Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x30 - Feri a cicaharc fölé emelkedik

2017. október 07. 15:17 - Hoppancs

„Szeretnétek megbeszélni, azt, ami történt, vagy engedjük el”?, provokál a tűznél Barbi, és szerencséje, hogy Feri a sokktól olyan, mint akit a bokorban megkínáltak egy jó adag nyugtatóval, mert ellenkező esetben az ő nyakát biztosan nem akarná elengedni. Gratulálok, lányok, dünnyögi rezignáltan, de Szandi nem biztos benne, hogy ennyivel megússza az árulást, valószínűsíti, hogy a férfi „dzsihádot hirdet” majd. Lehet, hogy a boszorkányoknak érdemes kicsit távolabb húzódnia a tűztől, nehogy véletlenül bele találjanak szédülni. Nem is nagyon mernek Ferire nézni, Klau is a semmibe meredve fejtegeti, hogy ő csak magát védte, na meg persze a halva született románc által megtépázott büszkeségét. Feri leszarja, hogy Benedek miért zárta kulcsra szíve ajtaját a felé önzetlenül nyitó asszony tiszta szerelme elől, esze csak a védettségen jár, amit mostantól muszáj lenne mindig megszereznie, mert ugye:

„Mint tudjuk, ahol nő bekeveredik, ott azért nem lehet semmiben nyugodtan megbízni, hát, itt meg három van bekeveredve, úgyhogy…keményen odatették magukat, be is bizonyították, hogy nők a javából…rendesen ide****tak nekünk a Benivel.”

bscap0000_3.jpg

Miután kedvenc macsónk minden bizonnyal a machetét szorongatva forgolódta át az éjszakát, miközben feminista gyűlésekről rémálmodott, beköszönt a harminckilencedik nap. Barbi van a legjobban meglepődve, hogy elmaradt a műsor, mázli, hogy úgysem kellett fizetni a jegyért. Klaunak fura Beni nélkül, állandóan az a sok szép meg nem történt pillanat jár a fejében. Feri a fantáziába menekül a trauma elől. Koppánynak képzeli magát, csak egy ló hiányzik neki, meg hogy legyen kivel beszélgetnie, hiszen a lányokkal olyat nem lehet. A menstruáció meg a cicák nem érdeklik, Proustot meg hiába is hozná szóba, ugye. A csajok a cápára is csak annyit reagálnak, hogy „óóóó, de cuki”, ahelyett, hogy hozzá hasonlóan megpróbálnák puszta kézzel elkapni. Milyen finom ebéd is lett volna, ha megvárja, amíg Feri beúszik utána!

bscap0029.jpg

Benedek eközben befut a Holtak Szigetére, ahol mi várja?

bscap0006_3.jpg

Ne már, jegyzi meg el nem ítélhető módon, majd lassan kezdi feldolgozni, hogy a tejesen zakkant Nóri-Lilla páros bizony lenyomta párbajban a szerinte jobbakat.

-És mit szoktatok itt csinálni?

-Semmit.

Nórának nem tetszik, hogy Beni nem is kérdezte, hogy szolgál az egészsége, és a szórakoztatásáról sem gondoskodik. Azt azért összefoglalja, hogy mi vót odaát, meg hogy a maradék mandirigmák azt hiszik, a bab is hús, ők a topnégy, meg minden. Anita diszkrét érdeklődésére a legendás Klau-ügy részleteibe is beavat:

„Megromlott a viszony… igazából nem is volt nagyon viszony, csak az legalább jó volt…most meg már elmérgesedett a helyzet.”

Egyébként meg az volt a terv, hogy Klaut teszik ki, és őt ez hidegen hagyta volna, bár ő maga Barbira szavazott. Nagyon fáj neki, hogy a (nem)szerelme (is) megszívatta.

ili_1.gif

bscap0030.jpg

ani.gif

Lazításként jöhet egy levél, amelyből Beni is értesül Anita zsákmányáról, amit bizony nem a komikus párossal, de nem is az új jövevénnyel fog megosztani. Iliásszal viszont „nagyon jól érzik egymás társaságát”, amióta itt van, ezért vele merül majd. Gergő felzokog a tévé előtt. Anitát már nem hatja meg a lányok cinizmusa+sértődős Iliász keltette bilivihar. Lilla elárulja, hogy ő örök optimista, ezért reménykedett, hogy a zátonynál majd diszkréten megetetheti Anitát egy tengeri teknőssel. Kár, hogy dr. Júdás nem őt, hanem a korrupt Iliászt veszi meg kilóra. Itt valami „álszentség van a háttér mögött”.
bscap0009_2.jpg

bscap0011_2.jpg

A mandirigma törzs, amely Feri szerint már inkább csak csoport (de nyilván nem csapat vagy család), a legújabb, egyben uccsó védettségi játékra készül. Ezúttal függő puzzle-t kell kirakni, a darabokat meg egy billenőkar alól szedhetik össze, ha a másik végén lévő vödröt megtöltik vízzel. A vályúhoz többféleképpen lehet eljutni a folyón keresztül, minél könnyebb az út, annál kisebb a használható vizestartály. A választás taktikai kérdés. Szandinak az amulett miatt egy kör, azaz egy adag víz előnye van. Ő és Klaudia igen rossz taktikát választanak, a legnehezebb, függeszkedős úton haladnak, a kezük szétmegy, a vizet kilötyögtetik, de ragaszkodnak hozzá. Feri a sok kicsi sokra megy elv mentén szépen el is jut elsőként a darabkákhoz, és sok meglepetést az sem okoz, hogy a hatalmas előnnyel megnyeri a védettséget. Barbi többször is belepotyog a folyóba, de ő valószínűleg eddig sem álmodozott a győzelemről. Állítólag inkább beugrott a vízbe, minthogy Feri útjába álljon, meg amúgy is, minek erőltesse magát, ez csak a Survivor, nem a Fűrész 8. 

Hogy ordítottam, az csak a fájdalmamat jelképezte.

(Klaudia)

Klau kissé kiborul, hogy Barbi, aki miatt elküldte élete párját, most még annyira sem volt képes, hogy legalább akadályozza Ferit, de az érintett nem hiszi, hogy bármit is tennie kellett volna azon kívül, hogy kényelmesen sétálgat, amíg mások üvöltve tépik a bőrt a tenyerükről. Neki mindene a korrektség.

bscap0012_2.jpg

bscap0014_1.jpg

bscap0016_2.jpg

bscap0017_1.jpg

bscap0018_2.jpg

bscap0019_1.jpg

Iliász és Anita valóban irigylésre méltó kalandban vesz részt, melynek során a fiú „hablegénnyé változik” és még Némót is megtalálják. Ráadásul pont vacsira érnek haza, azt hihetnénk, hogy nekik aztán bejött az élet. Anita mégis mély depresszióba esik, mert vissza kellett jönnie, és Lilláék képét bámulja a színes tengeri csillagok helyett.

bscap0022_1.jpg

bscap0023_1.jpg

bscap0024_1.jpg

bscap0026.jpg

„Engem már az Isten sem állít meg.”, jelenti ki Feri, aki alig akarta elhinni, hogy Szandiék ennyire hülyék lesznek, pedig ő aztán nem szavaz sok bizalmat a női agynak. Barbi úgy bólogat mellette, mint egy büszke first lady, aki pontosan tudja, hogyan kell NEM megnyerni egy ilyen viadalt. Szandi a mogyikrémes gofrit sajnálja a legjobban, amiről a semmiért mondott le, de legalább van egy olyan amulettje, ami még jó is valamire. Feri a sziget királyának érzi magát:

„Én most hátradőlök, és megnézem, ahogy ez a három kis iszapbirkózó hogy veri egymást szanaszét.”

Most már nyalizhatnak neki egyenként, előtte csak a húszmillió és Benedek megbosszulása lebeg. 

 

 

Címkék: survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jimbo75 2017.10.07. 17:57:54

Elvileg Szandinak van még egy védettségi medálja és elvileg még egy törzsi tanács lesz, nem? Ha jól tudom, akkor elég egyszerű a szitu, Feri védett, Szandi elhasználja a medált, tehát Ő is védett. Marad Klau és Barbi. Feri Klaura szavaz, Barbi meg fűzi Klaut, hogy Szandira szavazzanak. Ergo csak az marad kérdés, hogy Szandi kire szavaz. Ahogy elnézem Klau közelebb áll hozzá, tehát szerintem Barbira, úgyhogy elvileg párbaj. Ahol remélem Barbi eltakarodik a Holtakhoz, ahonnan rövid úton hazazavarják, tekintve, hogy ott párbajokat kell nyerni, ez a picsa meg semmi másre nem jó, mint furkálódni, úgyhogy 2 perc alatt mehet haza.

lac64 2017.10.07. 18:05:20

@Jimbo75: Előzetes alapján Feri Szandira szavaz,

Jimbo75 2017.10.07. 18:09:52

Mindegy, Szandinak végzettsége van.

Jimbo75 2017.10.07. 18:10:24

Még jobb is, akkor Barbika párbaj nélkül takarodik el.

jumping73 2017.10.07. 18:17:35

@Jimbo75: Feri Szandira szavaz, mutatták az előzetesben

doktor faktor 2017.10.07. 18:38:18

@Jimbo75: Azert ennel bonyolultabb, mivel a tobbiek nem tudjak, kinel van a medal, van-e valakinel. Barbi szandira tippel, ennyit tudunk. A ra leadott szavazatok mennek a levesbe.

Jimbo75 2017.10.07. 18:45:06

@doktor faktor: Szandi viszont tudja, hogy nála van és mikor használja, ha nem most? Feri védett, baromi egyszerű ez:)

doktor faktor 2017.10.07. 19:11:14

@Jimbo75: Igen, vegso soron a fele lemarat annak, amit irtam.

doktor faktor 2017.10.07. 19:12:53

@Jimbo75: Barbi kb biztosra veszi, hogy szandinal amulett vsn, hulye, ha ratesz.

Nuggetzor 2017.10.07. 19:54:10

"...de az érintett nem hiszi, hogy bármit is tennie kellett volna azon kívül, hogy kényelmesen sétálgat, amíg mások üvöltve tépik a bőrt a tenyerükről..." Igenköszönöm, ennyire lusta disznó a Barbi 39 (?) napja. Nahogymá' ilyen tunyaságért elismerés járjon. :D

..éd igen, még mindig értek a Survivorhöz, de ezzel a lustafaszvagyokcsaktaktikázok játékkal nem lehet nyerni. Ha meg majd igen, akkor kiélezem a machétémet és beledőlök.

Nuggetzor 2017.10.07. 19:57:29

@doktor faktor: miért veszi biztosra? A Nutella-gate után elvettette az ötletet. Vagy lemaradtam és azóta már újra azt hiszi?

doktor faktor 2017.10.07. 20:05:47

@Nuggetzor: Hat, azota egyszer mar mondta, hogy varja, mikor teszi ki szandi. Nekem az, hogy nem keresik, holott meg ra is uszitottak oket, eleg fura, azt az erzetet kelti bennwm, hogy azt gondjak, hogy valaki megtalalta. Barbi ra ia hibazott, hogy szandi. De z, hogy az elmult idiszakban soha nem vagtak be olyan beszelgetest, amiben szo eaik aerol, hogy vajon kinel van, szamomra szurrealis. Foleg, hogy moat az utolso tanacaon nyilvan rudjak, hat muszaj tudniuk, hogy valakinel ott van. Felfoghatatlan nekem, hogy ez nem tema.

doktor faktor 2017.10.07. 20:07:05

Bocs, utazom, heven lokdosnek.

Raven! 2017.10.07. 20:13:25

Barki barkire rak, vagy Klau, vagy Barbi megy el, vagy cetlivel vagy parbajjal.

Raven! 2017.10.07. 20:16:28

De konyorgom, mi van a TEHENNEL ??? Elo tehen volt, MIERT nem olik le? KAJA..........!!!!!!!!!!!

Nuggetzor 2017.10.07. 20:22:57

@doktor faktor: Én is ezen vagyok kiakadva, miért szarják le a Survivor legnagyobb kincsét? :D

Sanda.Ipse 2017.10.08. 07:24:15

Szegény, jó Benedek! Nem elég, hogy Klau elárulta, még régi jó szövetségese, Anita is más vitt a jutalom merülésre.

Sanda.Ipse 2017.10.08. 07:25:16

@Raven!:
Barb már így is túlteljesített. Álma az volt, hogy az ötbe bekerüljön:)

doktor faktor 2017.10.08. 08:21:44

@Sanda.Ipse: Benedek mar akkor sem birta anitat. Amugy ez olyan rohej, hogy az a jatekos, akirol orditott, hogy a magyar realitasban a legeselyesebb, azert esik ki, mert megsertette egy tinilany hiusagat.

doktor faktor 2017.10.08. 08:23:03

Es beni az egyetlen, aki ( ha o kerulne vissza) biztosra vennem, hogy nyerne, barki ellen.

Sanda.Ipse 2017.10.08. 09:07:58

@doktor faktor:
Kétséges. Egyelőre várjuk meg, hogy ki kerül vissza. Én Iliásznak legalább ugyanannyi esélyt adok a visszakerülésre is, a nyerésre is.

doktor faktor 2017.10.08. 09:26:27

@Sanda.Ipse: Szerintem neki nagyobb a eselye viszakerulni es nagy az eselye nyerni is, de nem ugyanakkora. Ot van, aki kifejezetten sunyinak tartja, akit idegesit. Benit nem tartjak annak, es bar alapvetoen tuja tipusu jatekos, ez sem boki a tobbiek csoret. Sztem kb csak klau nem szavazna ra szivesen.

Sanda.Ipse 2017.10.08. 09:54:22

@doktor faktor:
Azon kívül, hogy meredt kifelé a fejéből nem sok nyomot hagyott maga után. Ferin kívül igazán kapcsolatokat sem épített. Gergő és Anita is jobb viszonyba került Iliásszal, mint Benedekkel.

doktor faktor 2017.10.08. 10:07:50

@Sanda.Ipse: En is igy latom, de sokszor jobban lehet profitalni abbol, ha siman vallalhato es senkinek nem ellenszenves, mintha sokan szeretik, sokan nem.

doktor faktor 2017.10.08. 10:22:59

Azon filozom, vajon, ha szandi negyszemkozt belengeti barbinak, hogy ha akadalyozza a tobbieket, ad neki vedettseget, abbol tudott volna-e jol kijonni, vagy visszautott volna.

Sanda.Ipse 2017.10.08. 11:41:44

@doktor faktor:
Mivel a lehető leghülyébb módot választotta a vízgyűjtésre, ugyanúgy ráfaragott volna. De ismét leírom, hogy semmi értelme a "mi lett volna, ha" kezdetű kérdéseknek. Ebben az esetben különösen. Rendesen elcseszte az előnyét. Az ő esetében több észt feltételeztem volna, mint Klaudiánál.

Sanda.Ipse 2017.10.08. 11:42:43

@doktor faktor:
Amúgy az még Barbtól is túl nagy szemétség lett volna.

doktor faktor 2017.10.08. 12:09:46

@Sanda.Ipse: Mondjuk azt a reszet egyaltalan nem vagom, miert azt valaaztottak...

nyaffff 2017.10.08. 12:19:12

Azt mindenki elfelejtette, hogy a mogyorókrémet, amit Szandi és Adri kapott korábban titokban kellett tartaniuk és ez addig sikerült, míg Iliász és Barbi meg nem találta? Nyilván ezért retorzió jár!
És az is érdekes, hogy ebből utána nem lett téma és a többieknek nem árulták el. Jól megírt forgatókönyv!
1000% hogy Szandi amulettjét el fogják venni a köv. törzsi tanácson, mikor Ő jelzi, hogy szeretné felhasználni! És így Szandi ki fog esni!

Sanda.Ipse 2017.10.08. 12:21:08

@nyaffff:
Nem azt mondták, hogy retorzió jár érte, hanem, hogy addig eszegethetik amíg titokban tartják.

Sanda.Ipse 2017.10.08. 12:40:26

@doktor faktor:
Szandi részéről egyetlen logikus magyarázat van: azt akarta, hogy Feri védettséget nyerjen.

nyaffff 2017.10.08. 12:42:14

@Sanda.Ipse: visszanéztem, valóban igazad van! Szandinak kijárna már egy büntetés! Az ananászt is megették Klauval, legalább azért büntessék meg! De úgysem Ő fog nyerni, mert már mindenki átlát rajta.

nyaffff 2017.10.08. 12:46:25

Barbi meg mekkora hanta.... pontosan azért próbálkozott az utolsó védettségi játéknál a sárga útvonallal, hogy Ferit akadályozza, csak épp nem jött össze. És mivel nem jött össze, cink lett volna azt mondani Klaunak, mikor kifakadt, hogy miért nem gátolta Ferit, hogy "de hát én megpróbáltam!", mert akkor Ferit haragította volna magára totálisan, aki most védettséget nyert. Bár szerintem Feri így is vágja, hogy Őt akarta feltartani a játékban.

Ingyonbingyom 2017.10.08. 13:15:19

A végső győzelem, hogy dől el? Beni rendes csávónak tűnik, de Feri észben fölötte van, emlékezzünk csak a rudas játékra az elején, ahol nagyon csúnyán átverte. Szerintem Iliász sem biztos, hogy boldogulna vele hasonló helyzetben. Most tuti nem Szandi esik ki, különben nem mutatták volna meg, hogy Feri rá szavaz. Így vagy Barbi, vagy Klau megy, nagyon egyikőjük miatt sem fogok sírdogálni. Tök uncsi lett a vége, se harcosok, se túlélők nincsenek ebben a sztoriban, kár érte, hogy a castingot így elbénázták.

bElannaTorres 2017.10.08. 13:51:55

@Ingyonbingyom: Szerencsére nem nézők szavaznak. Hanem a kiesettek. Beni rendesnek tűnhet? sose tudni, mi van ha egyáltalán nem az. Feri is taktikázik, helyezkedik, de közben azt nem tudja elrejteni mennyire lenézi a nőket (is)
én utánuk se sírnék.
Szerintem jó volt a válogatás, nagyon különböző karakterek kerültek be, csak sokan mást vártak, (én is de elfogadtam ezt, nekem egyedül anita kiejtése volt túl direkt és érthetetlen belenyúlás, lilla helyett a rajongó srácot kellett volna visszaküldeni, és akkor főellenségnek még mindig ott volt Nóri)
mások meg azt várták hogy itt túlélés lesz, keményen férfiasan azoknak más műsort kell nézniük, mert őket úgy látom őket nagyon idegesítette, hogy a műsor valójában egyben szociális és észjáték is. ezért is jó, hogy nem nyúlhatunk bele szavazással :-)

Sanda.Ipse 2017.10.08. 14:01:50

@nyaffff:
A fenét! Az volt a legegyszerűbb útvonal, Barbi azért választotta. El tudod képzelni őt pallót pakolgatni vagy lógni a szeren?

Sanda.Ipse 2017.10.08. 14:03:11

@Ingyonbingyom:
Szandi nyilván felhasználja az amulettet. Utolsó kiszavazás, mire tartogatná?

Sanda.Ipse 2017.10.08. 14:08:49

@bElannaTorres:
Szerintem is úgy igazságos, hogy a többi játékos döntsön. Egyébként nagyon különböző karaktereket válogattak össze. Uncsi lett volna bármelyikükből további 15 fő.
Mi igen keveset láttunk az egész ottlétükből, annak csak kis hányadát képzeték a versenyek.
Feri valóban mindenkit lenéz, de akkor igencsak meghúzta magát és hallgatott a "tiszta játékról" is, amikor zsinórban egymás után a kanyarban sem volt az egyéni viadaloknál. Azok a nők, akiket most annyira leszaroz, nem egyszer tettek túl rajta.

Sanda.Ipse 2017.10.08. 14:11:19

@bElannaTorres:
A szemüveges Gergelyre gondolsz? Lehet, hogy nem vállalta.

Ingyonbingyom 2017.10.08. 14:19:04

@bElannaTorres: Jó volt a válogatás? Hányan adták fel maguktól? Cetlis Gergőt is beleszámítva? Éhezni tuti nem éheztek, ázni-fázni sem kellett (volna, ha nem bénák az építkezésnél), kicsit extrémebb körülményekre és valóban túlélő showra számítottam. Így csak fogytak egy kicsit, néhány kilót. Sok ez a napi műsor, ezért vonatott, szagatott az egész. Én a feladatokra lettem volna kíváncsi, nem csak fizikaira, hanem logikaira, vagy ügyességire is. Akit meg csak a duma érdekel, az nézzen való világot, ott se kell mást csinálni, csak pofázni.

Ingyonbingyom 2017.10.08. 14:20:09

@Sanda.Ipse: Hát ha Szandi nem érzi, hogy legalább Feri miatt veszélyben van, akkor meg is érdemli a kiesést...

bElannaTorres 2017.10.08. 14:23:38

@Sanda.Ipse: igaz, nem is gondoltam erre, meg az is lehet hogy már hazarepült addigra. Nem számítottak rá, hogy ilyen sokan feladják az éhség miatt, bár szerintem Krisztián inkább a cigi miatt adta fel, volt egy megjegyzése abból gondolom

bElannaTorres 2017.10.08. 14:30:07

@Ingyonbingyom: szerintem a való világ nagyon más, én azt nagyon rég láttam, de mikor néha belenéztem úgy tűnt nagyon a testember típust válogatják be, de lehet tévedek, ott viszont a nézők döntenek.
Akik feladták azokból is kettő azért érdekes karakter volt, a nagypofájú gyerekből több kitartást néztek ki, ez előfordulhat, a másikat eleve nem válogattam volna be mivel dohányos és nem hiszek benne ogy egyszerre tudott volna éhezni és leszokni. mint ahogy nem is.

minden mellett azt mondom jó volt ez a válogatás, megszoktam a napi műsort is, ha egy résszel kevesebb van egy héten akkor mondjuk tényleg izgalmasabb lett volna. De a heti egy meg lehet kevés lett volna, lehet az rtl-nek van igaza, hogy a hazai közönségnek több kell egynél, nekem mások mondták, hogy nem nézték volna úgy.

valóban keményebb - amerikaihoz hasonló körülményekhez mérve pedig szerintem kevés az a nyeremény, kicsi az ország és nincs is erre annyi pénz.

doktor faktor 2017.10.08. 14:42:47

@bElannaTorres: Gergely mondta az interjuban sixxnek, hogy azert nem o ment, mert nem volt visszakuldheto allapotban: mielott kiszavaztak, kicsuszott a to fele menet az osvenyen, kifordult a bokaja es eltort a bordaja, csak azt nem vagtak mar be.

Tertullianus, a filozófus 2017.10.08. 14:45:22

Egy kis statisztika:

Megnéztem 10 újabb poszt kommentjeit (3x10 -től 3x29-ig).
Max. kommentszám: 190 (3x21), a minimális: 79 (3x26).
Az átlag 144.

A 3x21-ben a 190 komment 46 %-át öt hozzászóló produkálta, akik főként egymással beszélgettek.
A rekorder NUGGETZOR, 32 kommenttel.

bElannaTorres 2017.10.08. 15:59:49

@doktor faktor: köszi az infót, hát elég szerencsétlenül alakult akkor, jó béna, gondolkozó karakternek tűnt, nekem tetszett volna :)

Proxymus1 2017.10.09. 10:53:38

Hajrá Feri! Inlkább ő nyerjen vagy Iliász, mint ez a három kétszínű, hátbaszúrós szuka.

Sanda.Ipse 2017.10.09. 12:31:41

@Proxymus1:
Feri? Ugyan már!
Ha olyan nagyon elvhű lett volna, már régen rábeszélte volna a többieket, hogy a vetélkedésekben leggyengébb Barbot rakják ki. De neki is jobban tetszett gyenge játékossal döntőbe kerülni. Ráadásul az egyéni játékokban sokáig ő sem mutatott sokat.
Bízom a játékosok döntésében, de már akkor inkább Iliász.

HufnágelSteve 2017.10.09. 18:27:54

@nyaffff: Nem, mi nem felejtettük el, már akkor csodálkozva írtam, hogy arról volt szó elveszik ha kiderül. Az lenne az igen durva belenyúlás ha most azért, amit a szerkesztők felejtettek el véletlenül vagy szándékosan, azért az amulettet nyúlnák le, ha a láda kulcsát vennék el az még érthető volna, közölve, hogy aki a ládát piszkálja az kiesik.

Nuggetzor 2017.10.09. 19:02:26

A Holtak Szigete elérte azt, hogy megkedveljem Anitát és izgatottan várjam, hogy Lilla és Nóra ma kiessen.

kisbutters 2017.10.09. 19:05:17

@Nuggetzor: Az egész kamu szerintem. Valami igaz lenne belőle, miért nem mutatták. Eddig Nóráék sátra sokkal rosszabb állapotba volt, most meg hirtelen összedől Lilláé.
Iliász meg ha annyira empatikus miért nem engedte maga mellé? Á hagyjuk, ezek mind műbalhék.

kisbutters 2017.10.09. 19:07:31

Feri erkölcsös ömlengését nem bírom. Kétszeresen elvált pali, aztán mégis valami szentnek képzeli magát.
Szandi meg hülye, miért nem mondta el, hogy ez az ő jutalma volt, ha Feri nyer neki is ez lett volna a jutalma, miért nem nyert.

Nuggetzor 2017.10.09. 19:09:28

@kisbutters: Nem feltétlen erre a műbalhéra gondoltam. Az egész Holtak Szigete élmény az, ami ezt mondatja velem.

doktor faktor 2017.10.09. 19:10:45

@HufnágelSteve: No, kiderult a turpissag, azt el is vettek, de a ladaban is volt egy.

Nuggetzor 2017.10.09. 19:11:31

Az a párbaj gyors volt. :D

lac64 2017.10.09. 19:12:22

@kisbutters: Ha jól emlékszem, amikor Nóráék elásták Anita melltartóját, akkor Anitáék sátrába is belevágtak és előre röhögtek, hogy majd hogy fog Anitáékra rászakadni.

doktor faktor 2017.10.09. 19:12:32

@kisbutters: Szerintem is vetites az egesz.

HufnágelSteve 2017.10.09. 19:12:56

Hmmm.... Szerintem jós vagyok :)

,, 2017.10.09. 19:13:04

légyszi légyszi legyen beni

,, 2017.10.09. 19:14:09

mármint kapjon még 1 esélyt légyszi légyszi

doktor faktor 2017.10.09. 19:14:11

Idiotak, ha tovabbengedik oket. Talan nori, remelve, hogy lilla marad, de sztem egyedul is tuleli a kis morc.

kisbutters 2017.10.09. 19:15:05

Sajnálom, hogy Lilla kiesett de végre haladnak. Hülyék lennének újabb esélyt adni nekik, maguktól meg elvenni.

kisbutters 2017.10.09. 19:16:04

@lac64: Ja tényleg, azt elfelejtettem.

enzo23 2017.10.09. 19:17:39

3x31
---első harmad
- Hát, ez tényleg nem volt szép a többiektől a Holtak Szigetén... még mindig nem csipázom Anitát, de hogy nem engedik be aludni vészhelyzetben... pff, nem mindenkiből nézném ki :/
- Barbi remek taktikai érzékkel bedobja a Nutella-kártyát, ügyes! Na jó, egy hátulütője van: Szandinak ugye amulettje van, ezért nem lenne okos döntés mindenki ráuszítani. Az igazán nagy ötlet az lenne, hogy most kirakni Klaut, majd a döntőben szembesíteni Szandit ezekkel a tetteivel a többiek előtt. Ha ezt valaki meghúzná...
- HSz kiesős challenge: nabazmeg, ez mi volt? 5 másodperces kihívás, hát ilyen gyorsan még sose láttam hogy eldőlt volna :O Ha a másik 2 esik ki, annak mondjuk jobban örültem volna... viszont ez mi a fasz, hogy még egy esély?

HufnágelSteve 2017.10.09. 19:18:20

Azért a szerkesztők már látták, hogy egyensúlyérzék és koncentráció szempontjából drAnita és a kis kobold ott van (az érmék pakolásából nyilvánvaló volt), így kissé irányítottnak éreztem ezt a versenyt már az előzetes alapján is. Kérdés adnak esélyt vagy sem újra valakinek, Nórci talán Lillának.

Nuggetzor 2017.10.09. 19:18:26

@lac64: Tényleg!! Pont ezen gondolkoztam múltkor, hogy annak még semmi "következménye" nem volt. Hát akkor ezek szerint itt van.

Nuggetzor 2017.10.09. 19:20:48

@enzo23: Ha Barbinak eszébe jutna az amulett és szervezne egy Klau-ellenes szavazást, az lenne a legszebb.
Azonban így kb. 100%, hogy mindenki Szandit jelöli, aki használja az amulettet, és Barbi esik ki - mivel szerintem ő nem fog másra szavazni.

kisbutters 2017.10.09. 19:23:05

Mondjuk egy Benedek Lilla párbajt megnéztem volna.

kisbutters 2017.10.09. 19:25:05

@Nuggetzor: Barbinak eszébe jutott, azért tetet Szandira mert úgy elveszik Feri és Klau szavazata is.

,, 2017.10.09. 19:28:52

Most akkor Íliász szavazott igennel?

doktor faktor 2017.10.09. 19:29:23

Feri mekkora faszsagokat beszel. Kb epp annyira szarul latja a jatekot, mint gergo, ugyanakkor o kulturaltan, higgadtan tudja elmondani,nem uvolt szandi arcaba.

Nuggetzor 2017.10.09. 19:31:19

@kisbutters: Ezt majd meglátjuk a tanácson. Ha Klaura szavaz, akkor minden elismerésem neki.

doktor faktor 2017.10.09. 19:31:38

@Nuggetzor: Szandi barbit akarna harmadiknak, mert tudja, hogy kiesne a cselendzsen, ezt tobbszor mondta.

kisbutters 2017.10.09. 19:32:48

@Nuggetzor: Feri Szandira szavaz, azt már mutatták az előzetesben.

,, 2017.10.09. 19:33:16

@kisbutters: nem gondolom h tudná h Szandinál van az amulett, legalább a riportban említette volna h ebben a gondolkodik h lássák a nézők és a szerkik h ő mekkora óriássssi stratéga

,, 2017.10.09. 19:34:01

Jáááj most feri elmondja barbnak h szandinál "van egy amulett"

kisbutters 2017.10.09. 19:35:37

@,,: Iliásszal egyszer már kisakkozták. Múlt héten is mondta, hogy kíváncsi Szandi mikkor áll elő vele.

Nuggetzor 2017.10.09. 19:36:50

@kisbutters: Azt tudjuk, de most a Barbiról beszélünk...azt hittem.

,, 2017.10.09. 19:37:16

@kisbutters: bizonyítékuk nem volt rá, viszont a mogyorókrémmel pont jól elaltatta a gyanút. szerintem.

doktor faktor 2017.10.09. 19:37:58

Aaa, en nagy barbi fan vagyok, es ha ezt az utat valasztotta, igy kell csinalnia, de az en gyomrom is fel van haborodva lassan. :D a tobbiek mekkora cimeres idiotak, ket hete zongorazik az idegeiken es elerte, hogy nem hajitjak ki, le a akalappal.

kisbutters 2017.10.09. 19:38:30

@Nuggetzor: Bocsi, közben már azon túl is léptem.

,, 2017.10.09. 19:38:46

Hoppá, Nóri szavazott igennel?

doktor faktor 2017.10.09. 19:39:18

Kau, ahogy konnyes szemmel mered maga ele, hogy felnyitotta barbi a szemet, hogy szandi MILYEN, mert megtrtotta a mogyorokremet. Az a klau, aki megzabalta a torzs ananaszat. :D

Sanda.Ipse 2017.10.09. 19:39:39

@Sanda.Ipse:
Ezt jósoltam meg itt. Azért akart Szandi nyerni, hogy az amulettjével Ferinek védettséget adjon.
Veregetem a saját vállam. Már csak lottóznom kell.

doktor faktor 2017.10.09. 19:40:09

@,,: Mindharmuk ervelese tok korrekt volt.

,, 2017.10.09. 19:40:31

@doktor faktor: már a hangszíne olyan h 3 szó után megszólalna a vészcsengő a fejemben h menekülj, meg ne hallgasd
nem hiszem el h ők ezt nem érzik, nem hallják

Nuggetzor 2017.10.09. 19:41:27

Feri szavaz Szandira, Klau is, Szandi szavaz valakire és Barbi is valakire.
Szandi hülye lenne nem használni az amulettet.
EZ most vagy párbaj lesz Barbi és Klau között, vagy Klau kiesik.
Ha Szandi tényleg a gyengesége miatt szívesen látná a döntőben...

doktor faktor 2017.10.09. 19:41:28

A zsuribe a torzsek haboruja utan (jol megnyomva) kiesett jatekosok kerulnek. Eszerint anita nem. De eselye van visszakerulni egyenest a finisbe? Agyrem.

Nuggetzor 2017.10.09. 19:43:42

Feri Iliász elleni beszéde...na vajon ki jut vissza a holtaktól akkor? :D

,, 2017.10.09. 19:44:57

Szandi:))) többiek felrobbantak kicsit:)

enzo23 2017.10.09. 19:44:57

---második harmad

- HSz challenge szavazás: "Szeretnétek-e eggyel több ellenfelet magatoknak?"...hát meglepődtem volna, ha igen jön ki...bár nem tudom hogy meg lehet-e lepődni itt még bármin is...
- Szandinak tök igaza van abban, hogy nem kint vagyunk, ez a Survivor, és nem ugyanaz a barátságok "értéke"...
- Az a baj, hogy Barbi nem tud az amulettről, és emiatt fog kiesni a nagy össztűz miatt...pedig tényleg szép lenne, ha ráuszítaná Szandira a másik kettőt, és ő Klaura tenne biztonsági okokból.
- Anitának igazat kell adnom, Lilla (meg persze Nóri is) már épp elég esélyt kapott.
- Én Barbi helyében benyögtem volna a "miért érzed veszélyben magad" kérdésre, hogy "hagyománytiszteletből." :DD

kisbutters 2017.10.09. 19:45:05

@Sanda.Ipse: Mondjuk ezt én is írtam már :)
@doktor faktor: Persze. Mondjuk Lilla Beni párbajt megnéztem volna.
Szandi nekem az elejétől nem szimpi. Volt benne valami furi.

Nuggetzor 2017.10.09. 19:45:18

@doktor faktor: Anita miért ne lenne ott? Vele kezdődött a Redemption Island, ergo ha nem ut vissza, ő is Jury tag lesz.

Nuggetzor 2017.10.09. 19:46:18

@,,: Barbi "én annyira tudtam baszki" vigyora priceless, amikor előveszi az amulettet. :D

doktor faktor 2017.10.09. 19:47:27

@Nuggetzor: Mondjuk ez az a pont, ahol klau jusson csak tovabb, ha parbaj van, de az eddigiek alapjan az ellenkezoje eleve kb lehetetlennek tunik. Barbi papirforma szerint igy se, ugy se juthat a dontobe, elotte mindenkepp szelektalnak valami parbajjal. De ha valojaban megvezetes volt a benazas, akkor barbi for president es nyerjen. :D

Nuggetzor 2017.10.09. 19:48:50

@doktor faktor: Ha most megnyerne egy párbajt, én oda meg vissza volnék. :D Bár egy logikait simán vinne a Klaudia ellen. :))

doktor faktor 2017.10.09. 19:49:21

@Nuggetzor: Mert bence most mondta, hogy az egyesules utan kiesett jatekosok kerulnek a zsuriba.az utant jol meg is nyomta. Ennek ugyan mar lilla es nori sem felel meg technikailag, de rajuk me rajuk lehet huzni. Anitara nem. Ha megis bekerul ( sztem be fog), az megint bizonyitja, hogy a redemptiont csak miatta hoztak elorebb eggyel.

doktor faktor 2017.10.09. 19:50:19

@Nuggetzor: Klau is okos es koncentralni is tud, csak az idegei most cafatokban lognak, mig barbi higgadtabb.

SDBY 2017.10.09. 19:50:41

@Nuggetzor: a RI ugyan vele kezdődött, de az egyesülést már nem érte meg, egy körrel előtte esett ki... logikus, nem? :D

SDBY 2017.10.09. 19:51:51

Ferkó 40 nap után se tudja miről szól ez a műsor, már rég ki kellett volna rakniuk, mert a végére mégiscsak kijött belőle egy "challenge beast"-szerűség

Nuggetzor 2017.10.09. 19:53:53

@doktor faktor: Szerintem csak elbaszták a megfogalmazást. Gagyi lenne, ha mindenki mehetne a jurybe a Holtaktól, csak Anita nem.

Nuggetzor 2017.10.09. 19:54:56

@SDBY: Ez nem logikus, ez faszság. :) Láttatok már US Survivort? Ilyen baromság ott sosem fordulhatna elő.

SDBY 2017.10.09. 19:56:38

@Nuggetzor: irónia próbált lenni :(

Nuggetzor 2017.10.09. 19:58:08

Azt felfogtátok, hogy Barbi bent van a döntőben? :'D

serebii94 2017.10.09. 19:58:29

Hát ez zseniális volt, a fejek :D

enzo23 2017.10.09. 20:02:20

---harmadik harmad

- Szandi amilyen fejeket vág az idol kijátszása után...:D
- Yasssss, Barbi bennmaradt! Tuti hogy azért inkább Klaut áldozta be Szandi, mert Barbi nem lesz ellenfél a challenge-ben... (annyira röhögnék, ha megnyerné :D)
- Gondoltam, ugye Klau is megy a Holtakhoz, ergó visszajuthat...hát ez félig jött csak be.
Tehát: Holtak Szigete kisdöntő (Anita-Iliász-Nóri-Klau), onnan egyvalaki bejut a Mandirigma hármas mellé, úgy lesznek négyen -> elődöntő, és aztán hármas döntő.

kisbutters 2017.10.09. 20:02:57

@Nuggetzor: Nem érdekel, úgyis annak szurkolok aki a holtakról kerül be.

Nuggetzor 2017.10.09. 20:03:32

Valaki meg tudta fejteni az előzetes alapján, hogy mi lesz a Holtak párbaja?

,, 2017.10.09. 20:03:39

@Nuggetzor: áhhh, a marhák, ha hagyták, megérdemlik! sztem komoly esélyei vannak.

Nuggetzor 2017.10.09. 20:04:28

@kisbutters: Amúgy én is. Plusz Feri. Tudom-tudom, nem kell mondani milyen, de már az első résznél megvett engem kilóra. :D

Nuggetzor 2017.10.09. 20:05:20

@,,: Barbi nem hülye, eddig nagyon sok energiát megspórolt, simán lehet esélye az utolsó párbajon befutni harmadiknak. Én komolyan szurkolok neki.

,, 2017.10.09. 20:06:21

@Nuggetzor: főleg ha vmi nem fizikus feladat lesz:)

kisbutters 2017.10.09. 20:06:55

@Nuggetzor: Szerintem egymás kezéből kell kiütni azt a vizes tartályt.

,, 2017.10.09. 20:09:27

@Nuggetzor: én nem szurkolok neki, de a többieknek ezer esélye volt, h kirakják, és nem tették, mert lebecsülték, és ennyire önteltnek nem szabad lenni egy ilyen játékban.

,, 2017.10.09. 20:10:31

@,,: hozzáteszem Barb is öntelt a maga módján, szal neki sem "szurkolok"

,, 2017.10.09. 20:11:17

De legalább létrejöhet a Klau-Nóri reunion:)

Nuggetzor 2017.10.09. 20:15:16

@,,: Sajnos csak a párbajon, én oly' szívesen néztem volna őket pár napig. :(

Sir Gombóc 2017.10.09. 20:19:20

@Nuggetzor: Elődöntőben, ha lehet hinni annak, amit Bence mond. Most már csak a kérdés, hányas döntő lesz, mert a játék folyamán következetesen kétfős döntőről beszéltek a játékosok is.

Sir Gombóc 2017.10.09. 20:21:44

@Nuggetzor: Szvsz igen. El kell érni, hogy a másik elejtse, amit a kezében tart. Kell hozzá némi stabilitás, egyensúlyérzék.

Sanda.Ipse 2017.10.09. 20:22:19

@,,:
Van mire. Hülyét csinált az egész bagázsból.
Nem semmi teljesítmény bejutni a döntőbe nulla produktummal, "fizika" nélkül:)

Sir Gombóc 2017.10.09. 20:23:09

@enzo23: Nem lennék meglepve ha kétfős döntő lenne. Az elődöntőből is kieshetnek ketten, mint ma.

serebii94 2017.10.09. 20:27:20

Az milyen lenne ha Klau nyerné a párbajt? Ott van Anita és Nóri 20 napig ott voltak, szenvedtek és most Klau jönne egy párbajon és kész. Mondjuk Iliász meg 5-6 napig volt.

,, 2017.10.09. 20:29:49

@Sanda.Ipse: ez a többieket minősíti inkább sajnos.

,, 2017.10.09. 20:32:52

Amúgy így a vége felé úgy gondolom h baromi jól válogatták össze a szereplőket, nem is önmagukban voltak kiemelkedőek, de tök jól működik szinte mindenkinek mindenkivel a chemistry. Nekem ez a lényeg, nem az h hányan adták fel, meg ki milyen felkészülten érkezett.

Berborosz 2017.10.09. 20:34:07

Lilla, nagyon sajnálom...

kisbutters 2017.10.09. 21:28:50

@Berborosz: Én is, olyan méltatlan volt az egész. Nem Lilla miatt, hanem mindenki számára szerintem.

kappakeklol 2017.10.09. 21:32:13

Őszinte leszek, lusta vagyok visszanézni, de a holtaknál ez a párbaj valami egetrengető nagy faszságnak tűnt így. Mivel kettő esett ki, és a maradék két ember jóval tovább tartotta a köcsögöt, így nem számít ugyan, de ha hárman rontották volna el egy másodpercen belül, akkor valami high fps kamerafelvételről nézik vissza, hogy ki kezdte el korábban? Mert nekem tökre úgy tűnt, hogy nem is egyszerre kezdték el a játékosok, és mint látszott, az első két kieső között alig volt valami idő... Valaki meg ugye több másodpercig ott baszakodott, mire kiesett a tartó léc... Miért nem lehetett úgy indítani ezt a játékot, hogy nincs tartó léc, mindenki tartja már, és utána start... Sokkal több értelme lett volna.

Így lényegében nyilvánvaló volt, hogy Benedek esik ki egyiknek (ha Iliász is játszik, valószínűleg ő a második), mivel egy férfi, nagyobb tömeggel, akaratlanul is jóval nagyobbat fog "lépni" a libikókára...

Amúgy a holnapi rész párbaj a halottaknál ha nem körpárbaj lesz, akkor Iliász - Klau döntőnek néz ki, mivel Klau Anitával és Iliásszal is párbajozott az előzetesben.

Partykiller 2017.10.09. 23:01:07

Szandi borzasztó ellenszenves volt a törzsi tanácson. Vajon hányan fogják a kiesett játèkosok közül megszavazni a győzelmèt a döntőben? Nèzzetek meg egy Richardot, ő is gátlástalan volt, de kèpes volt fapovával vègigülni egy cetlizèst. Volt annyi èrzelmi intelligenciája, meg nem utáltatta meg magát ilyen módon a kiesettekkel. A nagy kèrdès hogy kit szavaznak meg győztesnek? Kèpesek Barbit kihozni? Vagy a HSz-es negyediket? Ez az utolsò utáni lehetősèg már megint mi volt a Holtaknál? A szerkik se gondolhatták komolyan...

bElannaTorres 2017.10.09. 23:03:21

hát én ferit nagyon nem bírom. de most látszik igazán, hogy játszik, mert most átlátszó már nagyon a "barátság neked nem ér annyit mint a pénz?" milyen barátság, ennyi idő alatt? Lehet többet ér a család meg a valódi barátok, mint a rohadt unszimpatikus, agresszív pasinak a kedve szerint szavazgatni egy játékban?
nagyobb gyökér mint a vizimentő

Partykiller 2017.10.09. 23:09:54

@bElannaTorres: Igyvan. Őszintèn ha èn kiesett játèkos lennèk, ebből a vègső hármasbòl egyikre se tudnék szimpátiaszavazni. Amerikai verzióban egy Ferit meg règ kiszavaztak volna mèg a Merge előtt, egy Barbin meg már átláttak volna.

bElannaTorres 2017.10.09. 23:34:37

de jó volt ez az utolsó törzsi tanács :D ez a két csaj rendesen végigtaktikázta, majd meglátjuk mire lesz elég, nálam akármelyik nyerhet nem bánom. Szandi ügyesebb volt. Viszont tessék itt a klau kiesése, ezért bírtam végig ezt a csajt, mert ilyen, kiejtették és nem a másikra haragudott hanem tudta, hogy ő szúrta el.
de még ugye jönni fog valaki a szigetről, szerintem illiász. Így viszont nem hiszem hogy a két lánynak lehet esélye, barbi nem szimpatikus annyira a többieknek sem, Szandira meg sokan haragudnak, meg neki nehezebben nézik el, hogy taktikázott.

bElannaTorres 2017.10.09. 23:37:08

@Partykiller: ott már nagyon tudják miről szól a játék :))) Bár azt hiszem lett volna ott is olyan csapat amiben barbi felúszhat a döntőig.
Ferit azt tényleg simán kirakták volna, komolyabb csapatversenyeknél meg jobban kijött volna az agresszív természete. (amerikaiban elég durva csapatfeladatok vannak az elején)

kappakeklol 2017.10.10. 00:43:08

@bElannaTorres: Tulajdonképpen Szandiról mostanra mindenkiben kialakult egy kép: legnagyobb hazudozó liba. Ha belegondolunk szinte az összes kieső úgy ment a holtakhoz, hogy az első pár mondatában megjegyezte: Szandi kavarta a szart és átbaszott mindenkit. Szerintem nincs olyan játékos, aki rá szavazna, lényegében mindenkit átvert, de erre ő maga is rájött pár résszel ezelőtt. És pont ezért adnék esélyt még akár Barbinak is, mert ő legalább nyíltan csinálta amit csinált, kevésbé bicskanyitogató az ilyen.

Amit meg az utolsó szavazáson csinált Szandi a végén, az számomra egyenesen undorító volt. (Persze simán lehet, hogy ezt az RTL utasítására tette, mindenesetre ja.)

Igazából mondhat bárki bármit, Feri meg Benedek volt a két legőszintébb ember itt, még ha előbbi stílusa nem is jön be mindenkinek.

2017.10.10. 05:09:29

szandiiii xD
(de am' ez csúnya vót)

Chuck Νorris 2017.10.10. 05:52:30

hajrá Feri még mindig ö a legkevésbé kigyó számomra.
A holtaknál lillát sajnáltam, a végére megkedveltem, talán ö élvezte a legjobban a survivort :)
a roberta, drámanita, isiász, gnom nori, négyesböl bárki bejut , legyen második helyezett, nem bánom.
Szandi és Barbi mindkettöt utálom, a két stábkedvenc, végig tolták öket, egy fillért nem érdemelnek

Chuck Νorris 2017.10.10. 05:54:46

remélem valami olyan feladat lesz a végére hogy minden játékos kap egy machetét meg egy smith & wessont hat tölténnyel, és egy "kapjátok be buzi fülöp szigetekiek" feliratu mopeddel kell bejutni a városközpontba manila legveszélyesebb negyedéböl.

doktor faktor 2017.10.10. 07:21:56

Klaunak milyen kedves, szep, nyilt arca lett a bazi muszempillai nelkul. Rettentoen oregitettek es undok, mu feje volt toluk.

bElannaTorres 2017.10.10. 09:02:47

@kappakeklol: ez azért nem az élet, ez egy játék, 20 millió forintért. FEri meg fel se foghatom hogy lehet sokaknak szimpatikus, mikor nem sok empátiája van, agresszív, szerintem nem is túl okos, elnézést emiatt, de így látom, nagyon erősen gyakorlati ember, aki abban a szűk csőben tud létezni amiben van, és az is sokat elmond, hogy a betyárseregben érzi jól magát.

nem lepődnék meg ha egyedül élne, valahol írták hogy kétszer elvált?

szóval ha az élet lenne és azt néznénk ki milyen ember nem biztos, hogy ferinek ilyen rajongótábora lenne, de mondjuk azon a szinten ki tudja.

Beni meg elég butafejű, tipikusan ilyenekre szavaznak a tévénézők. Ha mindneki beni lenne nem tudom milyen műsort lehetne csinálni, ráadásul nekem nem is szimpatikus, mert szeretem ha valaki tud gondolkozni.

Szandi ügyesen bejutott a döntőbe, meg Barbi is, van aki pont ezért fog rájuk szavazni, mert engem is inkább olyan győzzön le a ki ravaszabb volt, aki túljárt az eszemen.
süti beállítások módosítása