Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Absentia / Elfeledve 1x05 - Dig

2017. október 25. 09:00 - Scott Pilgrim

Emily betör egy pisztollyal titokban a pszichológusához, akit túszul ejt, lekötöz, majd az aktáiban keres. A pszichológusa segítségét kéri. Ő meg segít, a vérző szemet keresik hipnózissal. Az emlékei közt pedig talál is egy fát, meg gyerekeket, és rájön, hol lehet az a Vérző Szem, úgyhogy lelép, otthagyva a dokit megkötözve. Kiderül, hogy Emily azt hiszi, hogy Adam még él. De megtudjuk, hogy Adam halott, és Crown lett az új főnök. Nick elmondja, hogy szerinte miért ölte meg Emily Adamet. Közben kiderül, hogy Alice meg terhes. Crown meg eligazítja Nicket, hogy el kell kapnia Emily-t, mert ő ismeri a legjobban, aztán ha az megvan, elindítják a belső nyomozást Adam ellen, majd azzal zárja, hogy legyen hozzá lojális, és mostantól nincs titok. Crown egyre gyanúsabb.

vlcsnap-2017-10-24-17h43m37s241.png

Nick hazamegy, Alice meg már az ajtóban azzal fogadja, hogy tényleg Emily ölte-e meg Adamet. Igent kap válaszként. Nick elmegy tusolni, Alice utána, és megkérdi, hogy mikor Emily megszökött, akkor lefeküdt-e vele, Nick sokat sejtetően hallgat, majd az újabb kérdésre, hogy szerelmes-e még belé, Nick azt feleli, sosem lesz közömbös iránta. Emily közben az utcán megtudja egy TV-képernyőről, hogy Adam halott, és őt gyanúsítják. Felhívja Nicket, hogy elmondja, nem ölte meg Adamet, és amikor otthagyta, akkor még élt. Majd figyelmezteti, hogy ő is veszélyben lehet, Nick viszont nem igazán hisz neki elsőre, aztán próbálja meggyőzni, hogy adja fel magát, ha tisztázni akarja magát. Emily nem igazán tartja ezt jó ötletnek. Nick rögtön felhívja Crownt, hogy elmondja, Emily felhívta őt. Emily közben lelép egy másik városba busszal. Jack közben próbálja meggyőzni az apját, Warrent, hogy lássa be, Emily bűnös, de Warren hajthatatlan, és ezen jól összevesznek. Összehívnak közben egy gyors eligazítást, Dr. Vega, Emily pszichológusa arra jut, hogy hasadt a személyisége Emily-nek, ő a gyilkos, és maga után nyomoz, és egy fa a következő nyom, ami körül gyerek körül játszott. A csapat egy része elmegy az árvaházba, mivel Emily örökbefogadott, a másik a családhoz, hogy megtudja, hol lehet az a fa, ami a következő nyom.

vlcsnap-2017-10-24-17h46m12s555.png

Tommy és Nick elmegy Warrenhez, de semmit nem szednek ki belőle. Nick próbál a lelkére beszélni, de csak lecseszést kap, hogy egy év után bedobta a törülközőt, míg Emily hat évig raboskodott. Majd mondja, hogy ő tanította lőni, ha tényleg Emily lőtt volna, akkor eltalálta volna Nicket. Jacknél már több szerencsével járnak, megtudják, hogy Emily gyerekként nem tudta elviselni, hogy boldog, folyamatosan attól félt, hogy majd idővel kidobják, szóval folyton arról beszélt, hogy majd jól megszökik, hogy ő utasíthassa vissza a családot, mielőtt őt utasítanák vissza. De sosem szökött meg, de sokat beszélt arról, hogy majd a cimborákkal lelép a sherwoodi erdőbe. Majd ebből némi guglizással rájön Nick, hogy a Nottingham Park lesz az. Közben Emily már a Nottingham Parkban is van, és megtalálja a fát a vérző szemmel. Majd feltűnik, hogy van ott valami elásva és elkezdi kiásni. Közben Tommy és Nick fél órára van onnan és úton. Talál egy elásott hullát, illetve a csontvázát annak. Talál a hullával elásva valami kis mütyürt, de látja, hogy érkeznek a zsaruk, úgyhogy elmenekül vele. Tommy odaér a hullához és megállapítja, hogy az már legalább tíz éve halottnak kell lennie. Valaki jelzi, hogy megtalálta a nyomát. Emily közben a PTSD-jével megküzdve bemegy egy tóba elbújni. Nyomát vesztik, Emily közben a víz alatt átjut a tó túlsó partjára. Kiderül a kis mütyürről, hogy egy pacemaker. Emily próbálja megtudni betelefonálva a kórházba, hogy kié, de nem jár sikerrel. Észreveszi, hogy tele van a környék zsaruval, úgyhogy elbújik egy plató kamion hátuljában. A kamion elindul vele, de megáll, majd a sofőr egyszer csak fegyvert ránt rá és elhangzik az is, hogy „Kezeket fel!”, ezzel pedig vége az epizódnak.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása