Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x20 - Falka falhatja fel Ferit

2017. szeptember 23. 08:56 - sixx

vlcsnap-00001_34.png

(Ez az az időszak, amikor én is kint voltam a forgatáson, csak hogy fényezzek egy 126 kilós majmot is menten, amit láttam, azt itt írtam meg.)

Namármost. Én nagyon ellene vagyok az olyan "fordulatoknak", hogy két játékos csak úgy kapjon egy bödön pálmaolajjal kevert ételízesítőt, amit két komponens választ csak el a kerti széktől, mert itt azért el lehet rejteni úgy a cuccot, hogy soha, senki meg ne lelje. Tehát az a feszkó, amit mondjuk egy VV-ben okozna - legalábbis egy része - elszáll, de mivel itt az agyhaláltól egy paraszthajszálra tengődő szereplőkről van szó, így bevállalható, mert úgyis lebuktatják magukat. Például azzal, hogy a reggeli rizszabálás közben Szandi hangosan fantáziál a Nutelláról, amit nem Nutellának mondanak, mint minden normális ember, hanem mogyorókrémnek, mert termékelhelyezés, ejnye. Adri eleinte hallgat, és a Nutellára gondol, amit szerintem mára már hangyák hordanak szét, Feri meg mosolyogva nézi a gyerekeket, és közben arról fantáziál, hogyan belezné ki őket egy csendesebb partszakaszon a naplementében, tetőtől-talpig rambókosztümben, a fején terepszínű festéssel.

Közben Klau lába bibis, kapott rá valami fertőtlenítőt, csak mondom, ha alkohol van benne, meg köll bolondítani vele a kókusztejet. Szandi és Adri közben eljut arra a pontra, hogy aztán szerkesztői nyomásra vagy sem, nem tudom, hogy a szájuk szélét törölgetik, mintha gecis nutellás lenne, és közben aszongyák félhangosan, hogy nyammnyamm. Adri szerint Szandival neki így nagyon szoros lett a kapcsolata, a barátságnak az ilyesmi (titoknutella) jót tesz, és nem baszkurálja a lelkiismeret azért, mert a többinek nem adnak. Ne is, baszki. Benedek Klauval üldögél, aki Ferihez küldi, de Benedek döntő csapásmérő eszköz kíván lenni, az ilyen kijelentésekről szokott kiderülni, hogy belekerült a Híres utolsó szavak-sorozat új kiadásába. Benedek összefogást sürget, és a Barbi-Zoli párost nevezi meg a mérleg nyelvének, sajnos, teszi hozzá. Feritől messzire áll a taktikázás, e nem tud mit tenni, mert ha nem száll be a dologba, akkor a saját falkája falja majd fel. És az rettentő lenne. Adri, Iliász, Benedek és Barbi elindul a jutalom-családlátogatásra, Zolinak meg vörös lett a szakálla, csak én maradtam le valamiről?

A Holtak szigetén nagy nap van, Gergő szülinapja, így Doktor Júdás Doktor Panyik Anita eszkábál neki ajándokot, kap egy kurva vastag szeret ananászt és még gyertyát is rittyentenek neki tamponból, ha jól látom, ami szép és jó, csak mikor lesz már itten kiesés? Mert értem én, hogy legyengítik őket a minimálkajával és az őrület határára juttatják őket a semmittevéssel, de akkor a vége ütős legyen, basszameg. Geri örül, meghatódik, oké, lapozzunk.

Na, megérkeznek a faluba a túlélők, szalmakunyhó, sok kisgyerek, kutya, macska, bivaly és tyúk a házban, sok ember kis helyen, de mindenki mosolyog, mert alapvetően miért ne mosolyogna? A kiskölykök iszonyú cukik, kapnak ajándoknyakláncokat, Benedekék teljesen kiborulnak, itt hogy a picsába lehet 23 embernek aludnia, hány gyereket teccet szülni a sokból, kérdezik az egyik nőt, hetet, mondja, és nem tűnik leharcoltabbnak Klaunál, sőt. Barbara, a fizika megszállottja meghatódott a családlátogatáson, Adrinak lett egy új legjobb barátnője, majd később vagy 13, mert állandóan vigyorog, és ezt a gyerekek imádják. Ettek is, a földön ülve, amit én nem tudtam volna abszolválni, de Iliász igen, mert a családja (tán félig libanoni) szokott így, és hozzászokott, valamelyik megjegyzi, hogy rendesen lelkiismeret-furdalása van, mert többet zabált, mint a házigazdák. Egy kislány énekel is nekik, Barbi bőg, pedig annyira nem is volt hamis.

Olyasmi volt, mint egy pörkölt. (Adri)

Otthon Szandi a pihepuha ágyában mereszti a nem implantátummal, hanem kemény melóval kerekre gyúrt seggét, és sír. Klaunak szól valaki, hogy menjen be hozzá, megbeszélik. Szandi kurvára el akart menni családlátogatni, de nem ment. És most sír. És nem a kaja miatt, hanem mert gyereket szeretett volna látni. A táborban maradt két faszi kezd beleszokni a napi rutinba:

Zoli: - A lányok mit csinálnak?
Feri: - Sírnak. Annyira bennük van a babázás. Kiskutyát meg mit tudom én mi a faszomat simogatnának.

vlcsnap-00025_35.png

Holtak szigete, végre történik valami, ördöglakatnak nevezett köteles fejtörőt kell megfejteni zsákmányért, ami, hangsúlyozza ki a homlokára valamiért kendőt kötő Bencus (azonnal hagyd abba, komolyan), egyéni. Oké. Gergő, aki ma lett 22, megfejti, pedig az elején úgy tűnt, hogy beletörik a bicskája. Doktor Júdás Doktor Panyik Anita pampog, hogy faszom, egy ördöglakatot nem erőből kell tolni. A jutalom egy pizza, és jön a klasszikus kérdés: megtartod és bezabálod, vagy a többieknek adod? Gergő vállat von, egyétek. Mivel nem tudom, hogy ők tudják-e, hogy lesz a végjáték (ahol, ha Gergő jut vissza, akár ez a három ember is dönthet a sorsáról) ez a húzás lehet baromság és okosság is, bár utóbbiról csak annyit, hogy Dreamz is kapott egy autót Yau-Mantől a Survivor: Fijiben és azzal a lendülettel ki is szavazta a gecibe, szóval egy pizza azért nem biztos, hogy húszmilliót ér majd.

Kőarc. Odaállsz, oszt tolod. (Gergő)

Na, elkezdődik a kiszavazás előtti mocorgás a másik szigeten, Iliász Szandival egyeztet, aki ugye Feri füle is, és megállapítják, hogy nagy a csend, a többiek nem aggódnak, mintha lenne valami megállapodás, amiről ők nem tudnak. És Zoli szakálla megint nem vörös. Adri nincs veszélyben, mondja Szandi, mert Barbira raknak a többiek, nyugivan. Iliász csak azt nem szeretné, hogy Adri kihulljon, mert szövetség. Szandi pragmatikus, Klaut vagy Benit kellene kibaszni, esetleg Barbit. Számoljunk, feleim! Ha ésszel dolgoznak, akkor Feri, Szandi, Iliász és Adri Barbira tesz, az négy. Ehhez kell még Klau ötödiknek és szeva. Számolás vége. Később Klau ez megerősíti Szandinak, dehogy akarjuk mi Adrit kibaszni, Barbira teszünk. Oké akkor, mondja Szandi. Klau a kamerába később azt mondja, hogy szereti ő Szandit, de hazudott neki, mert Adri a szopó.

vlcsnap-00037_18.png

Barbi Iliásszal dumál és megkérdi, hogy mi a fasz van, Hát Klu, mondja Iliász, veletek együtt ki lehetne tenni. Veletek=Zoli+Barbi. Barni borít bilit: Klauék (Klau és Benedek) Adrira céloznak, Barbi és Zoli szavazataival már van négy. Kavar van! Barbi lesz a mérleg nyelve, aki pontosan tudja, hogy az Iliász-Adri-Szandi trió később kihajítja, így neki az az érdeke, hogy Adri menjen a picsába. Végre, játék van. Iliász Klaut erőlteti, mert erős, és veszélyes a játékokban, Barbi sóhajt, jóvan, legyen. Na, tegyük fel, hogy ez most valid, akkor: Barbi és Zoli Klaura tesz, mert hisz Iliásznak (2). Iliász, Szandi és Adri Barbira, mert hazudnak (3). Feri Barbira, mert egyszerű (4). Beni és Klau Adrira, mert nem tudnak semmit (2). És így Barbi mehet haza.

vlcsnap-00040_18.png

DE! Klau és Beni ráveszi Ferit, hogy Adri, és erről nem szólnak Szandinak, mert minek majd ha hisztizik, Feri csudafarka észhez téríti. Így akkor 3-3 lenne Adrin és Barbin, párbaj. Ferit nem értem, mi a faszért nem Barbit bassza ki, akit eleve rühell és gyengének tart? Na, majd látjuk. Beülnek, jé, én ezt láttam a helyszínen. És nem 10 perc volt, mint a műsorban, hanem egy óra. Bencus lezavarja a kötelező köröket, majd hogyvoltozik, az előző tanácsnál értettétek meg a játék lényegét, hogy itten játszani kell. Klau eddig szívből játszott, de mostantól nem így lesz. Benedeknek konkrét taktikája van. A taktika szónál Feri arca összerezzen, legutóbb akkor volt ilyen zavart, amikor menórát akartak a seggére tetoválni. Kénytelen volt változtatni a játékán, mert ez itt nem megy erőből, itten szövetségesdit kell tolni.

vlcsnap-00043_20.png

vlcsnap-00048_12.png

Zoli, te Barbival mennyire dolgozol össze? Nagyon, begyűjtjük az infót, és vigyázunk a seggünkre. Iliász, mennyire fontos ez a mai este? Nagyon. Barbi szerint mindenkinek van félnivalója. Adri ezen röhög, mindenki olyan stílben tolja, amilyen embör. Na, szavazzunk. Bencus az urnával a keziben megkérdi, hogy oszt amulett-e van, de senki nem jelentkezik, mert eszük ágában nem volt keresni. A vége: Barbi 3, Adri 5, szopó. Adri vigyorog, ahogy szokott, és kiesik. Aztán mégsem, ugye, mert Bencus visszahívja, mehetsz a Holtak szigetére, vállalod? Jóhogy.

Címkék: survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.09.23. 12:39:53

@djmarco: @Biriksz_Krokiksz!: ...az a baj, h az rtl és tv2 csak egymást nézik konkurenciának.
szomiszmájli.

Mi0 2017.09.23. 12:42:32

Én az első részeket néztem, és most ennek a hogyvoltnak a képei alapján Feri meg Nóri konkrétan híztak a játék alatt. Ez normális ebben a formátumban?

Sir Gombóc 2017.09.23. 13:12:45

@Biriksz_Krokiksz!: Csak csendben jegyzem meg, hogy a tyúkfélék vadon is élnek, onnan lettek háziasítva, és az a vidék pont az egyik ilyen, ahol őshonosak. Persze ettől még lehet, hogy odarakták őket.
Sixx, a nutella nem egyenlő a mogyorókrémmel, normális ember nem is nevezi úgy..

2017.09.23. 13:13:09

@sixx: @Biriksz_Krokiksz!: (azért is írtam a szomiszmájlit)

Sir Gombóc 2017.09.23. 13:15:47

@bElannaTorres: Az amerikai amúgy nem az eredeti formátum, hanem licensz, ha lehet hinni a wikinek.

2017.09.23. 13:16:32

@Sir Gombóc: ne már, h ez pont egy ilyen vájdcsikön vót, amit sikerült is nekik elkapni, te se hiszed. ;)

Sir Gombóc 2017.09.23. 13:17:03

@Nem Penny hajója: Akkor a haja is vöröses lett volna, nem csak a szakálla.

bElannaTorres 2017.09.23. 13:22:52

@sixx: persze tudom, hogy az a célközönség, csak arra gondoltam, hogy esetleg többen néznék ha nem lett volna benne ennyi változtatás, még úgy is hogy kevesen láttak amerikai évadokat.
Nekem meg jobban tetszene, így is jó és örülök hogy van, csak volt pár rész ami nem kötött le fél szemmel néztem csak.

Sir Gombóc 2017.09.23. 13:33:01

@Biriksz_Krokiksz!: Ja, kicsi az esélye, hogy maguktól kerültek oda. Vagy a sziget nem lakatlan és az egyik helyi lakos csirkéjét ették meg, aki majd jól megbosszulja..:-D

bElannaTorres 2017.09.23. 13:35:53

@Sir Gombóc: nem tudtam, de nem is néztem utána, mivel mást nem láttam, fog. nincs pl. hogy megy a hollandoknál biztos jó az is.
Az hogy nálunk az amerikaihoz képest más, az logikus, mert nincs annyi pénz, jobban kell vigyázni az egészségre és figyelni kell azt is hogy kis pénzért nem vállalnak be annyi mindent, főleg hogy kevesebben is vagyunk, kevesebb emberből lehet válogatni. viszont nem kellett volna visszahozni embereket attól még, és lehetett volna heti eggyel kevesebb adás mondjuk, hogy izgalmasabb legyen. EGyik feladónál lehetett volna előrehozott tanács amin kiszavaztatja magát - a katonagyereknél pl. Másiknál meg lehetett volna, hogy elmarad a tanács. Egy meg feladja az benne van :) Még volt pár apróság.

bElannaTorres 2017.09.23. 13:38:31

Viszont mostanra egész jó, úgyhogy én nem is akarom többet lehúzni. Nekem még a Bence is okés.

2017.09.23. 13:45:23

@Berborosz: Klau új tangás képe jó lesz még az RTL birodalomban a castingokra... :D :P

2017.09.23. 13:48:51

@Biriksz_Krokiksz!: én szörvájver szűzként nézem a műsort...
ez az epizód erősen emlékeztet egy VV adásra...
20 perc intrika, 30 perc unalmas kiszavazósdi... UNCSI !!!

2017.09.23. 13:56:55

Nem tudom hogy a filippínóknál hogyan megyen ez, de a MI (és szándékosan nem nyugati) kultúránkban baromi nagy illetlenség egy férfi részérőln szemtől szembe mások hallatára megkérdezni egy nő életkorát...
Nálam ezzel FilozófusIliász el is vágta magát, pedig egy-két megmozdulását csíptem... Eddig...

Kőbunkó ez is mint a többi !!!

2017.09.23. 14:01:21

@bElannaTorres: yay bencust külön bírom, húztam a számat, h ebből mi lesz, de elég jól helyt áll. a többire is ekg, amit írtál, max nálam annyiban fordított, h szerdáig bírtam, és jobb ha most elengedem a témát, aztán később újra becsatlakozom.
__

(abban télleg igaza van SerGombócnak, h a svéd volt az eredeti, de az amcsik fejlesztették tökélyre, és pl én is csak azt nézem, az az etalon már a többinek is)

((addig is: hajrá barb, kavarjad, nagyfakanállal!))

xD

@mentolos lecsó:
szekszista!
xD

2017.09.23. 14:02:31

@mentolos lecsó: ez fáj nejem is, apu! :/

,, 2017.09.23. 14:03:41

@sixx: lesz podcastos videós survivor kibeszélő?

2017.09.23. 14:13:24

A hölgy kommentelőket kérdezném:

A láb/intim szőrtelenítést macsétával/bontókéssel intézik a lányok ?

Mert ugye az operatőrök/vágók nem restek szép felvételek készíteni... :)
Vagy csak lézerrel irdalt lányok kerültek be a castingon ?

Ez most tényleg csakis kizárólag SZŐRvájver ??? Akin pihe mutatkozik az esik ki ???

És még egy kérdés (bocsánat, de SURVIVOR szűz vagyok):

Akin nincs 3 négyzetméter tetkó annak esélye sincs bekerülni ???

sixx · http://comment.blog.hu 2017.09.23. 14:18:51

@Sir Gombóc: ja, azert jelenti a coke az üdítőt amerikaiul. Ezek a markak atmentek a koztudatba, erre celoztam. Ja, es gugli nelkul sorolj fel negy masikat, amit rendszeresebben eszel es latsz mint a nutellat. Es itt ragadnam meg az alkalmat a sarga kola kifejezes betolasara.

xukxuk 2017.09.23. 14:19:17

Ez az egész ennyit ér: "000".

2017.09.23. 14:20:16

@,,: :))))))
ha igen, dzsudibí mmkk vegyen részt benne, akkor jövök én is :))))))

2017.09.23. 14:21:04

@Biriksz_Krokiksz!: ez mind miattatok van LÁNYOM ! :)
mármint, hogy hivatalosan is fel vagyok háborodva !!!
(hogy a f@szba van a mérges fejű szmájli ?)

Ti beszéltétek tele a vödrömet, hogy milyen f@sza lesz a SZÖRVÁJVER... :)

Hát nem lett az... Még közelítőleg sem !!!

2017.09.23. 14:29:32

@mentolos lecsó: ez most kicsit hibridre sikerült -eddig-, de azért sem akarom lehúzni, mert jelenleg itthon, hansúlyozom: itthon, ez most a legfaszább. (nem mellesleg az ex on the beach-t is hogy elkúrálta a másik csati)

Balfars 2017.09.23. 14:35:06

A belenyúlásokkal kapcsolatban sztem akkor van probléma amikor a survivor fan mellett az átlag 18-49-es célcsoportúnak is feltűnik, hogy machináltak a szerkesztők a műsorban. Lehet napi formátumot csinálni nincs azzal gond csak akkor ne másszon már le a képernyőről pár adásrész. Na most az, hogy ez amiatt van mert a tv2 bénázása miatt kb 3-5 éve nem kell az RTL-nél két agysejtnél többet beletenni a műsoraikba/ megint a castingon bicsaklott meg picit a dolog lehet filózni.

2017.09.23. 14:56:55

@Biriksz_Krokiksz!: mikor jön a következő FARM ?
inkább megvárom azt... :)

2017.09.23. 15:06:44

@mentolos lecsó: lila ibolyám sinxs, engem meg az nem izgatott különösebben.
Off
most a azamazing race ala tv2-t várom. (ez kis túlzás, mert szelepekkel forgatták, hát...ebből mi lesz)
On

,, 2017.09.23. 15:15:16

@mentolos lecsó: kíváncsiságból, a farm egy survivor után mi pluszt hozhat? nem fényezni akarom a survivort mert vannak hibái bőven, de azért a farm sokkal inkább bosszantott h belenyúlás meg irányítottság szinten (inkább nem is sorolom fel...) ráadásul a casting sem volt valami fényes.... a műsorvezetők sem váltak be.... nemtom, ezerszer inkább a survivor mint a vv vagy a farm
@Biriksz_Krokiksz!: az amazing race tök jó lenne, de mivel celebes nem nézős... elvileg. aztán ha jókat olvasok róla, lehet.

2017.09.23. 15:24:40

@,,: muszáj lesz belenéznem, rettenet fan vagyok, képtelen vagyok becsukni a szemem és elfordulni, mintha mi sem történt volna, ha és amint meggyalázzák.

2017.09.23. 15:25:22

@,,: a Farm-on többet röhögtem vmiért... ez a szörvájver nekem tényleg uncsi :)
A Farm is előre megírtnak tűnt, de kevésbé mint ez az ál-túlélő lósz@ar...
Ez szánalmas... és baromira unalmas! Az epizódokat csakis felvételről nézem pörgetve. A Szörvájver-ből kb. 5 percet nézek meg normál sebességgel, a Farm-ban volt olyan, hogy 20 percig is lekötött... :)))

2017.09.23. 15:37:54

@,,: am' még egy off meg még egy zárójel: egyébként azt nem tartom elvetélt és eldobandó ötletnek, h ismert embereket versenyeztetnek, mert kell a nézettség, amit a nevek tudnak bevonzani egy itthon nem ismert műsorba, de bakker tanuljanak már meg szelektálni.

2017.09.23. 15:55:19

@Biriksz_Krokiksz!: "szekszista!"

Aztán miért is ?

Mert fiúból vagyok és tetszik egy kerek, női fenék ?
Lassan már csak a felvillanó, csábos, női formákért nézem a műsort... :D :P

2017.09.23. 15:59:34

@mentolos lecsó: kaptál felröhögö jelet is, ne idegelj, lecsovics! ;)

Berborosz 2017.09.23. 16:22:42

@mentolos lecsó: Egyre inkább én is. És ebből a szempontból a Survivor jó.
Most éppen Szandi ülőgumóira gondolok...

2017.09.23. 16:59:01

@Berborosz: :P ! :)

Én leginkább DrJúdásAnita fenekére lennék kíváncsi egy Klau féle tangában... :P

captn81 2017.09.23. 17:42:25

@mentolos lecsó: Kínzó kérdés: ha 5 percet nézel meg normál sebességgel, akkor hogy is jött ki, hogy "20 perc intrika, 30 perc unalmas kiszavazósdi..." ?

2017.09.23. 18:16:51

@captn81: Kínzó válasz:
A műsort pörgetve (akár 4x sebességgel is) megmarad az ember arányérzéke !
Ami érdekel, azt pörgetve is észreveszem, az időindexet megjegyezve, visszapörgetve normál sebességgel megnézem...

Jahhh, hogy több időindexet is megjegyzek, menet közben ...? Én, kérek elnézést !!!

Miről maradtam le, hogy nem néztem végig az egész "szenvedést" ?!?

"Te, ugye kőkemény country-buzi vagy ?"
Ha a fenti idézetet nem érted, akkor kérlek ne szólíts meg többet !!!
Köszönöm !

Mutyuer 2017.09.23. 18:49:55

@sixx: en is nutellanak hivom/hivtam mindig. Gyerekkoromban volt egy masik, a milky way ami vajra kenve szar izu volt, vaj nelkul finom :3

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.23. 19:37:25

Iliász miután megnyeri a Survit a nyeremény egy jelentős részét oda adja a szegény vendéglátó családnak, persze azt nem tudja hogy oda telepített statiszták akik az életben nem láttak még ilyen vesszőkből készült kunyhót, és a rizsföldön tapicskoló marha is egy kartonmakett, amit majdnem felborított a szellő :)
Iliász pénzén vissza utaznak Peruba, mert ott nincs ez a dög meleg, és még lámát is simogathatnak. :P

A holtak szigetére kerülő nutella túró kishölgy, vahj meddig állja Gerely presszióját ??? O.o
Mert nagyon fancsali képet vágott :simi

Natura Qua 2017.09.23. 20:03:00

Off: az X faktor mai adásában Sznezsi próbálkozik

2017.09.23. 20:23:32

@captn81: "media.giphy.com/media/F2WFyAfpfVfFe/giphy.gif"

Ezek szerint te minden egyes másodpercet végignézel ebből a hitvány sz@rból ???
A 12 perces reklámblokkokkal együtt ? Iszod minden egyes szavát ?

Én, ezen a mocskon csak röhögök és a barátok miatt járok ide röhögni...
Rajtad is csak röhögök... Fejezd be !

Vicus56 2017.09.23. 20:33:21

@bElannaTorres: Teljes EKG . Pedig már a nyuggerséghez is túlkoros leszek lassan. Attól fog elvinni az agy, vagy szívhalál, hogy röplabdát, nutella evészetet, szülinapozást kell néznem, mikor én éhezésre, kínkeserves életben maradásra, ehetőre vadászásra, cselszövésre meg egyebekre számítottam. A Feri viszont megbukott fizikából:D

doktor faktor 2017.09.23. 20:38:48

Az ugrott be - okat nem tudom megtippelni, no de mindenkinek lehetnek furcsa otletei - hogy ha Zoli a pofazmanyara kente a betadine-t, akkor attol lehetett piroska. Betadinejuk meg van, tobbszor lattam egyiknel-masiknal. A nativ oslakoskunyho sztem marha bena fake volt. Attol meg, hogy nem nyugafi ertelmeben civilizaltak, lennenek cuccaik, a jatekosoknak tobb van. Minden gyereken tiszta ruha volt, de bent egy db lada sem, amiben tartjak, stb. De az a kunyho total steril volt, nem lakott abban nem hogy 23, de 3 ember sem, sztem. Ahol mutattak, hogy alszanak, szarabbul osszehajigaltbambusz volt, mint Feri agya. Ha nincs is semmim, hordok ra egy marek szalmat. Az a hevenyeszett teto egy enyhe tropusi esoben szarra azott volna, stb. Ezek nem penzbeli dolgok, szimplan csak belefeccolt energia, tuti sttaisztak voltak egy diszletben.

Tinman 2017.09.23. 20:51:58

Jó... de mi van azzal a megnyert hamburger + a sült krumpli adaggal? Még mindig arra várok, hogy lássam, ahogy jóízűen betolják. -.-

/nem

Berborosz 2017.09.23. 21:11:06

@Natura Qua: Off: Sőt, továbbjutott 4 igennel.

bElannaTorres 2017.09.23. 22:35:05

@Vicus56: :D hát én is úgy értettem, hogy akik nem neteznek. Most viszont elkezdtem nézni ezt az x faktort és elég szórakoztató, a celeb vagyok is jó volt, szóval tudnak jó műsort csinálni rtl-ék csak ez talán nagyon drága lett volna egyébként.
Tényleg jól elvannak, hogy senkinek nem jut eszébe medált keresni? Nem is értem. Biztos van ott is olyan hely ami nagyon eltér a környezetétől, én azért kutatgattam volna kicsit.

Hétkilenced 2017.09.23. 23:43:57

Szőrtelenítés ide vagy oda, örömmel konstatáltam Barbi lenövő haját végre. Legalább hajfestés nincs. Viszont valaki tudja, hogy Feri mikor vált le a Szandi-bandáról és miért? Már az előző szavazásnál is a másikokkal szavazott Zolira. Szandi még tudná (tudta volna - így Adri nélkül neki is szopó van most) menteni a seggét, de az exsárgák az első adandó alkalommal örömmel fogják kibaszni. Hajrá Szandi!

Malacfóka 2017.09.24. 01:09:06

"Zoli: - A lányok mit csinálnak?
Feri: - Sírnak. Annyira bennük van a babázás. Kiskutyát meg mit tudom én mi a faszomat simogatnának."

Ezen a párbeszéden konkrétan besírtam! XDD Ferinek akkora dumája van fenomenális!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.24. 06:13:58

@Malacfóka:

Igen, ez a párbeszéd nekem is tetszett :))))
Ferit hol érdekelné néhány csimóta ha ott a "pörkölt" a földön amit kézzel is ehetne :)
Érdekes volt látni hogy Nutellát hogy körbe ugrálták a gyerekek, de Barbot úgy kerülték mint a pestist :))

doktor faktor 2017.09.24. 06:58:04

@Hétkilenced: Egyreszt eloszor Szandi szavazott Feri elleneben, mikor Gergot kiraktak, masreszt, mikor Ferit atzsupoltak a buwayaba, csak akkor kerult Szandi igazan kozel Adrihoz es Iliaszhoz, Feri meg : feri itt is ott is, igazabol mindenki kevesre tartja, mert atlathato, mondtak is a csajok, hogy kb lehet tudni, kire azavaz, nem hazudik (nagyot) :D. Fura modon Feri az elso szovetsegben gondolkodik, akikkel negyen megerkeztek a szigetre es jol nem adtak senkinek semmit a nyeremenyukbol, annak valami groteszt tovabbvitele a fejeben ez a Beni Klau dolog, ahol dokroejudast behelyettesitette klauval. Ha amugy Klau nem a megszelidult ferivel talalkozott volna, megoltek volna egymast, szerintem ot ttenyleg ver folyt volna, annyira kihoztak volna eymasbol kolcsonosen az allatot. Szandit meg fejben meg mindig az elso negyeshez kapcsolja, mert fajna neki belatni, hogy lecsereltek es Szandinak van esze mindenkivel fenntartani a latszatot.

É2I 2017.09.25. 08:07:23

@sixx: Coke = Kóla , soda = üdítő :)

Jimbo75 2017.09.25. 10:36:43

Barbit kibaszhatnák már, rohadt idegesítő az a nő....

sixx · http://comment.blog.hu 2017.09.25. 12:05:27

@É2I: hat iowaban ugyan mindegy volt, pop, soda, coke, sodapop, fizzy drink, whatever, kolat kaptam mindenutt. Jo, fizzy drink egy nenitol jott, azon besirtam.

Chuck Νorris 2017.09.25. 19:31:22

memmorizálos nyereményjáték, = jutalom halászás a tengeren = megint lesz kaja = gyogyüdülös survivor
benedek pontjánál tuti nem az volt a sorrend de majd visszanézem.
most meg ugy keresek a talizmánt mint a beszivott nyugdijasok

Rozsgyi 2017.09.25. 19:33:21

Ezt a Gergőgyereket valaki nyomja már orrba, rettentő ostoba.

doktor faktor 2017.09.25. 19:34:42

Ez a Gergo egy eszmeletlenul ostoba, sotet es agressziv gyoker. :-o totala legalja, jezusom.

Chuck Νorris 2017.09.25. 19:35:28

gergö a tipikus ha hangosabban ordtitok akkor igazam lesz :)

kisbutters 2017.09.25. 19:35:39

Ugye Gergő nem nyer? Annyira fogalma sincs arról hol milyen játékban szerepel.

kisbutters 2017.09.25. 19:37:31

@Chuck Νorris: Erről írt Sixx korábbi cikkben, hogy a játék folyamán csökkentették a pontok számát is, annyira nem ment nekik. Szerintem össze volt vágva csak a műsor.
Jutalom játékból bárkit is kizárni nagy szemétség.

Natura Qua 2017.09.25. 19:37:34

Ha Gergő még egyszer elmondja, hogy cetliken múlt a kiesése...beleütök a tv-be

Chuck Νorris 2017.09.25. 19:54:57

jajj ezek a spontán megtalálások a kamera elött. aztán meg mégsem az a jo, keresgess tovább. vicc ez a müsor komolyan, csak azért nézem hogy röhögjek a szerkesztésen

Chuck Νorris 2017.09.25. 19:57:53

Szandi ugy vigyorog csak a hülye nem veszi észre hogy talált egy igazi/kamuamuletet

enzo23 2017.09.25. 20:01:38

3x21 (hétfői)
(Az első egyharmadát nem igazán láttam)
Egyre szánalmasabb kezd lenni a játékosok hozzáállása (tisztelet a kivételnek), főleg pl. ahogy démonizálják az amulettet... de azért csak elindul mindenki keresni a végén. Iliász "csak kagylót szedek" kifogásán jót röhögtem, aztán meg jött a plot twist, hogy csak clue-t talált. Mondjuk szépen összerakták Zolival, hogy Szandinál van az igazi, ami azért nem hátrány.

Holtak Szigete:
Atya. Úr. Isten. Így még ember a teljes évadban nem baszott fel, mint most Gergő, hogy konkrétan lenémítsam a tévét... ahogy beszélt Adrival, olyan szinten téves elképzelései vannak az egész játékról, és mindezt olyan hangnemben kérte ki magának, hogy az egyszerűen vérlázító. Mégis hogy az anyádba mennél haza a szigetről, ha nem szavazással? A párbajig is úgy jutsz el, hogy szavaz rád x darab ember, te szerencsétlen buta fasz.
Szegény Adri nagyon kivolt :/
És akkor még jön Nóri ezzel az végletekig undorító beszólással, hogy "nem akarjuk annyira tönkretenni, hogy feladja magától?" Húbazmeg... kinyílt a bicska a zsebemben, komolyan. Na de már csak 3 nap az amcsi verzióig, így még nem vártam évadot...

Következő részben úgy látom végre lesz párbaj...bár most meg már minek? Nem tudom ezt követni...

Peti1899 2017.09.25. 20:01:40

@Chuck Νorris: Nem tudom miért nem nézed ki Iliászból, hogy annyira idióta lenne, hogy meg se nézi, hogy mit talált? :D
Szerintem egyáltalán nem vigyorgott sőt.. Amúgy meg Zoli mi a faszom? Valami orákulum? Hogy pont meglátta Szandit, hogy a sziget bal oldalán sétálgatott.. Na ez az amit kevésbé hiszek el, hogy erre magától jött rá, hogy igen nála van... Wtf?

Malacfóka 2017.09.25. 20:06:57

Ez a Gergő gyerek ritka buta egy jószág, ennyit rinyálni komolyan...teljesen más rendezvényen van és észre sem veszi szegény! XD

kisbutters 2017.09.25. 20:12:16

?@enzo23:
Amcsi verziót hol nézed, most én is kedvet kaptam hozzá?

Chuck Νorris 2017.09.25. 20:12:21

@Peti1899: amikor klaudia kérdezgette, sztem akkor vigyorgott, de ezen ne vesszünk össze :)

Peti1899 2017.09.25. 20:15:08

@Chuck Νorris: Lehetséges, bár lábmasszásKlaudiából sem nézem ki, hogy ilyenből rájönne.. :D De szerencsére ott van nekik, a látó: Zoli. Nem is állt szándékomban ;)

Chuck Νorris 2017.09.25. 20:24:27

@Peti1899: ha jol emlékszem vmi 150 fös stáb volt kinn, sztem ebböl legalább 50 a terepen forgatott, de ha csak 15 volt, akkor is feltünhet a versenyzöknek hogy elmegy egy csoport szandival "forgatni".
amugy nem zavarna ha megrendezett müsor lenne, csak ne ilyen képedbe toloan

doktor faktor 2017.09.25. 20:27:39

@Chuck Νorris: Gondolom, folyamatosan mennek mindenkivel, hogy a napi monologokat felvegyek, sztem ennyi ido utan mar kb hozzaszoktak es ha van eszuk (nem sikhulyek), akkor ezt sem attol kulon vettek fel. Bar egy ilyennel nyilvan abbol is probalnak kovetkeztetni, hogy ki miylen hosszan marad, stb

doktor faktor 2017.09.25. 20:31:41

Nem tudok Gergo hatasa alol kikerulni, mekkora barom. Annyira nem erti a jatekot! Es annyira gaz, mikor valaki ervek es parbeszed nelkul egyre hangosabban uvolti a sajat bullshit erveit, mig a masik ezzel total keptelen mit kezdeni - mert raadasul meg van rajta plusz harminc kilo izom is. Szegeny Adri, szar lehetett neki ezt az adast megnezni. Ha Gergo anyja volnek, most szegyenlnem magam. De meg fiatalka, hatha el egy kicsit, oszt megjon az esze. ^_~

Peti1899 2017.09.25. 20:32:21

@Chuck Νorris: Valószínűleg megrendezett az egész, vagy legalábbis egy jó része biztosan.. mert pont emiatt amit mondasz lehetetlen bármit is titokban tartani.. Hiszen akinek van valami titka, azt követni fogja egy 3-4 fős stáb.. Kicsit sem feltűnő :D
Azt kétlem, hogy szerencsétlenek egy helyben állnak a dzsungelben.. és várják, hogy épp ki megy arra.. De az sem reális, hogy Szandin kívül senki nem ment a sziget bal oldala felé.. Bár tök8 az egész, hiszen a kövi részben Iliász már egyből kunyerálná el Szanditól a talizmánt :D

enzo23 2017.09.25. 20:41:37

@kisbutters: hát ha nem akarod letölteni, akkor igazából beírod hogy pl survivor s35e01 online, aztán válogatsz (már ha van kedved vadászni a felugró ablakokat és átnavigálni a kamu linkeken)

kisbutters 2017.09.25. 21:02:28

@enzo23: Honnan lehet letölteni? Bocsi de nagyon nem értek hozzá.

Nana Nana 2017.09.25. 21:07:32

Ez a Gergő gyerek valami roppant idegesitő egy alak. Fingja sincsen arról hogy milyen műsorba jelentkezet, és rohadt gusztustalanúl beszélt Adrival. Nagyon felidegesitett az a jelenet, és Nóra beszolása is bicskanyitogató volt.

enzo23 2017.09.25. 21:17:23

@kisbutters: jajistenem... válaszolnék, de nem engedi a rendszer :D a t o r r e n t ezésre keress rá

Hasfelmetsző Jackó 2017.09.25. 21:39:24

Na most akkor rámegyek Gergőre!

kisbutters 2017.09.25. 22:06:56

@enzo23: Ja én azt hittem erre van a tv társaságnak egy külön oldala, mint az rtl-nek az rtl most.
Így már értem köszi :)

enzo23 2017.09.25. 22:19:42

@kisbutters: haha, jó is lenne :D az csak az itthoni retek műsorokkal van 99%ban, hogy online megnézheted legálisan ingyen :D

Androido 2017.09.25. 23:23:07

Engem is annyira felb*szott Gergő végtelen ostobasága, hogy gyakorlatilag a hiszti beharangozásánál kikapcsoltam a TVt.
Remélem nem nyeri meg. Ugye nem ő lesz a Konyhafőnök VIPben? (Vagy Benedek lesz?) És ugye nem azért, mert megnyeri?
Bár látok rá esélyt. Ha az Agyhalottak szigetéről ő meg a döntőbe, a túlnyomóan tisztajátékosharcos-f*szhuszárokból álló jury még neki szavaz a végén... Katasztrófa.

Chuck Νorris 2017.09.26. 01:42:55

@Androido: de ö lesz,. ez már a 3 müsora, éden hotel, survavor, konyhavip. valakionek nagyon bejöün az rtlnél :)

agimano 2017.09.26. 06:04:45

Jézusom, de fölbaszott Gergő. Ez a gyerek nem tudta, hogy milyen játékba jelentkezik? Mr. Nehogy már a cetliken múljon Gergő. Ekkora egy sötét embert. Remélem, Adri nem adja fel emiatt. Kár, hogy a lányok nem tudják jobban megvédeni magukat általában, és elkezdenek sírni, pedig tökre igazuk van. Ja, és amikor nem olyan párbaj volt, ahol az erő számított, akkor Adri simán legyőzte Gergőt (is)

doktor faktor 2017.09.26. 06:30:39

@Androido: Jajjajjaj, erre nem gondoltam, hogy esetleg ezert lesz abban is. Hat, remelem, csak nem... :-o

Sanda.Ipse 2017.09.26. 07:34:03

Feri is azóta állt le az "erősek tiszta játéka" dumával, mióta zsinórban a fasorban sincs az egyéni játékokban. Jellemző, hogy a memóriajátékban Zoli 2 ízben is jól teljesített. Az esélytelenek nyugalmával ő és Barbi kiélvezik a játékot. Ők is tudják, hogy a fődíj esetükben szóba sem jöhet, de minél tovább benn akarnak maradni. Én meg a kavarásaikat élvezem.
Gergő egy ostoba kis hülyegyerek.

Sanda.Ipse 2017.09.26. 07:50:59

Adrinak nem pityeregni kellett volna, hanem visszavágni Gergőnek, hogy ha megnyeri az egyéni versenyt védett lett volna és nem tudták volna "kicetlizni". De nem nyerte meg, tehát mégsem ő a legjobb.

Berborosz 2017.09.26. 08:09:34

@Chuck Νorris: Pedig a korábbi műsorokban is nagyon hülye volt.

Androido 2017.09.26. 09:09:16

Na, végül csak megnéztem a hisztit, bár ne tettem volna. :D Szegény Adri, remélem kicsinálja.
Amúgy milyen párbajról magyaráz ez az agyhalott? Nagyon rá van erre tekeredve. Ott van párbajnak az immunity challenge, és milyen jól ment az is. :D

@Chuck Νorris: Láttam, hogy írogatták már, hogy benne volt az Édenben is. Azt is néztem, de totál nem is emlékszem rá. Ha ennyire tolják, legalább egy évadot megnézethettek volna vele, hogy na nesze hülyegyerek, valami ilyesmit kéne hozni, és/vagy kivághatták volna ezt a jelenetet. Vagy ez köll a magyarnak?

@agimano: Én is remélem, hogy nem adja fel Adri. Lehet, hogy tegnap (vagyis akkor, amikor történt a dolog), provokálni kellett volna még kicsit, hátha olyat tesz, ami miatt kizárják, mert rohadtul pattogott. Vagy csak hogy megüsse a guta. :D Vagy legalábbis közölni vele, hogy "apukám, de g*cibuta vagy". Ha ő így, akkor az ellenfél is így. Már csak azért, mert másból szerintem nem ért. De gondolom Adri nem ilyen. Minden esetre csodálom a türelmét.

doktor faktor 2017.09.26. 09:12:23

@Androido: Nem fogja Adri feladni. Valaki a napokban linkelt ide egy ujsagcikket rola a szulohelye lapjaban - amibol kiderult, hogy roplabdas - ott azt mondta, hogy buszke magara, hogy vegigcsinalta a jatekot, amikor annyian feladtak, akik elvben erosebbek voltak, vagy valami ilyesmi...

doktor faktor 2017.09.26. 09:14:47

Sajnos nagyon kijott, hogy nem erti senki a jatekot, mikor tegnap Barbit nem valasztottak egy memoriafeladatra, b+. Persze roluk szegenysegi bizonyitvany, hogy keptelenek azon a kognicion felulemelkedni, hogy ha valakit nem kedvelnek, akkor az egyoldaluan csunya, buta, stb is. Sokra mentek helyette Ferivel, vagy a mindenki altal butusnak tartott Benedekkel.

doktor faktor 2017.09.26. 09:16:43

Ezt a parbaj dolgot meg at kene kondicionalni az agyhalottakban, aki kiejti a szajan, az kap egy gyenge aramutest, hamar leszoknanak rola, es vicces lenne ahogy vissantva ugranak, mikor megcsipi oket. :)

Androido 2017.09.26. 09:26:03

@doktor faktor: Áh! Nem láttam a cikket, de nagyon helyes.
Ja, a többség nagyon idióta. Totál fogalmuk sincs, hová jöttek, szerintem úgy gondolják, hogy ez ilyen RobinsonCrusoe-ValóVilág.

Amúgy szóltak nekik az elején a hidden immunity idolról? Vagy csak feltételezték, hogy látták már a műsort, és létezik ilyen. Mert az is egy nagyon nagy wtf, hogy SENKI nem kezdte el keresni, csak mikor tegnap rájuk szóltak, hogy hajrá, legyen már valami. (Oké, a szemüveges gyerek képben volt, de ez nem garantál semmit. Az meg túl korai volt, és Nórinál elnyomni?...ugyan.)

lac64 2017.09.26. 09:30:08

@doktor faktor: Szandi és Klau nem tehette meg, hogy Ferit, illetve Benedeket ne válassza be a saját csapatába. Az miért olyan biztos, hogy Barbi jó lett volna egy memória feladatra? Azért, mert kever?

Androido 2017.09.26. 09:32:55

@Androido:
jav: a készítők csak feltételezték, hogy a játékosok már látták a műsort, és tudnak az immunity idol létezéséről.

doktor faktor 2017.09.26. 09:35:34

@lac64: Nem biztos, hogy jo lett volna. De miert is evidens, hogy o a leghulyebb? Ez azert valoszinutlen, erdemes ett volna mondjuk a feladatra valo ratermettseget legalabb merlegelni. Itt is amugy az a baj szerintem, hogy az amerikaiban, ahol tenyleg eheznek, kenytelenek ilyenkor ezen is agyalni es akar megbantani a nem number one szovetsegest, mert a kajan egyeniben mar vedettseg es bennmaradas mulik. Itt meg a haromnaponkenti rantotthuspartik arnyekaban ennek nincs akkora sulya, igy viszont ennek a valasztosdinak sincs ertelme, amit valamiert mar tobbedszer tolnak.

Kormanyos 2017.09.26. 09:58:39

@doktor faktor: A leghulyebb benedek ezt ok is tudjak de nem kockaztattak meg hogy megsertodjon egy ilyenen hanem inkabb buknak de a szovetseg megmarad amugy sem eheznek (vagy amilyen hulyek vegig se gondoltak csak szimpatia alapjan valasztottak).

2017.09.26. 17:54:38

@kisbutters: sorozatbaráton is van fenn jópár évad, ha gondolod nézésre.
süti beállítások módosítása