Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 2x10 - Se lakás, se pénz, csak egy farok (18+)

2017. október 19. 08:14 - sixx

Felhívnám a figyelmét mindenkinek, akinek bármikor is kell majd beszédet mondania, hogy személyes kis közbevetésekkel nagy sikert lehet aratni. Ezt Pumpedtől tanultam, aki búcsúestet tart a kocsmában, és miután kihirdette a hónap dolgozóját (Norbi), odafordul a fekete hajú alkalmazott bigéhez és aszongya:

Köszönöm, hogy megbaszhattalak.

Ugye milyen hatásos? Pumpedné csak néz, hogy mekkora gyökér ez, ne nézz, baszki, te dugsz vele vagy négy éve, nem? Az arcán látszik, hogy most eltört benne valami, csak Pumped olyan hülye, hogy az ilyeneket észre sem veszi. Mennek egy mödansziés bulikába, amit Andor szervezett nekik, és még nem bánt meg, de majd fog. Isznak, Pumped aszongya Somára, hogy nagyszerű barát (éreccségivel!), Andor meg annyira megörül annak, hogy egy hónapnyi őrület és gyomorbaj után ezek végre elhúznak a vérbe, hogy ad nekik plusz 200 000 forintot, ami azt jelenti, hogy fejenként egy kiló pluszban vannak.

Tesó, azt vágod, hogy kevesebbet kerestünk a többieknél?

Ugrálás, ivás, nők hajigálása mödansziéba, Pumped kartonmásának megúsztatása - ven itt minden, sőt, Lunácska is befut, mert perszehogy befut, és ha már itt van, akkor Soma azzal üdvözli, hogy mi van, hiányzott a farkam? És előveszi. Pedig kurvára senki nem kíváncsi rá, csak Soma annyira pumpedesen cselekszik néha, és azt hiszi, így tud neki megfelelni, vagy mittudomén. Lunácska kis híján lelép az incidens miatt, de csak marad, és megbeszélik, amit kell. Asszem. Pumpedné nem lesz nedves, mert mint egy királynő, függőágyból nézi az eseményeket és egy kurva szót nem szól, de a tekintete lesújtó.

Másnap haza, Norbival és a kartonmással együtt ül Pumped és Soma a bömösbe, a többiek már leléptek korábban, ezek szerint a tetovált bigét csak nem dugta meg Pumped, pedig nagyon fogadkozott. Elbúcsúznak a kocsmától is, és leszaggatják a görög taverna feliratról a ráragasztott Pumped-matricát, természetesen tönkrebaszva az alatta levőt, de hát aki ezzel nem számolt, az hülye. Útközben semmi 'leges, a végén Pumped kinyögi, hogy őtet mostan nem várja igazán senki, mert ugye az albiból kibaszták, az anyja meg nem tud róla, hogy hazaköltözik. Pumpedhugi nem is örül neki, tőle vendégfogadó fimomságokat lehet tanulni:

Ezt, geci bazdmeg, fejezd be most jó? Nekem ne gyere ide bazdmeg csinálni a feszültséget! Nekem a faszom tele van már ezzel bazdmeg!

Javaslom, hogy kormányközi találkozókon mostantól ez legyen a hivatalos protokoll.

vlcsnap-00036_20.png

Megbékélés van, Pumpedmamó is hazajön, te meg? Én meg. Hát jó, bazdmeg. Csak a fia valahol. Az a fia, aki persze máris arról fantáziál, hogy kéne megdugni Pumpednét, de hirtelen, aki meg otthon vall a kamerába, istenbzonykurvaélet, hogy szakítok Pumpeddel DE KOMOLYAN. TÉNYLEG. ESKÜ. És felhívja az éppen videójátékot kenő Pumpedet, hgy csere csak át, baszki! Jó, mondja Pumped, de telefonon nem lehet? Ezt nem. Oké, akkor megyek, feleli az embör, majd tovább tolja a gémet. Aztán meg kitalálja, hogy a farkát kiönti műanyagból Pumpednének, mert ez egyrészt nagyszerű ajándék, másrészt meg a csaja ezt kéri már ezer éve. De nem megy neki, mert

Ez a faszkiöntés nem egyemberes meló.

Átviszi magával az eszközöket Pumpednéhez, egyedül nem áll fel, geci. Pumpedné aszongya, majd később, először tisztázzunk. Te ezt még nem zártad le magadban. Nem hát. Na, én meg igen, ez van, de se ő, se Pumped, se senki nem hiszi el neki. Öntsünk inkább faszt, mondja Pumped.

Te képes voltál ide jönni a faszkiöntővel úgy, hogy nem öntötted ki a faszodat?

Az állítsuk fel Pumped farkát hadművelet beindul, búcsúbaszásról van szó, perszehogy, és mivel Pumped farka áll, azt ki kell blőrözni, mert erektált hímtagot az angol szabályozás sem enged adásba. Vagy mocskosul ótvar kelések vannak rajta, ki tudja. A kiöntésből dugás lesz és lefekvés az ágyba, ahol mit néznek a tévében? Hát saját magukat a Pupedékben.

Címkék: 18+ pumpedék
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2017.10.19. 15:14:48

Faszkiöntő készlet. Máris értem mit rontottam el eddig :D

májgeriberi 2017.10.19. 22:15:16

én is kiégtem...már korábban

agimano 2017.10.27. 06:27:21

A legjobb részt, miszerint Éreccségi Soma KEPTIKUS, kihagytad:)
süti beállítások módosítása