Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Absentia / Elfeledve 1x03 - The Emily Show

2017. október 11. 13:00 - Scott Pilgrim

Emily-vel indítunk, aki próbál visszaemlékezni, de egyben retteg is attól, mi lesz, ha emlékezni fog mindenre – mondja a pszichológusnak. Közben Harlow-nál helyszínel Tommy. Megkéselték, az elkövető elvágta a megfigyelőkamera kábeleit. Megérkezik Nick is, és meggyőzi Tommy-t, hogy ne gyanúsítsa Emily-t. Elmondja, mit tud a belső emberről, aki Tommy szemtanújának a névváltását is intézte, ezzel sikerül meggyőznie. Nick elugrik Emily-hez megnyugtatni, hogy nem emelhetnek ellene vádat, főleg, ha talál mégegy gyanúsítottat, és ad neki kártyás mobilt is, hogy mostantól csak azon beszéljenek. Nick-nek lépnie kell, úgy volt, hogy ketten mennek Flynnért, de így csak Emily megy az uszodába, ahonnan gokartozni viszi majd. Emily érthető okokból parázik ettől. De hiába, tök jól szórakoznak. Viszont Nick közben talál valamit, látja az egyik nyomozót 8kor távozni, az adatbázisban viszont 10kor adott le egy jelentést. Megkérdi valakitől, hogy lehet, kiderül, hogy megkérte őt, hogy adja le helyette. Crownnak hívják az ügynököt, beér, Nick pedig rögtön számon kéri. Azt mondja, egy csajjal volt találkozója. Nem úgy tűnik, hogy Nick elhiszi.

abs003.jpg

Emily tesóját, Jacket a sajtó követi a házáig zaklatva, beér az ajtón, és az alkoholproblémákat látszólag maga mögött hagyó fickó elővesz némi piát a szatyrából, szóval valószínűleg újra előjöttek a problémái. Közben Flynn érdeklődik az anyjánál, hogy mi történt vele és bántották-e, amire Emily csak annyit mond, hogy sokat gondolt a fiára és azért bírta ki, a többi meg nem számít. Aztán versenyeznek, Flynn hátulról belehajt az anyja autójába, felborul, és megsérül. Gyorsan beviszik a kórházba, ahol Emily-nek keményen beüt a PTSD-je, és beugranak emlékek az akváriumról. Aztán hívja Alice, amitől összeszedi magát valamennyire. Beér a kórházba, és pont megvan a diagnózis, enyhe agyrázkódás, semmi komoly. Beér Nick is, Emily lelép. Alice dühös Nickre, amiért nem ment Emily-vel, Nick elmondja, hogy azért, mert Emily-t gyilkossággal gyanúsítják és nyomoznia kellett, amire Alice csak mégdühösebb lesz, hogy magára hagyta a gyereket valakivel, akit gyilkossággal gyanúsítanak. Nick kimegy Emily-hez, közli, hogy Crown lehet az, de ellenőrizni kell az alibijét. Emily szerint az úgy lassú, inkább a helyszínről kéne valamit találni. Ahhoz nincs engedélyük, Emily mondja, hogy megoldja másként, Nick vele megy, ezt végignézi Alice és nagyon féltékenynek látszik. Közben Tommy-nál a felettese érdeklődik a Harlow-ügyről, mert felülről szeretnének minél előbb eredményt látni, pláne, hogy mindenki Emily-re gyanakszik, Tommy viszont kitart, hogy nem bűnös. Emily és Nick belopódzik a gyilkosság helyszínére és képeket készítenek. Emily hazamegy és Jack nincs sehol, csak egy üres piásüveg.

abs004.jpg

Bevárja Jacket, aki részegen ér haza. Emily számonkéri, Jack részegen kiakad, hogy igazából ő is tök sokat szenvedett, amíg Emily távol volt, már pont rendbejött az élete, mire Emily újra betoppant elcseszni, kiderül továbbá, hogy Emily örökbefogadott gyerek, Jack meg féltékeny, mert mindig rá irányult a figyelem. Emily elköltözik egy hotelba erre. Nick közben a fotókon szereplő lábnyom alapján sikeresen beméri a cipőt, majd látja, hogy az irodából Adamnek pont olyanja van. Nick elmegy Emily-hez elmondani, de kap egy hívást Tommy-tól, hogy be kell kísérnie Emily-t, mert egy kamera felvette, ahogy percekkel a gyilkosság előtt elhajt Harlow házánál. Nick számonkéri, dühös lesz, végül Emily elmondja, hogy Nick házához ment sztalkolni, hogy milyen lenne az élete, ha nem rabolják el, és kiderül, ő volt a rejtélyes ember az előző epizódból, akit Alice és a kutya észlelt. Sírnak, összeborulnak, majdnem smárolnak is, izzik a levegő, de végül nem. Nick bemegy Emily nélkül, kér még egy órát neki, hogy elbúcsúzzon, majd bemegy Adamet kikérdezni, Adam pedig nagyon gyanúsan és elég fenyegetően kétértelmű fogalmazással jelzi, hogy nem ő ölte meg Harlow-t, de jobb, ha Nick nem erőlteti ezt a dolgot. Emily közben besurrant Adamhez, leveri a diplomáját, de visszarakja. Talál egy naplószerű cuccot, amiben egy véres szem rajztól elkezdi azt halucinálni, hogy folyik a vér a szeméből és a szájából, de rájön idővel, hogy csak haluzza. Adam közben hazaér, Emily elbújik a lakásban. Sikeresen kisurran, viszont Adam észreveszi, hogy a diplomája a szobában, ahol a naplószerű kis notesz volt, a bekereteztetett diplomája ferdén áll. Ezzel pedig vége.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása