Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Absentia / Elfeledve 1x04 - Me You Him Me

2017. október 18. 11:36 - Scott Pilgrim

Adam Radfordnak feltűnik, hogy valaki a fiókjában kutatott, izgatottan betelefonál, hogy mikor látták Emily-t utoljára. Visszaér közben Emily elmondani Nicknek, hogy mit látott, de annyira nem sikerül meggyőzni. A napló ténye ugyanis még nem bizonyítja, hogy ő az elrabló, és ettől még be kell vinnie letartóztatva, de majd nyomoz tovább, hogy bebizonyítsa, hogy ártatlan, és Adamre is ránéz. Nick bekíséri még, hogy elbúcsúzzon Flynntől. Alice nem nézi ezt annyira jó szemmel, és kérdőre is vonja pusmogva Nicket, hogy ő a gyanúsított, miért hisz még mindig neki. Emily közben elbúcsúzik az alvó Flynntől, Nick meg beviszi az őrsre. Emily szeretné, ha út közben beugranának a motelbe pár holmijáért. Ott Emily pánikrohamot kap, Nick megvigasztalja, majd ez smárolásba és hupákolásba kezdenek. Nick letusol, de mire visszaér, Emily már sehol sincs. Nick felhívja Tommy-t, hogy meglépett, Tommy mondja, hogy jófej, amiért nem jelenti őt szökés elősegítésében. Körözést adnak ki Emily-re. Nick felhívja Emily-t, aki elmondja, hogy sajnálja, de nem bírná ki, ha újra bezárnák és megoldja az ügyet. Nick nem túl elégedett a válasszal.

vlcsnap-2017-10-17-17h43m39s250.png

Jackhez közben valami ismeretlen nő érkezik egy szál alsóneműben és esőkabátban, egy bőrönddel. Jack enyhén részeg. Kopogtat nála Tommy, közli vele, hogy elment valami hotelbe, nála ne keresse, inkább az apjuknál, Tommy meg fura módon megelégszik a válasszal és csak egy névjegykártyát ad, ha esetleg visszatérne a nővére. Nick hazaér jó sok bűntudattal és azt hazudja Alice-nek, hogy az autóból szökött meg Emily egy pirosnál, és nem kellett volna megbíznia benne. Adam eligazítást tart másnap bent, majd behívja Nicket, elmondja, hogy ő próbálta figyelmeztetni, hogy nem kéne megbíznia Emily-ben, és elveszi a fegyverét, meg a jelvényét. Emily meglátogatja a fiát, hogy elmondja, bármit is fognak mondani róla, ne higgyen neki, kérdezze az apját. Elég jól összemelegedtek látszólag. De ott terem Alice, aki lecseszi, majd hívja a rendőrséget, Flynn tiltakozása ellenére, Emily meg menekül. Emily apját meglátogatja Tommy, majd csörög a telefon, és Emily az, az apja fedezi és úgy tesz, mintha mással beszélne. Elmondja, hogy hisz benne, tegye, amit tennie kell, majd leteszi és lerázza Tommy-t. Alice számon kéri a hazaérő és futni készülő Nicket, hogy miért zárkózik el előle, de nem ér el ezzel semmit. Adam beül az autójába, de ott már várja Emily és egy kést szegez a torkához. Elveszi a fegyverét és rászegezi.

vlcsnap-2017-10-17-17h43m54s766.png

Felhívja Nicket, hogy közölje vele, mi a helyzet, aki próbálja lebeszélni róla, de Emily hajthatatlan, azt mondja, kiszedi belőle az igazságot, és kap egy kicsit abból, amit ő kapott. Nick felvette a beszélgetést, elkezdi újra és újra visszajátszani és gondolkodni. Ugrunk picit az időben, az iroda már keresi Adamet, sőt, videójuk is van róla egy térfigyelő kamera révén, hogy Emily elrabolja. Emily elviszi Adamet oda, ahol őt elrabolták, és vallatni kezdi. Nick közben a hangfelvétel zörejeiből és Harlow aktájából rájön, hogy hova vihette Emily Adamet: egy hajógyárba. Felhívja Tommy-t, hogy segítsen neki. Hosszú vizes vallatás után Emily-nek sikerül kiszednie belőle, hogy informálta Semerovot, de ezzel nem elégszik meg. Adam viszont azt mondja, nem ő volt, ő csak nyomozott Emily után folyamatosan, a naplójában meg a vérző szem egy nyom volt, amit nem tudott hova tenni, de addig eljutott, hogy az egy hely. Emily végül elhiszi neki, hogy nem ő volt. Közben odaérnek Nickék. Adam kiabálni kezd, kéri Emily-t, hogy adja meg magát. Emily elmenekül. Nickék pont odaérnének, amikor a sötétből valaki arcon lövi Adamet. Nick és Tommy tűzpárharcba bonyolódik vele, de hiába, Nick utána ered, de sehol senki, nem talál senkit. Ezzel pedig vége.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása