Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x33 - Bence megszívatja a döntős Iliászt

2017. október 12. 06:33 - Hoppancs

Iliász egy kedélyes mandirigma lakoma közepébe csöppen, ahol szolidan genya hangsúllyal ereszti el: „szevasztok srácok, na mi újság?” A többiek olyan kényszeredetten mosolyognak, mintha a döntőben derült volna ki, hogy húsz milla helyett egy éves fitneszbérlet, meg egy paleo tiramisu a főnyeremény. Pedig még nem is sejtik, hogy „vendég” pontosan miért érkezett. A főhulla gyorsan félbe is szakítja a csirkével kapcsolatos filozofálást, majd robbantja a bombát: bezony, lepárbajoztam a népet a Holtak Szigetén, oszt' visszajöttem hozzátok elődöntőzni. Ja, és MINDENT tudok rólatok, ti gyalázatos, nutellarejtegető, egymást hátba machetéző banda. Barbi és Szandi már a szájában is érzi a tiramisu ízét, Iliász egy rutinos spanyol inkvizítor lelkesedésével szemléli a reakciókat. Na, erre nem számítottatok, muhaha!

bscap0000_4.jpg

bscap0001_2.jpg

Barbi hangulata ezzel pont fordított arányban alakul, a döntőről szőtt álmai tovaszállnak, és nem kérdés, hogy hamarosan ő is lebegni fog. Iliász élvezettel forgatja a kést a szívében, amikor azt ecseteli, mennyire kemény volt odaát a harc, de ő megcsinálta, és nem kell izgulni, itt is mindenkit lenyom majd. Szandi szalad is a fülébe duruzsolni, de már minek. Azért bocsánatot kér, biztos, ami biztos. Nincs harag, de kőkemény harc, az lesz. És kéri vissza az ágyát. Barbi a tányérba temeti az arcát, és a könnyeivel sózza a csibelevest. Feri jó szokása szerint „minden nagyképűség nélkül” fényezi magát, örül, hogy végre van egy ellenfele. Neki ez az egész a barátságról és becsületről szól, na meg a toleranciatréningről, hiszen nem tudta nem észrevenni, hogy Iliász és közte vannak, hát izé, „rasszkülönbségek”. „Ezt én is tudom, meg te is tudod”, mondja, Iliász meg bólogat, igen, tényleg tudja magáról, hogy félig arab. Szerinte is állatira rendes Feritől, hogy ezt a kis problémát félre tudta tenni a békés együttélés, meg a 12-es karika érdekében, vágja, hogy ez mekkora dolog egy szuperhazafi számára.

bscap0002_3.jpg

bscap0003_3.jpg

bscap0004_2.jpg

bscap0005_2.jpg

„Én amikor megláttalak, és tudtam, hogy te ki vagy és hova tartozol, már a kinézetedből, tudod, akkor a rassz miatti különbségekből nekem előítéletem volt.”

Iliász tök megértő, bár ideológiailag nem díjazza Ferit, de sok mindenben felnéz rá (hazaszeretet, régi értékek tisztelete). Kölcsönösen örülnek egymásnak, sikerül a lehető legvirágabb virágnyelven megbeszélni a témát. Talán még Gór Nagy Mária is meghatódik a képernyő előtt. Mielőtt végképp kínossá válna a helyzet, Barbi benyögi, hogy ő viszont szarul érzi magát, és ennek bizony semmi köze a migránsokhoz. Pityeregve fejtegeti a kamerának, hogy ismét benézte, lehet, hogy csinálnia is kell valamit a döntőhöz. Azért persze nem haragszik, csak mindjárt felvágja az ereit egy bokorban. Feri érzi, hogy ide pszichológus kell, le is vág egy monológot arról, hogy mekkora dolog itt lenni.

Valaki a saját hamvaiból jött vissza… Barbi, nézzél rám…az sem baj, ha bőgsz…éljük már meg ezt az élményt még… az egyenlítőnél naplementét nézünk, olyan felhőtornyok között…ugrálnak a halak…úgy bezabáltunk, hogy nem bírjuk megenni a kaját…

bscap0006_4.jpg

bscap0008_2.jpg

bscap0007_3.jpg

Szandinak külön bókokkal készült:

„Te egy olyan tündér vagy, akinek a hátán feketék a szárnyak…vannak a szirének még...vágysz a csókjára, de  a halál csókol meg azzal a csókkal.”

Ezután folytatódik egymásra találása Iliásszal, az egyetlen egyenes emberrel rajta kívül. Szipp. Feri teljesen odavan magától, hisz ő szívből játszott végig, mindenki láthassa. Nem is tudja már, melyik testrészére mutogasson, annyi erő van benne mindenhol.

„Nem állíthat meg semmi, csak a fizika.”

Később befut Bence, hogy közölje: nem egy, hanem két elődöntő lesz, most jön az első. Aki megnyeri, tutira ott lesz a fináléban, másnap pedig eldől, kivel küzdhet meg a végén a szavazatokért. A mai körben egy fogantyúba kell kapaszkodni a víz szélén, miközben Bence egyre jobban megdönti a deszkát a versenyzők lába alatt. Aki beesik, kiesik. Mivel Ferinek fáj a már majdnem ötvenéves válla és karja, meglepő módon nem Barbi, hanem ő csobban elsőnek. Szandi második lesz bőrtelen keze ellenére, Iliász diadalmaskodik. Szandi sírva ölelgeti a vízben, mintha valami katasztrófafilm végén lennének. A lány úgy érzi, nincs már esélye, mert ha legközelebb is második lesz, akkor…hát igen. Iliász mosolyogva rebegteti meglepően hosszú szempilláit. Elismeri, hogy Szandi nagykirály, bármennyire is elment most az önbizalma. Eközben tűz közeledik, lehet, hogy kigyullad a sziget, és  vízben kell tölteni az utolsó napokat. De aztán nem kell. Feri „tiszta őszintén” mondja, hogy Iliász ellen csak neki van esélye, az ármánykodó bosziknak annyi. 

Bence a végére mindenkit meglep egy kedves szerettével, csak Iliászt nem, mert róla még nem lehetett tudni az ajándékszervezéskor, hogy ott lesz. Miután a többieknek egyenként a nyakába ugrik valaki, közli, hogy „bocs,  Iliász, neked nincs semmi, még egy ékszerteknőst sem kapsz, hogy szeretgesd, de ugye megérted?”. Szuper a dramaturgia, tényleg, még jó, hogy az elején őt is beetette, és még meg is kérdezte, minek örülne. De sebaj, Iliász ezt is tolerálja, akárcsak a rasszizmust. Szandihoz az anyukája, Barbihoz a férjura jön, Ferihez meg a legjobb haverja. Szerencse, mert ha családtag lenne, akkor érzelgősködne, és akkor mi lenne az imidzsével? Aztán mégis sír egy sort, a fene egye meg. (De mennyire zokogna, ha hallaná, hogy Barbiéknál a nő kérte meg a férfi kezét?Jobb nem belegondolni.) Barbi amúgy az intrikáival, Szandi a bibijeivel, Feri meg az építményeivel dicsekszik, aztán az érzelmi negyedórát követően el is búcsúzunk az epizódtól.

Címkék: survivor
206 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Costanza 2017.10.12. 07:13:28

nehogy mar egy misogynist-racist nyerjen, remelem csak husz migransig tud elszamolni. mindenki mas ok, csak o ne.

Nuggetzor 2017.10.12. 08:11:08

Nem tudom ki hogy van vele, de a családlátogatás volt az eddigi legunalmasabb rész. De örülök, hogy megtudhattuk , hogy Barbi kérte meg a férje kezét. :D Feri elmorzsolna pár konnycseppet.

Ingyonbingyom 2017.10.12. 08:26:19

Egy nagy ásítás... Még a Hogy volt sem tudta feldobni ezt a benga részt. Tudom mondta Iliász, hogy nem kell sajnálni, de ez akkor sem volt fair így. Sajnos szerkesztői szempontból annyi érthetetlen dolog történik... :(

Sanda.Ipse 2017.10.12. 08:32:41

@Costanza:
Én ezt már akkor leírtam, mikor a társadalmi ranglétra aljáról értekező, játékot feladó Bálintot biztosította a nézeteivel való azonosulással. Kihagytad a felsorolásból a homofóbot:)
Tehát a misogynist-racist-homofób ne nyerjen. Rajta kívül bárki más. (de lehetőleg Iliász)

Rayen 2017.10.12. 08:37:01

Ha belegondoltok, és Iliász rokona ott lett volna, akkor lenne csak nagy a felháborodás, mert ez nem egy kétórás repülőút amit meg lehet szervezni egyik napról a másikra. Vagyis bizonyíték lenne rá, hogy le volt zsírozva ki jut vissza. Ő már biztos döntős, ennek tudatában nem tűnt túl elkeseredettnek.

Sanda.Ipse 2017.10.12. 08:42:29

@Rayen:
Persze, az is le volt zsírozva, hogy a vízbe fullasztós versenyt ő nyeri és nem a vízimentő Gergő.
Nanemááá!

Nuggetzor 2017.10.12. 08:43:18

Szeirntem is érthető, hogy Iliaszhoz nem érkezett senki, ő is megértette.
Szerintem a Holtak közül egyedül Anitanak tudtak volna ezt megoldani, a Gergőt odavitték volna. :D

Ingyonbingyom 2017.10.12. 08:50:01

@Nuggetzor: Persze, megérti az ember csak azért ez így megint elég furcsa volt.

Sanda.Ipse 2017.10.12. 08:50:55

Az a nézés nem semmi, amit betyárunk produkál Iliászra. A hidegnek kellett volna kilelnie tőle és megsemmisülve lepotyogni.

Shirkan 2017.10.12. 08:59:07

@Nuggetzor:
Én nem értem. 2 nappal ezelőtt még Klaudia is a törzs tagja volt, és nem lehetett tudni ki lesz az utolsó hármasban. Vagy esetleg Klaudia rokona is ott volt a biztonság kedvéért?

Szonjabarbi 2017.10.12. 08:59:17

Én megint pozitivan csalódtam Iliászban, mert amit Feri neki lenyomott az elmebeteg rasszozással,azt végtelenül nagy önuralommal és intelligenciával reagálta le. Sőt azt is, hogy a többiekhez jött valaki,hozzá meg nem.Ezekhez azért nem kevés belső erő szükséges ennyi idő után!

Hogy kerültem én ide? 2017.10.12. 09:28:55

Jön nekem egy TV-vel az RTL, mert az enyém tönkrement tegnap a sok sziruptól, nyáltól, meg könnytől, ami ömlött az adásban. Ezek úgy nyalogatták ott körbe egymást, mintha nem ellenfelek lennének. Ha lelki életet akarnék nézni, akkor előfizetnék a PAXra (gondolom, nem véletlenül adják ingyen még a lagkisebb csomaghoz is).

Hogy kerültem én ide? 2017.10.12. 09:30:22

Szandi milyen szépen elsunnyogta a kihívás első felét: a többi már dőlt, mint a fa a székely apja felé, ő meg még ott állt függőlegesen. Azt hogy csinálta?

Sanda.Ipse 2017.10.12. 09:36:43

Bízom benne, hogy Barbnak lesz ma végre egy dobása. Valós és átvitt értelemben is...

Nuggetzor 2017.10.12. 09:37:20

A rassz-monológ amit Feri lenyomott, az annyira cringy volt, hogy én inkabb azon csodálkozom, hogy Iliasz nem kezdett el röhögni. :D

Sanda.Ipse 2017.10.12. 09:39:04

Na, ide is betette a lábát a fészbuk:)
Nem egy műsort nézünk a fészes beíróval.

Chuck Νorris 2017.10.12. 09:39:41

haggyuk már a vizimentö Gerit, azért mert egy nyáron át szedte a kakát, a gyerekmedencéböl, a gödi strandon, még nem lesz vizimentö :DDDű
hajrá Feri, rajta legalább jol szórakozom! :)
amugy iliász is szimpi, ha nö lennék lehet neki drukkolnék :)

Jimbo75 2017.10.12. 09:39:58

Legjobb rész eddig, Iliász megjelenése megsiratta Barbit, már megérte nézni a részt. Ahogy Barbi rájön, hogy a sok árulás és ármánykodás ellenére sincs sehol, priceless. Korábban valaki írta, hogy csak ezzel a taktikával lehet nyerni, na most annak üzenném, hogy talán mégsem.....
A másik döntős szerintem Szandi lesz, nem hinném, hogy 2 férfi lesz döntőben, Barbi meg olyan béna, hogy egy feladatot sem csinált még végig... Remélem nem most támad fel.

Kiss Viktor1981 2017.10.12. 09:44:51

@Sanda.Ipse: ugye rám gondoltál? Nekem szántad a megjegyzésed :)

Berborosz 2017.10.12. 09:59:31

Most láthattuk, Feri felgyújtotta a bozótot.
Állítólag még most is ég.

wombatka 2017.10.12. 10:06:46

@Kiss Viktor1981: spoilerkedtél a bejegyzésedben amúgy. Ezek szerint Feri tutira nem nyer (vagy az utolsó kettőben sincs ott)

Kiss Viktor1981 2017.10.12. 10:07:21

@Berborosz: ugyan miért ne válaszoljon, mi vagy te az ügyvédje?

Kiss Viktor1981 2017.10.12. 10:09:15

@wombatka: csak annyit tudtam biztosra, hogy a négyben benne lesz, a többit nem mondta el, úgyhogy az nekem is meglepetés lesz, amit az előző bejegyzésben írtam, az csak megérzés, nem spoiler :)

bElannaTorres 2017.10.12. 10:17:28

@Kiss Viktor1981: nem értem miért kellett elmondani.

az a baj ferivel megmondom neked, elég sok minden de nem is egy észlény szegény. annyit se mondott hogy nem kéne elpletykálni a végét?

Sanda.Ipse 2017.10.12. 10:17:49

@Kiss Viktor1981:
Mivel csak egyetlen fészes bejegyzés volt, nem nehéz kitalálni.
Csak miheztartás végett: Iliász nem zsidó és nem bevándorló. Líbiai fél arab, fél magyar. Ha ide született és az édesanyja magyar, akkor éppen olyan magyar, mint te vagy én.
Nem az tesz minket hazafiakká, ha másokat kirekesztünk.
A spoilert meg köszi, máris jobb a napom:)

Kiss Viktor1981 2017.10.12. 10:23:22

@Sanda.Ipse: mint írtam nem spoiler, csak annyit tudtam a 4-ben lesz. A többi megérzés, úgyhogy ne örülj, egyébként az előzetesben Iliász reakciójából én arra merek következtetni mégis Feri lesz a másik döntős.

Kiss Viktor1981 2017.10.12. 10:25:15

@bElannaTorres: neked is leírom külön. NEM SPOILER. Még el sem kezdődött az adás, már tudtam hogy az elődöntőben lesz, leírtam egyszer is???? Nem, pedig mindennap az első dolgom volt feljönni ide a fórumra. CSAK MEGÉRZÉSBŐL ÍRTAM AMIT ÍRTAM. REMÉLEM TÖBBSZÖR NEM KELL KIJELENTENEM EZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sanda.Ipse 2017.10.12. 10:28:56

@Kiss Viktor1981:
Legalább egy kicsit hagyj örömködni. LOL

bElannaTorres 2017.10.12. 10:29:01

@Jimbo75: Barbi nem csak egyedül az illiászt rakta ki úgy ,hogy fel kellett rúgnia a szövetséget? Mert látta, hogy mindenki illiászt akarja, vagy őt, azért rá szavaztak párszor
nem gondolom őt kígyónak, hiszen végig a kisebb szövetségben volt mégis eljutott ide, az meg hogy elmondta a Szandi nutelláját, okos volt, magát védte az utolsó szavazáson, a ládás dologban meg igaza volt
miért ült rá Szandi a ládára? szét kellett volna osztani az lett volna a helyes, úgyis itt a vége az egésznek.

Sanda.Ipse 2017.10.12. 10:30:00

@Kiss Viktor1981:
Nekem meg az a megérzésem, hogy ma Barb lő egy nagyot:)

Sanda.Ipse 2017.10.12. 10:33:02

Amúgy egy pénzdíjas játékban barátságról papolni meglehetősen infantilis dolog egy 47 éves pasitól.

Sanda.Ipse 2017.10.12. 10:36:31

@Sanda.Ipse:
... pár napos ismeretség után.

Nem Penny hajója 2017.10.12. 10:40:46

Ferihez a fiát akarták vinni, csak nem találták meg az erdőben.

Kiss Viktor1981 2017.10.12. 10:42:44

@Sanda.Ipse: szerintem amikor ilyen körülmények között kell túlélned és a nap minden percét együtt töltöd valakivel, akkor az a 47 nap többet jelent , mint mondjuk a civil életben akár egy év is.
Ezt nem lehet innen megítélni, de könnyen lehet, hogy a Beni és Feri egyfajta barátságot tudtak kötni ennyi idő alatt is.

Sanda.Ipse 2017.10.12. 10:43:59

@Nem Penny hajója:
A legjobb bejegyzés, ever...LOL

Sanda.Ipse 2017.10.12. 10:46:29

@Kiss Viktor1981:
Majd az idő eldönti. Ferinek ezek a hangzatos kijelentései nem 47 nap után kezdődtek. Még mis is csak a 42. napnál tartunk:)

Jimbo75 2017.10.12. 10:50:31

@bElannaTorres: Az lehet, csak pechjére Iliász visszajött, így be is bukta Barbi:DDDD
Szandi meg adott a ládából ha jól emlékszem, egyszer legalábbis biztos Ő csinált vacsorát belőle. Illetve mintha korábban megosztotta volna az ágyát is, amit nyert. Ha ennyire Barbit véded, aki mindenkit hátbaszúrt, akkor Szandinak miért kellene bárkivel is mgosztania bármit, Ő mégis megtette....

Kiss Viktor1981 2017.10.12. 10:52:43

@Sanda.Ipse: Te felhozod a Feri ellen, hogy előítéletei vannak bizonyos emberekkel szemben lásd (ratyi, más rasszhoz tartozó stb.)
Mennyivel vagy különb te? Ugyanúgy Ítélkezel, mint ő, csak te az ellentétes oldalon állsz, megveted az elvei miatt, mert neked az elfogadhatatlan, nekünk meg az, amit te gondolsz. Kvittek vagyunk nem. Csak amíg te őt szapulod és poént gyártotok az elveiből addig én megpróbálom az ő értékeit megértetni itt és nem vagdalkozni. Mielőtt jönne a liberális náczizós ütőkártya, a zsidót zsidónak, a buzit buzinak nevezni nem bűn és nem bántás.

fujimo 2017.10.12. 10:53:35

@Sanda.Ipse: ez relatív... engem is az érdekelne, ha részt vennék a játékban, hogy mennyire tudnék önmagam maradni... vagy épp mennyire döbbenék meg magamon, hogy milyen vagyok - amilyen nem akarok lenni... :))

...szóval én értem ezt a hozzáállást... annyira azért még talán nem vagyunk profitfetisiszták, hogy magáért a játékért és a küzdelemért ne akarnánk játszani... :)

Sanda.Ipse 2017.10.12. 10:54:34

@Jimbo75:
Barbi nyíltan volt szarkeverő.

Sanda.Ipse 2017.10.12. 10:57:04

@Kiss Viktor1981:
Vagdalkoztam volna? Például?

fujimo 2017.10.12. 11:02:28

@Jimbo75: számomra barb és szandi között az a különbség, hogy barb a seggfej és angyal skálán középre helyezkedett azzal, h nyiltan vállalta, hogy ő taktikázik... ezzel szemben a szandi eljátszotta, hogy ő a mézesmázos szupercukor...

...az előző hogyvolt alatt írta valaki, hogy az egyetlen őszinte pillanata szandinak az volt, amikor elővette a medálját és valami egészen ocsmány tenyérbemászó szintű kárörvendő fejjel élvezkedett... és én ezzel maximálisan egyet tudok érteni...

...ezzel szemben barb úgy tematikázott, hogy viszonylag kevésbé árulta magát angyalként...

...nekem amúgy feri minden beidegződött homofób-betyáros ideológiája mellé (krisztiánon történő keresztül nézése/bálint biztosítása, hogy hasonlóan gondolkodnak), amitől elsőre kirázott a hideg... úgy éreztem tegnap, hogy a játék két győztese már most feri és iliász... az előbbinél még némi jellemfejlődést is érzékelek, hogy nyiltan képes bevallani - hülyeség volt előítéleteskednie... iliász meg a nyelvnyújtogatásán túl abszolút korrektnek tűnt végig... és ahogy ő is el tudta ismerni feri erősségeit és még örült is annak, hogy feri örül a visszatértének... (sőt elmondása alapján reménykedett benne)

...vagyis őszintén örültek egymásnak, az számomra nagyon szimpatikus volt... :))

bElannaTorres 2017.10.12. 11:03:37

@Jimbo75: én csak azt mondom legyünk igazságosak, te Barbit egyszerűen nem szereted, de attól még csak egy szövetségest árult el, és az is önvédelem volt.
A végén a három lány meg egymás ellen kellett mennie, ez volt a logikus lépés. Szandinak nem kellett megosztania, de tudta ő hogy nem teheti meg hogy nem ad. Egyszerűen nagylelkűbb lett volna szétosztani, és ebben Barbinak van igaza. Adogatott belőle, de végül is nem osztotta szét, ami azért fura mert a végén tényleg marad neki a hazaútra is egy-két konzerv. Az ágyat megosztotta el is mondta, hogy ez végül is taktika is, de hogy ki lett volna már utálva, ha nem teszi meg? :D
én amúgy kedvelem Szandi játékát is, ügyesen játszott, és a fizikában is odatette magát

@Nem Penny hajója: :D

Sanda.Ipse 2017.10.12. 11:04:46

@Kiss Viktor1981:
Van egy óriási különbség közöttünk. Ti embereket olyasmiért ítéltek el, rekesztetek ki, amiről nem tehetnek, amire nincs befolyásuk, úgymint születés, bőrszín, nemi identitás.
Én az elveiteket utasítom el, amire lenne befolyásotok, ha gondolkodnátok is.

fujimo 2017.10.12. 11:09:33

@Kiss Viktor1981: azért azt szögezzük le, hogy ő alapból születés, szocializáció-hitvilág, valamint szexuális irányultság alapján ítélkezik... ezek született jellegek és önmagukban optimális esetben nem ártanak senkinek... (a vallás és politikai hitvilág akkor ártalmas, ha fanatizálásra használja valaki a saját érdekében)

...ezzel szemben, aki ezt a nem ritkán káros és destruktív előítéletet elítéli, az nem egy született "nem tehet róla" - semleges állapotról mondja meg a véleményét...

...de am miért kell megint ezt idehozni? ...mindjárt jön a szólásszabadság határának elemezgetése... hogy mennyire és mivel szemben kéne toleránsnak lenniük a libsiknek és a honvédőbetyársereg csak jót akar... stbstbstb... :/

...nem bántás... hát... a szándék szerintem nagyon nem mindegy... :/

fujimo 2017.10.12. 11:11:56

@Sanda.Ipse: +1 tökéletesen ugyanezt írtam én is... ...ez az a pont, ahonnan már csak fél méter az, hogy a gyűlölet beszédnek mennyire kéne a szabad véleménynyilvánításba beleférnie... :/

...és aztán elkezdhetünk filozofálni, hogy mi az a szabadság és meddig terjed, van-e, lehet-e és kell-e, hogy határa legyen...

...valamint, hogy a szabadsággal járnak-e, milyen "íratlan kötelezettségek" járnak... messzire vezet...

Jimbo75 2017.10.12. 11:12:00

@bElannaTorres: Így van, ki nem állhatom a szarkeverő embereket, ezért utálom Barbit is. Nyilván kell taktikázni, csak akkor egye meg, amit főzött, bár remélem, hogy a torkán akad:DD

Sanda.Ipse 2017.10.12. 11:12:01

@Jimbo75:
Persze, hogy... Éppen az volt élvezetes a játékában, ugyanis erről szól a műsor.
Nem semmi nulla "fizikával" eljutni majdnem a legvégéig egy ilyen játékban.

Kiss Viktor1981 2017.10.12. 11:12:47

@Sanda.Ipse: teljesen mindegy, hogy nem tehet arról mivé lett. Például a homoszexualitás hiába eldől már születéskor, akkor is egy genetikai torzulás és önmagában káros az emberiség fejlődésére, nem beszélve ennek a propagálásáról és ezeknek az embereknek mindenféle joggal való felruházásáról. A bevándorlás és a nem a keresztény fehér rasszhoz tartozó emberekkel való problémát, pedig láthatod a nagyobb európai városokban történt terrorcselekmények által. Tehát ezek nem üres frázisok, hanem a tények ismeretének eszmei keretek közé szorítása.

Sanda.Ipse 2017.10.12. 11:13:15

@Jimbo75:
A magam részéről a privát életben is jobban szeretem a barbiféléket. Tudom, hogy hányadán állok velük és nem bízom bennük. Nem tudnak csalódást okozni, szemben a szandifélékkel.

Jimbo75 2017.10.12. 11:14:30

@Sanda.Ipse: Te tudod, a Te életed. Én jobban szeretem az egyenes embereket.

Sanda.Ipse 2017.10.12. 11:15:01

@Kiss Viktor1981:
Na ezt most szépen abbahagyjuk, mert úgysem győzzük meg egymást és dolgom is van...
Számomra hülyeség, amiket írkálsz és kevered a libát lóval.

Sanda.Ipse 2017.10.12. 11:15:41

@Jimbo75:
és Szandi szerinted egyenes... Értem.

fujimo 2017.10.12. 11:15:59

@Sanda.Ipse: pontosan ennyikehh <3 :)

fujimo 2017.10.12. 11:16:39

@Jimbo75: igen... de szandiról azt hiszed, hogy egyenes, mert úgy csinál... ezzel szemben barbiról tudod, h törtető és simulékony... melyik tudja a nagyobb kárt okozni? ...és melyik az alattomosabb?

Kiss Viktor1981 2017.10.12. 11:19:20

@Sanda.Ipse: nézd már megszoktam, általában ha kifogynak az érvekből az emberek és már ledobták a rasszista fasiszta náci kártyát, akkor szépen tovább állnak. Semmi gond, nem akarlak meggyőzni, Isten mentsen ettől, a véleményemet írtam le és próbáltam védeni Kekec eszméit, mielőtt darabokra szednétek a ti elveitek szerint.

fujimo 2017.10.12. 11:23:34

@Kiss Viktor1981: bazzz... te vagy káros az emberiség fejlődésére... komolyan... minden vicc nélkül...

...tökéletes elrettentő példája az oktatás kihagyásának... mi van, ha valaki hülyén alulművelt marad... :oO

...ha picit is érdekelnének az emberi életek, akkor tisztában lennél azzal, hogy az eu területén belül évente 25000 embert ölnek meg törzsgyökeres eu-s állampolgárok... ebből 100-at azaz százat terroristák... (és bizony ez demográfiai lebontásban is KEVESEBB, mint emennyi az eu állampolgárokra jut)

...ugyanilyen a nők elleni erőszak kérdése, amit nagyon látványos előrántani... csak kár mondjuk hogy az ilyen hímsoviniszta feri őshonvédők többet erőszakoskodnak a nőkkel... nézd meg nyugodtan a statisztikát, mint 5. nőt ér erőszak életében... évente 50-60 nőt ölnek meg saját hazánk fiai... miről is beszélünk?

...amit pedig propagálásnak gondolsz, az figyelemfelhívás arra, hogy társadalmi rétegeket, hívőket és egyéb csoportokat rekesztenek ki, ér hátrányos megkülönböztetés...

...holott - az amit te torzulásnak tekintesz... ősidők óta része az emberiség fejlődésének, sőt... az állatvilágban is megfigyelhető... de akár kiműveltebb civilizáltabb kultúrákban is...

...és itt értkeztünk el a fentebb pedzegetett vallási fanatizálásig, amit ma épp a végtelenül műkeresztények nyomnak... akiknek semmi köze a szeretethez vagy akár az ítélkezéstől tartózkodáshoz... amire amúgy a kereszténység épülne...

...fuhhh... bocsánat... tényleg lapozzunk, mert katanát rántok... :D :/

Jimbo75 2017.10.12. 11:25:06

@Sanda.Ipse: Egyenesebb, mint barbi. Mondjuk, itt nagyjából mindenki egyenesebb volt....
Szandi ezért szimpatikusabb számomra, meg azért mert soha nem adja fel, szarrá ment kézzel is küzdött, míg Barbi minden feladatot nagyjából 3 mp alatt adott fel.
Neked Barbi az etalon, nekem nem, de szerencsére nem vagyunk egyformák:)

bElannaTorres 2017.10.12. 11:25:14

@Jimbo75: jól van, akkor így mond

én mondjuk Barbit nem látom szarkeverő embernek, taktikus játékos volt, és szerintem a kiesettek nem haragszanak rá, Szandira meg igen. Illiász itt a vége felé egész jól játszott szociálisan, tehát ő is szimpatikus, de a fizika az ő oldalán áll hát így nem annyira izgalmas

fujimo 2017.10.12. 11:25:56

@Kiss Viktor1981: pedig neki volt igaza... és az hogy te ezt győzelemként éled meg... hát több, mint szánalmas... pedig értelmesen és higgadtan rád hagyta a baromságod, mert tisztában van vele, hogy annak "aki csak a saját hangját hallja" kb teljesen felesleges bármit is mondani... az ilyen csőlátású dolgok meg bővelkednek ebben... ezzel szemben én vagyok a hülye, hogy leállok veled itt erről értekezni... se nem való ide, se nem vagy láthatóan ellenfél a témában... :/ ...vedd úgy, h nem is írtam semmit... mindenben neked van igazad... rohadt gyíklények és miegyébb... lapozzunk...

Kiss Viktor1981 2017.10.12. 11:27:10

@fujimo: szerencsére tévedsz az iskolai tanulmányaim kihagyásának vizionálásában :)
lehet pont ennek az ellentettje az, ami miatt tisztábban látok dolgokat, mint mondjuk te.
Azért ne kövess el harakirit, kár lenne

wombatka 2017.10.12. 11:27:33

nekem Szandi és a Barbi sem a szívem csücskei, de ha már választanom kéne, akkor inkább Barbira szavaznék. kavarta a szart ja, de ezt mindenki tudta is róla, azért is tartották bent, mert tudták, h ő mindig oda fog állni, ami az ő érdekeit (is) szolgálja.
a Szandi-féle cukiskodós nyilinyalizás, majd röhögve "hátbaszúrás" (ez is olyan survivoros kedvenc szó lett valamiért) nekem sem a stílusom.
de jól játszottak, ki így, ki úgy, de ott vannak a döntőben, míg a többiek nem, ennyi.

Jimbo75 2017.10.12. 11:27:56

@fujimo: A különbség az, hogy Barbiról simán elhiszem, hogy a valódi életben is ilyen, míg Szandiról az jön le, hogy csak a játék kényszeríti erre a viselkedésre, és ez kurva nagy különbség.
Barbinak egy őszinte gesztusát, megnyilvánulását nem láttam a játék folyamán, a sunyi oldalpillantásai, a "Kérlek szépen menj haza" dumája és még sorolhatnám számomra kifejezetten irritáló.

fujimo 2017.10.12. 11:29:40

@Kiss Viktor1981: áá, nem adok a papírra... ezzel a hozzáállással ez evidens... ;)

...az amire te gondolsz az amúgy a szeppuku... csak ilyen ottrombán kifejezve harakiri... de ez már tényleg csupán részletkérdés... ;)

fujimo 2017.10.12. 11:30:55

@Jimbo75: szerintem mindketten ilyenek a való életben... és éppen ez az... a való életben szandikát olyan távol akarnám magamtól tartani, amennyire csak lehetséges... viszont barbival nem lenne problémám, tudnám, h mire számíthassak... :))

Kiss Viktor1981 2017.10.12. 11:31:27

@fujimo@fujimo: elnézést a tudatlanságomért :) köszönöm a felvilágosítást.
Ja és Hajrá Feri. Hajrá Betyársereg :)

Berborosz 2017.10.12. 11:34:01

@Sanda.Ipse: El se kellett volna kezdeni...

fujimo 2017.10.12. 11:35:26

@Kiss Viktor1981: el van nézve... nem tesz semmit... *kegyesenlegyint* :)

...ferinek én is szurkolok, úgy fest képes azért még ennyi idősen is túllépni magán - fejlődni... mondjuk azért onnan van hova azt meg kell hagyni, de láthatóan képes és hajlandó rá... van még remény... :)

...számomra már megnyerték iliásszal... teljesen mindegy mi a vége... :))

fujimo 2017.10.12. 11:35:59

@Berborosz: jogos... :$ :/ :( ...elnézést kívánok...

Jimbo75 2017.10.12. 11:37:03

@fujimo: Szandinak az anyukájával való beszélgetéséből nekem az jött le, hogy kvázi a "körülmények áldozata". Mondjuk az anya mindig elfogult gyerekével szemben, de valahogy Én is ezt érzem. Nem ismerem se Szandit, se Barbit, csak az alaposan megvágott és megszerkesztett látottak alapján tudok dönteni, de Én így érzem.

fujimo 2017.10.12. 11:41:39

@Jimbo75: jaj, ugyan... az játék volt a kamerának... neki az a beállítottsága, h "így kell csinálni"... ...holott ez egyáltalán nem igaz... utólag próbál önigazolni...

...feri és iliász is végtelenül keveset hajlott ilyen irányban, mégis itt vannak...

...nem mondom, h nem rezgett alattuk a léc... de ettől még ott az ellenpélda...

...barb is erre hivatkozott, de emellett azért ő nem játszotta el a "cukivagyokártatlanhercegnő" szerepet, miközben fente csendben a hátulról mellbe mérgezett tőrt...

...szandi ezért számomra lényegesen alattomosabban törtető... és ebben hasonlít klaura, ő is kígyó volt, bár ő is kevésbé rejtőzően... (nem véletlen amúgy, h ők ketten robbantották az ananász gate-et... egyszerűen nincs bennük sok pozitív morális vonás...)

Jimbo75 2017.10.12. 11:47:18

@fujimo: Nem hinném, hogy az lett volna.

Jimbo75 2017.10.12. 11:50:02

Tényleg, ha már a kameránál tartunk, akik kiestek azok hotelszobában végignézhetik, hogy a kiesésük után mi történt, vagy a hátuk mögött mi történt és aszerint szavaznak, vagy aszerint a tudásuk szerint szavaznak, ami a kiesésük pillantában a birtokukban volt?

fujimo 2017.10.12. 11:51:15

@Jimbo75: fuhh, én kapartam az arcomat... már azon túl, h mennyire nem érdekelt a nyáltenger és az enyelgés, amit a végén már esőkabátban néztünk már... még rátett egy lapáttal szandi folyamatos vernyákolása...

...és az a durva, hogy teljesen tisztában van a helyzetével, hogy letört a mosolya, amikor iliász mondta, hogy "mindenki megbeszélt mindent"... azóta ezt pdóbálja kimosakodni... a nézőknek, a többi játékosnak... (iliászt is egyből megkörnyékezte, h "beszéljünk") ...és persze saját magának... :)

fujimo 2017.10.12. 11:52:46

@Jimbo75: ez nagyon jó kérdés, ha nem sorsdöntő... és pláne az, hogy ha megnézhetik, h mi történt... mennyire vágják és hogyan a szerkesztők... vagy esetleg ők választhatnak "gate"-eket, amikre kíváncsiak... nagyon sokat számít ez a kérdés... kíváncsi leszek...

...az éden hotelben ezzel iszonyat módon bele tudtak nyúlni a játékba...

bElannaTorres 2017.10.12. 12:00:25

@fujimo: @Jimbo75: azt gondolom a kamerának mondta, de azért hogy a nézők is megértsék, ez egy kemény játék, nehéz, és ha már itt van inkább a saját és családja életét tenné könnyebbé a pénzzel, és nem a vadidegen emberekét, akik közül lehet egy se lenne soha a barátja az életben. ő már igazolta magát, most azt szeretné, ha mi is :-)

jól van nekem semmi bajom vele hozta a játékot, remélem ha lesz új évad, nem az lesz, hogy mindenki félni fog majd mit gondolnak róla és majd a tűz körül közösen megszavazzák ki essen ki

2017.10.12. 12:27:26

Csak nekem volt teljesen logikátlan ez a családlátogatás 2 nappal a vége előtt ?!?
Ennek kizárólag(!) akkor lett volna értelme, ha nézői szavazás lenne...

Tudom én hogy adásidő... Inkább kihagyhatták volna ezt az epizódot teljesen és mondjuk nem lett volna hétfői adás... De gondolom a reklámidőket már jó előre értékesítették, és ki kellett tölteni ballaszttal...

Nuggetzor 2017.10.12. 12:33:40

Na jól van, azert Barbi es Szandi között hatalmas különbségek vannak. :) Barbi végig nyíltan játszotta a taktikust, epp ezert nem is utaltak meg, sőt, ő lett a megmondóember minden tanacs elott. Tudtak, hogy párbajban o nem veszélyes, viszont a szavazáshoz az o tudása kell. Látható, hogy sosem azert adta fel a harcokat, mert mar nem bírta. Inkabb nem volt mar kedve. :D Eleg lett volna csak egyszer megmutatnia, hogy igenis bírja "fizikával", egybol kiszavazták volna. Igy viszont tartotta a leggyengébb imidzset es szépen besétált az elődöntőbe.

Szandi pedig szarrá kínozta magát, mégsem sikerült neki egyik védettség sem. Ezert is az egyre gyakoribb sírás, gondolom én. Az, hogy taktikus, nem vitatom, okos lány, de egy ponton kicsúszott es most mar SENKI sem szavazna ra a döntőben.

nick papagiorgo 2017.10.12. 12:38:52

@Jimbo75: @fujimo:
Az USA verzióban ott vannak a kiesettek minden egyes törzsi szavazáson.

Itt nincsenek (vélhetőleg a holtak szigete miatt), de mivel ott gyakorlatilag minden kieső megfordult, biztosan több a tudásuk, mint a kiesésük pillanatában a birtokukban volt. A "táborhelyen", - vagy hogy hívják, ahova a kiesők mennek - is találkozhatnak meg beszélhetnek.
Azt nem tudom, hogy filmet stb. nézhetnek-e, de ha nem, e nélkül is elég szokott lenni, hogy tudják, hogy kire szavaznak, meg kire nem.

Pluszban még az USA verzióban az utolsó rész egy marhahosszú törzsi tanács, ahol minden kieső kérdezhet a megmaradtaktól, vagy beszélhet velük, stb. Nem tudom, itt hogy lesz, de vélhetőleg itt is így.

,, 2017.10.12. 13:06:00

Na, elolvastam a mai kommenteket (a fb-osakat is), ez alapján már tudom kinek drukkolok, hajrá Íliász!:)

Berborosz 2017.10.12. 13:09:08

Mit nekem Barbi, mit nekem Szandi,
ha már nincs Lilla!

Bikli néni 2017.10.12. 13:19:51

Eddig csak read only voltam, de most késztetést érzek, hogy hozzászóljak.

1. Fentebb valaki kérdezte, hogyhogy a játék során már mindenki bedőlt vízszintbe, Szandi meg még mindig majdnem egyenesen állt. Ha megnézitek, ő pont fordítva fogta azt a rudat, hátulról húzta maga felé. Ez nyilván sokkal nagyobb erőkifejtést igényel, viszont nem csúszik ki olyan könnyen a kezéből.

2. Nekem sem szimpatikus Barbi játéka. Mert értem én, hogy ez a műsor a szarkavarásról meg a szövetségesekről, saját maguk pozicionálásáról szól, de szerintem egy ilyen túlélőjátékot mégis csak annak illene megnyernie, aki ezt ÉS a tényleges túlélést is tudja egyesíteni. Mert ha csak a bográcsöblögetés meg a szarkavarás megy, akkor menjen el a Való Világba, ott úgysem kell semmi mást csinálni.
Szandi is kavar, meg hátbaszúrja a másikat - ami ebben a műsorban nem feltétlenül elítélendő erkölcsileg -, de ő legalább a feladatokon is teljesít becsülettel. Mondjuk a láda elzárása valóban hülyeség volt, ebben Barbnak igaza van.

Sanda.Ipse 2017.10.12. 13:29:38

@Berborosz:
Ebben neked van igazad, de én még mindig túl naiv vagyok és hiszek a meggyőzés erejében.
Valóban időfecsérlés:)

Nuggetzor 2017.10.12. 14:58:30

@Bikli néni: 2.) Egyébként a Survivor lényege valóban az lenne, hogy a tökéletes játékos megtalálja a balanszot - ergo egyszerre tudja alkalmazni a taktikázást és a párbajokon történő jó teljesítményt. Szandi iskolapélda lehetne, csak ő kicsúszott és ellenszenvessé vált - ami hatalmas hiba, lévén itt nem a közönség, hanem a már kiesett játékosok döntenek. Egy amcsi verzióban lehet képesek lennének meglátni benne a tökéletes túlélőt, ugye mint már mondtam, szegény ember Parvatija. Azonban ezektől nem várhatjuk el. :D Főleg, ha esetleg kiderülne az ananász-gate. Helyben le kéne állítani az adást, mert Feri tömegmészárlást rendezne. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.12. 15:07:08

@Hogy kerültem én ide?:

Nekem már kellett ez a szirup, végre nem az volt kiporciózva nekünk hogy Nórika mit ásott el vagy kit ásott el, mert ettől ez is kitellik :)
Végre vidámvasárnapoztak egyet, igaz a hozzátartozós részt tekergettem, de alapvetően pozitív tol ez a rész, nem kell mindig Jóbanrosszban lenni, mert kifordul a belem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.12. 15:10:04

Figyeljétek meg akárki lesz döntős az RTL úgy csinálja hogy csak 1 db szavazat döntsön, még ha Barb - Iliász döntő lenne akkor is, mert kell a feszkó.

Jimbo75 2017.10.12. 15:51:34

@szociál: Igen, ez elég sanszos, eddig is ezt csinálták:)))

Bikli néni 2017.10.12. 16:16:31

@szociál: @Jimbo75: Igen, érdekes módon Bencus mindig olyan sorrendben húzta ki a cetliket a kübliből, hogy az utolsó pillanatig kétséges legyen, kinek kell hazamennie :D

Nuggetzor 2017.10.12. 16:22:14

@Bikli néni: Bencus előtte 100% átrendezi, mint olykor Jeff Probst is szokta. :D Kell a dráma, no. Kivéve ha nagyon egyértelmű. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.12. 16:54:03

@Bikli néni:

Szerintem a cetlizésnél a stáb (vagy Bence) sorrendbe teszi hogy a végén derüljön ki ki esik ki a játékból, azt vágva látjuk hogy Bence elmegy a cetlis kötsögért.
És a döntőn is kelleni fog a dráma, így is úgy is csak egy szavazat fog dönteni, szinte biztos :)
Még aki nem akar az is Barbra fog szavazni ha úgy esik, mert az RTL megmondja nekik :))

2017.10.12. 17:33:49

lassan kezdem előkészíteni az esti deathmatchre a pomponjaimat, cheerleader leszek!

Costanza 2017.10.12. 17:39:24

@Sanda.Ipse: yes. igazad van. wow, mik vannak itt nap kozben. :)

katalin 2017.10.12. 17:54:53

remélem nem Iliász nyer, nekem nem szimpatikus egyáltalán,olyan sunyi,vagy inkább egy kicsit butácska,de főként a telefonos performance irrealitása idegesitett. Barbit nem birom végig,olyan tipus,akit a munkahelyen sem,csak a duma,de semmit nem tud igazán megcsinálni,és mégis kisiklik minden konfliktusból. Nyerjen Feri vagy Szandi

2017.10.12. 18:15:08

@fujimo: +1 szép oltás volt ;) picit hiányoltam a végéről a 'a föld márpedig lapos' és a grabovoj számokat is, de ne legyek telhetetlen! xD

2017.10.12. 18:22:01

@,,: elképesztő, mi megy ott. B+

2017.10.12. 18:59:49

@nick papagiorgo:
"Az USA verzióban ott vannak a kiesettek minden egyes törzsi szavazáson."
na azt külön élvezem ;) azok a felhördülések, meg összevigyorgások, homlokráncolások, rosszalló tekintetek villanása egy-egy kamuzás hallatán!
xD

Nuggetzor 2017.10.12. 19:01:50

Kiváncsi vagyok lesz-e még egy utolsó csavar és mondjuk Bencus közli, hogy hármas döntő lesz.

Nuggetzor 2017.10.12. 19:07:46

Ez a feladat amúgy eddig a legjobb.

Cimili 2017.10.12. 19:08:38

Szandinak drukkcsizok. Megnézném a fejét a döntőben, ha látja, h hányan fognak szavazni rá. :DDD Hajrá Ili!

Cimili 2017.10.12. 19:11:42

Na így ebből nem lesz betyársereg. :DD

Nuggetzor 2017.10.12. 19:13:26

Szandi taktikája a legjobb, egyszerre több golyeszt gyűjt, mint ötöt. :) Aztán még Barbinak is van esélye, ami kemény!:D

Nuggetzor 2017.10.12. 19:26:08

Annyira egyszerű matekfeladatok vannak, hogy én hitemet vesztem, ha Barbinak ez nem megy.

Cimili 2017.10.12. 19:28:22

Azé csak összejött neki, de sokat szerencsétlenkedik.

2017.10.12. 19:29:20

barbarellaaaaa!!! nem belebénázott egy lasztit a vízbe?!?! jó hát feladom a szurkit, menthetetlen.
xD

Nuggetzor 2017.10.12. 19:35:28

Ez a döntő így viszont tényleg kemény lesz.

Cimili 2017.10.12. 19:36:34

@Nuggetzor: Pontosan, ezért örültem volna, ha Szandi jut be. :(

egresribizli 2017.10.12. 19:37:06

Basszus, Feri fog nyerni a döntöben. Rá fognak szavazni.....a rasszista kijelentése után nagyon nem akarom. :-(((

,, 2017.10.12. 19:37:36

én örülök h Feri is döntős, megérdemelte a vén tróger

2017.10.12. 19:37:54

feri világnézete megváltozott. ha ez igaz, már megérte.

Cimili 2017.10.12. 19:38:50

@Biriksz_Krokiksz!: Nem hiszem el egy szavát sem.

serebii94 2017.10.12. 19:39:38

Ez izgalmas volt! Érdekes még a múlt héten még úgy tűnt csajdöntő lesz vagy legalábbis női többségű, végül két férfi jutott be. Nekem már tök mindegy melyikük nyer.

,, 2017.10.12. 19:42:06

:OOO Feri miket mond:OO

,, 2017.10.12. 19:42:36

Pacifista lett:O
na jó ezt elröhögöm

Nuggetzor 2017.10.12. 19:42:52

Így sajnos szerintem is Feri az esélyesebb. A többiek nagyon tisztelik őt.

,, 2017.10.12. 19:43:20

Feri ha hazajön beiratkozik a gender szakra

bElannaTorres 2017.10.12. 19:44:04

félelmetes ez a Feri, megdöbbentő amiket mond, hányinger

@serebii94: sose hittem igazán a női döntőben, de abban sem hogy nyerhet nő nálunk. nem szokott:)

2017.10.12. 19:44:08

az viszont gigamegaszar, h kissviktor kommtárs boilerezett egy nagyot.

,, 2017.10.12. 19:44:44

aszittem unalmukban önszántukból párbajoznak valamit:D

Cimili 2017.10.12. 19:46:46

@Biriksz_Krokiksz!: Még nem olvastam a mai komikat. Ez ma vót?

2017.10.12. 19:46:59

@Cimili: @,,:
én spec most kivételesen szeretném elhinni, hátha pozitiv irányba befolyásolná a betyárjait is.

Cimili 2017.10.12. 19:49:01

@Biriksz_Krokiksz!: Én is szeretném elhinni, de nemtom. Amint mások befolyása alá kerül, egy idő után el fogja felejteni ezeket a kijelentéseit.

2017.10.12. 19:50:02

@Cimili: igen, a poszt alatt ott van a FB kommentje, majd miatta indult el egy komoly vita itt a blogon délelőtt.

,, 2017.10.12. 19:50:45

@Cimili: pontosan ezt gondoltam én is, h túl befolyásolható, és ha visszakerül a saját közegébe, átmossák az agyát 1 perc alatt

Nuggetzor 2017.10.12. 19:54:37

@Nuggetzor: ..Most látom. Jézusom. :D

Cimili 2017.10.12. 19:56:04

De ari volt Ili, ahogy megpuszilta a levelet. :)

2017.10.12. 19:56:09

@Cimili: azért írtam, h időben be tudd csukni a szemed, és hova ne nézz, ha szeretnél izgulni holnap ;) velem már kib@szott, egyem a fejit nekije.

Hétkilenced 2017.10.12. 19:56:37

Ez elég szoros lesz így és drjúdásanita lesz a mérleg nyelve, azt gondolom.

Cimili 2017.10.12. 19:56:57

@Nuggetzor: Kb. ugyanezt mondtam én is, amikor elolvastam.

Mizse515 2017.10.12. 19:57:03

Igen jó meccs volt. :)

Számomra nem volt egyik játékos sem unszimpatikus és egyikben sem volt semmi kivetnivaló. Mindegyik más-más egyéniség volt. Jól válogatták össze őket.
A végén mind a háromnak tudtam drukkolni. Örültem a győztesnek, de a veszteseket is tudtam sajnálni.
Kicsit olyan, mintha ott lettem volna, azon a gyönyörű helyen én is. :)

2017.10.12. 19:57:42

@,,: vaaaagy építenek gyorsba' egy-egy faházat, versenyben :))))))

Sanda.Ipse 2017.10.12. 19:57:50

Csak nehogy szegény jó Iliászból csináljon betyárt:)
"Tagadd meg atyádat és dobd el neved..."

,, 2017.10.12. 19:58:47

@Mizse515: ugyehogy? messze a legjobb casting volt évek óta. Baromi jól működött a dinamika/fizika/kémia a játékosok között.

Cimili 2017.10.12. 19:59:15

@Hétkilenced: Ha így lesz, Anita sztem Ilire fog szavazni.

2017.10.12. 20:00:55

@,,: rombolnak! asse rossz!

Cimili 2017.10.12. 20:00:57

Én elvittem volna emlékbe a zászlót.

,, 2017.10.12. 20:01:57

Öööö, ki volt a rövid szőke hajú csaj?
És nem láttam Benit:((

Nuggetzor 2017.10.12. 20:02:28

@,,: Ott vigyorgott, én láttam! :D

Sanda.Ipse 2017.10.12. 20:03:09

Kekec üres zsebbel, megtisztult elmével tér majd haza.
Ahogy a haver spoilerozta.

Nem Penny hajója 2017.10.12. 20:06:57

Számoljunk Béláim.
Aki inkább Isiász párti: Adri, Lilla, Nóri,
Aki inkább Feri párti: Doktorjúdás, Kúrógergő, Benike, Klau
Akit nem tudok: Barbi, Szandi

Nuggetzor 2017.10.12. 20:08:24

A Kekec testvéren azé' vihogtam egy sort.

Sir Gombóc 2017.10.12. 20:10:31

@Nem Penny hajója: Tízen vannak, 2-t kihagytál. Zoli meg öööö, ki is?

Nem Penny hajója 2017.10.12. 20:11:00

@Nem Penny hajója: illetve helyesbítek, Barb Feripárti... Hát ez nagyon Feri győzelemnek tűnik most.

egresribizli 2017.10.12. 20:11:44

Nem arról volt szó, hogy a végén kérdeznek is a két döntőstől, illetve nyíltan véleményezik a játékukat? Az előzetes szerint csak titkos szavazás van megint.

2017.10.12. 20:12:20

@Mizse515: @,,: csatlakozom, sztem is jól válogattak. (a feladósok esetében kicsit mintha ez megbicsaklott volna, mert más miattuk nem került be a szörvibe, de végülis jó volt így az is, volt miről beszélni)
nagyon izgultam, h jól sikerüljön az évad, nagyon szeretném, ha meghonosodna itthon. remélem, fatter majd megmutizza a nézettségi adatokat.

Nem Penny hajója 2017.10.12. 20:12:23

@Sir Gombóc: na, talán még Zoli fog Iliászra szavazni.

Sanda.Ipse 2017.10.12. 20:15:57

@Nem Penny hajója:
Gergővel és Anitával Iliász is jóban van.

Hétkilenced 2017.10.12. 20:17:42

Szerintem Iliászra: Nóri, Lilla, Adri, Zoli, Barbi. Ferire: Szandi, Klau, Gergő, Beni. Anita a kérdés számomra, de ott is inkább Iliászos szavazatot látok én is.

HufnágelSteve 2017.10.12. 20:19:04

Azért előzetes alapján szavazat egyenlőségre is készülnek :)
Mindketten megérdemelnék, itt Feri és Iliász játéka, tettei+ a napi tevékenységek és minden, amit mondtak mérlegre kerül. Szerintem ez még így is eléggé egál, Iliász állítólag sokat alibizett és lustálkodott, míg Feri nézeteivel nehezebb megbékélni, de mindig tevékenyen állt a "törzshöz". Most sem szurkolok, viszont az indoklásokra és vitákra a kiesetteknél kíváncsi lennék.

,, 2017.10.12. 20:20:35

@Biriksz_Krokiksz!: a junkien írta winnie: a kezdeti botladozás után, most már nézettségileg simán viszi a pálmát a survivor.
Szóval...*reménykedik*

sabana 2017.10.12. 20:20:40

Ez de fura, ahogy hallgattam Feri rasszozós hülyeségeit, azon morfondíroztam, h. Iliász kb. árja magyarnak tűnik Ferenc testvér mellett, nem tudom ilyen bőrszínnel hogy vették be a betyárseregbe, botrány :-D

,, 2017.10.12. 20:21:50

Tényleg Barb... mennyivel dögösebb így:O

Nem Penny hajója 2017.10.12. 20:24:37

@Sanda.Ipse: úgy emlékszem, hogy a Gergőt kiszavazó koalícióban Iliász is bent volt. Eleinte a Hotlak szigetén azt is hitte Gergő, hogy a Feri szavazott rá, aztán amikor kiderült, hogy nem Feri, hanem Iliász, akkor ezen tajtékzott két részen át.

2017.10.12. 20:24:54

@,,: akkor *ugrál-örül-bizakodik*
ázsia expresszt és a ninja warriort jössz majd nézni & kidumálni? léccilécci!!!!!!

Nem Penny hajója 2017.10.12. 20:28:08

Szerintem Szandi jobban néz ki smink nélkül, mint kifestve, műszempillával. Így olyan BMW-s bula kinézete van:
www.youtube.com/watch?v=CF8rbJyXlYg

Doktoranita meg pont az ellentéte ilyen szempontból:
www.pictame.com/user/drpanyikanita/49405362

Nem?

2017.10.12. 20:36:07

a korábban elhullottak közül biankára kivi lettem volna még amúgy, ha már elkezdtek visszahozogatni játékba kiesetteket.

Raven! 2017.10.12. 20:47:32

Naaa. Ugye, hogy nem a mocskos taktikazas nyeri a survivort. Az a 2 maradt bent, aki a legkevesebbet taktikazta, es a legtobbet tette bele a tulelesbe, a jatekokba! Van igazsag a foldon !!! :D :D :D :D

Cimili 2017.10.12. 20:53:11

@Sanda.Ipse: :DDD Nah visszaolvastam a délelőttöt. Minden elismerésem a neki írott válaszaidért! :) Reménytelen eset és sajnos nagyon sokan gondolkoznak úgy, mint ő. :(

Cimili 2017.10.12. 20:55:48

@Nem Penny hajója: Sztem Anita Ilire fog szavazni és lehet, h a Gergő is.

kappakeklol 2017.10.12. 21:04:23

@Nem Penny hajója: Simán, szerintem is ezerszer jobb smink nélkül, vagy minimálban, mint full. Anita mondjuk a fogazata miatt valahogy soha nem jött be, de amúgy ő se lenne rossz.

2017.10.12. 21:04:40

@Cimili: nagyon jó volt sandaipse, meg fujimo is.

Raven! 2017.10.12. 21:05:10

Nos ugy latom a szavazas is kiderult a vegen :D :D 5:5 Es PARBAJ dont a vegen! Ennel IGAZSAGOSABB dontes nem is szulethetett volna!!!

Raven! 2017.10.12. 21:06:19

Vagy felreertettem volna ?!?

Nem Penny hajója 2017.10.12. 21:08:19

@Raven!: szerintem igen, arra az esetre csinálnak egy párbajt, ha esetleg szavazategyenlőség lenne. Gondolom ezzel is telik a műsoridő.

2017.10.12. 21:12:36

@Raven!: nem hinném, h barb egy percig is komolyan gondolta volna, h megnyeri, doszt elég volt neki h egyáltalán eddig eljutott a nulla 'fizikájával'. bevált a módszere? be. olyan ez, mint a kinti élet csak itt egy mikroközegbe ágyazva.

bElannaTorres 2017.10.12. 21:16:45

@Nem Penny hajója: igen én is így láttam, mi még itt nevettünk is hogy ez már amolyan mindent bele, na ez még nem volt, tegyük bele gyors :-)

végül is sose tudni lesz-e folytatás, remélem lesz, csak lehet a Barbi féle taktikusoknak elvették egy kicsit a kedvét ezzel a harcosok klubja verzióval.
Nekem az jobban tetszik, hogy nem kihívásokkal dől el ki marad bent, hanem egy védett és a többiek szavaznak, úgy a szociális és észjáték is ugyanolyan teret kap.

bElannaTorres 2017.10.12. 21:19:09

@Biriksz_Krokiksz!: szerintem elhitte, aztán meglátta illiászt és tudta hogy vége. Volt is esélye egyébként, meg ki tudja milyen jó védőbeszéddel készült, azt kinézem belőle hogy jóval :))))

2017.10.12. 21:30:45

@bElannaTorres: érdekes lett volna nézni, szó se róla. ;) de am' minden egyes feladatban ő vérzett el leghamarabb (ha utolsó előttiként, az már ünnepnap volt, mert vki véletlenül hamarabb bénázta ki magát az adott játékból), egyszerűen neki nem volt más fegyvere, mint a helyezkedés. azt viszont kiválóan kivitelezte. kinn imádták volna, itthon nem, mert sokan a saját szűrőjükön keresztül értékelnek, de nincs is ezzel semmi gond, tök megértem.

2017.10.12. 21:35:01

@bElannaTorres: plusz azon méláztam még, ha egy tíztízes csaj csinálta volna azt, amit barb (aki ugye kapott itt már trampli jelzőt is), akkor is ekkora ellenszenvet váltott volna ki a manuperális tematikázása vajon.

kappakeklol 2017.10.12. 21:36:16

Amúgy engem eléggé felbaszott, hogy az előző elődöntőt letolták kvázi 3 perc műsoridő alatt. Tartsd magad ameddig bírod, bazdmeg, kvázi az összes játék előtte bonyolultabb volt, nem kicsit, és még tétjük se volt ilyen szinten, nem estél ki instant tőle... A faszért nem raknak be ilyen játékokat a védettségért... A mai játék végre egy normális szint volt, frankó, kellett erő, kis logika, ügyesség, meg szerencse... Ezt várná el az ember egy döntőért minimum, nem egy ilyen lófaszt mint tegnap...

bElannaTorres 2017.10.12. 21:37:05

@Biriksz_Krokiksz!: :D az igaz :) mi is pont ezért szerettük. Értem hogy más az értékrend és el is fogadom, ha Illiász nyer és nem Feri
:-D

2017.10.12. 22:17:09

@kappakeklol: a mai megakúl játék volt, és pont az összetettsége, a skillek kombinációja miatt. (tisztára befeszültem, rápörögtem, együtt kúsztam-másztam-fizikáztam-matekoztam-célra tartottam velük) imádtam, na.

Califax 2017.10.12. 22:28:07

Most még lehet tippelni, ha netalán Iliász nyer hányszor mondja el hogy eezt nem hiszem eeeel
szerintem minimum ötször

bElannaTorres 2017.10.12. 22:42:27

@Biriksz_Krokiksz!: akkor szerintem több nő utálta volna és kevesebb férfi de ez csak tipp :D ha hétköznapibb, szimpatikusabb a kinézete akkor jobban elfogadták volna, de nőktől nagyon nem szeretik a taktikázást, egyből kígyók.

2017.10.12. 22:56:19

@bElannaTorres: igaz. ez meg nagggyon ül:
"nőktől nagyon nem szeretik a taktikázást, egyből kígyók"
upvote

kappakeklol 2017.10.12. 22:57:29

@Califax: Ja, ez olyan mint Szandinál az "ASZTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" és az "APÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM". :)

Costanza 2017.10.13. 05:05:41

@Kiss Viktor1981: nabazdmeg, mi lesz most. ki kell tagad ferit a csaladbol. hogy mereszelte, hutlenkedett a betyarsereg ellen. emberszamba vett egy masik rasszt. Nem elvhu, ez nemjo. Ki kell taszitani, mert most mar o is mas. Elkapta a migranssagot.

Sanda.Ipse 2017.10.13. 07:29:39

@Cimili:
Tudod Cimili a szomorú az, hogy amit tegnap este mi a képernyőn láttunk az egymás felé nyitásról, a megértésről, szinte barátságról a jelek szerint Kekec testvér részéről csupán a kamerának, a "libsi" nézőknek szólt, hiszen az azóta eltelt pár hónap alatt sem sikerült a tesók nézetein jottányit sem változtatnia. Legalábbis Viktor és a többi tesó bejegyzései ezt támasztják alá.

Sanda.Ipse 2017.10.13. 07:38:28

Mindhárom elődöntős előtt kalapot le! Kőkemény összetett feladatot kaptak és valamennyien mindent beleadtak, még a megúszós Barb is. Szandit sajnáltam, hisz közte és Feri között szinte csak a szerencse döntött a harmadik lövéssel.
(Jól emlékszem, hogy Feri azt mondta, hogy lövészetet oktat?)

Chuck Νorris 2017.10.13. 08:23:39

hát nemtom, az amerikai verzioba is ilyen unalmas az endgame? annyira elálmositott az adás, még a kommenteléshez sem volt elég eröm.
ez volt már? :)
Megmarta egy kígyó a Survivor játékosát a szigeten - drámai, adásból kimaradt videó
akit érdekel keressen rá.

Nuggetzor 2017.10.13. 08:52:46

Én kicsit csalódott vagyok, hogy sima törzsi tanács lesz és kalapkabát. Örültem volna egy élő kapcsolásnak, mint az szokott volt lenni az amcsi verzsönben. :)
A tűzgyújtást pedig szerintem előre tartják meg, hogy majd szavazategyenlőség esetén már tudható legyen, ki nyert.

Sanda.Ipse 2017.10.13. 09:04:58

@Nuggetzor:
Talán azért, mert itt a történések hónapokkal ezelőtt voltak.

Berborosz 2017.10.13. 09:58:35

@Califax: Vagy azt mondja-e, hogy Úúúristen!
Vagy ezt csak lányok szokták?

KnitKat 2017.10.13. 11:45:49

@Raven!: Ha az utolsó két kiesőről is cetlizés döntött volna (mint az amcsiban is), egy lány biztos döntős lenne.

Haragszom is, hogy így csinálták, Barbinak abszolút semmi esélye nem volt már így. Szandi is a bibis keze miatt, meg mert mentálisan teljesen megborult szerintem, hátrányos helyzetben volt, de végülis ezt magának köszönheti.

Laura Ingalls 2017.10.13. 12:33:55

@Sanda.Ipse: az USA-ban 6-9 hónap is eltelik az eredményhirdetésig. Megcsinálják a szigeten az utolsó tribal council-t, ott szavaznak és miután lement az utolsó adás - amit közönség előtt vetítenek egy nagyobb városban pl.: New York - élőben hirdetik ki az eredményt (Reunion) és utána meghogyvoltozzák az évadot a műsorvezetővel (Jeff Probst). Nuggetzor erre gondolt.

Cimili 2017.10.13. 18:44:22

@Sanda.Ipse: Igazad van, pont így látom én is.
süti beállítások módosítása