Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x15 - Való Világ 8

2017. szeptember 16. 07:44 - sixx

vlcsnap-00001_32.png

Buwayáék kivannak, mint a liba, Iliász nem is érti mi történt, mert ő odatette magát, mint a szar. Gergő a melegre gondol ok végett, ja, tényleg, hogy ez nem jutott eszébe akkor, amikor a sorversenyben az Ibon tagjai légkondicionált szkafanderben vettek részt, ja, hogy NEM IS, és őket is sütötte a nap? Doktoranita célkeresztet vizionál a homlokára, de beszél mindenkivel, és hátha. Iliász az első, na mint gondolsz a kiszavazásról, hát mittudomén,

Ebben nektek van rutinotok.

BUMM! Nem is vettem észre eddig, hogy Iliásznak nemcsak elképzelhetetlenül széles válla, de humora is van. Doktoranita szerint érzelmileg kevésbé fájó döntést kell hozni, olyat, ami erős játékost tart bent, mert van még védettségi játék. Szóval Lillát, de neki ugye van védettsége, mert úszott érte, így vélhetően ő van nyakig szarban. És nem veszi elő a telefonkártyát, pedig. A gáz az ugye, már ha az ember Iliász, hogy úgy akarja megúszni ezt a törzsi tanácsot (hátha beesik egy új játékos, mondjuk visszahozzák Gergelyt, vagy egy villám agyonbasz valakit a törzsből, aki nem ő), hogy rá ne haragudjon senki. Terved-e oszt van, kérdezi Doktoranitát, aki erre aprókat nevet, mint a jogi konferenciákon szokott a seggét stírölő kollégákra, van hát, megbeszélem Lillával, hogy a törzsi tanácson döntsük el, egy párbajon.

HOGY MI A FASZOMON?

Iliász szívéről a kövek a mohás felükkel északnak gördülnek éle, ez az, mondja, ezt vártam, ötletet, invenciót, megoldást. és tessék. Doktoranita szerint nem fair, hogy csak úgy visszahoznak valakit, akinek egyértelműen egyvalakivel van baja, és ebben, mármint a visszahozatalban igaza is van, az amerikai Survivor egyszer egy lúzer törzset vezetett be a játékba, amiből egyvalaki visszakerült a nagy kalapba, majd kitalálták a Redemption Island nevű dolgot, ahová a kiesettek kerültek, és akik ott egymással párbajoztak addig, míg csak egy nem maradt, és az visszamehetett a játékba, de ezzel felhagytak, mert a közönség rühellte az egészet. Szóval volt már olyan, hogy visszatérő játékos, de olyan, hogy egyik gyökér a másikat párbajra hívja, olyan nem, hacsak nem volt a 35 szezon alatt valami versenyszarás a bokorban, vagy mittudomén. Iliász aszongya, hajrá, jó ötlet és fair dolog.

vlcsnap-00006_39.png

Na, a táborban Doktoranita csípőre tett kézzel kiáll a nép elé, és elkezdi: Lillának van amulettje és védett (eddig stimmel) így a törzsi tanácson valaki másnak (értsd: neki) kellene hazamennie. És ez, tessen megkapaszkodni, NEM FAIR. És ő arra gondolt, hogy itt az ideje, hogy pont legyen a konfliktus végin, és párbajozzanak egymással, a törzsi tanácson, oszt aki nyer, az marad. Ez bazdmeg a Való Világ, nem a Survivor. Nevetséges. Már maga az elképzelés is, amit Lilla remélem, kiröhög, hozzátéve hogy az is nevetséges, hogy Lilla itt van, ez a kieset lúzerek visszaküldözgetése dolog tessék, visszaüt és seggbe harapja ez embert. Doktoranitának olyan rezignált feje van, mint aki pontosan tudja, mekkora faszság az, amit beszél a párbajról meg a tisztességről, meg az így fairségről, nem érted te ezt a játékot bazdmeg, sose fogod.

vlcsnap-00007_30.png

Lilla aszongya, gondolkodni kell ezen az ajánlaton, ami egyébként jó, mármint nem tudom, milyen szempontból jó, van egy amuletted, használod, bent maradsz, mi lehet ennél jobb? És hogy jött ez a párbaj-ötlet? Mi a faszom ez? Doktoranita a törzshöz fordul, hogy ők mit szólnak, eszem megáll, az amerikai műsorban 35 évad alatt nem volt annyi nyílt kiszavazás-megbeszélés, mint itt 15 adás alatt. Lilla is ugyanolyan lúzer, mint Doktoranita, mer' benne düh van a rá leadott szavazatok miatt, édes istenem, ez ilyen mimóza lelkek ne menjenek Survivorba, hímzőszakkör vagy templomi kórus való nekik. Na, Gergő is megszólal, a másik fasz, ha nem akarsz Doktoranitával párbajozni, itt vagyok én, Hasselhoff unokája. Lilla helyében azt mondanám, gyere úszni. Miközben Iliász és Szandi a háttérből hallgatja a vitát, elhangzik az "amulettedbe kapaszkodsz" is, az isten bassza már meg ezeket faszszal, de komolyan, mi ez már. És előkerül a tisztesség megint, ezt én nem vagyok hajlandó hallgatni, ilyen tartalomért a Való Világot szoktam nézni, kiviszlek geci, itt a ződ kendő, geci.

vlcsnap-00009_34.png

Ibonéknál éppen az a borzolja a kedélyeket, hogy Benedek nem úgy lapátol, ahogy Feri szereti a lapátolást, ezért ez szóvá van téve. Remélem, amikor Benedek elmegy szarni, nem megy vele Feri, hogy instruálja a törlés mikéntjére. Zoli megkérdezi Benedeket, hogy elfáradt-e a nagy lapátolásba, meg, gondolom, Feribe, mire Benedek felcsattan, faszomat kérdezel faszságot, nem láttad, micsoda kemény meló volt? LAPÁTOLTAM, BAZDMEG, NEM DODZSEMEZTEM A VIDÁMPARKBAN. Ebből lesz egy vita, aminek a vége a baszok én rád mondat mindkét féltől, a friss ibonos Barni meg is kérdi Klaut, hogy Benedek így szokott örülni, ha nyer?

Most még jó kedve is van. (Klau)

Vihar a biliben ez is, gondolom, azért került be az adásba, hogy megtudjuk: Barbi nem szereti Benedeket. A partról a szerkesztők mindenkit elzavarnak, mennek a tóba fürdeni, kivéve Klau és Benedek, akiknek a párkapcsolatukat kellene megbeszélni. Feri a tóban pocolva hallgatja Zolit, aki elmeséli, hogy Benedek regnálása alatt kétszer nyert az Ibon (tényleg?) de ő egyikben sem vett részt, így mostan frusztrált, mert hiába nyertek, azt Ferinek köszönhetik. Dráma. Mert Benedek itten valami vezérnek képzeli magát, mert egy törzsnek egy magyar tévéműsorban KELL egy vezér, aki majd megmondja, hogy lesz. És nem is törzs ez, hanem család, mondja Feri, aki már nem is csak Rambó, hanem Toretto a Haláos iramban-filmekből. Klau Benedek lábát kezeli le sebbenzinnel a nagy orvosi dobozból, mert bibi lett neki.

vlcsnap-00012_33.png

Buwayán Lilla látványosan visszajön a susnyásból, hogy döntöttél, kérdezi Szandi, és Lilla nem azt mondja, hogy menjél te is a faszomba, de hirtelen, szavazzál oszt jólvan, hanem sóhajtozik, és körmondatokban válaszol, nem döntött. Iliász: ha engem valaki kihívna párbajra, azt mondanám, gyere. Iliász, baszki, NINCS OLYAN, HOGY PÁRBAJ A SURVIVORBAN, NEM ÉRTED? Feri összeszorított ökle vagyok ilyenkor, bazdmeg. Olyan van, hogy szavazategyenlőség a törzsi tanácson, és akkor ezek szerint a magyar verzióban párbaj jön a döntéshez, de olyan nincs, hogy valakinek nem tetszik a pofája, és kihívom párbajra. És azért vagyok ideges, mert ha lesz második évad, akkor a jelentkezők már ennek tudatában mennek be, ha valakinek van amulettje, azt ki köll hívni párbajra, oszt annyi. Iliász azt mondja Lillának, hogy ha nyertesen jönne vissza a párbajról, azzal elkussoltatna mindenkit, és legitimizálná a jelenlét, Gergő sem szólhatna egy szót sem. Az a Gergő, hadd tegyen hozzá gyorsan, aki ekkorra egyedül maradna, azaz ugyan pofázhatna. Ezeknek annyi eszük van ehhez a játékhoz, mint nekem a kvantumfizikához. Elhangzik a "letettél valamit az asztalra" is mint érv, édes istenem. A törzsi tanácsig nem vagyok hajlandó ezekkel foglalkozni.

vlcsnap-00014_35.png

Az Ibonnak valami feladatot találtak ki a szerkesztők, amit azzal indokolnak, hogy nekik nem kell menni este kiszavazni. Oké, értem az érvelést, ha van egy szabad délutánjuk, amikor pihenhetnének agyban és testben is, akkor is baszogassuk őket, most éppen azzal, hogy írják le, kivel nem tudnak együtt élni. Ez is Való Világ baszki, minek kell ide? MINEK? Leírják, Nóri összegzi, ő kap három szavazatot és Benedek is hármat. És kész. Nóri ettől szomi lesz, ó, bazdmeg, és tetemre hívja a titkos szavazás során rá szavazókat, hogy MIÉRT RÁM TETTÉL, mondjad meg nekem a szemembe. Benedek szerint provokatív kérdéseket tesz fel, azért szavazott rá. Feri azért, mer' az agyára megy, Klau meg azért, mert a kurva anyád, Nóri, azért, nem bírom a hangod, a látványos, a stílusod, a nevetésed, RÜHELLEK BAZDMEG, AZÉRT. Kérdés: most jobb, Nóri? Veszekedés lesz ebből is, Nóri vs. Klau, kínos az egész, a többiek a homokot nézik, meg a körmüket, baszki, ez le fog esni menten, de legalább a gombának annyi, befejeztétek? Nem? Oké.

Számolj el tízig, oszt nyugodj meg. (Klau)

Barbi a tengerpartra kifekvő Nóri után megy, mert Barbi végre játszik, és kapcsolatokat épít és szavazatokat szerez, és ezért képes meghallgatni Nóri nyávogását is arról, hogy ő nem is nyávog.

vlcsnap-00021_35.png

Na végre, tanács, és vége ennek a rémes epizódnak, ez a mélypont eddig a műsorban. Bencus kérdez, ki van itten veszélyben? Adri és Doktoranita jelentkezik. Oszt miért? Mert Lilla vadászik rám, mondja Doktoranita, de itten percről percre változnak a viszonyok. Nem, nem változnak, baszki, de ezt most hagyjuk, tényleg. Adri a következmény, mondja, nem személyes probléma miatt szavazhatják ki, hanem csak úgy, járulékos veszteségként. Tessék, itt van ennek a magyar Survivornak a legnagyobb hibája: minden kiszavazás érzelem alapú. A magyar játékosok egyelőre kurvára nem értik ezt a formátumot. Lilla, mi ez a feszkó Doktoranitával? Megsebzetten érkeztem a szigetre, aztán bosszút akartam állni. Doktoranita mufurc lett, de ettől nem lettem boldogabb, így feladom álnoki tervemet. Ez így elhangzott, nem vicc. Doktoranita a zen élő szobraként viseli a csapásokat, párbajt emleget és tisztességet, de hiába, mert Lilla használni fogja az amulettet, mondja is, ott, a tanácsban.

vlcsnap-00024_31.png

Na, leszavaznak, jön Bencus, akkor tessék villantani azt az amulettet, Lilla előveszi, és blindside, baszki, hoppácsak, átadja Adrinak, mert ezek szerint ő volt a másik, aki Doktoranita mellett a pakliban volt, hahahahaha, ez egy jó húzás volt, kár, hogy Lilla olyan fejjel csinálta végig, mint akit folyamatosan instruáltak a dologra. Adri meglepődik, ez meg miafasz? Iliász és Szandi is döbben, Adri kis híján visszaadja Lillának a baszt, aztán csak nem. Na, akkor összesítés, aminek egyértelműnek kellene lennie, de nem az, bazdmeg, Gergő, Lilla, Adri és Doktoranita az első négy, amiből Adri nem számít, ugye, és kap még egyet, ahogy Doktoranita is, aki ezzel a két szavazattal hullik. Baszki, ha az utolsó is Adri lett volna, akkor egy Lilla-Gergő-Doktoranita hármas párbajt kellett volna rendezni, gondolom, tűzgyújtással. Még mindig ott ülnének.

Doktoranita feláll, fáklya ki, szevasz. Törzs el, de még van 1,5 perc adásidő, mi lesz itt? Doktoranitát visszahozzák Bencushoz, úgy nézi, mint akit baszni visznek, de nem, az van, hogy a Holtak szigetére mégy, nem haza. Ammegmi? Az a Redemption Island, ahol a kiszavazottak egymással küzdenek majd, és egyvalaki visszamehet a játékba. Oké? Doktoranita vigyorog, oké hát csináljuk. Ja, és a játékosok nem tudnak róla, lesz majd nagy meglepetés a végén.

Na, ez meglepett. Lilla döntése nem, de ez igen.

Címkék: survivor
232 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vuvuvu2 2017.09.16. 19:26:02

@HufnágelSteve: "Sixx is érzelmek és hangulata alapján ír. Attól, hogy nem teszed magadévá az érvelését még érezheti, gondolhatja ezt. Ráadásul legalább sajátos humorral vegyítve, ami többeket (engem például) szórakoztat." tulajdonképpen igazad van. mindenkinek szíve-joga azt gondolni az egészről amit akar. csak ezzel a bloggal nagyon alámegy annak a szintnek amit a többi filmes cikkében többé-kevésbé hozott eddig. de sebaj, ezek után tudom hogy helyén kezeljem és ne várjak tőle sokat.

Nuggetzor 2017.09.16. 19:32:36

@doktor faktor: Bár nem dédelgetek semmiféle hiú ábrándot, így sejtem hogyan működik, de ez valami, amit azért én is szívesen végighallgatnék. :D
Pl. ha a USA verziót vesszük alapul, az éhezés és zord körülmények valósak, ám senkinek sem ajánlják, hogy jelentkezzen, mert ott a CBS, itt meg gyanítom az RTL hív be embereket, mégcsak jelentkezniük sem kell. Ezt támasztja alá a mai, 10 perces "kutatásom", ami annyiban merült ki, hogy megnéztem a mostani szereplők Instagram profilját. A Klaudia a VV-győztes Soma haverja, Iliász modellkedett és színészekkel pózolt, sorolhatnám.

sixx · http://comment.blog.hu 2017.09.16. 19:39:59

@vuvuvu2: ne is, isten ments. csak azt tudnám, hogy akkor minek olvasod? azt mondjuk látom az eddigi 6xx kommented alapján hogy egyet nem nagyon értesz posztolókkal, viszont MINDENHEZ értesz, kezdesz emlékeztetni kibaszott közbiztonság szilárdra.

fujimo 2017.09.16. 19:40:58

@Sanda.Ipse: igen, légyszi nyisssssátok már ki a szemeteket emberekkkk... :)))

...anita egy zseni, gergő pedig csak megjátszotta az őrültet... amúgy meg mindenki helikopter... :D ;)

sixx · http://comment.blog.hu 2017.09.16. 19:41:22

@Nuggetzor: van direkt casting és vannak utcáról beesők is , ez a világ összes reality műsorában így van. az angol ex on the beach-et pl. csak instáról castingolják évek óta.

doktor faktor 2017.09.16. 19:41:40

@Nuggetzor: Kasztingrol nem beszeltunk behatoan, de akkor es ott o sima jelentkezes alapjan kerult be es rendes polgari foglalkozasa volt. Ami engem erdekelt, hogy mennyire volt valos az izolacio, illetve, hogy hogy tud az mukodni, hogy ha lenyeges dologrol beszelnek, akkor oda kell hivni a stabot, hogy vegyek fel, mig maskor, ertelemszeruen ezt siman el lwhet kerulni. Erre azt mondta, hogy egreszt a stab folTon kavart, hozta-vitte az infokat, mert bandazhattak veluk, vagyis izolacio sehol nem volt, siman elmondta pl , ha joban voltal egy stabtaggal, hogy mit vett fel a masik jatekosnal. A masik, hogy nyilvan mindent lemeccseltek kamera nelkul, aztan hivtak a kamerat, sokmindent nem vettek fel. De azt gondolom viszont errol, hogy nem jelent a vilagon semmit a mostani jatekra nezve, mert ez annyira regen volt es akkor meg annyira nem ugy mukodott sem a televiziozas, sem egy ilyen formatum adaptalasa, mint most. Azt pl nem tudnam most elkepzelni, hogy megtehesse egy stabtag, hogy beleavatkozik, ennel sztem mar profibb a musorkeszites sokkal.

sixx · http://comment.blog.hu 2017.09.16. 19:44:40

@doktor faktor: jövő héten a cc-n lesz egy interjú Ibonból kiesett Gergellyel, ő mesél majd sok mindent arról, hogyan készül a kolbász.

doktor faktor 2017.09.16. 19:45:32

@sixx: Fu, szuper, koszi, varom! :)

fujimo 2017.09.16. 19:57:02

@doktor faktor: az mennyire durva... és mennyire illúzió romboló... kicsit hányinger is... be kellett volna kamerázni a "fél" szigetet, mint az édenben a hotelt... (gondolom úgy is csak x hektár az, ahova mehetnek, nem is változatosak a tájak, ahol megfordulnak)

nick papagiorgo 2017.09.16. 19:59:35

@sixx: okes, de akkor az hogy van, hogyha egyenlő a szavazat?
Én úgy emlékszem, hogy az amcsiban a merge után volt csak ilyen, és akkor a védett fazon döntött a kettő közül talán. De még a törzsi részben hogy van ez? Nem emlékszem ilyenre...

doktor faktor 2017.09.16. 19:59:39

@fujimo: Azert most ebben a szeriaban szerintem ezugyben is rengeteg elorelepes tortent, robb kamera van. De nyilvan, az erdobe inkabb csak hivasra mennek. Nem rudom, hany stab van egy csapattal, de ugy remlik, sixx cikkben volt ezekrol szamszeruen szo.

KapitányG 2017.09.16. 20:00:41

@vuvuvu2: ha elcseszettnek tartod a posztot, ne olvasd

HufnágelSteve 2017.09.16. 20:04:18

@vuvuvu2: Még világosban kapták az infót Zolitól 10-15 percük még biztos volt. Ha már egy döntetlen esélyét sem merték kockáztatni, akkor elég gáz az önbizalmuk. A másokba vetett bizalom már itt lényegtelen kérdés.
Az USA évadokból eddig egyet néztem meg, azt is csak azért, hogy tudjam mire készüljek, de szerintem nem ezen múlik. A szerkesztők vaskosan belenyúlnak itt. Nem azért, hogy több akciót mutassanak be, vagy jó taktikázást, csak azért, hogy keverjék a szart. Szándékosan VV-s érzelmi problémákkal terhelik az egészet.

fujimo 2017.09.16. 20:08:02

@doktor faktor: ohh, szóval ez régebben volt jellemző? ...mindenestere az sem tűnik túl hasznosnak, ha körülöttük egy egész stúdió lebzsel és az sem, ha néhány eltévedt operatőr rohangál csak a szigeten... valahogy mindkét verzió aggályosnak tűnik... de persze értelek...

vuvuvu2 2017.09.16. 20:33:30

@HufnágelSteve: 10-15 perc szvsz nagyon kevés arra, hogy ezt rendesen meg lehessen beszélni. kapkodtak, nekem egyértelműen ez jött le.

kisbutters 2017.09.16. 20:38:41

@vuvuvu2: Egy sátorban feküdtek világos nappal, majd szavaztak sötétbe. Bőven lett volna idejük megbeszélni, ha meg akarták volna beszélni. Lilla egyedül nyert egy párbajt, sárgák addigi egyetlen sikeres párbájukat. Féltékenyek volta, irigyek és egyszerűen megszabadultak tőle. Teljesen felesleges ezt tovább ragozni.

HufnágelSteve 2017.09.16. 20:55:01

@vuvuvu2: A 10-15 percet csak külön elvonulós megbeszélésnek gondoltam. Legalább 2 órájuk volt, sőt még Klau kétkedését laza heverészés közben és visszatáncolását is felvették, ahol a hülyeség magvait ültette el a száját húzó Bencuson, szintén még világosban. A többiek dominálása már nem került leadásra. Nem kapkodás, taktikai baki volt, de ez már a múlt.

Sir Gombóc 2017.09.16. 21:35:08

@sirwalter: Hát igen, eléggé ocsmány sixx stílusa, amúgy tök feleslegesen. Ettől nem lesz érdekesebb a mondanivalója. A másik hiba az amerikai műsor és játékstílus jellegzetességeinek hiányolása, ami bár érthető, de ezek magyar(országi) játékosok és mint ilyenek az itthoni viselkedésmintákat hozzák. Nem is várható tőlük más.

fujimo 2017.09.16. 21:43:54

@kisbutters: +1 ...az előbb még azt mondtad vuvu, h milyen jól taktikáztak... most meg már nem volt idejük megbeszélni... *facepalm*

...sehogy sem volt részükről jó az az egész... ritka fosul reagálták le, mert 4-esben gondolkodtak... zolit is elmarták és lillát is hátba rakták... ami később visszaütött... nóri esetében nem nagyon...

...tényleg nem értem, h miért akarod ezt az egész égbekiáltóan arrogáns és tenyérbemászó gerita hisztit és az egészet kimosdatni... eleve hülyék voltak, később még hülyébb lettek... és közben az egész törzs hülyén reagált a hülyeségükre... majd szépen kiesett anita... :D

tompikatompika 2017.09.16. 22:02:28

@fujimo: egyetértek.Én judasanita képébe vágtam volna röhögve hogy már megint úszni akarsz te kis butus? A gerinctelengerikének pedig mikor kérdezi hogy miért nem hivsz ki engem Lilla??Gyàva vagy? Igen úgyhogy hivj ki egy pacekot te arrogáns kis senki veled egy súlycsoportban és ne egy lánnyal keménykedj te kis homoki bolha :-)

tompikatompika 2017.09.16. 22:07:28

Egyébként meg ritka gusztustalanul beszél ez a kis senki egy lánnyal, a kis érzékenylelkü Iliászunk fülét nem zavarta?Senkiét sem? Nem védem a Lillát mert szerintem ritka béna volt,de a kis arrogáns pincsi fejét pasiként betoltam volna mélyen a homokba amiért igy beszél egy növel.....

sixx · http://comment.blog.hu 2017.09.17. 00:20:02

@Sir Gombóc: direkt. Hogy az ilyen karot nyelt alakokat felbasszam a kurva falra. Erted.

Jóska Pista 2017.09.17. 00:39:02

A drjudásékat marhára nem értettem. Van egy erős 4+1-es szövetségük vagyis három további védettségi játékig biztonságban vannak. Tamás, Zoli, végül Lilla mehet. Ha gyorsabban van újraosztás, akkor meg 3-2, vagy 4-1 (ez kizárt) arányban kerülnek új csapatba, amilyen létszámmal könnyebb csatlakozni oda, ahol ellentét van.

Amikor meg Zoli szólt nekik, Zolinak azt az utasítást adni, hogy rakjon Tamásra, és ők 3 szavazatot Zolira raknak, 2-t Tamásra, de Zoli szavazatával Tomin is 3 lett volna, de ha tényleg Zolinál a védettség, akkor Tomi sétál haza.

Yolo Marci 2017.09.17. 07:38:12

@vuvuvu2: végigolvastam a hozzászólásaidat, és nem a többiek hülyék, hanem te nem érted a helyzetet. A következő történt:
- Anita és Gergő (+mások is) mint közeli szövetségest hátba szúrták Lillát, pedig nem kellett volna
- Anita és Gergő pofátlanul hazudnak a másik törzsnek erről
- Lilla visszajött (1. RTL külső belenyúlás)
- Lilla párbajon elverte Anitát, Lilla védett lesz (2. RTL külső belenyúlás = a párbaj körülményei)
- kiderül, hogy Anita és Gergő eddig pofátlanul hazudott, mindenki elítéli őket
- Anita random csak úgy kap egy telefont, hogy megvehesse kilóra Íliászt (3. RTL külső belenyúlás)
- Anita és Gergő gusztustalan és arrogáns módon hisztiznek, hogy akkor legyen párbaj
- LOOOL
- Lilla szóban bénán védekezik, de attól még igaza van
- Anita kiesik, de mégis marad, bár baromira indokolatlan, hogy pont most induljon a Holtak szigete (4. RTL külső belenyúlás)

Szóval legyen párbaj. Már mi a f*szért lenne megint párbaj? :D Párbaj már volt, abból lett a védettség. Egy biztos kieső párbajra hív egy védettséggel rendelkezőt, micsoda bátorság kell ehhez. :D Ez max Íliász lelkiismeretének segített volna, hogy ne kelljen Anita ellen szavaznia a telefon után, mert ott nyilván csak a szavazatvásárlásra ment ki a játék, semmi másra. Persze értem én, hogy Anitának kínjában csak erre futotta, de hát nevetséges a "Nyuszi vagy McFly" érvelés egy ilyen játékban, főleg egy ilyen múlt után. Én igazából csak azt nem értem, hogy a többi Buwayás csapattag miért nem küldte el az anyjába az Anitát már az első percben ezzel az "én kemény vagyok, ezért párbajra hívlak" szöveggel. Meg persze a Gergőt is, aki ugyanolyan hazug féreg. Szerencsére Lilla nem ült fel a provokációra. Ha elfogadjuk, hogy az RTL random belenyúlkál a játékba - márpedig ezzel nem tudunk mit kezdeni - akkor Lilla megfelelően járt el.

katalin 2017.09.17. 08:37:24

Anita pontosan meglátta Iliász / ez tényleg egy név?szegény Homérosz/ gyenge pontját,egy bőgőmasina,aki sztem a kapcsolata miatt menekült a szigetre,ahogy mondta,hogy mindent másként lát. Ahogy Lilla is pontosan látja,hogy Anita+ Gergő tk. nagy nulla,csak jól dumálnak,bizonytalanná teszik a többieket. Szerintem jól taktikázott,amikor átverte őket az amulettel.

Hümérosz 2017.09.17. 10:39:32

@katalin: A következő kiadásból el is távolítom Iliászt.

lac64 2017.09.17. 12:53:40

@Jóska Pista: Az a vicc, hogy még valahol van is logika a döntésükben. Addig tiszta ügy volt, amíg az amulett Tamásnál volt, Zoli kapott volna öt szavazatot és hello. Amikor Zoli megjelent az amulettel és előadta, hogy puszira megkapta Tamástól, akkor kezdték túlgondolni, és szerintem teljesen elbizonytalanodtak, hogy nincs-e egy dupla csavar, és szavazásra esetleg mégis visszakerül Tamáshoz az amulett.
Mivel nem tudták, hogy szavazásnál ki lesz végül védett, hogy valamennyire védekezzenek, akkor meg kellett volna osztaniuk az öt szavazatot 3:2 arányban, de ha arra megy a három, akinél az amulett van, akkor szavazategyenlőség lehetett volna (hiszen a logika szerint Tamás és Zoli ugyanarra szavaz). Akkor viszont lett volna esély, hogy a négyesből esik ki valaki.

Sanda.Ipse 2017.09.17. 13:06:17

@katalin:
Nem jellemző, hogy arabok az Iliász nevet adják gyermekeiknek.

lac64 2017.09.17. 13:06:44

@Yolo Marci: "Én igazából csak azt nem értem, hogy a többi Buwayás csapattag miért nem küldte el az anyjába az Anitát már az első percben ezzel az "én kemény vagyok, ezért párbajra hívlak" szöveggel. "
Két lehetséges magyarázat:
1. Ők csak moziztak, nekik tulajdonképpen win-win szituáció volt.
2. Esetleg már nekik is tele volt a tökük Lillával, és esetleg még az "árulásuk" ellenére is jobban csípték Anitáékat. Addigra volt két vesztett játékuk, az elsőt egyértelműen Lilla miatt vesztették el (legalábbis a csapat szerint), de később talán mintha Iliásztól lett volna egy olyan mondat, hogy mindkét játékvesztéssel Lillát okolják.

Sanda.Ipse 2017.09.17. 13:15:51

@lac64:
Ott bukik a logikád, hogy éppen Iliász szavazott Anitára.
Amúgy van értelme azon filózni, hogy mi lett volna, ha?...
Nekem nem fog hiányozni Anita (sem).

lac64 2017.09.17. 13:18:43

@Yolo Marci: Az egészre nem kerül sor, ha nincs az RTL 1. belenyúlása. Ez a legfontosabb, mert lehet, hogy Anitáék tényleg ocsmány módon döntöttek, de ennek legfeljebb itthon kellett volna kiderülnie a többiek számára, így viszont tényleg célkeresztet festettek Anitára.

lac64 2017.09.17. 13:23:08

@Sanda.Ipse: Iliász Anitára szavazásával miért bukna a logikám? Iliász abban a tudatban szavazott, hogy Lilla védett.

fujimo 2017.09.17. 13:25:25

@lac64: ez a második belenyúlásuk volt, ha nem a harmadik... az első tamás volt, akivel megpróbálták titáncsászár ferenc overpowered voltát ellensúlyozni... a második nóri visszaérkezése volt... a harmadik pedig lilláé...

...de szerintem ez a koncepció hibája és marhára nem gondolták a szerkik, hogy 1 - ennyien puhapöcsűek lesznek és feladják... 2 - ennyire hatása lesz lilla visszaérkezésének (nóri sem zavart túlzottan sok vizet, lilla betoppanója volt túl erős effekt... jól használta ki a szitut az elején...)

fujimo 2017.09.17. 13:26:57

@fujimo: ...így alapból szerintem gondolták, hogy az ami a vv-nél működött, h visszahozzák a kiesett játékosokat, ha esetleg valaki feladja, az simán itt is ugyanolyan... (költségben mindenképp jobban kijönnek, mintha több talon játékost utaztatnak és szállásolnak x időn át)

,, 2017.09.17. 13:49:40

@fujimo: "mi a vv-nél működött, h visszahozzák a kiesett játékosokat" ? A VV-ben mikor hoztak vissza kiesett játékost? Tudomásom szerint a Farmban hangzott el egyedül, fenyegetésként, aztán szerencsére nem lett belőle semmi.
Az Éden Hotellel keverheted.

fujimo 2017.09.17. 13:55:12

@,,: nekem úgy rémlik, h több alkalommal is volt ilyen, ha valaki feladta pl... vagy egyéb nem várt fordulat volt... (betegség pl maci esetében... de tényleg nem tudok rá konkrét példát) :) ...az édenben tuti volt, jogos... szóval a lényeg, h egyáltalán nem ismeretlen az elképzelés... :))

Balfars 2017.09.17. 15:57:59

@fujimo: Nekem annyi rémlik, hogy ilyenkor akár félidőnél is beküldtek valami marhát a vágóhídra.

fujimo 2017.09.17. 16:02:59

@Balfars: ilyen is volt igen... esetünkben tamás testesítette ezt meg, bár szerintem őt tényleg rambó 2-nek tervezték... :))

doktor faktor 2017.09.17. 20:14:38

@fujimo: Mondjuk arra nem emlekszem, hogy anno volt-e rajtuk mikroport, de szerintem nem. Most van, szoval logni kicsit nehezebb, de nyilvan nem megoldhatatlan.

mézescsók 2017.09.17. 22:57:06

Tamás helyére nem jön vissza Bianka? Úgy lenne logikus.

Idióta döntést hoztak anno, amikor Lillát szavazták ki, de nem gerinctelen.
Ehhez a játékhoz hozzátartozik, hogy időnként hátba szúrnak valakit. Az az ötösfogat igazából négyesfogat volt, Lilla az ötödik kerék volt szerintem, aki jobb híján tartozott hozzájuk. Amikor még nyolcan voltak, két csoport alakult ki, szerintem nem tudatosan, hanem egyszerű szimpátia alapján.
Az egyikben volt a magát survivor szakértőnek feltüntető, de ránézésre is kétbalkezes Gergely (aki egyébként agyilag sem villantott semmit a játékhoz való hozzáértéséből), a kicsit gyámoltalannak látszó Zoli, aki saját bevallása szerint legalább 5 éve nem ért tornaszerhez (mondjuk erre nem is cáfolt rá), és az idegbeteg Nóri. Szóval maradt a másik négy, akikhez célszerűbb volt csatlakoznia Lillának. Ahol nem volt annyira közszeretett, mint mondja. Nézzétek vissza, amikor dalra fakadt...
Amikor a Buwaján elmondta a maga változatát és rákérdezett Adrinál, hogy mit meséltek Anitáék a történtekről, akkor azt mondta Adri, hogy ugyanezt csak azt nem, hogy erős szövetségesek voltak. Szóval nem hazudtak olyan nagyot.
Ez a játék nem feltétlenül a korrektségre épül. Akkor az sem volt korrekt, hogy Lilla Anitát hívta ki párbajra, akinél nyilván jobb erőben van (részben alkatánál fogva, részben mert pár napig pihent és kajált), ráadásul olyan műfajban, ahol a másiknak fóbiája van. Hívta volna ki Gergőt.
Anitát nekem nem tűnik szimpatikusnak, de eddig az egyetlen, aki megpróbálkozott valamilyen taktika-félével, bárhogy ütött is ki. Feri lehetne a másik, de eddig nem volt lehetősége, hogy megmutassa ezt a vénáját is.

kisbutters 2017.09.17. 23:12:20

@mézescsók: Tamás helyére jött Nóri. Az első feladó helyére még nem jött senki.
Az, hogy kijátsszák egymást amikor szükséges a játékkal jár igen, de amikor semmi szükséges hülyeség az ilyent meglépni. Egyébként szerintem Lillát úgy engedték vissza, hogy ebből balhét kell csinálnia. Zoli nem bizonyított ne viccelj. A sárgák közül ő volt az egyetlen aki rájött, hogy az első kört ki kell hagyni a forgatási játékból és úgy nyerhet. Ő megnyerte azt amit Tomi a katona nem. Az, hogy ez mennyire szándékos nem tudom, de szerintem ő sokkal rafináltabb, mint hisszük. Trutyit is megitta és az 5 kg cipelős játékban is bírta a tempót.

fujimo 2017.09.18. 09:12:05

@mézescsók: a korrektséggel nekem sincs ilyen szinten bajom, taktika részét képezheti, csak hogy visszaütött anitáékra és ezt élmény volt nézni... :)

...lillának nem beni és gergő fájt, hanem a csajos hármas, amiről azt hitte lilla, hogy valós... és nem megjátszott felé... emlékezzünk vissza, h az ibonban a pasik kb feleslegesek voltak bizonyos szinten... a 3 csaj erősebb volta többinél... és ennek fordítottak hátat a csajok saját maguktól is...

..."nem volt gerinctelen, de ténylegesen hátbaszúrták"... és ezt comeback victory-ig vitte lilla... nem tökéletesen, de nagyon szépen... (én csírájában elfojtottam volna gerita ocsmány hisztijét és vagdalkozását... nem pláne az új párbaj ötletüket... :) )

...am egyetértünk, az sem volt feltétlenül fair, hogy úszó versenyre hívta ki... de anita legalább megküzdhetett a medálért (még ha az esélytelenek nyugalmával is :D), nem úgy mint klau nórival szemben vagy akárki tamással szemben... szóval lilla megint csak jól csinálta, h ezt a területet választotta... :)

...a stratégi - taktika nagyon széles spektrumon mozoghat... a stratégia a háború irányvonalát, a taktika a csata helyzeti megoldását jelenti... ebbe valahogy nekem éppen anita nem tűnik hatékonynak... végtelenül átlátható és magára célkeresztet tevő csajszi... ezzel szemben barbi és zoli mondjuk egészen jól éli túl a szituációkat, miközben nem tűnnek nagyon erősnek... :)

(iliász és beni is alfa hím akar lenni, de az alfa hímek sem mindig túlélők, megint bejön a csoport dinamika és a "csoportos majomkeringő" (szociális indíttatású - státusz erőszak)... és ehhez alkalmazkodott feri is, aki már nem akarja látványosan elől vezetni a csapatot, inkább hátolról tolja őket... tekintve, hogy a leadert egy idő után a csapat hajlamos kivégezni...)

ga_zsi 2017.09.18. 10:03:46

Azt nem értettem, hogy a pirosak anno miért hitték el Lillának első szóra, hogy ő erős szövetséges volt, miért kezdtek el rögtön Anitáékban kételkedni.
A belépője Lillácskának ritka gusztustalan volt, főleg, hogy a kiesése előtt ő volt a kis "dalospacsirta", aki mindenkivel jóban volt, senkit nem akart megbántani.
A többiek is érezték, hogy az Anitás párbaj nem volt egészen fair, pont az jóllakottsága, kipihentsége és Anita víziszonya miatt. Amit meg utána harci táncként ellejtett......... főleg, hogy utána miatta veszítettek, mert akár akarva, akár akaratlan, De Ő volt, aki annyira feltartotta a többieket, hogy végül is vesztettek. vagy ilyen geci volt, hogy a többiektől is, nem csak Geri-Anita párostól vett el kaját, felszerelést, vagy olyan gyenguszka volt, hogy telepakolt hassal is elbukott a feladatban.

fujimo 2017.09.18. 10:21:41

@ga_zsi: gyanítom mert olyan hévvel érkezett és adta elő a nézőpontját... erre meg amúgy feljogosítottnak éreztem, tekintve hogy tényleg hátba szúrták és a csajokkal tényleg jogosan vélelmezhette hogy nagyobb szövetségesek, mint a 4es... (persze tévedett)

...azt én simán elhiszem, h senkit nem akart bántani a dalos pacsirta, hacsak nem az énekkel... :D ...így simán érthető, hogy miért váltott át tank-arankába... amelyet követően elgétételt véve a gyanusított ötletgazdán - megszerezve a védettséget - amiért kizárólag neki kellett egyedül párbajoznia, nem is tűnik érthetetlennek... :)

...a vesztés egy másik történet... ő maga is ragaszkodott ahhoz, h felvállalhassa, h pancser volt és ezt nagyon sajnálja...

...gyenguszkának nem gondolnám, előzőleg ő nyert egy erő versenyt, de bárki hibázhat... szerintem mindenki esett már el jégen, ütötte be a könyökét és rúgott bele a küszöbbe... gecinek meg nem lett volna értelme lennie, mert zsákmányszerző játék volt... vagyis teljesen feleslegesen lett volna geci... (ahogy azt iliászék is pedzegették adrival és alexával, védettségi játékot kellett volna veszíteniük, ahhoz hogy a tenyérbe mászó gerita párost felbontsák)

ga_zsi 2017.09.18. 10:41:39

@fujimo: hát ki így látja, ki meg úgy....
egy küzdősportoló tud esni, mégha csak egy elcsúszásról is van szó, nem percekig botladozik.
a belépésénél nem is a mondandójával volt a gond nekem, hanem a stílussal. a dalospacsirtából kibújt a ... nem is tudom mi.

fujimo 2017.09.18. 10:54:57

@ga_zsi: ohh, ő küzdősportoló? :o ...azt nem is tudtam... amúgy jó a példa, nálunk edzőtáborban voltak olyan feladatok, hogy szakadó esőben ferde és egyenetlen föld talajon támadj kitöréssel... iszonyú nehéz fix állást tartani...

...de ugyanilyen volt, amikor dinnyét kellett eső áztatta hegyoldalon felvinni... (vagyis nem használhattad a kezed egyensúlyozásra, a talaj pedig csúszós, csalános) ...és ott is estünk-keltünk... hiába gyakoroltuk az állásokat előtte rengeteget...

am gondolom azt a sértett önérzete táplálta (hogy nem ismerte fel, hogy simán kirakják), szerintem érthető... bízott és hátbaszúrták... aztán persze gyanús, h még a szerkik is adták alá a lovat... ha meg rájátszott, akkor pláne jól csinálta... egy ilyen "rush" jellegű meglepetésszerű támadás fokozottan sokkolja az ellenfelet... utána nem kellett volna szerintem visszahúzódnia, "csak" lecsendesednie...

...geritáék is ezt akarták amúgy alkalmazni, csak nekik nem volt hozzá alapjuk... ez a "nyuszi vagy mcfly" érvelés és hogy "nem fair a védettséged" nagyon kamu origó ahhoz képest, hogy vitathatatlanul kirakták és úgy adták elő szinte, mintha magától akart volna menni... :)

Puncylla 2017.09.18. 11:20:09

Valaki írta, hogy ma Lilla és Nóri átkerülnek a Holtak szigetére.
Mindketten, egyszerre?
Vajon ezt hogyan csinálják meg?
Hiszen pillanatnyilag mindketten teljesjogú tagjai a 11 fős összemergelt csapatnak.

fujimo 2017.09.18. 11:28:59

@Puncylla: az egyesülésre csak 9-en mehetnek... vagyis időre adnak egy feladatot és mondjuk a két utolsó "esik ki"... gondolom én... aztán persze bármi lehet... de sanszos az előzetesből, h valami ilyen lesz. :)

mézescsók 2017.09.18. 11:54:54

@kisbutters: Honnan lehet tudni, hogy Tamás helyére jött Nóri? Először Bálint adta fel, utána Krisztián, majd Tamás. Miért az utolsó játékot feladót pótolnák? Istenes azt mondta, hogy ha valaki feladja a játékot, akkor a helyére valamelyik kiszavazott jön vissza. Azt tényleg nem mondta, hogy a játék feladása sorrendjében történik meg a pótlás, de így lenne logikus.
Zolival kapcsolatban meggyőztél.

@fujimo: Én nem élveztem. Az un. négyesfogat szavazása nem tetszett, de belefér a játékba. Mint ahogy belefér az is, hogy Lilla fúriaként söpört vissza a szigetre, hatásos monológot adott elő, mint a bosszúállás istennője, befenyegette az ellene szavazókat, stb. Csak nem az én ízlésem szerint való. Legalább akkora idiótaság volt, mint anno kiszavazni. És simán ellene lehetett volna fordítani.
Barbara Ferinek csontig benyal. Amikor a pasas visszajött az orvosi kezelésről, jelentett, mint egy közkatona. Ügyesen ügyel rá, hogy ne konfrontálódjon. Zoli - nekem halvány, de ezzel nagyon messzire juthat, még akár nyerhet is. Én viszont nem szeretem a semmilyen embereket.
Iliász és Benedek alfahímségén röhögök. Kb. olyan szinten azok, mint Gergely volt, csak jobban néznek ki.

Igazából nem találok senkit, akire azt mondanám, hogy ez igen.....

fujimo 2017.09.18. 12:38:07

@mézescsók: "Az un. négyesfogat szavazása nem tetszett, de belefér a játékba." - egyetértünk
"Mint ahogy belefér az is, hogy Lilla fúriaként söpört vissza a szigetre, hatásos monológot adott elő, mint a bosszúállás istennője, befenyegette az ellene szavazókat, stb." - belefér - egyetértünk

miért volt idiótaság? ...jól megalapozottan végig vitte... engem az erre történő gerita reakciója borított ki... az volt igazi következetlenségi világbajnokság... lilla ezzel szemben jól felépítette, végig vitte... és a végén egyrészt el is engedte a saját indulatát, másrészt bevédte adrit... zseniális... :)) (ez az egy amiben nincs ekg :D)

igen, barbara jó katona... de ez is stratégia... az alkalmazkodók a túlélők... nem az etikai bajnokok, nem a műveltek, nem az alfa hímek... barbara eddig tökre jól megvan feri árnyékában... és számíthat arra, h ha ferit kirakják a végén, ő marad helyette... nekem ez nem szimpatikus, de alá kell írni, h jól csinálja... :))

...zoli ugyanez... rajta is látni, h a szeme sem áll jól, de nem annyira mint anitán... szintén nem tetszik, de ő legalább jól (jobban) csinálja a mismásolást...

...szóval ebben is egyetértünk... (barbi - zoli)

...jaja, gergő is el van tájolva... de ő talán jobban, mint isike és beni... hogy meg van mindkettő sérülve feritől... szegény egójuk nem bírja... :))

...durva de én ferencre tennám már akkor a pacsikártyát... bár ő meg kirekesztő, "nagyonhagyományőrző", hímsoviniszta... viszont igazi warrior a sok piskótaseggű között... :))

mézescsók 2017.09.18. 14:12:00

@fujimo: Szerintem Lilla visszajövetele már önmagában akkora sokk volt Anitáéknak, hogy a nagymonológ csak rontott rajta. És simán le lehetett volna mosni Lillát, csak pont a sokk miatt nem jutott eszükbe semmi épeszű dolog. Csak a vagdalkozás, az meg nem ép elmére vall.

Gergőt Iliász és Benedek kapcsán nem emlegettem, mert szóra sem érdemes. Én tornából felmentett szakértő Gergelyre utaltam. Hogy annyira alfahímek ők, mint amennyire szakértő volt Gergely, csak az előbbiek legalább elég jól néznek ki.
(És elnézést kérek Gergelytől, ha olvasná a kommenteket, mert bántani nem akarom, csak csipkelődök kicsit. Azt is azért teszem, mert többet vártam tőle.)
Ferenc nekem egyelőre fekete ló. Még nem volt választási helyzetben, megszorongatva aztán főleg nem. Az utolsó adásban volt valami szimpátiaszavazás. Klaudia tökösebb volt Nórival szemben (az más kérdés, hogy én egyáltalán nem vettem volna fel a kis faltörő kos kesztyűjét, de ettől van műsor), Feri meg mis-másolt szépen.

fujimo 2017.09.18. 14:43:50

@mézescsók: simán egyáltalán nem, legfeljebb végtelenül visszafogottan elmagyarázva, h "bocsi lilla, nem akartunk bántani, de sajnos csak így kísérelhettük meg egyben tartani a szerelmeseket"... ezen túl nem látom esélyét, h hogyan tudták volna "lemosni"... még így is erősen neccesen... ha lillát idegben tartják és ők mutatnak higgadt nyugodt és nem maipulatív hozzáállást... csak sajnos nem sikerült és pánikolós, vagdalózós és óvodás szintű hisztiparádét lejtettek... :)

...igen, őt én csatoltam hozzájuk... neki is van egy elvárása saját magával szemben és ő sincs elragadtatva a teljeítményétől... bár ezen sokat javított anita jelenléte... :))

...jepp, szakértő gergely sajnos nem tudta átültetni a valóságba a szakértelmét, hiába látta belülről is, h mi a helyzet... am én is többet vártam tőle... (annak ellenére, h a beköszönője - bemutatója nem volt túl szimpi :) )

megszorongatva kétszer volt... illetve egyszer csak szerették volna, amikor tamást bemutatták neki, h "nah ő a nagy veterán katona ellenfeled", akkor egészen lazán reagált... aztán amikor gyakorlatilag lenullázták... azzal, hogy már éppen műholdat lőtt volna fel a buwayáéknál a helikopter leszálló pályája mögül... akkor vágtál el mindentől, amit épített + a csajtól, akihez közel került és támogatta...

...átment a másik szigetre és ilyet szólt "lenulláztak, de elleszek újabb egy hétig az építgetésekkel"... körbe nézett, alapanyagot csekkolt, majd amikor játszott 2x nyert az ibon... nem véletlenül van ki teljesen iliász is... :) ...noh meg azóta van az ibonnak is tábora... rönk ülőkéi stb. :)

...klaudia tökösebb volt, de a tökös hülyék is elhullanak... (ilyen anita is) ...a szorgalom nem biztos, h szerencse, ha a hülyeséggel párosul... és amúgy itt is egyetértünk én sem vettem volna fel a hisztit senkivel... elvettem volna a kérdés élét valami tréfával... pl. (feri azért idegesít, mert nem tanított meg még azonnali tűzgyújtásra... kackac...)

...am a mismásolással nincs baj (azon túl, h nem egészen tudom, h mire gondolsz... megmondta simán a nórinak, h "legalább volt értelme", amikor az elutasította az ételt... :D), erre te is hivatkoztál több ízben... szerintem a szarul mismásolással van, amikor vagy végtelenül kicsinyes és átlátható valaki vagy olyan eszközöket ránt elő, ami végtelenül lealacsonyító... (szerintem persze... nyilván van, akinek belefér mondjuk az a gerita próbálkozás :) )

miciur 2017.09.18. 15:09:20

először írok Survivor ügyben, főleg azért, mert mérges vagyok. Mérges vagyok ilyen soha nem látott Survivor "szabályok" miatt. Mi a faszom volt ez a Lilla féle úszás-párbaj?! Ennyire hogy lejthet a pálya egy MÁR KIESETT játékosnak?! Nyilvánvaló, hogy az ezerfogú majomnak volt úszómúltja, még ha a pillangója már elég erőtlen volt a táv végén, akkor is látszott. Komolyan megsajnáltam Anitát. Ugyanis eleve vissza sem kellett volna hozni a csajt, kapott egy príma blindsideot és repülőznie kellett volna már régen. Ennek a játéknak ugyanis pont az lenne a lényege, hogy ne kelljen már magyarázkodniuk a bent maradóknak, hogy miért szopatják meg a társukat. Az a két kivételes alkalom, amikor a kiesett játékos véleményt nyilváníthat, ha bekerül a JURY-be és pofákat vág a még bent maradókra vagy a legvégén a döntést megelőző monológoknál. Ez nagyon csúnya belenyúlás, igaza van sixxnek, majdnem belebasztam a távirányítót a tv-be.
A játékosokról a véleményem:
Feri, túl erős, túl karakteres, az ilyeneket a merge után ki szokták baszni a játékból, HA van egy kis eszük a többieknek és nem ilyen vezérkövető típusú pincsikutyák, mit it a társaságból kb. 4 ember, ami már elég lehet a bentmaradáshoz.
Nóri: pfejjj, irritáló, gondolom élőben is az lehet
Lilla: már leírtam, szerencsére a mai előzetesében már nem volt benne a kis törpével
Klau: nekem egész szimpi, igaz nem túl villain, de elég jól elevickélt eddig
Benedek: mint a hullámvasút, olyan a teljesítménye, de azért a végső 4-5-be várom, kérdés kik lesznek ott vele
Szandi: az elején nem bírtam, de most már egyre szimpibb, és tényleg erős is. rá is igaz, mint Ferire, hogy ki kéne baszni idő előtt (ha benti játékos szemmel nézem), de én simán elképzelem, hogy a döntőben ő lesz az egyik játékos
Zoli: a sírból hozta vissza a játékát, ami nagyon meggyőző, egyik kedvencem lett ezért, de nyerni nem fog
Iliász: szerintem ő lesz a másik döntős. megfontoltnak tűnik, szimpatikus is
Anita: drukkolok neki, hogy gyalázza le a két másik Redemption Islandre érkező csajt, bár ha fizikai játék lesz, nem kirakós, akkor nem biztos, hogy Lillát meg tudja verni:/
Gergő: futottak még kategória, elvan az oldalkocsin, nem sokára megy, szerintem, bár Benedeknek kell mint partner
Barbara: megúszós, gyenge szar, de eljuthat a végső 5-be, az ilyeneket érdemes elvinni magaddal odáig a szavazata miatt
A játékot feladók (akikből az amerikai verzió 34 évadában szerintem összesen nem volt ennyi..gondolom ott kötbéreznek:)): nekik bizony a jó kurva anyjukat, hogy másoktól elvették a játéklehetőséget. Mégis mire számítottak?

Ingyonbingyom 2017.09.18. 15:10:59

Teljese gagyi Való világ klón lett ez a műsor. Most láttam, hogy a Gergő benne lesz valami főzős műsorban, biztos Anitával is nagy tervei vannak az RTL-nek. Tök hülyeség az egész játékmenet, a belenyúlások, a kiesett játékosok teljesen logikátlan megmentése. Azt hittem, hogy itt majd a teljesítmények döntenek (fizikai, szellemi stb.), ehelyett csak ilyen pofázós baromság lett belőle. Béna, nem is nézem tovább. Max. a Hogy volt-ot elolvasom.

miciur 2017.09.18. 15:23:20

Amúgy nem értem, hogy mit nem értenek itt a kommentelők azon, hogy MIÉRT MOST indul a Redemption Island rész.. Ezt nem Anita miatt indították el most. Ma ugye 2 ki fog esni a merge előtt, ahova 9-en mennek. az amerikai Survivorben általában 7-től 10 főig terjed a jury tagok száma, gondolom a döntőben 2 játékos lesz, nem 3, de ha 3, akkor még inkább ez volt az utolsó alkalom, hogy elinduljon a Redemption Island, ami ezek szerint 1-2 körös lesz, aztán mehet vissza az ottani túlélő a többi közé, remélhetőleg Anita:)

miciur 2017.09.18. 15:32:37

@Ingyonbingyom: én nézem, nem tehetek mást, és őszintén remélem, hogy tanul az rtl a reakciókból: a következő évadban, ha lesz, ne legyen ilyen játékos visszahozás, bár elhiszem, hogy nagy érvágás volt nekik látni, hogy 3 ilyen pussy is bekerült és hazarohan az első böjt után. Erre simán megkötbérezném a játékosokat, vagy ilyen esetekre a következő kiszavazásig váratnám őket, bírják ki bazmeg!
A másik, hogy megszüntetném ezt a sminkelést, hajápolószerek, esőkabát, szúnyogháló meg hasonló könnyítéseket, nekem ez a része a legdöbbenetesebb, mondjuk a rizs és bab is nehezen emészthető volt már, haha

Ingyonbingyom 2017.09.18. 15:40:58

@miciur: És az amerikai verzióban is visszahozták a kiesett játékosokat?

miciur 2017.09.18. 15:51:22

@Ingyonbingyom: nem emlékszem rá, talán egyszer volt, hogy többet is és azok közül egy folytathatta

miciur 2017.09.18. 16:06:20

@miciur: de inkább nem, nem rémlik. Olyan volt, hogy valaki haza akart menni és kérte, hogy szavazzák ki őt

Ingyonbingyom 2017.09.18. 16:18:59

@miciur: Csak az egész párbaj például tiszta Való világ, amitől hányingere van az embernek. A Lilla-Anita úszás sem volt korrekt, gondolom a szerkesztők is tudták, hogy nincsenek ebben egy súlycsoportban... Sok ez a heti 5 adás, kevés az esemény és ilyen hülyeségekkel kell kipótolni. Csak az az érdekes, ha feladat van, de ez meg nem tölt ki heti öt napot. Ja és mondom hiányolom a teljesítményt, mind fizikai, mind szellemi szempontból. Jó, ne Sudoku-t töltsenek ki, de valamit azért ki lehetett volna találni. Illetve a casting béna volt. Ezeknek a játékosoknak a 70%-a nem idevaló. A kötbérben pedig teljesen igazad van, akkor szálljon ki valaki, ha már tényleg nagyon beteg vagy sérült, ne akkor, ha éppen olyan kedve szottyan... :(

miciur 2017.09.18. 16:30:58

@Ingyonbingyom: milyen párbaj, meg Való Világ összehasonlítás? Itt a párbaj többnyire tűzgyújtás szokott lenni (egyszer az egyik amerikai évadban vagy 1.5 órán keresztül próbálkoztak, a többiek már röhögtek-ásítoztak) A Redemptionon meg lehet rúdon állástól kezdve puzzle-al egybekötött fizikai játék, vagy valami ügyességi. Lesz szellemi párbaj is, de azért ennyire legyengülve az nem a legkönnyebb dolog. Benedekről hallottam, hogy 14 kg-mot fogyott

Ingyonbingyom 2017.09.18. 16:37:56

@miciur: Ez, hogy kihívom/kiviszem párbajra, szerintem a VV-re hajaz. A sok pofázással és lelkizéssel együtt. Éppen csak nem cigizgetnek hozzá. Miért vinné azt, akinek védettség amulettje van? Tiszta gáz, hogy ezen rugózott Gergő és Anita...

miciur 2017.09.18. 16:58:40

@Ingyonbingyom: az mar csak a kovetkezmenye volt a meg gazabb uszo parbajnak, ami vegkepp erthetetlen volt. Az az ostoba ezerfogu meg alazta is Anitat a usain bolt tanccal. Kicsinyes proszto picsa.

Natura Qua 2017.09.18. 19:39:27

Valaki fodrászolja a fiúkat? Tök rendezett a hajuk meg a szakálluk.

Natura Qua 2017.09.18. 19:39:27

Valaki fodrászolja a fiúkat? Tök rendezett a hajuk meg a szakálluk.

Natura Qua 2017.09.18. 19:40:19

Valaki nyírja a fiúk szakállát? Tök fazonírozott mindegyik.

Natura Qua 2017.09.18. 19:41:51

@Natura Qua: A rendszer mókázik, többször átment a hozzászólás. :)

,, 2017.09.18. 19:45:10

doktor panyik doktor júdás anita:)
ezen mindig szakadok:)

Natura Qua 2017.09.18. 19:53:21

Bulika van a szigeten! :)

,, 2017.09.18. 19:56:36

továbbra is várnék egy kis man on man actiont Beni-Gergő-Íliász részéről a bulikah hevületében

fujimo 2017.09.18. 20:03:31

@miciur: nemár... tökre király volt... tényleg mikor akasztani viszik a hóhért... én nagyon röhögtem... :D

...és még mindig jobb "versenyen" nyerni, mint csak bejönni és semmit nem csinálni érte... bár... még az is érthető, hiszen egyszer már kiestek és valaki feladta közben a harcot, így visszakerültek második eséllyel... :))

enzo23 2017.09.18. 20:13:23

3x16 (hétfő)

1. A Redemption Island egyetlenegy dologra jó: azt a marha sok adásidőt legalább végre ki lehet tölteni valamivel, így hogy ott is lesz párbaj (de vajon a reward, az immunity vagy a tribal epizódba rakják bele ezt?)
2. A rész eleje valami katasztrofális volt: Iliászék ahogy leszólták Lilla húzását, ami az egyetlen igazán Survivorre emlékeztető momentum volt jó ideje (remélem azért Adri valahol belül értékeli)...aztán meg Klaudia és Nóri veszekedése, jajistenem ez a szőke de gecibuta -.-
3. Merge: aki kiszállt korábban, az most visszanézhet, hogy hogyan változik a játékosok hozzáállása az egyéni szakaszra. Mandirigma, ez amúgy milyen név már? :D Az jut róla eszembe, mikor Boston Rob valami plüssállatáról nevezte el az egyesült tözset :D
4. Játék: maga a játék érdekes volt (na jó, a szívószállal kókusztej az WTF), viszont mintha csak direkt a készítők kezére játszott volna a sors, hogy pont a balhék középpontjai maradtak utoljára, és azokból is pont a 2 visszahozott játékos távozott az RI-re.
5. Nóri immunityjáról meg is feledkeztem, de teljesen érthetetlen az elvétele, az meg még inkább, hogy ilyenkor ugye a törzsi idolt szokás visszakérni. Illetve az asszem ráér majd a következő rész immunity challenge-nél + a nyaklánc bemutatása.
6. Hopp, Bence elszólta magát, 4-es döntő lesz(!)
7. Marha nagy luxi van az új táborhelyen is, meg az RI-n is, de már meg se lepődök... persze azért így is építkezniük kell kicsit :D
8. Érdekes, hogy Feri az eredeti partraszállós 4es szövetségre is gondol.
9. Anita dramatic chipmunk-feje, amikor Lilla és Nóri besétál :DDD az "őrült nők ketrece" meg tuti hogyvoltcím holnapra :P
10. A merge feast bulit is sikerült túltolni az amcsihoz képest, ott kapnak egy kosár kaját kb, itt meg diszkógömb, #mulatási, zuhanyzó, luxizás, mindenfaszom...hát legalább egy hidden idol lett volna ott. Na jó, a zuhanyzós jelenetek azért vidámak voltak.
11. Aggasztó, hogy Feri legalább annyira tiszta játékot vár, mint eddig... ezek tudják, hogy melyik műsorban vannak??
12. A Barbara-Zoli diskurálás viszont határozottan tetszett, a nőci kifejezetten okosan játszik!! Most egyelőre ők a kedvencek kicsit (mennyit változott ez...) meg Adri is cuki :)

+1.: Hát felüdülés lesz ezek után az amerikai s35-öt látni...már csak másfél hét!

Sanda.Ipse 2017.09.18. 20:14:15

@miciur:
Az utolsó négy közé fog visszamenni, aki megmarad a holtak közül.
Remélhetőleg nem Anita.
Hogy ki, még nem tudom.

kisbutters 2017.09.18. 20:15:11

@Natura Qua: Holtak szigetén még a smink is előkerült :) Egyébként tuti, én szőke vagyok de 4 hét után már az én lábamon is látszódna a szőr a lányok többsége meg sötét hajú és semmi nem látszik rajtuk.
Ma Gergő kicsit sem volt vicces, amikor ecsetelte, milyen nagy dolog itt lenni. Banyek egy versenyt alig bírtam meg nyerni. Az, hogy Anita pincsije volt, az mentette, meg eddig a kiszavazástól, erre büszke lenni.

HufnágelSteve 2017.09.18. 20:17:15

Lement a kiesősdi, annyira nem izgultam szét magam. Némi örömködés, majd kiesetteknek Holtak szigetére távozás és ott drAnita arca. Na az jó volt. A kamerások nem véletlenül vették a reakciót, csak pár megrökönyödött madár képe hiányzott ;). A "Mandingó", "Mandinka" vagy mind dinka harcosok megkezdték sátor áttelepítésüket, majd a bulikát. A buliból túl visszafogott képek voltak.
Az előzetes érdekesebb volt: Feri ellen szövetkező Barbara és fán kapaszkodó majmócák, ja nem Holtak szigeti lányok. Várom a jó hangulat és a jóllakottság végét ;).

kisbutters 2017.09.18. 20:20:17

"4. Játék: maga a játék érdekes volt (na jó, a szívószállal kókusztej az WTF), viszont mintha csak direkt a készítők kezére játszott volna a sors, hogy pont a balhék középpontjai maradtak utoljára, és azokból is pont a 2 visszahozott játékos távozott az RI-re."

Igen nekem is ez a bajom. Minden adás teli van ilyen véletenekkel.

"7. Marha nagy luxi van az új táborhelyen is, meg az RI-n is, de már meg se lepődök... persze azért így is építkezniük kell kicsit :D"
Nekem az tetszett mikor Szandra megjegyezte és krumplipüré és rizs. Úgy örült, mintha nem rizsen vegetálnának 4 hete.

kisbutters 2017.09.18. 20:21:53

@HufnágelSteve: Mondjuk a hétfői verseny eredményét pénteken leleplezni, elégé unalmassá tette az adást.

kisbutters 2017.09.18. 20:22:59

@HufnágelSteve: Mondjuk ha Feri nem nyert védettséget, hülyék ha nem teszik ki.

Sanda.Ipse 2017.09.18. 20:33:52

@kisbutters:
Annál jobban meglepődnek majd, ha visszatér a végjátékra.
Bírnám ezt a fordulatot:)

Berborosz 2017.09.18. 20:45:43

@kisbutters: Véletlenül, véletlenül ki más, mint Lilla és Nóri.
És Nóritól még el is kellett venni az amulettet, amiben jogosan bízhatott.

Berborosz 2017.09.18. 20:47:37

@Sanda.Ipse: drAnita fog visszatérni, ne várj fordulatot.

miciur 2017.09.18. 20:58:17

@Sanda.Ipse: ezt lattam a mostani reszben, de most mar csak az a kerdes, ki es hogy fog beulni a jurybe a hoktak szigeterol? Ha nem a legutolso kieso, akkor csak leesik a jatekosoknak, hogy itt valami nem kerek

Pietrosz Abroszbatosz 2017.09.18. 21:06:12

@miciur: Ezt a játékosok már most is tudják.

HufnágelSteve 2017.09.18. 22:35:43

@miciur: Vagy legalábbis jól előadják, hogy nem tudják.
@kisbutters: Én a párokat bombáznám szét, de abba persze Feri is beletartozik Szandrával, meg Bence és Klau. Vannak bizonyos látszólagos szövetségek, azokat sem árt most figyelni. @Berborosz: Úgy tűnik, hogy őt nyomják, de a később kiesők már komolyabb ellenfelek lehetnek. Ferit, vagy Bencét erőre, vagy kitartásra menő játékban nem sok esélye lenne lenyomni.

Sanda.Ipse 2017.09.19. 07:19:16

@HufnágelSteve:
Az előzetesből az tűnt ki, hogy Feri ellen szövetkeznek. Hacsak nem nyer védettséget.

lac64 2017.09.19. 08:08:33

@Berborosz: Mikor visszajött, és Zoli rákérdezett az amulettre, Nóri elmondta, hogy az egyesülésig használhatja fel.

mézescsók 2017.09.19. 11:06:24

@fujimo: A "simán elintézhették volna" lehetőséget úgy értettem, hogy - igen, neked van igazad, végtelenül lazán, nyugodtan _ elmondani Lillácska nagymonológja után, hogy na, többek között az ilyen drámák miatt a csaj nem volt a szövetség tagja, csak elfogadtuk, mert nagy színésznő. és tény, hogy szükségünk volt rá, mert fizikailag erős. Rá fogtok jönni, hogy semmi perc alatt megmérgezi a hangulatot, napokig magatokat és egymást fogjátok rágni. Mi is ugyanazt a sztorit adtuk elő, mint Lillácska, csak a szövetséget nem ragoztuk, mert nem is tekintettük tagnak (hazugság ebbe a játékba befér!). Naná, hogy megdöbbentünk, ti is, pedig veletek nem is volt egy törzsben. A belépője magáért beszél, hogy milyen stb., stb., stb.
Ha nem is így, akkor úgy, ahogy a tegnap esti adásban Iliász olyan frappánsan összefoglalta Lillának.

A mismásolás alatt azt értettem, hogy nem vallott szint, terelt. Mint egyes politikusok a sajtótájékoztatókon. Azt mondta Nórinak körülbelül, hogy nagyon cuki vagy, igazából nincs baj veled, de néha az agyamra mész. Elmondhatta volna, hogy kibaszottul irritáló kis hp vagy, aki az élő fába is beleköt. Hogy valamiért állandóan rikácsolsz, balhézol. Hogy nem az a baj, hogy nem nőttél nagyra, hanem, hogy azt hiszed, hogy még mindig apuci kicsi lánya vagy, a kicsi tündérke vagy királylány, pedig nem. És eszemben sincs homokvárat építeni neked.
Ha nem is így, de kb. úgy, ahogy a tegnap esti adásban cizellálták a Nórát.

fujimo 2017.09.19. 11:29:39

@mézescsók: abszolút egyetértek... úgy tényleg ki lehetett volna húzni a fullánkják lillának és én is meglepve néztem volna fel geritára, hogy igen... ezt szépen és még viszonylag korrekten is kezelték... valahogy távolról sem így sikerült nekik... (bár ezen a ponton is eltűnődtem volna a többiek helyében, hogy ha akkor megjátszották geritáék a kedveskedést, akkor most is simán csak színészkednek... ergo majdnem ugyanott vagyunk) ...nah de jogos, azt csinálhatták volna... bár én ott sem támadtam volna lillára, az is visszatetsző lehet... (és nem is feltétlenül úgy van... hiszen előtte sem rongálta a közmorált...) :)

...egészen iliászig... arról szabályosan gondolkodtam, h betűről betűre ide írom, hogy mégis mit mondott... :DD ...annyira röhejes volt, h érdemes lenne írásban újra olvasni... azon túl, hogy egy értelmes mondatot nem sikerült kanyarintania, még amit mögötte ki is lehetett csomagolni, az is díjnyertes baromság volt... sokkkkkkkal értelmesnek gondoltam, de egyre nagyobbat zuhan... :))

...izé, mivel kellett volna színt vallania? ...illetve miért? ...és ehhez hogyan viszonyul az, h elmondta nórinak, h néha kirázza tőle a hideg? :D (am szerintem ez előny... eddig sokaknak az volt a baja, h feri túl rush típus... ezen sokat finomított, miután látta, h ez nem az elit kommandó :) )

miciur 2017.09.19. 12:00:52

@fujimo: pedig készülj fel, szerintem vagy Iliász, vagy Szandi nyeri a végét:)

fujimo 2017.09.19. 12:16:58

@miciur: akkor 100x is inkább szandi... iliász valami hihetetlenül gáz lett, mióta kijött feri árnyékából... nagyon jól állt neki, h "nem csinál semmit"...

...mondjuk most barbin és zolin nagyon meglepődtem... szépen túlélnek... "se nem túl erősek, se nem túl gyengék"... és meg is pendítette barbi, hogy kirakják ferit... széééép... bár nem, de mégis... de mégse... szóval érted... :)

mézescsók 2017.09.19. 12:27:28

@fujimo: Amikor a szimpátia szavazás után Nóra megkérdezte a rászavazókat, hogy mondják el, mi a bajuk vele. Akkor lehetett volna.
Hogy kellett volna? Nem, nem kellett volna. Nem kötelezte rá senki. Szerintem korrektebb lett volna, ha nyiltan elmondja, amit a szimpátiaszavazás előtt és után Nórával kapcsolatban másoknak dünnyögött.
De a játékba az is belefér, ahogy Feri oldotta meg.

fujimo 2017.09.19. 12:30:10

@mézescsók: tényleg csak érteni szeretném... szóval ne vedd kérlek tolakodónak a kérdést, már hogy mit dünnyögött másoknak? ...valahogy arra sem figyeltem fel... (úgy amúgy, ha a háta mögött kikezdi, akkor jogos, lehetett volna nyíltabb... bár itt jöhet szóba az, h tanult a szociális viszonyok érzékenységéből... és még fel is akarta használni nórit) :)

mézescsók 2017.09.19. 15:11:34

@fujimo: Nem veszem tolakodásnak, csak nem akkora jelentőségű a dolog, hogy túl sokat foglalkozzunk vele.
Feri az un. szimpátiaszavazás előtt Klaunak és valamelyik pasasnak fejtegette, hogy mennyire idegesíti Nóra. A szavazás után szintén. Annyira nem volt izgalmas, hogy visszanézzem, hogy pontosan beidézhessem. Ezekben kb. azokat mondta el, amiket fentebb idéztem.
Ez Feri megítélésén lényegében nem ront. Azért jegyeztem meg, mert a pasas nagy hangsúlyt fektet a korrektségre és arra, hogy mindig mindenkinek megmondja a véleményét, de én úgy láttam, hogy ezzel kicsit arrébb sasszézott az igazságtól, vagy pontosítsunk: attól, amit én láttam vagy felfogtam belőle.
Tényleg nem akkora fajsúlyú a dolog legfeljebb én vagyok finnyás és én orrolok rajta, az meg tudod, mennyit ér? P

bitfighter 2017.09.19. 23:27:44

Ez a Lilla meg Nóri két iszonyat hülye picsa :)

bElannaTorres 2017.09.20. 00:05:37

annyira nehezen viselem el az ennyire erősen érzelem irányította embereket mint nóri. ő a munkahelyén és a magánéletében is ilyen, szóval ne mondja, hogy nem szokása odamondani, az egész csaj csupa ego és sértődés. nulla gondolkozás.

viszont én is attól félek, hogy nyálgép illiász vagy szandi nyeri, mert ők a kis aranyosak, és az kell a naiv tévénézőnek.

Nekem anita a szimpatikus mert gondolkozik, de szerintem onnan már nagyon nehéz nyerni. Egyébként meg Klau.

Jogsitt 2017.09.23. 16:12:43

Üdv Mindenkinek!
Most nézem a részeket vissza, mert a tv-ben nem vagyok hajlandó a reklámokat lesni, inkább késleltetve nézem, darálósan...
Egy kérdés ami baromira irritál, és ha nem olvas már itt senki, akkor egy későbbi résznél is fel fogom tenni:
LILLA MIÉRT GERGŐRE SZAVAZOTT?
Ha "drjudasanita" kapja a szavazatát, akkor megmarad a védettsége és 3 szavazattal megy Anita...
SIXX, erről van véleményed? (azon kívül, hogy forgatókönyv?)

ui: Bocsánat, ha a 230 előzetes kommentben volt erről szó, akkor szóljatok de csak a átlapozva futottam végig és nem találtam róla hozzászólást...

kisbutters 2017.09.23. 17:28:15

@Jogsitt: Szerintem azért, mert abban bízott, hogy Iliász (telefon miatt) Gergőre szavaz, így pedig Anita és Gergőnek is 2-2 szavazat lesz, (sőt ha most belegondolok Adrinak is annyi volt) és akkor megkapják a hülye árbajukat amit annyira akartak volna. :)
Aztán lehet nem.
süti beállítások módosítása