Hogy volt?

Survivor 3x28 - Aquaman tündöklése és bukása

2017. október 05. 07:00 - sixx

vlcsnap-00001_36.png

A 37. napon vagyunk, ami azért nem semmi na, az amerikai verzióban ugye 39 nap egy évad, itt meg még hátra van ebből a hétből két nap, meg az egész jövő hét, és ezért igenis meg kell süvegelni az összes játékost, aki ilyen sokáig húzta. A hullaházzal ébredünk, zenére, pánsípot is halni vélek, amire kifejezetten allergiás bírok lenni. Iliász üdvözült arckifejezéssel megy a kamerába beszélni, hálistennek esik az eső és nem döglünk meg a melegben, mondja, ő a semmittevésből nem érzékel semmit, és még a nőstényfarkasok sem mentek az agyára. Bezzeg a törzsi tanács, amikor mindenki ellene fordult, na, az benne maradt, mint egy bazinagy tüske, de levonja a következtetést: kemény vagyok, mint a vídia, oszt ezért szavaztak ki. Ő nagyon akar győzni, mondja, majd belemereng a kamerába - van érzéke a drámai szünetekhez, az tuti. Büszke magára, mondja két olyan sóhajtás között, amiben benne van az egész világ összes számkivetettjének MINDEN fájdalma.

Szeretnék nagy durranásokat csinálni még.

A rendes törzs megy játszani, védettségért, helló. Felállnak sorban, és baszki, itten komoly bajok vannak, Benedek szája szó szerint lila, szétfosta magát és fázik, valami vírus rohangál benne és Szandiban is, de hát utóbbinak van egy láda kajája meg egy bödön Nutellája, szóval kuss. Bencus tart egy rövid hegyi beszédet, itten mindenkinek egyedfül kell már legyőznie magát, és Szandi baszki erre elsírja magát, elképesztően manipulatív a csaj. Na, a mai játék egy keményebb mókuskerék és egy ügyességi viadal keveréke, egy bambuszketrecből kell karikákat kihajigálni egy horogra, oszt ha elég sok van már rajta, akkor ki lehet jönni a ketrecből, be a mókuskerékbe, ott rohanni, mint az állat, mert a kerékhez egy kötelet erősítettek, annak a végén meg egy csónak van a vízben - az a jani, akinek a csónakja először ér partot. Barbi fején látszik, hogy oké, neki ez nem kell, Benedekbe csak szarni jár a lélek, szóval ez egy Feri-Klau-Szandi különcsatának néz ki.

Dobálgatnak, elég esetleges a dolog, Feri úgy koncentrál mint egy igazi harcos, és Szandival fej fej mellett haladnak, a nagy vesztes Klau, akinek egy karika sem kerül a horgára, amikor Ferinek már négy van, és Feri az első, aki kiszáll, majd beáll a mókuskerékbe és elkezd futni. Szandi követi, ő is rohan, sőt, nagyobb tempóban, a tengelyre erősített GoPronak köszönhetően láthatjuk a seggét is, nem mintha eddig takargatták volna. Feri vezet, Szandi, akinek nem feledni, ott van egy amulett a zsebében, jön fel, de nem eléggé, met Feri meghúzza a végét, és a hajója úgy 5 centivel hamarabb ér be. Olyan üvöltés szakad ki belőle, mintha hat orosz kommandós belét szakította volna ki szájjal. Harcos, na. Szandi összerogy, teljesen elkészült az erejével, fáj a lába, Bencus segíti fel ülő helyzetbe. Barbiékkal senki nem foglalkozik, nem is baj.

Annyira szerettem volna azt a rohadt nyakláncot! (Szandi)

Na, ez érdekes törzsi tanács lesz, Benedek gyenge, nem sok értelme van kibaszarintani, Barbi már régóta ott tántorog a kiesés szélén, de ő is gyenge, minek kitenni, ideje lenne Klaut vagy Szandit bekóstolni szerintem, csak az érzelmi alapú szavazást tudnák elengedni a túlélők.

A hullaházban Szandi a téma, a Nutella, aminek meglelését Iliász drémai részletekkel kiszínezve taglalja, bazinagy ibrikre leltünk! Mogyorókrémmel! Szandi irányít mindent! Feri az eszköz! Doktorjúdás szerint Szandit odabent mindenki félreismeri, de ők itt kint, na ők nem. Azt nem tudom egyébként, hogy mi lesz a végén, mármint Doktorjúdással, hogy szavazhat-e az utolsó törzsi tanácson vagy nem, már ha eljut odáig, de ha Szandi döntős lesz, akkor tuti ellene szavaz, mindegy ki a másik kettő. Löevél, Cetli olvas, a nagybetűket nem mind ismeri ő sem, nem baj, valami ősi félelemmel összefüggő játék lesz, Cetli alig várja, mert badass párbajt akar. Ez a párbajmánia bazdmeg, indul a VV9, tessen jelentkezni. Nóri megkönnyebbül kicsit, ugye ő nem fog párbajozni, mert van neki ajándokvédettsége, de aggódik Lilla miatt egy olyan megrendezett jelenetben, amitől rosszul vagyok.

vlcsnap-00018_37.png

Feriék hazatérnek, Bendek le is fekszik menten, mert szarul van ugye, Szandi veri bele a lelket (nem a farkán keresztül, nyugi), hanem Nutellával, amit a ládájából kap elő. Szerinte ettől meggyógyul Benedek, szerintem nem, de mit értek én a lovakhoz. Klau olyan ideges ettől a Szandi-Benedek izétől, hogy majd felrobban, frusztrálja, hogy ezek ketten ilyen jóban vannak, és baszki, ez lehet Benedek veszte, beszarok. Barbi aszongya Klaunak, hogy ő tudja, mi Szandi gyenge pontja, amiből van több is, és majd segít. Na, soha ne kerüljek olyan helyzetbe, hogy Barninak kelljen segíteni rajtam, aszondom. És tessék, viszi is a szót Szandinak, Klau féltékeny Benedek miatt, vigyázz magadra. Jól játssza a social game-et Barbi, szerintem simán döntős lehet.

Na, a hullaház vízre megy, egy Survivor-klasszikus a viadal, a vízben van egy rács, tessen beúszni alá és kapaszkodni, a dagály majd jön, aki először úgy érzi, hogy fullad, az baszhatja. Cetli csak vigyorog, Hasselhoff unokájaként ez nem okozhat neki problémát. Aki a legtovább marad fulladásközeli állapotban, az a következő párbajon védettséget kap. Nóri, Lilla, mi a döntés? Hát, én nem játszom, ez van. Szerencsés kis geci. Bemennek, jön a víz, gondolom, Doktorjúdás menten kiszáll, mert víziszonya van, de nem, baszki, Cetli szívja meg, nem is értem, vagy direkt csinálta, hogy Doktorjúdás tovább mehessen, vagy ez az egész vízimentős sztori egy ótvaros nagy kamu. És baszki, Doktorjúdás egész sokáig bírta, Lilla viszont egy challenge monster, vizet nyel, de így sem adja fel, van benne erő, bármennyire idegesítő picsa.

A végén Iliász nyer, mert Lilla lemegy a víz alá, és nem jelez, hogy minden oké, amikor Bencus csilingel, ettől olyan ideges lesz, hogy üvölt, elfelejtettem jelezni, bazdmeg, hát van ilyen, Lilla. Cetli balra el, kis nyál, kis sajnálkozás, Doktorjúdás sír, én nem, de hát nem engem dugott ájultra két kávéval a farkában. Lilla szerint Cetli feláldozta magát Doktorjúdásért, akár még igaz is lehet.

Címkék: survivor
166 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.10.05. 15:55:50

@sabana: még egy gondolat...

Mi, a Zasszonnyal nagyon nyíltan beszélgetünk mindenről...
Ez a megismerkedésünk óta igaz...
Ő, engem "vén f@sznak" hív (én vagyok idősebb 7 évvel), én őt "hülye picsának" hívom...
Mert ez közöttünk móka és kacagás... Nem vagyunk "törvényileg" házastársak, mégis van 2 semmire be nem cserélhető hímnemű ivadék, tehermentes kicsi lakáska, móka-jókedv...
Mindig szívja a vérem, és imádom !!!
Én vagyok a "jó zsarú", Ő a megveszekedett "Gestapó ügynök" a gyermeknevelésben...

sabana 2017.10.05. 16:06:42

@mentolos lecsó: hoho, kikerülted a választ a kérdésre? :-P
Nálunk is a lyány a keményebb dió, én egy csomó mindent tök lényegtelennel látok, ő meg simán levezeti, h. emiatt hogy válik a gyerek tömeggyilkossá...valószínű akkor lesz rossz a gyereknek, ha két ugyanolyan laza vagy éppen szuper-para szülőt kap és nincs meg a jó középérték.

2017.10.05. 16:18:30

@sabana: szerintem nálunk megvan a középérték... Noha nem vagyok "lányos apuka"...
A kölkök azt látják nálunk, hogy a mamájukat, minden körülmények, mindig között tisztelem (!), még akkor is ha néha ugratjuk egymást! Tudják hogy, soha nem közeledem a MAMA felé erőszakkal vagy bántóan, még akkor sem ha, nem értünk egyet egy szituációban!
Hasonló TISZTELETRE szeretném ŐKET okítani a női nemmel szemben !! !!! !!

2017.10.05. 16:36:13

@kisbutters: Mint írtam, Nálunk a tapasztalásból származó értékek számítanak...
3-5 év múlva ismét megkérdezlek a kérdésről!
Mindkét ivadék külön individuum... Szeretjük látni a jellemfejlődésüket, és támogatni őket mindenben !
Nehéz a szülői feladat, konkrétan megrettentem, amikor a Zasszony 11 évvel ezelőtt bejelentette, hogy várandós !!!
Semmire nem cserélném el az első és a második csimota érkezése közötti időt!
Úgy próbáljuk nevelni a srácokat, hogy ne legyen meg a szülők elleni lázadás, hisz' mi is eléggé zakkantak vagyunk !!! :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.05. 16:53:15

@sabana:

Az első gond az hogy azt se tudja milyen rendezvényen van, fogalma nincs a survivorról, elkezdett sikítani a cetlik miatt, azt hitte család meg barátok, meg vértestvérek, pedig a survivor pont a "cetlizés" miatt érdekes, és minden alkalommal kihangsúlyozza Bence hogy mindenki veszélyben van a törzsi tanácson vagy mitökömaneve ennek.
Második húzás meg az volt hogy mikor Lilla visszakerül és elkezdett DrJúdásozni :)) akkor azon kezdett el kattogni hogy elfogja lopni Lillától a védelmi amulettet, mint egy fába szorult féreg kb úgy tolta, csak a rinya, meg hogy sportember.
Erre megérkezett Iliász és vonalcsíkos lett a pelusa, egyből kihátrált ráadásul olyan feladatból ami az ő pályája, elég gáz a csávó.

2017.10.05. 17:28:19

@Sanda.Ipse: "Kint folyatjuk..." ahhhammm.....
Már amúgy is tudnák róla ! :))) Az internet nem felejt !!! :)

sabana 2017.10.05. 17:33:05

@szociál: igen, közben felvilágosítottak, nem láttam minden részt és azokat sem 100%os figyelemmel. Mondjuk ezalapján inkább Lillával kellett volna barátkoznia, mert egyikük sem érti ezek szerint a játékot :) Másrészt lehet h. rosszul emlékszem, de nem az volt, h. Anita nem akarta kirakni, hanem Klaudia erőltette ezt a vonalat? Mondjuk Iliásztól én is paráznék, elég jól tolja, de az érthetetlen, hogyha van egy testhez álló feladat, ami az egyetlen esély, h. legyőzze, akkor a f.szért nem állt bele?

doktor faktor 2017.10.05. 18:03:01

@sabana: Engem nem az zavar elsosorban, hogy infantilis hiszterika, viszont ezt rendszeresen a gyengebbek elleni durva verbalis agresszioval kompenzalta. Az erosebbek ellen valahogy nem. Meg ezt is elneznem, de az onreflexionak, onkirtikanak, belatasank a szikrajat sem lattam benne. O szerintem huszonket evesen ugy gondolja, hogy minden feketefeher es oneki mindig igaza van. Ezzel persze vissza is tertunk az infantilizmushoz. Karos viselkedesi mintanak talalom, orulok, hogy nem lett nyero, felolem akarki mas nyerhet innentol.

doktor faktor 2017.10.05. 18:04:43

Meg annyit, hogy ez is teljesen megertheti, hogy miert ilyen, tudok vele egyutterezni, de maga a viselkedes akkor sem oke. Jarjon terapiaba, szedje ossze magat, dolgozza fel a gyerekkori betegseget, boldogabb es jobb emberre valik majd, en drukkolok neki ehhez.

HufnágelSteve 2017.10.05. 18:23:30

@sabana: Talán azért nem állt bele, mert esetleg kiderül, hogy mégsem olyan nagy szám, de lehet Luka Van Hercegnő ígérete kicsit kommunista szlogen értékű volt (Obi volt, Obi van, Obi lesz), + a szerkik megszórhatták újabb műsor ajánlatával, így már megérte számára kiszállni. Amúgy az is lehet, hogy a vízimentés esetében vízben álltam mentébent jelent.

2017.10.05. 18:33:31

@drAnita:
Anita ?!?
Neked volt a legjobb segged a műsorfolyamban !!! :P

NAHHHH AKKOR, MOST TAKARODJÁL EL A KAMU NICKNÉVVEL INNEN !
Ezt már eljátszottuk itt VV1-től, VV8-ig !!! ! !!!

sabana 2017.10.05. 18:45:34

@HufnágelSteve: szerintem annál gázabb dolog nincs mint feladni. Ha ott vergődött volna amíg bírja és mégis bukó, akkor ez van, Iliász jobb volt, szerintem senki sem köpködött volna rá, sőt. Így viszont ez ultragáz, és nem hiszem el h. ezt nem tudja (apu ideges tekintete vagyok)

Nuggetzor 2017.10.05. 19:02:03

Aukcióóóóóó jee

doktor faktor 2017.10.05. 19:08:05

Megint csak a Barbi gondolkodik egyedul, jol felveri az arakat es a vegere oneki marad majd csomo embernel tobb penze, ha kene :D

doktor faktor 2017.10.05. 19:10:46

Szandi meg tudja, hogy lesz idol, belole ugysem huz ki egy fityinget sem. Aztan, ha megsem, akkor szivas :D

HufnágelSteve 2017.10.05. 19:12:58

Szandi látott már ilyen műsort :)

,, 2017.10.05. 19:13:18

tudtam h szandi spórolni fog, nagyon brutál a csaj. Sokkal jobban bejön ez a stílus, mint Barbié

,, 2017.10.05. 19:15:27

ha nem nyerhet Beni szívem, Szandinak drukkolok

Nuggetzor 2017.10.05. 19:15:47

Én úgy szurkoltam szegény Beninek, hogy végre egyen valamit. :'D

kisbutters 2017.10.05. 19:19:56

@,,: Mondjuk azért ő rendszeresen eszik édességet (nutela), plusz van egy láda kajája. Úgy azért könnyű ellenállni.
Egyébként ha van eszük, most kiszavazzák Szandrát, hogy ne legyen előnye a következő játékban.

,, 2017.10.05. 19:24:55

@kisbutters: a főtt étel azért más.

kisbutters 2017.10.05. 19:27:31

@,,: Lehet én itt a hambira vagy gumicukorra gondoltam.

,, 2017.10.05. 19:27:56

Én meg azt akarom végignézni h Barbit kibasszák a picsába *sóhaj*

,, 2017.10.05. 19:28:45

@kisbutters: én a kávéért odaadtam volna az összes zsetont, amulett ide v oda. Komolyan.

doktor faktor 2017.10.05. 19:32:12

Ha van esze anitanak, lillat viszi..

,, 2017.10.05. 19:33:02

Anitának elmúlt a vízfóbiája?

Nuggetzor 2017.10.05. 19:35:26

Szandi helyében nem állnék bele a lányszövetségbe, hanem kibasznám a Klaudiát.

,, 2017.10.05. 19:36:21

Klau annyira leszarja Benit, valóban:)

,, 2017.10.05. 19:37:29

Szandi levágta amit mi is gondoltunk, h nem fog így rá szavazni senki, reménykedem

Nuggetzor 2017.10.05. 19:39:53

@doktor faktor: Szerintem Klaudia erősebb ellenfél. Beni nagyon legyengült, rosszabbul teljesít, nem jelent akkora veszélyt.

doktor faktor 2017.10.05. 19:41:10

Tud Klau es Barbi a kajatol ennyivel jobban kinezni, vagy festve vannak? Bar ez mar extrem izgalom, az ia tud szepiteni.

katalin 2017.10.05. 19:43:16

2 monológ, Anitáé a csalódott szerelmes asszony,de nekem hiteltelen,nem jó szinész, Szandié,nekem hiteles és igazi aggályok felsorolása mentén, őszintének tünő, remélem bejut a döntőbe. Megérdemli

doktor faktor 2017.10.05. 19:43:21

@Nuggetzor: Ezzel abszolut egyetertek, de o Ferit erositi, gyakorlatilag vele Ferinek ket szavazata van. Feri ugyan nagy hangon papol, de azert akar benivel dontozni, mert szandi erosebb. Es kirakna, ha oda jutna, pillanatnyi lelkiismerefurdalas nelkul.

doktor faktor 2017.10.05. 19:44:05

Hat nem, Barbi szeme ki van festve, pont. :-o

,, 2017.10.05. 19:44:59

Klau besértődött Benire, mert nem akar vele "járni", hát ez kész

Nuggetzor 2017.10.05. 19:46:00

@doktor faktor: A végén szerintem már bárki kirakna bárkit, nyugodt szívvel.
Egyébként Beni monológja után ráeszméltem: tényleg az lenne az ésszerű, ha kiraknák a Barbit. Ő dönt minden törzsi tanács kimeneteléről és oda áll, ahol tudja, hogy nem veszíthet. Jól játszik, de a szigetlakók szempontjából tényleg veszélyes, mert ő irányítja a szálakat.

kisbutters 2017.10.05. 19:46:56

@katalin: Tegnapi hiszti után én valahogy neki sem nagyon tudok hinni.

,, 2017.10.05. 19:48:43

@Nuggetzor: hallottad ferit, addig szarkavarkodott amíg hozzászoktak, és mára TŐLE nem gáz. őszintévé hazudgálta magát.
döbbenet.

egresribizli 2017.10.05. 19:49:35

@Nuggetzor: De ő legalább játszik és nem érzelmi alapon dönt, mint a többiek. Meg ez a duma, hogy mindenki a barátjával szeretne megküzdeni, tisztán...hja hagyjuk már!

bElannaTorres 2017.10.05. 19:49:57

ha nem lenne sok túlérzékeny, naiv, vagy debil néző nem kellett volna szandi hazugságait végighallgatnunk amit a kamerába mondott, még untam is:) nekem szimpatikus, hogy ésszel játszik és jól nyomja a szociális játékot is, csak azt sajnálom hogy a nézőknek kell hazudni, viccesebb lenne ha őszintébben nyomhatná, legalább a kamerába

én a fiúkat tenném ki, csak lányokkal mennék a döntőbe

doktor faktor 2017.10.05. 19:52:18

@Nuggetzor: De Barbi epp ebbol latszik, hogy tenyleg jo, mert megsem tettek eddig meg ki. En dajnalom, hogy annyi szufla alighanem nincs benne, hogy barki massal szemben megnyerje. Egy eselyt meg latok, ha Dzandival maradnanak bent (vagy valami csoda folytan norival, lillaval) ketten a vegere, akkor bedobna a nutella ugyet es naaaagyon felfujna. Ha szandi nem lenne piszok jo jatekos szinten es bevallana neki az ananszt, akkor meg hajjaj. De meg klaudia elpottyintheti, es akkor szandi bukhat ezen, ha barbinak ugy jo. Barbi jo jatekos, en drukkolok neki.

Nuggetzor 2017.10.05. 19:54:55

@doktor faktor: Szerintem is nagyon jó, ez igazából az én frusztrációm kivetülése, a többi játékos helyében is, hogy így képes irányítani a dolgokat. :D

Nuggetzor 2017.10.05. 19:55:56

Beni és a Feri tényleg szépen összefogtak, két különböző játékosra szavaznak.. :D

,, 2017.10.05. 19:59:31

picsáááába
ne mááááááárrrrrrrr

doktor faktor 2017.10.05. 20:00:03

Hat, en Ferit szinte megsajnaltam, abban a messze nezesben megoregedett.

,, 2017.10.05. 20:00:45

Mikor. Rakják. Már. Ki. Barbit.
Idióták.

doktor faktor 2017.10.05. 20:01:19

@Nuggetzor: Mert Feri ugy tudta, hogy Szandi es Barbi Klaura fog, ez volt a fedosztori. Feri latta, hogy Klau erosebb, mint Barbi, es ezert ot akarta kitenni elobb.

,, 2017.10.05. 20:02:49

Vajon átugorják a cápát?

Nuggetzor 2017.10.05. 20:03:10

Következő Feri lesz, ha nem nyer védettséget.
Beni nagyon cukin fogadta a kiesést, Barbinak nem jött össze az, amit látni akart. :D

doktor faktor 2017.10.05. 20:03:34

Mekkora lenne, ha az utolso vedettsegnel iderulne, hogy Barbi maga J.I.Jane es szarra verne mindenkit :D

Nuggetzor 2017.10.05. 20:07:29

Következő Feri lesz, ha nem nyer védettséget.
Beni nagyon cukin fogadta a kiesést, Barbinak nem jött össze az, amit látni akart. :D

Nuggetzor 2017.10.05. 20:07:54

Hopsz, ezt nem akart kétszer küldeni.

enzo23 2017.10.05. 20:09:15

3x29 (csüt.) (csak a 2.felét láttam)
1. Top5-nél 3féle szavazat? Wow, ez is ritka :D
2. A bennmaradó négyes lehetne "Feri angyalai"
3. Bence nagyon cseles, belengette a döntőt, hogy hamarosan jön, de nem mondta ki, hogy "benn vagytok a döntőben" :)
4. Na, tényleg bejött a lányszövetség téma?
5. Oké, ofisölli Benedek reakciója eddig a legjobb a Holtak Szigetére, ahogy pislantgatott ki oldalra, mintha a Kandi Kamerában lenne :DD
6. Köv. részben már final immunity?? Akkor mi lesz az egész jövő héten???

kisbutters 2017.10.05. 20:11:39

Vajon elkábítják azt is, mit a halakat?

bElannaTorres 2017.10.05. 20:14:43

én bírom ahogy Barbi játszik, Szandi is beletesz mindent, meg három lány a holtakról. Feri csak meghúzza magát de nem játszik igazából, kihívásokon kívül. Remélem most majd ki tudják tenni. Nem akarja annyira.

Sanda.Ipse 2017.10.05. 20:16:23

Okosan döntöttek a lányok.
Egyébként Benedek sem volt túl penge sem csapatjátékban, sem egyéniben. Sok nyomot nem hagyott maga után. Barb legalább nagy shit-stirrer és azt jól csinálja.

,, 2017.10.05. 20:16:38

oké, kavicsozzunk, szandi tuti döntős mert eleve van 1,5 amulettje. ferit kirakja a "nőszövetség" (ehh). A Holtakról még jön 1 valaki.
Szerintem Szandira senki nem fog szavazni. Inkább arra, aki a holtakról jön. Vagy Barbra a poén kedvéért.

,, 2017.10.05. 20:20:13

Szandira tuti nem fog szavazni: Zoli, Cetlis, egyik csaj sem, Íliász, Beni. LOL

,, 2017.10.05. 20:24:50

Barbnak ezzel szemben van 2 tuti szavazója: Zoli és Íliász, és egyedül Cetlis+Beni azok , akiket kizárhat.

Sanda.Ipse 2017.10.05. 20:24:59

@,,:
Minden attól függ, ki jön be a hulláktól.

Sanda.Ipse 2017.10.05. 20:33:30

Szandi újabb fekete pontot kapott a betyártól.

lac64 2017.10.05. 20:38:47

@katalin: Szandié hiteles? Mintha valami nagyon hasonlót hallottunk volna az előző törzsi gyűlésen is csak akkor Iliásszal kapcsolatban. Annyira nagy színész a csaj, hogy lassan Oscart kap az alakításáért :)

Sanda.Ipse 2017.10.05. 20:41:13

@lac64:
Ő legalább olyan furmányosan játszik,mint Barb csak ő megjátsza magát.
Én az életben jobban elviselem a Barb-féléket, mert azokkal szemben az ember tudja hányadán áll, alapból nem bízik meg bennük.

doktor faktor 2017.10.05. 20:53:27

@,,: Szerintem iliasz nem fog barbira szavazni. En arra tippelnek, hogy a halottra fog. Vagy o lesz a halott dontos.

doktor faktor 2017.10.05. 20:54:36

@,,: Azert attol is fugg, kivel szemben kene szadira szavazni. Beni elobb venne felesegul klaut, minthogy barbira szavazzon.

doktor faktor 2017.10.05. 20:57:48

Azert, mikor beni tolta a monologot, hogy a barbi mekkora senki, mert rosszul szerepel a jatekokon es amugy sem csinal semmit, akkor vegigporgettem az agyamban, hogy benedek hany jatekot nyert, es emellett mit is csinalt? Gyikra, meg rakra vadaszott tsztoszteronfelhot eregetve - sikertelenul; barbi meg fozott es mosogatott ( es levagta a csirket). Akkor? Ciki..

bElannaTorres 2017.10.05. 21:06:07

@doktor faktor: ja igen :D és azt is tudjuk, hogy még magára sem mosott :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.05. 21:10:08

Ha a köviben nem nyer IKEA FERI védettséget akkor a holtaknál létre jön az FERI - ILIÁSZ párbaj, ha valamelyik nő nem kap megint valami überfasza védettséges totemet mert második lett valamiben, vagy mert CSAK :)
Igaz Benedek is ott lesz, de őt már lelakta a sziget , nem oszt nem szoroz.

Nuggetzor 2017.10.05. 21:14:41

Engem most már nem is az érdekel, hogy a Feri nyer-e a védettséget (mert ugye ha nem, akkor pápá), hanem, hogy ki megy vissza a Holtaktól. Vajon kinek fognak kedvezni az utolsó párbajfeladatnál?

Nana Nana 2017.10.05. 21:18:19

Hihetetlen hogy mennyire megszeretem Barbit a merge óta. Azelött mintha ott se lett volna :D

HufnágelSteve 2017.10.05. 21:31:42

@Nuggetzor: Két maximum 3 esélyest látok a Holtak közül (főleg ha irányított a dolog) Iliászt és drAnitát, bár a kis kobold is jól nyomta pár dologban, de az inkább kitartást igénylőeknél Iliász lenyomná. Ha irányított játék, akkor lehet egyensúlyt igénylő lesz, mivel abban a nők jobbak felmérések alapján (pár extrém kivételtől eltekintve), ha erő alapú akkor férfit. Meglátjuk mondta a vak is.

kisbutters 2017.10.05. 21:42:26

@Nuggetzor: Holtaknál még lesz két párbaj, szerintem. Nem hiszem, hogy Iliász az utolsó párbajhoz nyerte a mentességet.

lac64 2017.10.05. 21:49:05

@HufnágelSteve: Nem látom annyira egyértelműnek, hogy a Holtak szigetéről lány jut vissza, akkor az drAnita. Ő inkább a logikai, ügyességet igénylő feladatokban jó, Lilla - és szerintem még a kobold is - erőnlétet is igénylő feladatokban jobb nála.

HufnágelSteve 2017.10.05. 21:59:50

@lac64: A következő párbaj után jön még egy. A következőn Iliász védett, így ott lesz az utolsón, tehát erőnléti vagy ténylegesen erő alapú faladatban leverné a lányokat, míg drAnita a logikaiban. Csak egyensúly,+ügyesség esetén van esélye egy kisebb súlyúnak, mint a morci Nórci.

kappakeklol 2017.10.05. 22:09:47

Számomra még mindig nem világos, hogy Szandi használhatja-e a talált amulettet majd az utolsó szavazáson, de ha igen, simán el tudom képzelni (mivel amúgy is előnyből indul a játékon), hogy megnyeri a védettségit, az amulettet pedig odaadja Ferinek egy pirospontért, és kiszavazzák Klaut.

Berborosz 2017.10.05. 22:11:38

És a Holtak szigetén: Hajrá Lilla!
Tudom, hogy nem lehet döntős, de akkor is.
(Esetleg a piszén-pisze.)

HufnágelSteve 2017.10.05. 22:24:07

@Berborosz: Nem szurkolok személyeknek általában, csak a poénért és a kavarásért, de gyanítom Klau döntős lesz. Megnézném az arcát ha tényleg a kis kobold térne vissza a Holtak közül, mert az filmcímekbe illő lenne: a Halott Nórci visszatér 2, vagy az újabb Gonosz halott 2 :).

Raven! 2017.10.05. 22:33:27

@kappakeklol: En is pont erre gondoltam! Tokeletes lezarasa lenne es meg is halalna Ferinek az elso felidos gondoskodast!!! Hamar mashogy nem halalta meg ;)

Berborosz 2017.10.05. 22:44:34

@HufnágelSteve: Eddig én se szurkoltam kifejezetten nekik, de azok után, ami itt - főleg tegnap - volt!
A Lilla, a Nóri, a Lucifer, az Antikrisztus!

katalin 2017.10.06. 06:45:27

bár nem neki drukkolok,de sztem a döntős Iliász lesz és Szandi+Feri

Sanda.Ipse 2017.10.06. 07:50:17

@katalin:
Ha további puzzle feladatot kapnak a hullák, azt Anita nyeri biztonsággal.
Korai még, hogy ki lesz a döntőben. Feri és Szandi kapcsolata a mélyponton. Lehet, hogy Szandi inkább lenne döntőben Klaudiával. Neki több emberrel volt jó kapcsolata, mint a szőke lánynak, Feri támogatói viszont kiszámíthatatlanok. Iliászon kívül a fiúk jó eséllyel rá szavaznának.

doktor faktor 2017.10.06. 08:54:00

@Sanda.Ipse: Barbi szerintem Feri kirakasat fogja sugallni szandinak, es talan mostanra, a sokadik kenyszeruen taktikai (es teljesen helyes) dontes utan szandi kicsit konnyebben tesz mar ferire is a vegjatekban, foleg, hogy most mar latszik a vege es be kell lassa, hogy ketten nem nyerhetnek.

Berber Oroszlán 2017.10.06. 09:56:54

Látom, még mindig nem értitek.

Anita Panyik 2017.10.06. 10:12:17

Sziasztok Panyik Anita vagyok. Először is imádom a hogy volt cikkeket nagyon szórakoztatnak és a kommenteket is olvasom, kulturált kritikát szívesen veszek és ti vagytok a leghumorosabb kommentelők. Azonban szeretném jelezni, hogy az előttem lévő profilhoz semmi közöm. És javaslom DRJÚDÁS, hogy maradj meg a jogi szabályozás keretei között. További jó kommentelést :)

Sanda.Ipse 2017.10.06. 10:35:24

@Anita Panyik:
Ebben biztosak voltunk. Tegnap már volt egy DRANITA a fotóddal. Az is el lett zavarva:)
süti beállítások módosítása