Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 2x11 - Lunácska gumicsöcse mindent visz Pumped agyából

2017. október 31. 07:00 - sixx

Disclaimer: ez a poszt egy ideig volt már kint a blogon, múlt pénteken, mert nem tudtam, hogy a múlt heti epizód az ünnep miatt nem került adásba. Bocsesz :(

Van egy kis restanciám az előző heti szeánszból, tudjuk le gyorsan: kimaradt a posztból, hogy volt egy beszélgetés Pumped meg az egyik nyikhaj között, ami tán az egyetlen őszinte vagy leginkább annak tűnő pillanata volt annak a félórának, amiben kurvára nem történt semmi istenigazából, és amiben Pumped mesélt a melegpornózásról. Ha jól emlékszem, a fiatal voltam, kellett a pénz vonalon mozogtunk, amivel nekem speciel semmi bajom, nem az én faszomra recskáztak mások, hanem az övére, lehet még örült is neki, mi közöm hozzá. Pumpedmamó, na ő egy másik kérdés ebben a relációban, de ezt meg intézzék el ketten, amondó vagyok.

vlcsnap-00002_39.png

Időnk egyébként bőven van erre itt fent, mert a sorozat egyik kreatív mélypontja következett el a 11. epizódban, de ne szaladjunk egyenesen a 2x500 köbcenti szilikonra húzott élőszövetig. Pumped aludna, mert reggel 9 van, és ilyenkor rendes ember (ő) alszik. PumpedhugiCintija nem alszik, mert neki meg dolga van (melózik?) és ha egyszer felkelt, akkor hajat köll vasalni, mert nem kivasalt hajjal, gondolom, úgy nézhet ki, mit Bayer Zsolt egy húzósabb reggelen, nem mintha Zsótin a hajvasaló, vagy, ha már itt tartunk, bármilyen vasaló, segítene. Itt lehet egy vesszővel több van, elnézést, sok origót olvasgatok mostanában és leépültem még ahhoz a szar helyesírásomhoz képest is, ami volt.

Szóval PumpedhugiCintija vasal, Pumped meg kurvaistenbasszamegfaszomozik, tapintat, he? Most látom csak, hogy nem is hajvasalás van, hiszen az nem jár zajjal, hanem szárítás, ami meg igen, de most már nem törlöm ki fentről a cuccot, tessen jól érteni. PumpedhugiCintija szerint Pumped fogja be a száját, mert nem miatta fog sarokba állni, amit nem értek, szerintem a haptákba állás lett volna, amit mondani akart, csak elbaszta. Pumped kilátásba helyezi, hogy a leghangosabb kurváját hozza a lakásba, és úgy megkúrja, hogy vonyítani fog, mire Pumpedmamó röhögni kezd, az immáron szögegyenes hajjal bíró PumpedhugiCintija meg két fedő összeverésével igazolja, hogy tényleg annyi esze van, mint egy zsák pillangónak.

Menj már innen a faszba! (Pumped)

Pumped elmegy edzeni, hogy valami értelmes is történjen. Az edzőteremben a portáscsaj flegma fejét szeretném kiemelni, nem tudom, honnan kerítették az alkotók, de ha egyszer filmet forgatok, és kell majd bele egy flegma fejű nő, akkor megkeresem. Pumped eléggé összement a verekedés óta, amiben kiment a válla, szériázni is csak vagy a rúddal, vagy max. 15 plusz kilóval mer, viszont az erőlködéstől sokat fingik, ami vicces, legalábbis abban a kultúrkörben, ahol nagydarab, de egy 20 hónapos gyerek agyával bíró faszik emelgetnek vasakat lelkesen.

Nem tudtam se enni, se edzeni rendesen és tiszta fehér maradt a kukim.

Az edzés nem sikerült valami jó, panaszkodik a kamerának, egyetlen igaz barátjának Pumped, pedig ugye az élet rendje az, hogy edzel, szolizol, jólkinézel. Önbizalom nyista, pedig, ahogy hősünk fogalmaz, nyár van, amikor kajakra lehet félmeztelenül mászkálni az utcán.

Télen is, csak akkor az emberek furán néznek rám.

A gecik.

Pumped most, hogy vékonyan van és a kukija is fehér, szarul érzi magát, mert önbizalom sehol, és ugorgyunk, mert unalmas. A következő kanyar az lesz, hogy eladjuk a bömöst, mert valami ember megvenné. Ehhez kell Soma valamiért, akit viszont hiába hív Pumped, nem veszi fel, így Lunácskát hívja fel, hogy nála kajtassa a VV-győztest. Igen ám, de ezek ketten nincsenek együtt - ahhoz képest, hogy az előző részben még ott smároltak a balatoni mödansziéban, ugye, DE MINDEGY - amit Pumped nem bán annyira, mert jól jön a segítség. Cipőpaszta, ezüst színű körömlakk és szappan kell neki. Luna a kocsi kiganajozásához tökéletesen illő öltözetet vesz, sztreccsgatya, gladiátorszanda, bőrdzseki, csöcskirakós atléta és sapka van rajta, és nézi, ahogy Pumped bevezeti az autónepperek mocskos kis titkaiba. Például a roszsdásodás ellen kiváló a körömlakk, a kikopott kárpitra meg a paszta. (Sidenote: Luna a baseballsapka simléderén direkt hagyta rajta a hologramos matricát, vagy csak így lehet visszavinni a bótba?)

Lunának ebbe az epizódban is a "rakd ki a csöcsöd" szerepet írták meg, de hogy ne érhesse a szexizmus vádja a ház elejét, szakértő autóbuzinak állítják be (a nevelőapja maga is nepper narratíva alapján), aki csípőből vágja, hogy melyik bömös kupéba melyik sportkormányt lehet betenni, és miért hülye Pumped (mer' az övébe pont nem lehet azt, amit vett). Mintha ebből egy szót is elhinne az ember ugye, de hát ilyenkor meg ott a kétszer 500 köbcenti szilikon, nézzed paraszt. A gáz az, hogy a betanult mondatokat Luna nem tudja természetesen elmondani, viszont mindez Pumpedet nem érdekli, neki a csöcs a lényeg. Útközben beszélgetnek a bömösökről meg Somáról, aki fűvel-fával csalta Lunát, például Pumped lakásában is, amire persze Pumped elsőre azt hazudja, hogy nem emlékszik, aztán meg vigyorog. Jó, hát Luna sem gondolta komolyan ez a Soma dolgot, neki a műcsöcs kellett ebből a kapcsolatból, azt Soma már lekúrta, az üzleti kapcsolatnak vége. Pumped magánéleti tanácsadást is vállal, és úgy tesz, mint akit érdekel Luna nyígása, aki meg kijelenti, hogy ő egyébként közelebb áll gondolkodásban Pumpedhez, mint Somához, és bazdmeg, ha van ultimate csöbörből vederbe, akkor az ez.

Egy vezetéstechnikai központba mennek el, ahol Peti, a span, két perc alatt leveszi Pumped bömöséről, hogy kotu, például a klíma sem megy, de ettől még egy miska az ára, tesó. Tesó aszongya, hogy a faszt, 650. Pumped csak azért adja el a féltve őrzött, leszakadt fost, mert kell neki a pénz orvosi egyetemre. Tesó röhög, a puhításra odavitt csöcsökre szarik. Pumped 850-et akar a romért, annyit nem adna, 650 az a 650.

Ha elintézel nekem egy autót, és baszhatom neki keresztbe, akkor 650.

Azaz, ha Tesó, aki Péter, de ki nem szarja le, a vezetéstechnikai pályán, ahol melózik vagy csak be van kötve valahogy, elintézi, hogy Pumped beülhessen egy oktatóautóba és a pályán driftelhessen egyet, akkor 650. Jóvan, mondja Tesó, csapassuk. Csapatja. Az oktató szerint Pumped átlagon felül nyomja. Pumped ettől meghatódik. Üzlet megkötve, ölelkezés.

A következő állomás otthon, Pumped Pumpedmamóhoz elviszi Lunát is, akit az gyanakodva fogad, te meg mit keresel itt? Pumped ezt lesöpri, eladtam a bömöst. Pumpedmamó ránéz, color me unimpressed, áll a fején, ki a faszt érdekel, unom már a kocsikat meg az eladásukat. Jaj, rájöttem, mi a baj, reggel Pumped kilátásba helyezte, hogy hangos kurvát fog rojtosra baszni éjjel, és Pumpedmamó Lunát látva kombinál.

Vegyél egy rollert, jobban jársz. (Pumpedmamó)

PumpedhugiCintija szerint Pumped lába kibaszott büdös, a megoldás a mosás lenne, de az túl egyszerű, így Pumpedmamó hoz egy törülközőt, ami hótt kosz, mer Pumped már régebben abba törölközött, de ezek szerint a szappanozás finom fogásait és a zuhanyzás mechanikáját még nem sikerült elsajátítania. Lunát elég ellenséges hangulat fogadja egyébként, PumpedhugiCintija meg is kérdezi, hogy mostantól akkor ketten-e járnak majd rá a kajára, mert akkor többet köll főzni. Egy tányér kaját kapnak, valami tejszínes penne, ha jól látom, amiből egy falatot Pumped hangosan visszaköp az asztalra, kutyaszőr is volt mellé, azt nem kért.

Itt kutyák is laknak. (Pupedmamó)

Ja, akkor minden rendben van. PumpedhugiCintija beszól megint Pumpednek, fasznak háborogsz a kaja miatt, segítesz te itt valamit? Nem? Akkor kussojjá'. Pumpedmamó odavágja neki, hogy ő sem tesz arrébb egy szőrszálat sem, de PumpedhugiCintija ezt azzal hárítja, hogy az lehet, de most éppen Pumpedet baszogatjuk, nem? Az meg feláll, baszogassátok, akit akartok, de ne engem, gyere Luna, menjünk be a szobába, együk meg az utolsó falatot ott. Ha majd egyszer az erőltetett valóságshow-szálakról írok, ez tuti benne lesz, nyilvánvaló, hogy egy Pumped-Luna kúrásra megy ki a dolog, amiből a tésztaevés után vagy lett valami vagy nem, egy szenvedélyesnek eladott csók azért elcsattant. A következő adásban ez a szaros bili fog kiborulni, tán még verekedés is lesz.

page_1_15.jpg

page_2_17.jpg

page_3_9.jpg

Címkék: 18+ pumpedék
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igazi hős 2017.10.27. 13:05:06

Ennyi szöveget nem olvasok el, csak a galéria miatt jöttem, az meg gyenge. Ebből a csajból többet ki lehetett volna hozni, mit csinálnak az RTL-nél? Vagy 12-es karika van és nem bír el többet a célközönség?

Akármiértis 2017.10.27. 13:20:45

Lidlben árulnak sovány tejet?

E28 524TD 2017.10.31. 09:51:32

@sixx
Ezt a posztot kitoltad pénteken, majd eltüntetted.
Miért kell így megszívatni a szegény proletárokat?

sixx · http://comment.blog.hu 2017.10.31. 10:03:19

@E28 524TD: mer faszom se tudta, hogy a nemzeti ünnep miatt nem volt múlt hétfőn epizód...

nookedli 2017.10.31. 11:15:17

Valaki mondja már meg, hogy ezeknek mi van az agyuk helyén! Mindennek az aljak, hogy idáig süllyedt a média, hogy ilyeneket mutogatnak a fiataloknak. A felelősség az övék kéne legyen! A média hibája, hogy vannak ilyen pumpedgabók, meg üresfejű műlények mint ez a luna, meg a pumped barátnője, soma és még hány ilyen van.

al Dajjal 2017.10.31. 11:20:56

Akkor miből készült a hogyvolt előre? Vagy ez már titkos információ?

sixx · http://comment.blog.hu 2017.10.31. 11:24:26

@al Dajjal: semmi titok nincs benne, amit lehet elkérek előre, mert könnyebb úgy dolgozni. aztán van amit ideadnak, és van amit nem.

ComLo 2017.10.31. 11:44:32

@sixx: Azért az nagyon durva transzcendentális élmény volt 2 percig, amíg gyözködtem magam, hogy ezt a pár perce megjelent, és frissen index címlapon promozott cikket én hogy olvashattam pár napja? Mátrix, vissza a jövőben, gyíkemberek, chamtrial, még egy kicsi laposföld is felmerült, aztán legörgettem a kommentekhez, és megvilágosultam ...

firg_firg 2017.10.31. 12:20:17

@sixx: “Luna a baseballsapka simléderén direkt hagyta rajta a hologramos matricát, vagy csak így lehet visszavinni a bótba?”

Pedig ez nem egy új dolog tudod-e :)))

amp.reddit.com/r/OutOfTheLoop/comments/1maesw/why_do_people_who_wear_flat_bill_hats_leave_on/

Fellegjáró Marci 2017.10.31. 14:29:42

Ez a cuna nem a night-day fuckapestben pörgött pár epizód erejéig?

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.10.31. 21:13:06

@Fellegjáró Marci: Stimmel, abban is volt egy ilyen típusú csaj. Olvastam, hogy Lunának hívják, bár én azt hittem, hogy ez a szerep neve. Ilyen névegyezés nem lehet véletlen, szóval az RTL ide vezényelte át.

Mr MAC 2017.10.31. 23:51:55

Ugy látszik én g.ci öreg vegyok, mert ekkora fostalicskát régen olvastam. És itt nem a post az amin kiakadtam, hanem a rendkívűl magasröptü valóság. Ami a népművelő csőből folyik az emberek agyába. Na ilyenkor szoktam elgondokozni, miért is "küzdenek" fent az ellen (hahaha), hogy fogy a magyar. Hát ezért nem kár.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.11.01. 20:42:48

"Lunácska szilikonmelle min­dent töröl Pumped agyából"

Mé, volt mit törölni? Kétlem.

Mutyuer 2017.11.14. 15:30:35

1 eve meg nem volt gumi
ask.fm/Lunajoi/answers/139640569576/photo
ask.fm/Lunajoi/answers/139641162472/photo

Csodalkoztam is mert enb-ben nem volt ilyen feltuno derektol felfele
süti beállítások módosítása