Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x22 - Iliász tényleg megcsinálja itt nekünk a görög drámát

2017. szeptember 27. 08:00 - Chat Géza

Előre szólok, hogy ez egy elég eseménytelen adás volt. Mármint abból a szempontból ugyan  nem, hogy volt akció, rögtön két játék is, egy védettségi a rendes szigeten, egy egyenes ágon kiesős meg a Holtak szigetén, de taktikázás, cselszövés, csak az utolsó reklámblokk után szegmensre maradt. Mi meg általában abból főzünk. Azért megpróbáljuk kimaxulni, böcsület szavamra, ha kell átmegyek a szomszédba egy jó poénért vagy valami frappáns hasonlatért.

kepernyofoto_2017-09-26_21_42_39.png

Azzal kezdünk, hogy Klaudia, Benedek és Zoli horgászni mennek. Nem úgy tűnik, mintha Zoli fejéből ez tök spontán pattant volna ki, merthogy nem is, hisz az előző adásban EZT NYERTÉK. Örülnek is neki, mint Jónás Rita kiskalózoknak a Kölyök klubban. Mindegy, ez nem változtat a lényegen, hogy Zoli megragadja a lehetőséget, és megpróbálja Benedekkel ökörsütésbe fogni Klaut az óceánon lágyan ringó ladikban. Ja, nem, az ennek a korhatáros pornó paródiája lenne. Szóval Zoli megpróbál beszélni velük, hogy mi legyen Iliásszal. Azon túl, hogy ki kell paterolni. Mert itt van az, hogy mi van, ha nála van a védettségi amulett, vagy megszerzi a védettségi nyakláncot? Benedek a lehető legjobb értelemben véve, de olyan egyszerű, mint egy darab féltégla. Oszt mi van akkor? Adrin is volt védettség, hát egy körrel később ment haza. Így lesz majd Iliásszal is, nem köll ezen annyit gondulkodni, inkább pecázzunk, elvégre azér gyüttünk ki a nyílt vízre. Azt nem tudom, hogy a bambusz botokból és a damilokból féderező, villantó, kishalazó vagy esetleg pontyozó, netán fenekező horgászbotot dobtak-e össze, de sikerült pár kisebb halat fogniuk, úgyhogy délutánra, estebédre hal lesz a flamó, köretnek meg főtt bab, hogy gourmet életmódnak is lebasszanak egy snecimaflást. Benedek finnyáskodik, hogy több szálkét evett, mint húst, de azért begyűrte az arcába a kaját. A nagy halászat alatt amúgy Iliász és Szanid egy szisztémára vergődtek, rájöttek, hogy itt most Szandi az ő meg a saját sorsa kovácsa, ja, meg Feri az annyira egyenes ember, mint egy görbe bot, hisz az Adrit is ő tette lapátra, tehát jó vón kitenni.

Eközben a Holtak Szigete lassan egy elmegyógyintézetté alakul, mert az eseménytelenségtől tisztára bekattannak a túlélők. Meg rá is tesznek egy lapáttal, hogy Adrit pluszban ki is közösítik, hadd érezze a törődést. Istennek és a jól kitalált műsorformátumnak hála, jön Bence, hogy akkor most játék lesz, aminek a tétje nem kicsi, ellenben nagy, miszerint az utolsó megy haza. A feladat egyszerű: hernyó kúszásban kell oda-vissza menni egy 10 méteres szakaszon és kettő darab kötélcsomót elhelyezni egy körben, aki az összes kötélcsomót átviszi a-ból b-be az végzett, az utolsó játékos kiesik. Egyszerű ez így leírva, csak a gyakorlatban ultimate szopóroller. Megy is a küzdés, de Nóri és Gergő azért simán megcsinálja, inkább Anita és Adri küzd nagyon. Le is vannak maradva, szenvednek, fájdalmas már a kúszás, kidörzsölődik a bőrük, köpni-nyelni nem tudnak, satöbbi. Végül Anita vonszolja be magát a célba. Adri múltkor már úgyis sírt, mert Gergő csúnyát mondott neki, úgyhogy talán megkönnyebbölés ez neki, hogy kiesett. Istenes meg is kínálja az erőlködésbe elájult Anitát egy kis palackos vízzel, akinek még a táborban el is kell látni a lehorzsolt bőrét. Na, ez pont annyira lehet kellemes, mint vérfóbiásoknak rotten.com-ot böngészni. 

És akkor vissza a Mandarin törzshöz. Nekik is van egy játék, aminek a tétje a védettséget adó gyöngysor. Azért, hogy ezt valaki a nyakába akaszthassa, ahhoz mindenkinél tovább kell csimpaszkodnia egy vízimalom kerekére eszkábált rúdon. Na, ezt izomból kell tolni. Van ilyen beiktatott könnyítés az elején, hogy egy vastagabb rúdon még lábbal is lehet kapaszkodni, de az (sorrendben) Barbi és Zoli kiesése után már nem téma. Szandi is beborul a vizesárokba, Feri is és végül Klau is. Benedek és Iliász izmozik a végsőkig. Benedek kicsit csal is, de cselesen arra fogja, hogy nem érti már a nehezítéseket meg a könnyítéseket, ezért nem tudta, hogy nem lehet kicsit ücsörögini a vastag gerendán. Mindegy, most bebizonyosodott, hogy Iliász tökéletesre pumpált izmait nem a legyek meg a Scitec Nutriton tömegnövelők hordták össze, úgyhogy simán tartotta magát, mikor Benedek már csak az ujjperceivel kapaszkodott. Ezzel Iliász védett, nem lesz kiszavazva még pár napig, az fix. 

Viszont nincs ez így jól, hogy folytont féltenie kell a seggét, úgyhogy megkérdezi a többieket, hogy miért lett közutálat tárgya. Klau felvilágosítja, hogy ők aztán nem közösítették ki, ő közösítette ki saját magát, héló. Jaaa, ok, de mégis mivel akkor? Azzal aranyapám, hogy nem csinálsz semmit, oszt mégis ugyanannyit zabálsz! Ezt már Benedek böfögi oda félhangosan miközben a tűzgyujtással szaarakszik. Szóval, ha most elkezdek itt házitündérkedni, akkor nem leszek megpakolva cetlikkel? Így van. Oké, akkor mit szólnátok, ha hoznák vizet? Remek ötlet, de ne csak magadnak, hanem nekünk is, szúr oda Benedek, ahol a legjobban fáj. Iliász meg egyből paprikás hangulatba kerül, mint egy jó tányér lecsó. Megcsinálok én mindent, de ne szólogassá' befele! És ez a végtelen faszméregetés még megy egy-két kört mire Iliász tényleg megindul vízért.

Holnap beindul a taktikázás biturbó, hisz egy napjuk lesz kitalálni, hogy akkor Iliász helyett kit kötelezzenek emigrálásra. Ebből lesz is egy szavazategyenlőség, meg egy párbaj, miközben a zenei aláfestés Anita adja, ahogy nyíg a sebe miatt.

Címkék: survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nuggetzor 2017.09.27. 19:15:48

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy tényleg Klau-Beni párbaj lesz.

doktor faktor 2017.09.27. 19:17:15

@Chuck Νorris: Ha dugast remel, rossz elojatek. :D olvastam valahol, hogy Anitanak eltort a kulccsontja, kepzelem, mit erezhetett, mikor forgatta, meg tekegette neki. De azt semmikepp sem ertem, hogy honnan vette, hogy le kell dorzsolni gezzel azt a sebet napi tobbszor. :-o

Nuggetzor 2017.09.27. 19:17:48

@doktor faktor: Annyira nem volt butaság. Kellenek a szövetségesek. Ha egyedül ő pakolna kettőt valakire, az még nem jelentene sikert. Így viszont tényleg lenne esélyük kirakni a Klaut, csakhát a többiek rámennek Benire. (Szerintem)

Chuck Νorris 2017.09.27. 19:18:23

nagyon felépitettnek tünik az adásmenet. mindig az a nagy taktikus akit vesz a kamera.

doktor faktor 2017.09.27. 19:18:48

@Nuggetzor: Vagy Iliasz rohan bekopni barbit.. :/ jo buta dontes lenne tole, de Barbi azzal, hoy beavatta, kiadta a sajat kezebol az iranyitast. Es ha rosszul merte fel, nem kap masodik eselyt. :/

2017.09.27. 19:19:03

na de ki ette meg az ananászt? (beni nagyon pucolt-darabolt-falatozott vmit, mikor barb visszatért)

Nuggetzor 2017.09.27. 19:22:15

Mocskos ananász-tolvaj!!!! :o

Édes Istenem. :D

2017.09.27. 19:24:08

jahh szandi & klau vót az, bocs beni :)

Chuck Νorris 2017.09.27. 19:25:03

ujabb hihető spontán sztori

Chuck Νorris 2017.09.27. 19:31:38

megint egy értelmetlen zsákmányos feladat

2017.09.27. 19:31:58

apámm, de unomm a hóttak szigete részeket.

doktor faktor 2017.09.27. 19:32:25

Gergo is elkezdett jatszani, kenyerezi elore a zsuritagokat.

2017.09.27. 19:33:43

@Nuggetzor: #afery még maradjon, ki ne savazzák!
xD

Chuck Νorris 2017.09.27. 19:37:59

a lelkem mélyére hatolt ez a levélolvasos blokk

doktor faktor 2017.09.27. 19:42:33

Drjudasnak kezd leesni, hogy gergo egy negyeves gyerek erzelmi szintjevel rendelkezik, jo, hogy ezt kepes megfogalmazni es beismerni, o felnott. :D

Nuggetzor 2017.09.27. 19:43:44

@Biriksz_Krokiksz!: Navárjá', már kezdem vizualizálni milyen lenne egy #afery és #abarby döntő. :D

kisbutters 2017.09.27. 19:47:16

@doktor faktor: Ő lehet így védekezik, hogy tudatosan nem gondol a szeretteire. Telefon kapcsán én már írtam, hogy nagy baj van akkor úgyis szólnak a játékosnak, ha meg nincs csak felzaklatja az embert. Megtudod, hogy szeretnek meg mindenki jól van. Ez a levél nélkül is tudod.
Fogalmam sincs, nem vagyok ott, de tuti jobb lett volna nekik a kaja. Talán most először megértem Gergőt.

Nuggetzor 2017.09.27. 19:47:27

@Biriksz_Krokiksz!: Viccen kívül imádnám. :D Engem Fery nagyon szórakoztat és Barbi is egyre jobb. Ha megígéri, hogy soha többé nem mondja ki, hogy fizika, akkor ő a kedvencem. :D

doktor faktor 2017.09.27. 19:49:48

@kisbutters: Azzal nincs is baj, ez az o dontese, es meg lehet erteni, de hogy keptelen befogni, ahogy drjudas mondta, keptelen egy masodpercre eljutni oda, hoy ne az o nezopontja legyen a kozeppontban, hanem neadjisten anitae, hanem csak mondjamondjamondja, az a gond. Esetleg, ha valaki beszolna neki, valoszinuleg uvoltozne egy sort gyorsan.

doktor faktor 2017.09.27. 19:50:27

@kisbutters: De Anita jol csinalta, otthagyta a picsaba, ezt lehet csinalni vele, a tobbiek ott hibaztak, hogy meg akartak gyozni ervekkel.

Nuggetzor 2017.09.27. 19:50:51

Remélem ezt a törzsitanács párbajt nem tolják át a holnapi részbe.

kisbutters 2017.09.27. 19:51:06

@doktor faktor: Duzzog mert valahol mégis irigyelte.

2017.09.27. 19:51:41

@Nuggetzor: én is komolyan mondtam, h nagyon nézném. fery a dumája miatt, barb a szörvihez méltó kavarása miatt, meg azért iliászt is szívesen venném döntősnek, őt a teljesítménye alapján (meg mert pofás kis darab, elnézegetve)
xD

2017.09.27. 19:53:40

na végre, A CETLIZÉS!

kisbutters 2017.09.27. 19:54:55

Bence burkoltan elárulta Barbi hazugságát, vajon leesik nekik?

doktor faktor 2017.09.27. 19:56:21

@kisbutters: Annyira nem volt sajnos burkolt. :/

kisbutters 2017.09.27. 19:58:02

@doktor faktor: Kézfeltételnél, mondta el először.
Egyébként amerikai változatban is elárulják a játékosokat. Ilyen dupla védettség esetén például? Nem lehetett volna ezt titokban?

Nuggetzor 2017.09.27. 19:58:39

Nemá', légyszi a Klau essen ki. :'(

Nuggetzor 2017.09.27. 20:01:31

Amúgy rohadt idegesítő, hogy ahogyan Jeff Probst is, úgy Bence is folyton kommenteli az eseményeket. Én agyfaszt kapnék egy ilyen feladat közben.

kisbutters 2017.09.27. 20:02:19

Inkább Klaudia eset volna ki. Holtaknál is fellendülés lenne.

2017.09.27. 20:03:07

ajajjj. biri nem boldog.

kisbutters 2017.09.27. 20:03:08

@Nuggetzor: Igen, az tényleg zavaró lehet. Legközelebb Barbi esik ki.

Nuggetzor 2017.09.27. 20:03:30

Úúúúgy tudtam, hogy megnyeretik ezzel a picsával. Nekem senki se mondja, hogy ez nem így volt forgatókönyvezve, hogy PONT ugyanakkor épült fel az oszlop. VV Soma haverja Klaudia már akkor vigyorgott, mikor el sem kezdődött a párbaj.

kisbutters 2017.09.27. 20:05:23

Holnap romantikus vacsora, te agya ég.

Nuggetzor 2017.09.27. 20:07:42

Na jól van.
Én ehhez a romantikus flancos vacsorához és dugási lehetőséghez már nem tudok mit hozzáfűzni. Vajon mivel érdemelték ki...

Natura Qua 2017.09.27. 20:08:22

@kisbutters: Először azt hittem, hogy hohohó, ezek hülyék rosszul keverték le az előzetest, erre látom, hogy a doktornő meg a Gergő kimennek a villából, akarom mondani holtak szigetéről. :)

xukxuk 2017.09.27. 20:08:23

"Má' megint itt van a szerelem , má' megint izzad a tenyerem , Minek? Minek? Minek? Minek? "

enzo23 2017.09.27. 20:08:30

3x23 (szerdai)
Na, elmondom hogy ez az egész amulettesdi hogy nézett volna ki egy normális Survivorben: Bence(/Probst/akárki) felajánlja a védettségi játék elején, hogy van itt egy előnyre lehetőség, de ahhoz fel kell adni a challenge-et. Egyébként meg páros számú játékosnál lett volna célszerűbb ezt bedobni, ahol egyébként előfordulhatna döntetlen nagyobb valószínűséggel, nem most 7 embernél, ahol valszeg pont az amulettel lesz döntetlen... (update: na jó, így legalább lett belőle egy párbaj)
Ettől függetlenül Barbinak jár a keksz. Ahogy sétált vissza, pont gondolkodtam, hogy vajon kitalált-e valami fedősztorit - hát nem semmi, amilyen részletesen előadta, wow! És azért is zseni, hogy védettségi idolnak adja el, mert így nem fognak rászavazni ÉS felhasználhatja az amulett eredeti képességét is!

Micsoda Ananászgate van itt :D Röhögtem volna, ha valaki előveszi egy soundbite közben :D
A flashback-es feloldás viszont vicces volt, Szandira épp elkezdtem gyanakodni, de Klau-n azért meglepődtem, kis sunyik! Konkrétan ugyanazt eljátszották a hangosan ráutalással, mint Szandi és Adri a nutellával :D
Tényleg, mi van Szandi nutellájával? Ja és Feri milyen mérges lesz Szandira, ha visszanézi...

Holtak Szigete:
Lilla Anita szenvedéséről való beszólásán mennyit röhögtem: "eljátssza nemcsak a fehér hattyú halálát, hanem még a fekete is meghal" :D :D hát ő is aztán drama queen, de ez a duma adta!
Na, már hiányoltam a családos sírós részt. Ilyet viszont bazmeg még nem láttam, amit ez a barom Gergő csinált, hogy valakinek ennyire semmit ne jelentsen a családi levél... (vajon családtag-látogatós verziónál is ezt csinálná?) -> de legalább Anitával összezörrentek ezen.
Az mekkora lett volna, ha Anita a kutyájától kapott volna levelet ilyen kis tappancsnyomokkal meg minden :D

Tribal:
- Bence így direktbe rákérdez az idolra: "Megtalálta szerintetek valaki... Szandi?" :D
- Na, párbaj, Gergő ha itt lehetne... :D azt hittem legalább tűzgyújtás lesz...
- Eh, sajnálom Zolit... de nagy szopó ez, ilyen szorosan kiesni :( Pedig megnéztem volna egy Klau-Nóri reuniont a HSz-en :P

Hajrá: Barbi > (Zoli) > Szandi > (Lilla) > Iliász > Feri > (Anita) > BeniKlau > (Nóri) > (Gergő)

kisbutters 2017.09.27. 20:09:48

@Nuggetzor: Vajon milyen verseny lehetett? Ki volt az ellenfél? Lilla Nóri vacsi mennyire nem tudtak volna abból műsor csinálni.

2017.09.27. 20:09:50

@kisbutters: anita: aludhatok nálad? ezen azért felnevettem. (aszittem poén a hóttak szigetére, de aztán láttam, h bunglózás lesz, így már nem poén)

geri meg zolit fogja az előzetes szerint meggeriskedni. pfff.

doktor faktor 2017.09.27. 20:12:31

@kisbutters: Nem, sot, ott pl a szavazatokat nem mind olvassak fel, csak amig megvan a tobbseg, igy megeshet, hogy akar 2-3 szavazatrol nem lehet tudni, kire szoltak.

doktor faktor 2017.09.27. 20:14:32

Istenem, megerkezik Zoli a hittakhoz, Gergo mar messzirol ugat, mitkepzeltelcetliparbajszemetvagycezliparbajgrrrrrrrmitkepzelszparbajcetlikiviszlekagecibeasztkinnhagylak.

Edesistenem, ez olyan ciki ez a gyerek. :D

Nuggetzor 2017.09.27. 20:15:06

Először azt hittem, hogy az Éden Hotelből egy jelenet. :'( El sem hiszem, hogy ez itt megtörténhet.

kisbutters 2017.09.27. 20:15:18

@doktor faktor: Gondoltam, hogy ott ezt is normálisabban kezelik.
Hétvégén tényleg nekiállok egy amerikai survivort megnézni.

doktor faktor 2017.09.27. 20:16:18

@Nuggetzor: Pedig innentol az egyetlen es utolso izgalom barbi kivagasa lesz sajna, dramaturgialag jobban jartak volna, ha klau megy. :/

Malacfóka 2017.09.27. 20:16:35

Ez a holnapi romantikázás ez mi? Meg minek, és kit érdekel?

kisbutters 2017.09.27. 20:17:45

@doktor faktor: Konyhafőnökben is szerepelni fog. Remélem nem azért mert megnyerte.

2017.09.27. 20:18:41

@doktor faktor: kihagytad a KARMAt pedig az is roppant fontosch!

doktor faktor 2017.09.27. 20:19:59

@kisbutters: Ebben a fostengerben en el tudom az eddigiek utan kepzelni siman, hogy gergo nem versenyen nyerte, hanem a levelkihagyas miatt felajanlittak neki. Ha igy van, az ultragaz, szoval, remelem nem, es legalabb valami megbundazott szakallhosszversennyel adtak a latszatra.

Malacfóka 2017.09.27. 20:20:27

Meg holnap lesz CETLI!!! XDD

doktor faktor 2017.09.27. 20:20:52

@kisbutters: En azota ettol rettegek, amiota valaki feldobta. :/ jelenleg ott tartok, hogy barkihez jo pofat vagok, ot kiveve. :/

2017.09.27. 20:21:21

@Nuggetzor: figyi, sztem pont mi ketten ne dumáljunk kivételezésről, lásd barbunk esete a jutifalat amulettel. xD
(figyelünk, kivárunk!)

doktor faktor 2017.09.27. 20:21:45

@kisbutters: O megdontotte drjudast, legyen eleg ennyi, menjen es nojon fel. :D (szegeny drjudas)

kisbutters 2017.09.27. 20:24:39

@doktor faktor: Én nem gondolnám. Lehet többi játékos nem vállalta. Én Lillának szurkolok, szerintem ő kerül vissza.
Holnap meg holnapután mennyire ciki lehet Anitának munkába menni. Furi emberek vannak.

Sanda.Ipse 2017.09.27. 20:29:19

Már megint VV-t visznek a témába ezzel a randi-vacsorával. Dög unalom...
Kár, hogy nem Klau esett ki. A következő Barbi lesz, mert nincs már szövetségese Iliászon kívül. Kár, ő a legjobb játékos. Megnyernie nem kéne, de jó lenne, ha végig benn maradhatna.
A leghányingerebb figura meg Bundy Gergely. Milyen kötekedő lehet ez a faszi, ha iszik is némi alkoholt?
A két csajtól szemétség volt megenni a közös ananászt.

doktor faktor 2017.09.27. 20:31:49

@kisbutters: Hat, remelem en is, hogy tenyleg csak o a bejaratott mindentelvallalo. Drjudasnak tenyleg piszok ciki lehet, bar igazabol edesmindegy, mi lesz holnap, ebben a formatumban nem mutatnak szexet, amugy meg nagylany, de egyszeruen harminc evesen, erett gondolkodasu, normalis autonomiaju nokent ciki egy ilyen gyerekkel osszeallni, meg ha jol is esik az emberlanyanak, ha szepszemuzik. (szerintem is nagyon szep szeme van, bar igazsagtalan a mezony, fulltetovaltsminkben, atombiztos muszempillaval)

Sir Gombóc 2017.09.27. 20:32:05

@kappakeklol: Erre jutottam én is. De ez látszott a korábbi szavazásokon is, hogy Iliász sem becsület bajnoka, sőt.

doktor faktor 2017.09.27. 20:33:15

@Sanda.Ipse: Kicsit remenykedem, hogy a retek bebuktatja az ananaszzabalokat, es akkor ferivel lehet esely kirakni klaut, feri fejeben szandi megrontojat.

Nana Nana 2017.09.27. 20:34:45

Én vagyok itt az egyetlen aki kedveli Klaudiát? Jó a feladatokban, és könnyen szerez barátokat. Taktikázni is probálkozik, igaz hogy a legtöbbször nem sikerül neki.

Benedek mit csinált eddig ebben a műsorban?

Sir Gombóc 2017.09.27. 20:36:00

@doktor faktor: Az a hattyú halála szöveg nagy volt.. :-)

doktor faktor 2017.09.27. 20:36:04

@doktor faktor: @kisbutters: Mindenkepp! :D szerintem jo iparos modjara erdemes siman az elsovel kezdeni, aztan lehet ugorni nehanyat es lapozni a tobbi ikonikus evadra.:)

2017.09.27. 20:37:15

IBence felkérdezéseinél azért kicsit reméltem, h fény derül az ananász-ügyben résztvevők személyére, az akár kicsit bezavarhatott volna a viszonyokba a kövi adásban. (vagy sem, mert szandinak és klaunak elnézték volna a hangadó többiek). (mindegy, nincs jelentősége)

lac64 2017.09.27. 20:37:54

@Sanda.Ipse: Barbi kiesésére ne vegyél mérget. Iliásznak fekszik a holnapi játék, a díja pedig az, hogy adhat valakinek egy védettségi amulettet.

Sanda.Ipse 2017.09.27. 20:38:40

@doktor faktor:
Szandi hozzájárult ahhoz, hogy a továbbiakban is a lehető legrosszabb véleménye legyen Ferinek a nőkről. Legalábbis, ha utólag látja ezeket a képsorokat a lopásról és befalásról...
Szandi az, aki látszatra a legnagyobb személyiségváltozáson ment keresztül a játék folyamán. Legalábbis, amit mutatott magából az elején és mostanában, köszönőviszonyban sincsenek egymással.

Sanda.Ipse 2017.09.27. 20:40:07

@Biriksz_Krokiksz!:
A többség igen, Feri viszont nem. Az elég lett volna ahhoz, hogy ma Klau távozzon.

doktor faktor 2017.09.27. 20:40:50

@Nana Nana: Nekem bekepzeltnek tunik, aki eleve felueltes ertekek alapjan gyujtotte a brancsat maga kore es lenez masokat, altalanosit. Nyilvan, az emberek tobbsege ilyen, ez van. Szerintem Klau jo adottsagokkal rendelkzik, okos, ugyes, kitarto. Szamomra nem szimpatikus, de semmi bajom nem lenne vele, ha o nyerne.. ( ahogy sem senkivel, gergot kiveve, mert ot egy igazi eroszakos, buta tahonak tartom a felszin alatt. Beni gyozelme kicsit valovilagos sablon lenne)

Sir Gombóc 2017.09.27. 20:41:33

@Nuggetzor: Sőt, Zoli tornyát Bence fújta el. Na ne már. :-))

kisbutters 2017.09.27. 20:47:05

@doktor faktor: Én azért remélem az emberek többsége nem ilyen.

Sanda.Ipse 2017.09.27. 20:47:32

@Nuggetzor:
A párbaj fair volt. Ügyességi feladat, mindkét fél számára egyenlő eséllyel. Itt valójában a szerencse döntött.

Sir Gombóc 2017.09.27. 20:47:33

@doktor faktor: Itt eddig még nem volt ilyen egyértelmű szavazat többség, szvsz ezért olvasta fel eddig az összeset. De ha jól rémlik a nézőknek az amcsi verzióban is megmutatják utólag, ki-kire szavazott.

kisbutters 2017.09.27. 20:48:11

@Sir Gombóc: Duma szerintem mindkét embert zavarta. Én is utálnám, az tuti.

kisbutters 2017.09.27. 20:49:19

@Sir Gombóc: Utólag a nézőknek oké, a játékosoknak nem az a lényeg.

doktor faktor 2017.09.27. 20:49:19

@kisbutters: Van rola szakirodalmam, no de remenykedjunk! :D

doktor faktor 2017.09.27. 20:51:07

@Sir Gombóc: Az elejen volt egy-ketszer tobbseg es felolvasta bence az osszeset. A nezok az amerikaiban is latjak, ugyanakkor a jatekosok, akik a vegen szavaznak nem. Tehat megijt azon van a hangsuly, hogy meg lehet uszni, ha jatszol, nem buktatnak le.

2017.09.27. 20:52:14

@Sanda.Ipse: gondolod, h dühből felrúgta volna az előzetesen megbeszélteket -márhogy zolit cetlizik össze? simán lehet...,de ha mégsem, akkor klau a következő alkalommal szorulhatott volna ismét, és most tényleg kiesésig, akár, hacsak szandi ki nem dumálja a szituból.
(klaut nagyon várom már a hóttak szigetére nórcihoz)

2017.09.27. 20:55:57

@Sanda.Ipse: inkább a jó idegek, biztos kéz, koncentráció.

Sir Gombóc 2017.09.27. 20:58:34

@kisbutters: A játékosok elvileg itt sem tudják, melyik szavazat kié, ha csak valaki nem annyira éles szemű, hogy a kézírás alapján kitalálja.

2017.09.27. 21:01:43

igazából meg nem tudnám mondani, volt-e eddig bármily típusú feladat is, ami feküdt volna zolinak, nem lepett meg, h most sem jött össze neki, abban bízom h barb talál magának másik szövetségest. (mármint a játszópajtik közül, nem az rtl szerkiket)

doktor faktor 2017.09.27. 21:02:42

@Sir Gombóc: De sokszor nem mindegy azert, hogy egy, vagy harom szavazatot kaptal. Foleg az elejen ez nem.kiesovel is elofordulhat es az alakulo azovetsegeket mas igy nezni. Van, hogy nem rud ugy kijonni, hogy ra ne jojj, hogy valaki elarult, pedig ha nem esel ki, miert kapd meg ezt az infot? Vagy ha egy nagyobb egyuttszavazasi csoportnal valaki egy adott celpont eseteben renitens, az sem feltetlen derul ki.

Raven! 2017.09.27. 21:03:54

@doktor faktor: Megtisztelnel, ha elarulnad, hogy/hol tudom megnezni az amerikai verziot jo minosegben?!? A youtubon csak szar, lebutitott minosegben van fent...

Raven! 2017.09.27. 21:04:12

@doktor faktor: Megtisztelnel, ha elarulnad, hogy/hol tudom megnezni az amerikai verziot jo minosegben?!? A youtubon csak szar, lebutitott minosegben van fent...

doktor faktor 2017.09.27. 21:05:21

@Biriksz_Krokiksz!: Iliasz jon szoba, de igy a vegjatekban, es hogy neki is rezeg a lec, en mar ugy igazan nem biznek benne. Az egyetlen eselye az idohuzasra, ha elulteti a magor szandi fejeben, hogy most mar az urolso part szet kell robbantani. Ha lenne esze szandinak, klaut rakna ki, nem benit, meglatjuk. Neki van meg idolja is,szoval majdnem tuti a helye a negyben.

doktor faktor 2017.09.27. 21:08:12

@Raven!: Hat, mivel a tor-ral kezdodo es -renttel vegzodo szot itt le sem hagyja irni a rendszer - es termeszetesen magam soha nem folyamodnek ilyesmihez - igy konkretan nem tudom leirni, de leszedhetok egyben, csomagban, angol felirattal, nagyobb megosztokrol, ugy hallottam, de ez nagyon csunya dolog. :)

2017.09.27. 21:14:40

@doktor faktor: pedig perpill ketten (barb és ili) maradt a 'világ' ellen, és ez így nagyon karcsú, muszáj lesz mást is maguk mellé állítani, és erre jó lehetőség ez az ananászos dolog.
mindamellett, h elismerem, klau ügyes, és jó játékos, és van helye a játékban, mert van érzéke hozzá, vhogy nem szimpi, ez ilyen zsigeri dolog.

egresribizli 2017.09.27. 21:33:16

@doktor faktor: teljesen igazad van, én is így látom. 22 évesen lenéz mindenkit,csak azzal beszél kb aki neki szimpatikus. Való igaz, hogy nagyon ügyes a játékokban, de a szemlélete és a személyisége nagyon irritáló.
Más:
Az ananász ügyet is felfedhette volna Bence, így nem lesz konflikt.

doktor faktor 2017.09.27. 21:47:24

@egresribizli: Szerintem bele fognak meg talan piszkalni, feriben ennel tobb szunnyad. Es ha en szerki lennek, Benit elobb akarnam holtnak latni, mint barbit. Vagy iliaszt, akkor gergot meg is utne a guta - vagy o iliaszt es mehetne haza. De ha feri nem rag be a csajokra, akkor barbinak es iliasznak meszeltek. :(

tar 2017.09.27. 21:49:00

Hüpp - csalódott vagyok. Végre megint ügyesen játszott valaki (gyk. Barbi) , megérdemelte volna, hogy a játékának eredménye is legyen és Zoli bent maradjon.
Arról nem is szólva, hogy Klau kiesésével egy lényegesen izgalmasabb szitu lenne 3 vs 3, mint a kialakult, előre borítékolható szavazással járó 4 vs 2.
Kár érte.

kappakeklol 2017.09.27. 21:58:56

@Biriksz_Krokiksz!: Én erre nem vennék azért mérget, hogy Barbi és Iliász annyira össze vannak nőve, elvégre Adri esetében láthattuk, hogy Barbi simán átbassza őt is, ha kell.

Szerintem simán Iliász van nagyobb veszélyben, nem Barbi. Elvégre nekik tulajdonképpen egy esélyük van: kettőjük közül valamelyiküknek meg KELL nyerni MINDKÉT játékot, ahhoz, hogy mindketten biztonságban legyenek. Tehát még az se jó, ha egyikük nyeri az egyiket, másikuk a másikat. Mivel Barbi nemhogy kettő, de egy játékot se fog nyerni, így kvázi Iliásznak kellene megnyerni mindkettőt. Ez még akár össze is jöhet, de azért sanszosnak tartom, hogy az RTL-nél se ennyire hülyék, hogy mindig neki kedvező feladatok legyenek.

Ergó, ha egyiküknek nem lesz védettsége, azt simán kiszavazzák, és slussz. Főleg azért, mert Feri-Beni-Klau 3-an vannak, így max 3-an lehetnek ellenük, de Szandinak totálisan kapóra jön, hogy FIXEN ki tudnak rakni valakit, hiszen ott az amulett nála, amit nem kellene felhasználnia a következő alkalomnál se, ergó simán gyalogolhat tovább, és a végén az amulettel ott van a döntőben, ha törik ha szakad.

Laura Ingalls 2017.09.27. 22:07:09

@Raven!: Priviben elküldtem honnan töltsd le.

2017.09.27. 22:19:06

@kappakeklol: sztem a mai barb amulettes nagyszínpad után inkább az ő hátára került át a célkereszt iliászéról. nem tartom valószínűnek, h ezt egy legyintéssel elintézné a klau & tsai gmbh.
nemtom mi lesz a következő feladat, és pláne az rtl felfogásában -értelmezésében mi a répát jelent az, h nyersz, de egy másiknak. ez nekem perpill illogikus, elsősorban a magam hátsóját védem be, és a szövetségesemét. (vagy átadom vagy sem, ahogy érzem).

"Én erre nem vennék azért mérget, hogy Barbi és Iliász annyira össze vannak nőve, elvégre Adri esetében láthattuk, hogy Barbi simán átbassza őt is, ha kell." ez már a múlt, barbnak most már kifejezetten szüksége van ili szövetségére, ebből a szituból képtelenség jól kijönni, barbnak (és iliásznak) meszeltek, hacsak vkit nem sikerül átállítaniuk. #aferyben gondolkodom, és az ananászában.

kisbutters 2017.09.28. 00:00:32

@Laura Ingalls: Én is elkérhetem a linket, tegnap én is kérdeztem. Sorozatbarát baromi lassú, amit tanácsoltak.

Sir Gombóc 2017.09.28. 00:32:17

@doktor faktor: Abszolút, túlnyomó többség szerintem nem volt, mindig 1-2 szavazat döntött.

doktor faktor 2017.09.28. 06:46:20

@Sir Gombóc: Ugy ertem, hogy szavaztak, mittomen heten es megbolt a negy ugy, hogy meg volt egy cetli a ladaban. Akkor azt az utolsot is felolvasta bence. Vagy gergonel, ahol mindenki raszavazott, es ez szamara is kiderult, hogy Zoli is, ennek lehetett volna jelentosege, ha a zsuriba jut. Ugyanigy Nori elso kiesesenel.
süti beállítások módosítása