Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 8x03 - Leszámolás kis Alaszkában

2017. október 27. 17:00 - Chat Géza

A múltkori nagy izgalmak után most kicsit visszaveszünk az őrült sebességből. De nyugi, még cirka fél évig csak az alaszkai aranyásók pöcsméregetéséről fog itt szólni minden. Mivel Parkeréknél volt a legsemmilyenebb a heti meló, mármint, ami a látványosságot illeti, merthogy Parker konstans idegösszeomlásai, csak az angol nyelve engedte cifra káromkodások erejéig izgi. De miért is kapott Parker folyamatos agybajt? Hát, mert Brenner feszt tönkre vágja az összes munkagépet, amihez csak hozzáér. Egy dózernek a vasmicsodája, a másiknak a lánctalpa, a harmadiknak meg már a jó isten se tudja, hogy milye megy tönkre, de Schnábel megunja, és büntiből a markolóra száműzi Brenner, hogy ott végezze a kulimunkát. Épp már megint letolná PArker, hogy miért nem dolgozik, amikor mondja, hogy de főni, itt van, megtaláltam az aranyban gazdag fődet, azt csak nem kő elkótyavetyélni, nem? De. Jóvan, akkor mehet is a Nagy Vörösbe. Ez is megvan, nincs más hátra, mint lemérni a termést. 145.5 uncia aranyat izzadt össze Rick, ami azért nem rossz, ha azt vesszük, hogy egy mosóval érték el mindezt, de jövő héten már nem mutathat 400 unciánál kevesebbet a mérleg, ha a Mosátán is beindul, mert különben a pokol maga lesz a wellnesz ahhoz képest, amit Parker lerendez majd menten.

Tony Beats továbbra is a kettes számú kotró folyón való leutaztatásával szenvedve hajtja a szopórollert. De az uszály meg más hasonló vízi jármű ide-oda vontatása után végre az 1 millió dollár értékű romhalmaz módszeres szétbarmolása van soron. Egy délután alatt sikerül is szétkapni a monstrum első emeletét. Ahogy nagyapám mondta régen, megy ez, mint az ágyba huggyozás.

És akkor Hoffmanék... Amint a szakálkirály kimondja, hogy "A Hoffmanék ismét a csúcson vannak", úgy rohad le valami aranymosó gép. Aztán snitt, és mindent beborít a 30 centi vastag hó. Így meg aztán nem olyan egyszerű dolgozni. De, hogy teljes legyen a kép, megérkeznek a többiek, akik összecsokizott alsógatyában, remegő térdel mesélik, hogy valaki rájuk lőtt az úton. Na, ez nem vicc, úgyhogy otthon szépen bemószerolják a rendőrségen a szomszéd parcellán garázdálkodó suttyókat, akik lőtérnek hiszik az aranybányát, és céltáblának az arra tévedő embereket. Egy nap kiesés után, miután a két őrültet előzetesbe vitték, Hoffmanék visszamennek dolgozni. Itt derül ki, hogy a zöldfülő Hoffman junior hagyta, hogy az adagolóba belefagyjon a sár. Ésszel nem tudják kiszedni, úgyhogy marad az erő, kettőt rácsapnak a gépre, oszt már le is szakda az odafagyott föld. Na, mindenki megnyugodhat, a föld is kiolvadt annyira, hogy át lehessen mosni, így a nagypapa büszkén hozza a heti termést a kis termo köcsögben, ami 183.1 uncia aranyat tartalmaz. Ezzel megint megverték Parkeréket, de van egy olyan érzésem, hogy ez a sikerszéria nem tart olyan sokáig.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása