Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 2x09 - Pumped egyszer majd olyan okos lehet, mint Soma (18+)

2017. október 12. 09:00 - sixx

Pumpedhugi még nem vot a szálláson. Komolyan, Norbi, az egyik nyikhaj a kocsmából, az, amelyik a pólót is tépkedte magán, viszi, és Pumpedhugi még akkor sem sejt semmit, amikor Pumped a kocsmából széles és kaján mosollyal az arcán bocsátja útjára, és Norbi menet közben sarokkádról és aranyozott pinamosó edényről áradozik.

Ez amúgy egy hajléktalanszálló?

A sokk érthető, én a lábamat sem tenném be oda, nemhogy aludjak, és Pumpedhugit még csak most szembesítik a budival meg a fürdővel, a konyhával, a bogarakkal, a pókokkal, a hajszálaktól eldugult lefolyóval és a többivel, az igénytelenség üli torát, nesze. Pumpedhugi ezt nem gondolta át, mondja, és ha ezt előre tudja, akkor beint Pumpednek. Norbi visszamegy a bárba, te, Pumped, te nem meséltél a húgodnak a szállásról, mi? Hát nem, kiakadt? Ja. Hát, mi is megszerettük, nem? Pumpedné nem megy a putriba, mert neki Pumped kivett egy szállodai szobát, hogy, és most idézem, meg lehessen valahol baszni.

Pumpedhugi jobb híján a bőröndjére ül, az a legtisztább a putriban. A másik alkalmazott faszi, tán Sanyi, aszongya neki, hogy feküdjön mellé, majd ő megdugja. Hogy ennek pontosan mi köze a tisztasághoz, azt nem értem elsőre. Pumpedhugi tényleg ki van bukva a putritól, magába zuhan és aszongya, hogy legszívesebben hazastoppolna. Pumped közben kimegy a partra és hogyvótozik, fasznak jött ide Pumpedné. Én kis naiv meg aszittem, majd örül, de nem, mert

Rossz érzéseket kelt bennem és az rossz.

Értem. Pumped szerint az a gáz, hogy Pumpedné őtet szereti, de most is a faszija (a másik) kocsijával jött, és ez milyen már. Jött volna vonattal, ugye.

vlcsnap-00022_36.png

Pumpedhugi olyan ideges lesz a putritól, hogy kiteregeti a családi szennyest, Pumped az olyan geci, hogy amúgy szarik a családjára, egy érdekember, aki csak akkor kerül elő, ha neki jó, és leszar mindent, karácsonyra is úgy kell odarángatni a közös vacsorára. Senkit nem hív telefonon, nem lehet rá számítani, és még neki áll feljebb. Ilyen ez a Pumped, tessék. És valahogy ez, amit ELMÉLETILEG Pumpedhugi akkor mond a putriban, akikor Pumped a parton monologizál a saját kamerájába, visszajut Pumpedhez, aki beismeri, hogy gyökér, ez van, az anyja lassan ötven, ami öreg, és elmúlás, és nem hívja, és nem veszi fel a telefont, és hát, jaj, a nagyit is fel kell hívni. De előtte még elviszi Pumpednét a szállásra és megbassza. Mondja ő.

Nem akarok szarember lenni.

Pumped és neje mennek a szállásra, ami nem olyan lepukkant, mint az előző, sőt, a sétányon álló óriáskerékre nyílik kilátás az ablakból ami pratktikus, ha nem akarunk aludni, mert kiválóan bevilágítja a szobát. Jó, tudom, függöny. Kuss. Pumped megy fürdeni, közben Pumpedné mesél a kamerába, most már nem vagyok rosszkedvű, de Pumped legyen már keményebb baszki, és pont erre a végszóra érkezik meg Pumped lógó fasszal, kösz a 18-as karikát. Kamerán kívül igencsak baszás lesz a dologból, szavatartó gyerek ez a Pumped.

Másnap Pumped feltesz egy kamerát a kocsmában a mennyezetre, hogy ellenőrizhesse a melósokat, mármint, hogy ki mennyit lop. A kamera Somáé, aki nem örül, mert így nem tud vlogolni, és eleve nem kérte el Pumped, de ez most lényegtelen apróság, a forgatókönyvben ez van, oszt kalap. Amit nem értek a kamera mellett az az, hogy miért kell ennek a két szerencsétlennek elbújnia valahol, hogy onnan lessék ki a pultosokat, jó, azt sem, hogy miért most jött rájuk ez a fene nagy kémkedhetnénk, de tudom, mert mondták nekik, onnan. A vége az, hogy bebújnak bazdmeg a kukákba, amik ott állnak a kocsma végiben, és onnan leselkednek. Ilyen fos történetszálat nem lenne pofám beleírni a forgatókönyvbe. A kocsmában közben mindenki dolgozik, kivéve a fekete hajú csajt, akik Pumpedék lebuktatnak és elveszik a telefonját, mer' munkaidőben ne nyomogassa. Speciel ebben egyetértünk.

Pumpedet később baszkurálja a lelkiismeret, a nagymamájával vagy fél éve nem beszélt, és ez milyen már. A család pedig örök, mondja. És felhívja! És azt hiszed, hogy ez egy önzetlen hívás a nagyinak, mert az unoka érdeklődik iránta, de faszt az, Pumpednek pénz kell, de sürgősen, mert valamiből ki köll fizetni Pumpedné puccos szállását (pucc ebben az esetben = nincs összegecizve a fal) és hát 100 000 az jól jönne. Tegye a szívére a kezét mindenki, és mondja azt, hogy még soha nem pumpolta meg a nagyszülőket így. Ugye. Pumped arra viszont nincs felkészülve, hogy most ára van a lóvénak, el kell menni tanárhoz, és felkészülni. Az érettségire. Bizony. Nincs alku. Pumped ezen kicsit csodálkozik, én azon, hogy Pumpedhugi is előkerült a telefonáláshoz, illetve a beszélgetés végét Így zárja le a szerető unoka:

Jól van, bazdmeg.

Később elújságolja Somának, hogy megy matekérettségire, mire az kicsit felháborodik, mert akkor nem tudja belengetni Pumpednek a papírját, nahát. Pumped tanárt keres a neten és talál, fiatal egyetemistát, mi mást, fel is hívja, és úgy mutatkozik be, hogy Pumped Gabó. Érettségire kell felkészülnöm, mondja, jövő héten kezdünk. A csaj lehet tanítana, de Pumped csak dugna, az kurvaisten. Viszont már látom a harmadik évad témáját: Pumpedék - Back to School.

Tesó, mennem kell, mert összekulázom magam.

Címkék: 18+ pumpedék
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n3spr3ss0 2017.10.12. 12:08:45

Ez kell a magyar "értelmiségnek".

tudorok 2017.10.12. 12:29:17

Undorító primitív rtl. Kívánom hogy a producer, programigazgató gyerekei ugyanilyen suttyó, környezetben cseperedjenek, mint amilyet a saját szülei teremtettek

haXXor 2017.10.12. 14:23:06

Ez uncsi rész lehetett akkor. De az írás jó, köszi szépen.

wasserkopf 2017.10.12. 16:21:36

@tudorok: nem akarlak elkeseríteni, de nem a(z akármilyen) tv teremti a környezetet, hanem csak és kizárólag MEGÉL benne. .Ha a magyar anyanyelvű népek nem ilyen suttyó környezetben, IGÉNYTELENSÉGBEN élnének, akkor az rtl is, de a birodalmi tévék is egész nap más műsorokat sugároznának.
Nagy titkot árultam el?

BobAlice 2017.10.12. 16:50:19

@tudorok: A fideszben pont ilyen emberek vannak. Nézz már rá Németh Szilárdra. Ez az ő nívójuk, erre terelik az országot.

pkovaks 2017.10.12. 20:30:24

@BobAlice: Gratulalok hogy neked mindenröl a Fidesz jut eszedbe, ezek szerint nem sok ragadt rad az iskolaban es kidobott penz volt a tanittatasod...

onderon 2017.10.12. 20:32:40

ez kell a népnek, aztán meg csodálkozunk a Weinstein félék meg akarnak kurekolni fűt-fát

Mourinho már nem a király 2017.10.13. 09:54:16

@wasserkopf: nézd meg a német rtl-en is hasonló színvonalú műsorok mennek, ott is az a menő, hogy az aljanépen röhögjenek.

wasserkopf 2017.10.13. 11:05:34

@Mourinho már nem a király: na de ez mennyiben cáfolja az én állításomat, miszerint nem a (kereskedelmi) tv teremti a közízlést, hanem kizárólag kielégíti????
Nagyobb piacon természetesen nagyobb az egymástól igényükben elkülöníthető célközönségek száma is, és eszerint a tartalmak minőségi szórása is, de kicsi piacon csak a legnagyobb számú közönség igénye/igénytelensége elégíthető ki.
Tehát a kertévék első számú törvénye alapján ha itten ebben a széjjelbaszott máriaországában színházi közvetítésékre volna közönségigény, akkor a kér nagy kertévé abban versenyezne, hogy ki tud több, mélyebb és elszálltabb színházi előadást sugározni, ám mivel itten már csak hülyék laknak bőséggel, olyan műsorokat adnak, amit nézve a hülyék is azt érezhetik, nem is annyira tragikus még az ő helyzetük.

hereverő heverő 2017.10.13. 12:58:34

Szerintem meg pont jó helyre bújtak ezek a gyökerek: a kukába, belevaló gyerek mind a kettő. A következő részben a fekete csajnak szopnia kell majd, ha vissza akarja kapni a telefont, meglássátok.
süti beállítások módosítása