Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok - 1x01

2017. november 03. 15:00 - BBrigusz

Elnézést kell kérjek, teljes félreértésben voltam eddig, az előző rész nem ELSŐ rész volt, hanem BEVEZETŐ. Tehát ez most itt kéremszépen az ELSŐ rész, remélem senkinek nem voltak álmatlan éjszakái emiatt.

Ott nyitunk, ahol előzőleg abbahagytuk, Hajni megtalálja Márk ágyában a csúnyaságokat, aki hebeg-habog egy sort, próbálja elhitetni a csajjal, hogy valójában csak egyedül maszatolt a takaró alatt, de a lány nem hiszi el.

Hajni elviharzik, Márk elküldi Angélát, majd drámaian veri a fejét az ajtófélfába. Ildikó felhívja Bélát, hogy inkább menjen másnap érte, mert ő most lelki támasz, Piros meg nem hiszi el, hogy ez really megtörtént, hát a Márk az nem olyan. Ildikó aszongya tuti volt több is, mert a férfiak mind disznók, csak potyogtatják a zabigyerekeket, mert szar, hazug emberek. Angéla eljátssza a békülni akaró, jófejkedő nővért, mintha mit sem sejtene hugicája szívfájdalmáról. Hajni kijön, elmondja, hogy ő itten most meg lett csalva, jön egy kis összeborulás, nekem meg bevillan az a jelenet, amikor Baby Johnny távozása miatt sír az ágyon és a nővére fésülgeti a haját, csak az jobban megérintett, mert 7 éves voltam amikor láttam, és kurvagyakran láttam, mivel anyám folyamat azt nyomatta VHS-ről.
vlcsnap-2017-11-02-14h27m33s400.png

Másnap már a Büróban vagyunk, Hajnal reggelit készít Angélának köszönetnyilvánításképp, amiért meg akarta vígasztalni. Itt amúgy fizető vendégek is vannak, vagy csak családtagok? Így hamar csődbe fog menni a bolt… A tulaj, Jani anyukája firtatja még egy kicsit, hogy Hajni egész pontosan mit is talált az ágyban, majd konstatálja, hogy itt most neki kuss a neve és elvonul. A lányok megbeszélik, hogy Hajni visszaköltözik a lakásba, és nagyon jó kislány lesz, nem issza meg Angéla szójatejét, miegymás. (anyám, ez egy hosszú epizód lesz…) A szőke nő megkérdezi, hogy oszt amúgy tudjátok-e, ki volt az a szemét ribi, Angéla kussol, Hajni mondja, hogy nem, de ha megtudja fix, hogy legyilkolja.Ildikó közben Bélának siránkozik, akinek már a töke kivan az egész témával. Nem elég szívás, hogy a nőjének három lánya van, még a hülye magánéleti problémáikkal is traktálják folyamatosan. Nem irigylem. A szegény ember Berényi Mikije magasztalja kicsit Hajnit az anyja szemében, majd ismét kap egy titkos telefonhívást, és lerázza a nőt. Márk otthon fuldoklik az önsajnálat tengerében, István tuti arra gondol, mi a francért nem vitte magával az anyja, amikor lelépett. Jobb híján nyakon önti egy pohár vízzel, mondván takarítson ki meg fürödjön le, mert büdös, ami nem lep meg, ha jól látom még mindig az a melegítőnadrág van rajta ami az előző részben. Az apja lebassza, mekkora gyökér vagy te fiam, hogy félrekeféltél, Márk gyenge lázadozással próbál visszavágni, de István leszereli, mondván, amíg az ő budipapírjával törli a seggét, addig kussol. ( haha, ez jó duma, fel is írtam a Példaértékű mondatok gyerekneveléshez című noteszembe)

Hajni a munkahelyén hagymát szeletel, Piros ott téblábol, de még krumplit pucolni sem tud szerencsétlen. Még a végén kiderül, hogy a férjem, aki két évente meglep egy hagymás rántottával, igazi Gordon Ramsey. Jóvanakkor, töltsél cukortartót, csak kicsit legyél már csendben. Jön Karola,  (áhá! még egy név!) úgy veszem észre, hogy ő ilyen dadusnéni-szerepet fog betölteni a sorozatban. Sajnálja is Hajnit egy kicsit, haza is akarja küldeni. Mondjuk vendég nem igazán van, így nem nehéz jófej főnöknek lenni. Megnézném én hány mekis alkalmazottat küldenek haza egy durva szakítás után a grill mellől. Hajni nem megy haza, inkább marad és főz, meg segít Pirosnak a cukortartó-challengeben. ( huuuhh de lassan telik az idő bakker…)

Jé, nem is fogja elhinni senki, de Kornél itt is megjelenik, ő a mindenes ugyanis. Karol próbálja összehozni kicsit őket, megkéri a fiút, hogy segítsen kiírni a csaj nevét a kapucsengőre. ( MIIIIIIIIVAAAAAN?!)

Márk ajtaján Jani, a haverja kopog, és itt bárki, aki legalább egy The Big Bang Theory-epizódot is látott életében, hatalmasat fintorog a gyenge koppintás láttán. Ő is lecseszi kicsit a Don Juant, ismét végighallgatjuk milyen tökéletes ez a Hajni, kezdek lassan én is beleszeretni már komolyan. Márk őt is oltogatja kicsit, de azt nem árulja el kivel csalta meg a csajt.
Béla a telefonbeszélgetés végeztével csatlakozik Ildikóhoz a cukrászdában, aki ismét nyavalyog egy sort, senkiben sem lehet bízni bla bla bla, majd megmutatja Bélának a Tündétől kapott levelet, akinek fix, hogy azon nyomban megfogalmazódik valami ördögi terv a fejében.

A lányok lakásán Angélát Márk látogatja meg, megkéri, hogy segítsen visszaszerezni neki Hajnit, aki erre nemet mond, mire a srác belengeti, hogy akkor bemószerolja a tesójánál. Igazából én magam sem értem még, mi volt Angéla szándéka ezzel a kis légyottal, ha még csak nem is dörgöli Hajni orra alá a történteket. Közben béna séta közbeni dialógus Piros és Kornél között; Mi a tökömnek külön tábla, ha ugyanaz a vezetéknevetek?- veti fel a kérdést a fiú. Jó, az ő kötelező közös jelenetük is letudva.
vlcsnap-2017-11-02-14h29m33s746.png

Jani befut a kávézóba, Hajnit keresi, mondván mennyire aggódik érte. A csaj finomfőzeléket főzött, mondja Karol, hűha basszameg, akkor nagyon kivan, jön az indokolatlan megállapítás. Hogynézelki, miteszel, milyenvékonyvagy-jellegű anyai csesztetés, majd visszatérünk Béláékhoz. A pasi megállapítja, hogy a kastély nem csak Hajnié lehet, csak az van benne, hogy Ildikó egyik lánya kell, hogy megházasodjon fél éven belül, nekik aztán édesmindegy melyik lesz az.

Karol faggatja Kornélról Pirost, aki elmondja milyen ciki volt az előbb stb stb., majd kikér neki a pultos fiútol egy mentás limonádét, ám mielőtt még megkaphatná, menten el is zavarja a postára. Na, a pultos fiú ebből a jattból sem utazik Dominikára. Piros elhúz, Karola irodába be, majd ő itt rutinos róka révén beszél ezzel a Kornéllal. Hízeleg neki egy sort, jaj ezt a Hajnalt is, hogy átverték, bezzeg a Piros, jaj az nagyon rendes. (komolyan mondom, lassan úgy érzem, visszafelé telnek a percek, és ennek az epizódnak tényleg soha nem lesz vége). Megmutatnád neki a várost? Á nem, meló van, bocsesz.
vlcsnap-2017-11-02-14h29m45s346.png

István jön, mizu van, fasza minden. A következő eseménysorozaton pedig sírva röhögök; kiszúrják maguknak az EGYETLEN fizető vendéget aki nem ismerős, hogy ez meg mit iszogat itten az elviteles kávéjával, ez kibaszott gyanús. Hajnal visszajön, morci, a telefonja állandóan csörög, sóhajtozva kinyomogatja, vajon tudja, hogy le is lehet némítani? Piros is visszatér a postáról, najóvanakko’ segítsé’ nekem bepasizni mer’ én nem tudok, been there done that, nincs esélyed, szomi-szomi.

Piros telója csörög, Márk hívja, hogy tali.  A csaj meg sem szólal még, Márk máris nekiesik; gyere, basszál le te is , kösz, huh ez a srác annyira irritáló, remélem a való éltben azért nem ilyen szegény.
Megkéri a kislányt, hogy segítsen neki visszakönyörögni magát Hajnihoz.
Hopp, Hajni már itt is van, a munkaidő fogalmát nem ismerve várakozik a húgára, de Márk jön, ezért dühös lesz. Márk puncsol kicsit, Hajni leszarja, érzelgős zene, értelmetlen jelenet.
vlcsnap-2017-11-02-14h30m03s110.png

Lehel érkezik a Büróba, kis sztorizgatás, Hajni befut, Piros mit kellett itt faszoskodni, jajj bocsika.
Hajni már megint out, Janival találkozik, cukiskodnak, a fiú próbál kitörni a friend zone-ból, de elég esélytelennek tűnik, habár van még rá 99 része. Ismét duma a megcsalásról, önsajnálat a lá Hajni, kis összebújás, lesz ez még így se.
vlcsnap-2017-11-02-14h30m09s232.png

A másik szálon Piros is önsajnál ( ezeknek fix, hogy össze van hangolódva a mensijük, és azért nyígnak ennyit így egyszerre) , én meg kivagyok attól, hogy a szereplők legalább háromszor a történések után elmesélik egymásnak az eseményeket. Így ha történik valami, megnézzük, majd meghallgatjuk még háromszor. Márk hazaér, szokásos fight apuval, megmondja, hogy visszaszerzi Hajnit. Ok.
Karola énekelve pucolja az üveget a kávézóban (én kurvaanyázva szoktam), amikor felbukkan a délelőtti gyanús, ismeretlen kávézgató egyén. Kis duma, orvos a csávó, kap egy tonhalas szendót INGYEN ( na..az aznapi bevétel is ütősre sikeredett), viszlát.

Márk a Hajnis képeire zoomolgat a telefonján, Jani szerint tegyen le a csajról, menjen el nőzni.
A lányok lakásán Hajni ISMÉT hogyvótozza, hogy mekkora köcsög volt Piros, mire Angéla az én gondolataimat megfogalmazva kimondja, hogy öngyilkos lesz, ha még egyszer végig kell hallgatnia ezt a sztorit. Ildikó meg Béla megjelenik, valamelyikőtök férjhez megy az kurvaisten. Meglepődés, vége.(végre)
vlcsnap-2017-11-02-14h30m40s589.png

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása