli Jackkel, hogy az apjának magas a vérnyomása, tartsa távol a stressztől. Közben felbukkan Nick, falhoz nyomva faggatja Jacket, amikor meg nem sikerül semmit kiderítenie, berohan Warrenhez számonkérni, de Warrenből se szed ki semmit. Nick visszamegy, Tommy pedig bátorítja, hogy hallgasson bele a hangfelvételekbe, bele is hallgat. A felvételen Lu-Fang azt kérdi Charles-tól, hogy kinek legyen rossz, neki, vagy B-nek. Majd innen váltunk a maszkos emberre, aki azt kérdi Flynntől, hogy kinek legyen rossz, neki, vagy Alice-nek. Flynn magát mondja, úgyhogy beleteszi egy tartályba, és vizet enged bele, mint az anyjánál. Tommy és Nick felkeresi az egyetem vezetőjét, ahol Lu-Fang dolgozott. Sikerül kiszednie belőle, hogy leállították a kísérleteit, a szőnyeg alá söpörve az ügyet, mert panaszok érkeztek, és azt pletykálták, hogy titkos állami kísérleteket végzett.

vlcsnap-2017-11-15-18h09m43s095.png

Alice arra tér magához, hogy Flynn mellette fekszik és tök vizes. Megkérdi, hogy mi történt, Flynn pedig elmondja. Közben az iroda is rábukkan Charles-ra, küldik az adatait Nickéknek, akik a címet látva megállapítják, hogy 15 percre vannak az elmegyógyintézettől, ahol van. Emily közben beépül az elmegyógyintézetbe, betegnek álcázva magát, elvegyülve a többiek között. Az egyik bentlakó segít neki, Charles a tömlöcben van, az ápolónál vannak a kulcsok. Kitalálja a bentlakó, hogy gyógyszerosztásnál balhét csap, hogy el tudja lopni a kulcsot, de felhívja Emily figyelmét rá, hogy nagyon erős és verekedős Charles. Közben megérkeznek Nickék is az elmegyógyintézethez. Gyógyszerosztás van, a segítőkész bentlakó balhét csap, elszabadul a pokol, Emily meglép a kulcsokkal és elindul a tömlöcbe. Nickék beérnek, elmondják, hogy kihez jöttek, majd látják, hogy felfordulás van. Charles közben elrohan először, aztán rátámad Emily-re, a nevén nevezi, és azt mondja, emlékeznek rá, rossz ember, és bánt másokat. Fojtogatni kezdi, Emily tökön rúgja, felülemelkedik rajta, és B-ről kérdezi, de nem szed ki semmit belőle. Viszont egy könyv volt Charles-nál, amit elejtett, Emily fogja a könyvet és elmenekül vele. Közben valaki látta, aki kirohan és segítséget kér, azt mondja, Charles kiszabadult és egy nővel verekszik. Ezt Nick hallja, kinéz, és látja Emily-t menekülni, utána rohan. Beéri és fegyvert fog rá. Kérdi, hol van Alice és Flynn. Emily megfordul és fegyvert fog ő is Nickre. Patthelyzet alakul ki, de mivel Nick nem hisz neki és nem tágít, vállon lövi őt Emily, elrohan, és ezzel vége az epizódnak.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása