Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok - 1x02

2017. november 04. 09:00 - BBrigusz

Indításképp a lányok azon siránkoznak, mekkora geci ez a Béla, mer' ez most itt azt hiszi, hogy ők csak úgy meg fognak házasodni, hát nem. Isznak az örök szingliségre, de Piros az nem, mert ő bízik a true love-ban. Elmehetne a The Bachelor-ba szerintem. Eközben Béla ki van akadva, hogy mekkora elkényeztetett libák ezek, mekkora lehetőség ez, Ildikó mondja, hogy hagyják a picsába. Béla betámadja őt is, milyen szarul nevelted te ezeket? Piros a házasságról áradozik, meg a biztonságról, Hajnal megosztja saját keserű tapasztalatait (ismét..), ülnek a földön és vedelnek. Béla szerint Angéla vénlány, Ildikó szerint nem az, csak öntudatos nő. Aha… ez olyan mint amikor valaki egy nem túl dekoratív kisbabát „aranyos”-ként definiál. Béla Pirosnak szurkol, go házasság, go kastély! A lányok spiccesen ismét megfogadják, hogy nem mennek férjhez, ezúttal Piros is, mert le lett itatva.

vlcsnap-2017-11-02-15h06m15s536.png

Jani meg Márk brainstormingolnak, hogyan lehetne visszaszerezni Hajnit, Márk ruhát akar neki venni, vagy elvinni wellnessbe, mire Jani mondja, hogy ne legyen már ennyire prosztó.
Másnap Piros megint szőlözget, Hajni meg öltözködés közben siránkozik, hogy jajj belefogyott a bánatba, Angéla szerint csak azért mert hisztis pina. ( nem én mondtam!)
A két idősebbik lány Piros vérét szívja Kornéllal, aki közli, hogy szerinte amúgy meleg a srác, mert Lehel azt mondta. Angéla rá is vágja, hogy dehogy meleg, maximum nem jössz be neki. Hát létezik ennél jobb testvér?

Megtudjuk, hogy Angéla alkalmazottként dolgozik, egy nőnél akit utál. Hajnalt kozmetikázza, igazi csajos progi, közben azon tanakodnak, nem voltak-e túl faszok Pirossal. A főnöknő megérkezik, Szilvia a becses neve, beszélni akar Angélával, úgyhogy no intimgyanta please.
vlcsnap-2017-11-02-15h06m49s367.png

Piroshoz Lehel csenget, gyeremá’,öltözzé’ fel, menjünk kideríteni, hogy meleg-e ez a fiú.

Hajni a Büróban munkavégzést imitál, Jani jön, el is meséli neki, hogy szegény Angélának mekkora hárpia a főnöke. Hajni ezt nem is érti, hiszen annyira felnézett régebben a tesója a Szilviára mint ő Fördős Zére. (?!)
Megkéri Janit, hogy találjon már Angélának egy fasza melót, de csak titokban. Süti odaég. Nem tudom mi lenne ezzel a csajjal, ha még vendégek is lennének a kávézóban. Hasonló kvalitásokkal van megáldva a lány, mint Penny a Cheescake Factoryben.
vlcsnap-2017-11-02-15h07m01s498.png

A szalonban közben Szilvia bejelenti, hogy saját márkával fog betörni a piacra, kozmetikai kencéket fog gyártani. Csicskáztatja az alkalmazottait egy sort, persze Angélát is.

Lehel és Piros a Liszt Ferenc téren kémkednek Kornél után. Lehel szerint, ha meleg a fiú, akkor is titkolja. Nem baj, majd jól kiderítik abból, hogy mit vesz a drogériában. ( öcsém… ha belenéznél az én Rossmannos szatyromba, messzemenő következtetéseket tudnál levonni…) Kornél kijön a boltból, el is ejti a blokkot az utcán, ahogy azt kell, na ebből már aztán meg lehet mondani a frankót.
vlcsnap-2017-11-02-15h07m17s826.png

Márkhoz Jani érkezik, kitalálta a tuti tervet, csak kell hozzá lóvé. Bízzál bennem, leszervezem, csak virítsd a casht.

Mindeközben Lehel a blokkról megállapítja, hogy ez a csávó kibaszott unalmas, mert fogkrémet vett meg zsepit és ez túl mainstream. 30 méteres távolságból azt is kiszúrja, hogy Kornél flat white-ot szürcsölget, ergo nagy kávé-guru. Hát apám, ha látnád hogyan tudom vedelni a kutyulós kávét amikor fogzik a gyerek és óránként kel éjjel… Teljesen érdektelen eseményszál btw.

Jani vagánykodik egy sort, lazázva felhív valakit, akitől szívességet kér, álom meglepetést egy álomcsajnak. „Csumázlak tesó”-val köszön el, esküszöm, aki mutat nekem élő embert, aki ezt a  kifejezést használja, meghívom egy kólára. Márknak meg kell szereznie Hajni lakáskulcsát, és happy lesz minden.

Angéla épp üveget pucol a szalonban, jön Jani, mondja is, hogy hát ez neked nem dukál, itt van ni egy csomó szépségszalon ahova mehetnél. Jó itt nekem, szia. Szilvia jön, baszogatja kicsit Angélát még just for fun.
vlcsnap-2017-11-02-15h07m25s705.png

Márk otthon táncikál a tükör előtt, István jön, hagggggggyad már azt a csajt te, nem hagyom.
Szilvia ismét beleköt Angélába, ez meg mi vót, hát hallottam amit reggel mondtál te szerencsétlen. Na igen, az ciki mondjuk.

Pirosék továbbra is a hideg-meleg témán szenvednek, Lehel megállapítja, hogy amúgy Kornélnak csúcskategóriás telója van, Piros kérdi oszt akkor mivan, neki is olyan van. Le is üti a szervát Lehel, ja de neked anyádék vették, mert lovardátok van ,nyuszkó. Lényeg, hogy valami nem stimmel ezzel a sráccal, mert gondnoki melóból hogyan van ennyi lóvéja.

Angéla bemegy Szilviához, bicsi-bocsi, balfasz voltam, tudom. Szilvia szerint ez nem így megy, hogy rajta gúnyolódnak ám, mert akkor meg is lophatják. Angéla sorryzik, Szilvia földhöz vágja a joghurtos bödönt, nesze takarítsd fel. Nem takarítónő vagyok én, hanem szakképzett kozmetikus. Alkalmazott vagy, takarítsad fel, én vagyok a góré. Nem, felmondok, szia.

Márk megkéri Karolát, hogy lopja el Hajni lakáskulcsát. A nő vonakodva kicsit, de belemegy, mondván leveszi a fiú a lábáról. (?!) A kulcs Márknál, köszi van.
A lakásba hazaérve Hajnal Fördős Zét találja, aki közös főzésről hadovál, megjelenik Márk, hogy na tessék, ezt találtam ki én. Hajninak eldurran az agya, húzzál már innen a picsába, Zé békíteni próbál, de hiába, Hajni távozik, és még a sajátreceptes ezerszigetet is elbassza arra, hogy Márk nyakába önti.
vlcsnap-2017-11-02-15h07m34s311.png

Nos, közérdekű közlemény: Zé, ha ezt olvasod, hozzám BÁRMIKOR jöhetsz főzni, a férjem rántotthúsos-típus, a gyereknek még csak 1 foga van, így korlátoltak a lehetőségei, de én mindent megeszek amit elém varázsolsz. Mosogatni nem kell, azt majd én megoldom.
Férj, ha ezt olvasod, hozzám BÁRMIKOR hozhatod Zét főzni, bármi meg lesz bocsájtva, de utána mosogatni kellene, köszi.

Zé és Márk a csajok lakásában, Márk fel van háborodva, hogy mi az hogy nem jött be Hajninak a meglepetés, Zé meg mondja, hogy no para, inkább főzök neked, úgyis ki vagyok fizetve.

Szilvia hívja vissza Angélát a szalonba, még részesedést is ajánl neki az új cuccból. Angéla büszke magára, most megmutatta ki a faszagyerek.
Márk és Zé dumcsiznak még kicsit, mire Márk rádöbben, hogy hát megmondja az igazat Hajninak oszt kész. Zé mondja, ügyes vagy, hajrá.
vlcsnap-2017-11-02-15h07m50s203.png

Angéla felhívja Bélát, igazad vót, kell a lóvé, férjhez megyek, de az még titok, hogy kihez.
Kornélhoz öltönyös figura jön, beinvitálja a lakásba.
Hajnal hazaér, Angéla otthon, Hajnal szomi, mindent tud, elárulták. Vártam volna valami pofozkodást vagy ruhatépést, de semmi. Na, majd a következő részben.

11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.11.04. 10:20:16

ki gondolta az alkotók közül, h Piros 'megbotlom a saját lábámban, és dedós ruhákat hordok, és dedósként viselkedem' karaktere vicces?! mert akkor nagyot tévedett.

kisbutters 2017.11.05. 12:58:33

@Biriksz_Krokiksz!: Az egész műsor önmaga paródiája is, ne vedd ennyire komolyan. Piros majd megismerkedik valakivel aki kimenti a mese világból aztán így lesz komoly nő és onnantól Piroska lesz. Bár az lehet inkább Hajnal lesz, nevükből kiindulva.

Lynette21 2017.11.05. 17:37:06

Ze szerepeltetese megmentette ezt a reszt. Imadom ot, legalabb annyira jo szinesz, mit a tobbi. Ez a Szilvia karakter kifejezetten borzaszto volt, bar lassan nem tudom eldonteni melyiket utalom jobban! Igen, a telefonalos resz nekem is feltunt, hogy ember nem beszel igy telefonon.... En eredetileg azt hittem, hogy egy Valotarsakhoz hasonlo sorozatot akartak letrehozni, de mar keszseggel belatom, hogy jo sorozatot nam lehet napi sorozatnak forgatni.

BBrigusz 2017.11.06. 07:47:13

@Lynette21: Én is reménykedtem benne, hogy tudják hozni a Válótársak színvonalát... hát... láthatjuk mennyire sikerült :/
Most hirtelen nekem sem jut eszembe jó napi sorozat, persze az USA-ban is a heti sorozatok produkàlnak durva nézettséget.

BBrigusz 2017.11.06. 07:51:40

@kisbutters: ott a pont! Tökéletes megfogalmazás! Néha már-már amúgy groteszk az egész :D

RTB 2017.11.06. 09:48:27

a bevezető részt megnéztem, és a másodiknak a felét. Már most mondom, hogy kb a 30. résztől szarabb és életszerűtlenebb lesz mint a Barátok közt.
Kérdés: Piros (ka) motoros lovagja hol van?

2017.11.06. 16:14:26

@kisbutters: dehogy veszem ;) múltkor olvastam egy kellően vicces és vitriolos blogposztot a soriról, ott pl szépen levezette az írója a lányok mesebeli beszédes neveit (is)

2017.11.06. 18:49:58

@RTB: ...és ráadásul 100 (!) részes, fel nem foghatom, hogyan tudják majd fenntartani a nézőkék érdeklődést, ha már most ennyire unalmas...pedig heti bontásban, kevesebb és pörgősebb tartalommal akár még jó és szórakoztatóbb lehetett volna.

mézescsók 2017.11.08. 11:12:02

Múltkor egy műsorajánlóba botlottam. Zé téblábol egy konyhában, bejön egy nő, aki ráförmed, hogy te mit keresek itt? Mire Zé valami olyasmit válaszolt, hogy erre jártam, gondoltam főzök valamit! Van valami olyan műsor, hogy "Sztárok a konyhámban" - vagy valami hasonló című - és még örültem is, hogy na végre, egy szellemes reklám! Erre tessék!

BBrigusz 2017.11.08. 16:05:39

@mézescsók: Bárcsak... A Séf a konyhámban c. nagysikerű műsort vasárnap délelőtt vetíti az RTL, de nem követem, mert Rozina szerepel benne (ebben is), akitől kiver a víz.
süti beállítások módosítása