Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8537-8546. rész

2017. szeptember 22. 19:14 - Gillotte

Hanna megnézi a Földhivatal honlapját, mely szerint a villa immáron nem az ő, hanem egy Bata Boróka nevű nő nevén van, úgyhogy el is megy hozzá, hogy majd kettesben menjenek el Ágihoz számon kérni. Ági végül elmondja Hannának, hogy szüksége volt 200 millióra, mert a Herr váltságdíjat kért Lizáért, és már nála is van a pénz. Hanna így saját zsebből fizeti ki a 200 milliót ennek a Borókának, hogy megmaradjon a villa, és meghagyja Áginak, hogy két héten belül kéri vissza az összeget. Iszonyú sokat hagyott Hannára az apja, a villa, 200 millió, meg tudta venni ott a Mátyás király téren a lakást, tudott pénzt adni Petinek a Pusszancshoz, nem is értem, miért jár el dolgozni. Na mindegy, Áginak most azért kell 200 milliót szereznie, hogy megadja Hannának, különben a lány megy a rendőrségre. Ági hívja Emíliát, hogy szervezzenek együtt adománygyűjtést a bipoláris gyerekeknek, hisz Ági ebből reméli a 200 milliót. Közben a Herr újabb üzenetet adott: a parkban kell lennie Attilának, Rudinak és Tóbiásnak, és egymás mellett kell állniuk. Ági szerint azért, mert ők hárman alázták meg a Herrt, Attila azzal, hogy segítette Ágit, Rudi azzal, hogy megdugta Ágit, Tóbiás pedig azzal, hogy védte Ágit a bíróságon a Herrel szemben. Ági mindenféle kamukkal odahívja a parkba Rudit és Tóbiást is. Attila és Rudi meg is érkezik a parkba, Tóbiás viszont nem, pedig a háttérben már szólnak a határidőt jelző harangok. Ekkor sms érkezik Ági telefonjára:

bk_aug18_24_1.png

Peti elköltözne Hannától, de a lány visszatartja, hátha még van esély megmenteni a kapcsolatukat. Peti nem így gondolja, még Hanna cipőfűzőjének a párját is visszaadja, úgyhogy láthatóan nem sok esélyt lát a békülésre. Naná, hiszen Natasára hajt! Ahogy Rudi is, aki levágja, hogy Natasa inkább Peti felé hajlik. Krisztián azzal vigasztalja, hogy ,,nehogymár lenyomjon egy kisgyerek!” és hát basszus, ja! Így hát Rudi nekidurálja magát, de sajnos arra a látványra tér be a KisSzékbe, hogy Peti vadul smárol Natasával. Azt már nem hallja, hogy később Natasa arra kéri Petit, hogy várjanak az összejövéssel, míg ez a Hanna dolog a múlt homályába vész.

bk_aug18_24_2.png

Miki romantikázik Judittal, elviszi fagyizni, és jól is érzik magukat, csak nem tudnak róla, hogy egy rosszarcú fickó követi őket, nyilván az, aki ki akarja vetetni Judit veséjét. Judit egyébként nagyon fél attól, hogy amikor kiteljesedik rajta az Alzheimer-kór, Miki sajnálni fogja, úgyhogy megkéri a férfi: amint durvul a helyzet, legyen vége. A tökéletes napot egy együtt töltött éjszakával koronázzák meg. Míg reggel Miki elmegy kajáért, a már említett fickó másodmagával tör be Miki lakásába, és német szavakat kiabálva akarja magával ragadni Juditot. Még jó, hogy Miki visszajön és egy késsel elzavarja őket. Juditnak akkora volt a sokk, hogy nem ismeri meg Mikit, és nem tudja, hol van, sőt, Ottót sem ismeri meg, hisz az ő kisfia még kicsi, és óvodában van – gondolja. Miki áthívja az ápolót, és elmondja Ottóéknak, hogy valami gáz van, akik beavatják abba, hogy ez a német biztos az a Wolfgang nevű volt, aki Judit veséjét akarja.

bk_aug18_24_4.jpg

Vili tovább biztatja Bözsit, hogy legyen jogosítványa, de Bözsi hallani sem akar erről. Vili elpofázza Lacinak, hogy jó lenne, ha az asszonynak is lenne jogsija, mire Laci elkezdi húzni ezzel Bözsit, aki úgy bepöccen, hogy csakazértis alapon jogsit akar, merthogy ő bebizonyítja, hogy nem csak söprűvel tud közlekedni. Hamar talál valakit, aki segít neki, mégpedig Julit, úgyhogy gyorsan beülnek az autóba ismerkedni vele. Egyelőre az index és az ablaktörlő használatával is gond van, úgyhogy elindulni nem mernek, és Juli hagyná is ezt a dolgot, de Bözsi több órát tervez Julival. Az újdonsült oktató elmondja Pirosnak a tényállást, aki szerint amíg a kresz tudása nincs Bözsi birtokában, kár gyakorlatozni, majd ő átveszi a diák oktatását. Bözsi nagyon élvezi Piros stílusát, aki úgy indít, hogy a Macisajtnál körül kell nézni, és így sokkal egyszerűbbnek tűnik az egész, mintha egyből egy hivatásos oktatónál indítana az ember.

bk_aug18_24_5.jpg

Ádám beköltözik valami fönti lakásba, amiben még eddig senki nem lakott, nem is tudni, hogy létezett-e eddig a lakás. Mindenesetre avatót szervez, amire elmegy Tóbiás, Alíz és Krisztán. Alíz rögtön felhajt egy pohár pezsgőt, ugyanis a bankból jön, ahol azt mondták neki, hogy összesen 3 millió forint kölcsönt kapnának, mivel még hónapok, míg Kristóf nevén lesz a gyár, és addig csak egy csóró kisegítő a boltban. Jó nagy vita alakul ki, Alízék leugatják Tóbiást, hogy bezzeg neki milyen könnyű, meglett a gyár, de Alízék megszívták, nem lett lakás. Tóbiás elviharzik, Ádám bulija pedig kudarcba fullad.

bk_aug18_24_6.jpg

Emília a pincében kutat, hogy felhozzon pár hangkazettát a régi munkáiból, hogy felhasználhassa a könyvéhez. Megtalálja a volt férje, Iván saját kézírásos gyümölcsrizs receptjét is, és megbeszéli Natasával és Irmával, hogy elkészítik együtt. Másnap azonban senki nem ér rá, úgyhogy Irma elküldi Félixet megvenni a hozzávalókat, és mivel nincs lista, odaadja neki Iván írását, magát a receptet. Bevásárlás közben azonban ráfolyik a málna a receptre, és szétáztatja, Emília pedig nagyon undok Félixszel, és érthető okból a férfinak nagyon rosszul esik, hogy a volt férj ekkora piedesztálon van még mindig. Persze ahogy minden, ez is elsimul, de mivel elég sok kettejük közt a vita, lehet, hogy nem látjuk már sokáig Lux Ádámot a sorozatban.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisbutters 2017.09.22. 21:54:10

Hannára a villát nem Klaudia hagyta, vagyis legalább az első 10 évadban ő élt benne.
Végre építettek egy plusz díszletet. Ideje volt, mert úgy költözködtek egymáshoz mintha legalább muszáj lenne mindenkinek befogadni egy szomszéd családot.
Legalább 5 éve nem nézem, de itt semmi változás nincs.

Gillotte 2017.10.07. 17:48:39

@kisbutters: Bocs, hogy csak most. Akkor nem tudom már, hogy lett Hannáé a villa, azt hittem, az apján keresztül.
Igen, már nagyon kellett egy plusz lakás, mert már kezdett nevetséges lenni, hogy a végletekig be lehetett fogadni az éppen hajlék nélküli ismerősöket.
Én meg kb. pont öt éve nézem, vagy hogy.

kisbutters 2017.10.09. 17:15:56

@Gillotte: Annyira nem fontos, csak ezen elgondolkoztam olvasás közben.

Gillotte 2017.10.09. 18:57:53

@kisbutters: Ha bármikor bármi kikívánkozik belőled, ne tartsd magadban, legalább van jelzés róla, hogy nem csak magamnak írom :D
süti beállítások módosítása