Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Originals 4x02 – No Quarter

2017. október 31. 13:00 - A_Rézi

Egy fickó rohan lélekszakadva az erdőben. Narancssárga kezeslábasan van, szóval szökött rab lehet – csakhogy nincs menekvés. Vámpírok elől különösképpen. Kol rögvest csapra veri a pasast. Kicsivel odébb kész „lakoma” zajlott – úgy tűnik, a magukhoz tért ősiek betámadtak egy elítélteket szállító buszt, és lemészárolták a fegyenceket és az őröket egyaránt. Erre tényleg szükség van? kérdi Freya. Hát, kell az erő, hogy ki tudják szabadítani Klaust – feltéve, ha nővérke nem egyedül akarja csinálni. Freya leginkább egy álcázóbűbájt próbálna megtörni, de a halálsikolyok zavarják a koncentrációban… Erre Elijah ráparancsol Kolra, hogy végezzen már azzal a szerencsétlennel, hogy végre csend legyen. Tisztára, mint egy paródiában…

vlcsnap-2017-10-23-13h22m33s078.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Pumpedék 2x11 - Lunácska gumicsöcse mindent visz Pumped agyából

2017. október 31. 07:00 - sixx

Disclaimer: ez a poszt egy ideig volt már kint a blogon, múlt pénteken, mert nem tudtam, hogy a múlt heti epizód az ünnep miatt nem került adásba. Bocsesz :(

Van egy kis restanciám az előző heti szeánszból, tudjuk le gyorsan: kimaradt a posztból, hogy volt egy beszélgetés Pumped meg az egyik nyikhaj között, ami tán az egyetlen őszinte vagy leginkább annak tűnő pillanata volt annak a félórának, amiben kurvára nem történt semmi istenigazából, és amiben Pumped mesélt a melegpornózásról. Ha jól emlékszem, a fiatal voltam, kellett a pénz vonalon mozogtunk, amivel nekem speciel semmi bajom, nem az én faszomra recskáztak mások, hanem az övére, lehet még örült is neki, mi közöm hozzá. Pumpedmamó, na ő egy másik kérdés ebben a relációban, de ezt meg intézzék el ketten, amondó vagyok.

vlcsnap-00002_39.png

Időnk egyébként bőven van erre itt fent, mert a sorozat egyik kreatív mélypontja következett el a 11. epizódban, de ne szaladjunk egyenesen a 2x500 köbcenti szilikonra húzott élőszövetig. Pumped aludna, mert reggel 9 van, és ilyenkor rendes ember (ő) alszik. PumpedhugiCintija nem alszik, mert neki meg dolga van (melózik?) és ha egyszer felkelt, akkor hajat köll vasalni, mert nem kivasalt hajjal, gondolom, úgy nézhet ki, mit Bayer Zsolt egy húzósabb reggelen, nem mintha Zsótin a hajvasaló, vagy, ha már itt tartunk, bármilyen vasaló, segítene. Itt lehet egy vesszővel több van, elnézést, sok origót olvasgatok mostanában és leépültem még ahhoz a szar helyesírásomhoz képest is, ami volt.

Tovább
Címkék: 18+ pumpedék
14 komment

Ray Donovan 5x11 - Michael

2017. október 30. 11:00 - AaannnaaA

A klubban piálás utáni hajnalon Ray ismét feleségével álmodik, álma pont olyan, mint a kolléganőim értelmi színvonala: a kapitális faszság minősített esete. Maureen ébreszti a hírrel, miszerint Bridgetet letartóztatták. Összekaparja magát és bemegy az őrsre, ahol Lena várja – ő tartotta a lelket a lányában. Kolléganője jelzi, hogy Frank Barnes eltűnt a föld színéről, szóval tőle kár segítséget várni. Hősünk bemegy a lányához, aki viszonylag nyugodt, és persze most is Smitty miatt aggódik. Apja ígéri, hogy kihozza a sittről.

A Donovan házban – nem adták ezt már rég el?? – Daryll az ügyész miatt aggódik, hogy végül sittre kerül. Mickeyt olyannyira nem izgatja a téma, hogy kaját készít, mert meghívta vacsira a kurvát, akitől múltkor a faszmeresztő cuccot kapta. Fia próbálja ugyan felhívni a figyelmét a helyzet furaságára, ám az öregről lepereg a dolog.

1_1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
10 komment

Tabukról tabuk nélkül 1x1 - A halál

2017. október 30. 08:40 - zoltankiricsi

„Mind meg fogunk halni.” És ez halálbiztos. Nyugtat meg minket rögtön az epizód elején Thuróczy Szabolcs, akinek a szeme és az arckifejezése nagyon illik ehhez borús témához, a halálhoz. Persze nem teszünk azért szemrehányást, hogy nem túl megnyugtató a beköszönő, hiszen a műsor célja pont az, hogy felkavarjon. Tabukat döntögetni nem lehet csak úgy lábujjhegyen lépkedve, finoman, bársonyosan.

A legrosszabb az, amikor a tabukat nem döntik le, csak becsöngetnek, aztán elfutnak. Hát ez a műsor nem ilyen. Én például vacsora közben akartam megnézni, de elég gyorsan rájöttem, hogy ez nem fog menni, pedig én a Dr. Csont közben is jókat falatozok. Nem, nem, semmi öncélú, meg ízléstelen ijesztgetés és kegyeletsértés. A műsor egész egyszerűen tényleg megmutatja a halált, és az azért elég megrázó.

thuroczy_1.jpg

Tovább
14 komment

Aranyláz Alaszkában 8x03 - Leszámolás kis Alaszkában

2017. október 27. 17:00 - Chat Géza

A múltkori nagy izgalmak után most kicsit visszaveszünk az őrült sebességből. De nyugi, még cirka fél évig csak az alaszkai aranyásók pöcsméregetéséről fog itt szólni minden. Mivel Parkeréknél volt a legsemmilyenebb a heti meló, mármint, ami a látványosságot illeti, merthogy Parker konstans idegösszeomlásai, csak az angol nyelve engedte cifra káromkodások erejéig izgi. De miért is kapott Parker folyamatos agybajt? Hát, mert Brenner feszt tönkre vágja az összes munkagépet, amihez csak hozzáér. Egy dózernek a vasmicsodája, a másiknak a lánctalpa, a harmadiknak meg már a jó isten se tudja, hogy milye megy tönkre, de Schnábel megunja, és büntiből a markolóra száműzi Brenner, hogy ott végezze a kulimunkát. Épp már megint letolná PArker, hogy miért nem dolgozik, amikor mondja, hogy de főni, itt van, megtaláltam az aranyban gazdag fődet, azt csak nem kő elkótyavetyélni, nem? De. Jóvan, akkor mehet is a Nagy Vörösbe. Ez is megvan, nincs más hátra, mint lemérni a termést. 145.5 uncia aranyat izzadt össze Rick, ami azért nem rossz, ha azt vesszük, hogy egy mosóval érték el mindezt, de jövő héten már nem mutathat 400 unciánál kevesebbet a mérleg, ha a Mosátán is beindul, mert különben a pokol maga lesz a wellnesz ahhoz képest, amit Parker lerendez majd menten.

Tovább
Szólj hozzá!

Birmingham bandája 2x01

2017. október 26. 11:00 - lopezalapazi

Nem sokat molyol a rendezés, egyből az első évados cliff feloldásával nyitnak. Szóval nem is a Grace-t lőtték le, hanem McIzét, mert Grace táskástul is tud célozni és lőni, sőt gyorsabb, mint Felügyelő táska nélkül. Aki így vérben feküdni kénytelen, és Grace - a felirat szerint két évvel ezelőtt – a homályba el. (Hm. Én meg hogy utálom az ilyen nagy időugrásokat…)

grace_lo.png

Eztán sokak szerint a legjobb intro következik. Most kivételesen nem Tom bandukol valahová belassítva, céltudatosan, gondterhelten, jóképűen és az elmaradhatatlan cigit szívva, hanem sötét ruhás, sötét babakocsis nők tartanak a sötét Birminghamben a kocsma felé. Aztán a bébiket hátrahagyva már futnak is elfele, épp időben, mielőtt a babakocsikba rejtett dinamit felrobban.

babakocsik.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Leftovers 2x09 - Ten Thirteen

2017. október 26. 09:00 - Szencsike

Ismét visszarepülünk az időben, mégpedig a jelenlegi Főnémát ismerjük meg egy picit jobban. Egy mosdóban kezdünk, olyan mintha valaki felszippantana valamit. Meg az, nagyokat szipog, és sokkal lazábbnak tűnik, nem is tudom miért... Miután végzett, megnézzük hol van, ő és az édesanyja egy étteremben ebédelnek, és lelkesen dumcsizgatnak az esküvőjéről, mikor lesz, ki fizeti, stb. Fontos kérdések, és anyuka legalább olyan makacs mint a lánya. A pénzen egy kicsit összevitáznak, Meg már így is tartozik neki egy csizma árával, amit még tavasszal vett az anyja. Közben kihozzák az előételt, amit Anyuka azon mód visszaküld, mert dió nélkül kérte a salátáját. Meg ezalatt ír is egy csekket, a dátum okt. 13-a lenne, de ez szerencsétlen szám, így anyus kérésére 14-ére dátumozza a papírt. Anyusnak lenne még egy sztorija, de Meg még kimegy mosdóba, utána mesélhet. Ez azonban csak ürügy volt, hogy egy kis kokaint szippantson a drága. Ha ezt úrinő anyuka tudná… Miután visszatér, az anyukája már semmit se tud neki elmesélni: az egyik pincér épp újraéleszti őt. A többit pedig már tudjuk, másnap okt. 14., amikor néhány millió ember váratlanul eltűnik, majd később Meg csatlakozik a Némákhoz…

1.png

Tovább
1 komment

Twin Peaks 3x15 - A halál csak egy átmenet, nem a vég

2017. október 25. 11:00 - Rodnay Gan

A fenséges Twin Peaks-i hegygerinc előterében Nadine Hurleyt látjuk, ahogy vállára vetett „aranyásóval”, határozott léptekkel halad Nagy Ed benzinkútja felé, azzal a konkrét céllal, hogy „felszabadítsa” férjét, Ed Hurleyt. Mármint, hogy elmondja neki, mindig is tudott róla, hogy Normát szereti és Norma is szereti őt, és hogy pusztán bűntudatból maradt vele ilyen sok éven keresztül. De ennek ezennel vége, most menjen és éljen Normával boldogan tovább, ő most már meglesz egyedül is. Ed érthető módon köpni-nyelni nem tud, de aztán csak észbe kap: irány a Dupla R!

1501.jpg

Tovább
Címkék: twin peaks
5 komment

Absentia / Elfeledve 1x05 - Dig

2017. október 25. 09:00 - Scott Pilgrim

Emily betör egy pisztollyal titokban a pszichológusához, akit túszul ejt, lekötöz, majd az aktáiban keres. A pszichológusa segítségét kéri. Ő meg segít, a vérző szemet keresik hipnózissal. Az emlékei közt pedig talál is egy fát, meg gyerekeket, és rájön, hol lehet az a Vérző Szem, úgyhogy lelép, otthagyva a dokit megkötözve. Kiderül, hogy Emily azt hiszi, hogy Adam még él. De megtudjuk, hogy Adam halott, és Crown lett az új főnök. Nick elmondja, hogy szerinte miért ölte meg Emily Adamet. Közben kiderül, hogy Alice meg terhes. Crown meg eligazítja Nicket, hogy el kell kapnia Emily-t, mert ő ismeri a legjobban, aztán ha az megvan, elindítják a belső nyomozást Adam ellen, majd azzal zárja, hogy legyen hozzá lojális, és mostantól nincs titok. Crown egyre gyanúsabb.

vlcsnap-2017-10-24-17h43m37s241.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása