Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8589-8598. rész

2017. november 13. 10:00 - Gillotte

Lucának rendkívül imponál, ahogy Ádám vigasztalja Milán miatt az üresnek hitt Fittlaborban. Ádám amolyan atyaian Luca arcát is megfogja, mire a lány megcsókolja. Ádám rögtön elhúzódik, és bújhatnak is el amúgy is, mert Bandi letrappol a lépcsőn és kirohan a Fittlaborból. Tisztában van tette súlyával, hisz leejtette Mikit a mélybe, úgyhogy rohan egy pályaudvarra alibiért: kikukázik egy vonatjegyet, ami azon időre szól, míg ő elvolt a tetőn Mikivel. Ravasz a kisgyerek, de egy merő idegességben megy haza Miki lakásába, még sírdogál is, egyem a kis szívét… Másnap be is számol Julinak az esti programjáról: Keszthelyre utazott randizni egy lánnyal, itt a jegy!

bk_szept25_29_1.jpg

Miután Ádám és Luca elhúznak, Milán is a Fittlaborba keveredik, mert ugye randijuk lett volna Lucával, csak késett. Felmegy a KisSzékbe, ahol talál egy whiskeys és egy limeos-kólás poharat, amiket munkakedvtől fűtötten a mosogatóba helyez. Térerőt keres, vagy nem tudom, mit csinál, de járkál a mobiljával, mint a mérgezett egér, és az erkély korlátjára hajolva látja meg Mikit a földön heverve. Hívja a mentőket, meg mindenkit, akit kell, de erről mi csak másnap értesülünk, amikor elmondja Lucának. Közben Nórát is értesítik telefonon, hogy Miki kómában fekszik egy kórházban. Luca összerakja a fejében, hogy Bandit látta elrohanni akkor este, és szembesíti is ezzel a srácot, de Bandi visszadobja a labdát: ha elmondod, hogy én voltam fent Mikivel, én elmondom, hogy Ádámmal smároltatok. Mivel ez elég kínos, Luca csapdában van. Azért Milánnak elmondja, hogy miközben tök egyedül várt rá a Fittlaborban, látta Bandit lerohanni. Milán nézelődik a KisSzékben, ahol rájön, hogy a két poharat amit este a mosogatóba tett, Miki és Bandi használták. Csőbe akarja húzni a kis Berényi kölköt. Azzal hívja fel, hogy érdekes dolgokat látott a KisSzék biztonsági kameráin. Bandi a KisSzékbe megy, ahol Milán csőre töltött telefonnal várja, hogy felvegye Bandi vallomását. Bandi várhatóan nem ennyire hülye, hogy belemondja a kamerába, hogy mit tett, úgyhogy azzal üti el Milán tervét, hogy amúgy nincsenek kamerák, de ha lennének, azt vették volna, ahogy Ádám smárol Lucával.

bk_szept25_29_2.jpg

Miki közben kómázik, Nóra ki van borulva, és a Berényi Kft-nek is könnyedén kampec lehet, úgyhogy megválasztják Julit ideiglenes szellemi vezérnek, aki ugyan pattog, mert ,,Úristen, de elfoglalt vagyok!” de azért látszik, hogy élvezi.

bk_szeptember25_29_3.png

Miután Ábel felesége azzal zsarolja a férfit, hogy el találja mondani, hogy Ábel nem fejezte be a vizsgáit az egyetemen, és megvette a diplomáját, Nórának azzal a kamu-dumával kell szembesülnie, hogy csakis a gyerekek miatt Ábel nem akar válni. Most viszont Miki jobban zavarja ennél, minden gondolata körülötte forog.

bk_szeptember25_29_4.png

Piros és Gizi között még mindig feszült a viszony, de próbálnak kulturáltan viselkedni Stella előtt. A kislány továbbra is látni akarja az apját a börtönben. Mivel a két nő állandóan kakaskodik egymással (tyúkoskodik?) Krisztiánnak folyton szabályoznia kell őket. Egy ilyen alkalommal Gizi utasítja Krisztánt: rúgd ki Pirost, vagy felmondok! Amire nem számít az az, hogy Krisztián őt rúgja ki. Gizi rosszkedvében még Vilit sem akarja üdvözölni a kórházból hazajövet, aztán átmegy egy tálca sütivel bocsánatot kérni.

bk_szeptember25_29_5.png

Peti nem nyer díjat azon a filmfesztiválon, úgyhogy eléggé elszontyolodik. Nem baj – biztatja Natasa – úgyis lakást kell találnod, hogy elköltözz Hannától, koncentrálj arra! Peti e szerint tesz, s másnap azzal szembesíti Natasát, hogy talált egy szobakonyhát, költözhetnek. A lány meglepetten néz hatalmas szemeivel, ugyanis nem úgy tervezte, hogy Peti összeköltözésben gondolkodik. A srác Hannához megy panaszkodni, és ez hamar eljut Natasához – mármint hogy a barátja az exével beszéli meg az új barátős dolgait. Natasa Rudihoz megy panaszért, pontosabban azért, hogy elmondja, hogy annyira kényelmes az anyjáéknál lakni, hogy megnehezítené a dolgokat, ha Petivel lakna. Rudi annyira jófej, hogy hiába tetszik neki a lány, biztatja, hogy válassza a szerelmet az egyszerűség felett, és költözzön össze Petivel. Petinek azonban nem tetszik, hogy Hanna beszélte rá Natasát az összeköltözésre, nem érti, amiért kell a lánynak mindenbe beledumálni. Úgy kiakad, hogy Rudiékhoz cuccol, a tetszőlegesen tágítható méretű lakásba, ahol mindenki elfér.

bk_szeptember25_29_6.png

Emíliának készül a pszichológiai könyve, egy kis részletet megmutat a családnak. Mindenki pozitívan viszonyul a műhöz, de Irma kiszúrja, hogy Félix nem sokat ért belőle a szaknyelv miatt. Emília összefut Ágival, aki ugyebár pont könyvkiadással foglalkozik, és mit ad Isten, ismeri a Triton Kiadó vezetőjét, akiket Emília amúgy szeret, úgyhogy Ági felajánlja, hogy eljuttatja a Kiadónak a könyv első változatát, de mivel Félix szerint ez a kiadó csak ponyvákat ad ki, meggyanúsítja Ágit azzal, hogy át akarja verni Emíliát. Félixnek kis híján igaza van, ugyanis Ági olyan szerződést visz a kiadótól, ami mindössze 300 példány kiadását vállalja. Emília elég csalódott, de Ági szerint egy ilyen szakkönyvnél a 300 példány egyáltalán nem kevés. Áginak tehát nem áll szándékában kitolni Emíliával, egészen addig, míg Félix el nem rontja. Natasával beszélgetnek az udvaron, és Natasa megemlíti, hogy Ági olyan fura, hogy jól tette Félix, hogy annak idején kimentette a kerekesszékes Herrt a villából. Félix rohan haza letolni Emíliát, amiért elmondta ezt a titkot Natasának, kár, hogy nem tudja, hogy Ági vécén vagy akárhol van, és nem veszi figyelembe Emília jelzéseit, hogy ezt nem most kéne. Ági persze meghallja, hogy Félix menekítette ki a Herrt, úgyhogy nem hajlandó segíteni a továbbiakban Emília könyvének kiadásában.

bk_szeptember25_29_7.png

Hannának net kell a Rózsában, és ezt Lucától kapja meg a mobilnetjén keresztül. Hamár csevegnek, Luca elmeséli, hogy egy barátnőjének van egy helyes pasija, de a barátnője beleszeretett egy idősebb pasiba, és nem tudja, mit csináljon. Hanna persze átlátja, hogy ez a barátnő Luca, de arra gyanakszik, hogy egy tanárába szeretett bele a kislány. Semmitmondó rész ez, de lesz következménye, úgyhogy jobb, ha ez is le van jegyezve.

bk_szeptember25_29_8.png

Vili ugyebár hazajön a kórházból az infarktus után, és tekintettel az állapotára Nóra elvállalja, hogy intézi helyette a halastó ügyeit. Igazából ez a része ennyi, ja, és persze Vilit is sokkolja Miki állapota. A rész végére majd’ elalszom, viszont velem ellentétben Miki pont, hogy magánál van, és felébred a kómából!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása