Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x14 - Iliásznak keserű tablettát hoz a posta

2017. szeptember 15. 07:00 - Hoppancs

Bár Klau nem tagadja, hogy végigordította a legutóbbi zsákmányszerzést, Beni szerint mégsem a torok, hanem a szív volt a fényes győzelem kulcsa. Mélyreható elemzésük során az ibonok azt is megállapítják, hogy Lilla hosszas vonszol(ód)ása nem segített az ellenfélnek. Ahogy nem fog a lány bosszúvágya sem, amit jelenleg talán még egy háromórás Wass Albert-est sem csillapíthatna. A buwayáknál vér, sírás és fogcsikorgatás várható, a sárgák nem lennének a helyükben.

nevtelen_3.jpg

Odaát Gergő gyorsan leszögezi, hogy mielőtt bárki megszólalna, ne szólaljon meg. Olyan volt ez a verseny, mint az ellenzéki együttműködés: együtt szúrták el, mindenki egyformán hibás. Lillának erről az a véleménye, hogy "bullshitblablabla", igenis ő volt a hunyó. Ezt nem csak a kamerával osztja meg, hiszen ha nem tisztázná a többiekkel is, akkor felrobbanna a feje, és az ilyesmi sosem szép látvány. Kismonológjába végül csak beszúrja a lényeget is, miszerint már nem tud bízni Anitában, alias dr. Júdásban, ami tudat alatt súlyos taknyolási kényszert okoz nála. Utóbbit nem mondja ki, de azért jó pszichológusként mindenki vágja, hogy ez a kis cicaharc még sok fejfájást okozhat. Júdás és fegyverhordozója, Gergő sem látja másképp a szitut. Előbbinek még barátja hamis szónoklata is böki a csőrét, mert minek olyasmit pofázni, amit senki nem hisz el. Csapat, meg becsület, cöh. Anita kiábrándultan hever a porban. Mivel Lilla

az emberi hülyeséget és igazságtalanságot tokkal vonóval hozza,

el kéne csapni innen a francba, csak hát ott az a hülye amulett. De hol is? Hőseink csak tippelgetni tudnak, és lehet, hogy pár buggyant kókuszdióval később már Lilla is így lesz ezzel.


bscap0001.jpg

A súlyos pillanatokat némi móka követi, mert a búvárruhás Benedek ugyanis nagyon viccesen vonul el tengeri herkentyűt fogni. Békalábas járását imádja a kamera, nem beszélve arról a parodisztikus üldözési jelenetről, amelynek során egy helyes kis rája áldozza életét a szórakoztatásért. Sok másért nem, mivel mint táplálék, szegény igen soványka. A nagy vadászati performansz mit sem ért volna, ha nem jönne Feri, az őserő, az örök férfi, hogy egy machetével lecsapja a pici állat pici tüskéjét. Amúgy állítólag finom, főleg a szárnya.

bscap0002.jpg

bscap0004.jpg

bscap0003.jpg

Iliász és Lilla a játék múltjáról, jelenéről és jövőjéről mereng, majd levonja a következtetést, hogy amennyiben nem szabadulnak meg sürgősen Anitától és Geritől, az egyesítéskor ők fognak kiesni. Mintha csak egy láthatatlan mentális fonál kötné össze elméjüket, mindketten azt matekozták ki álmatlan éjszakáikon, hogy a párocska veszélyes, ezért kigolyózásuk érdekében sürgősen beszélni kell a lányokkal. Na, persze, csak óvatosan, nehogy további matekozás, kalkulálás, osztás, szorzás, gyökvonás és logaritmus kerekedjen belőle. Szandra és Adri is egyetért abban, hogy fájó szívvel, de el kéne veszíteni a következő két kihívást, hogy aztán Gerita eltüntetésével megbontható legyen a - minden bizonnyal - újraegyesülésre készülő négyes.

bscap0006.jpg

bscap0005.jpg

bscap0007.jpg

Klaunak a bibijénél is jobban fáj Beni fokozatos távolodása, mely témához Barbi a csípőre tett kézzel lefelé nézésen kívül nem is tud mást hozzátenni. Sajnálja Klaut, meg minden, de itt az ideje szétszedni a szerelmes (vagy taktikus) párt. A 18. nap egy izgi küldeménnyel köszönt be, amelyben egy telefont ruháznak a Lilla ellen hősiesen kiálló Anitára. Egy hívása van, amit átengedhet másnak is, ha esetleg az a hatalmas szíve erre indítaná. Támad is nagy fejfogás, grimasz és sóhajömlés, de legalább Gergő leszarja az egészet. Iliászt elragadják az érzelmek, amit Barátok közt-szereplőket megszégyenítő testbeszéddel fejez ki. A hívást akarja, Anita nagylelkűségét azonban nem, mert akkor mégiscsak nehezebb lenne utána betartani neki.

bscap0008.jpg

 Szandra közösen pityereg Adrival, Gerita pedig megvitatja a mobilban rejlő lehetőségeket. Például azt, hogy Anita egyszer majd virágelvtársosan kérhessen valamit attól, akinek a kezébe nyomja a varázseszközt. Rövid lamentálás után arról, hogy vajon a többiek nem fogják-e a taktikát taktikának hinni, megegyeznek abban, hogy ez bizony soha vissza nem térő alkalom. Adri szerint van olyan, hogy önzetlen taktika, ha az ember okosan csinálja, ésövidesen meg is tudjuk, hogyan néz ki ez a gyakorlatban. Anita Iliásznak engedi át a telefont, aki utóbbit homlokához dörgölve búgja el kedvesének, hogy mennyire átértékelte az életét. A hihetetlen élményt valami nagy dologgal szeretné viszonozni, úgyhogy le is fújja az egész Anita-ellenes, szándékosan veszítős akciót.

bscap0009.jpg

bscap0010.jpg

bscap0011.jpg

bscap0012.jpg

bscap0013.jpg

A másnapi védettségi mérkőzésen egy hajítógéppel kell eltalálni a távoli célt. Az győz, akinek ez először összejön, miután élesítette az eszközöket, és a helyükre ügyeskedte a lövedékeket. Bence szokás szerint teljesen felesleges, ordibáló narrációval kíséri az eseményeket, amikor repül a lövedék, akkor azt kiáltja, „repül a lövedék”, amikor nem talál, akkor azt, hogy „nem talált”. Nem tudom, ez mire jó a játékosok és nézők idegesítésén kívül, de nagy nehezen csak vége lesz, amikor a sok "majdnem sikerült", az "irány már jó" és "pár centi hiányzott" után az ibonok beletrafálnak. A buwaya végül csak összehozta a vereséget. Ja, és közben esett is.

bscap0019.jpg

bscap0015.jpg

bscap0016.jpg

bscap0018.jpg

Ez most egy keserű tabletta lesz lenyelni,

összegzi szorult helyzetét Iliász.

Címkék: survivor
112 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charlie100 2017.09.15. 08:06:05

A kiesett játékosok visszahozatalával el is lett cseszve ez az évad. Legalább csinálták volna úgy mint a VV-ben, hogy teljesen új játékos jön be, de ez így nagyon gáz.

Real Ism 2017.09.15. 08:38:24

Addig hozzák visszafele a már kiesett khm ,,versenyzöket", amíg a végén 30 év múlva Ferkó már talpig pelusban és demenciában gyújtogatja majd a többieket, akik már benépesitették a szigeteket...
Számomra viszont ez nagyon leült.
Eglsz műsor alatt, beszélgetnek a vízben ülve, beszélgetnek a vízben fekve, beszélgetnek a susnyásban... aztán 5 perc ,,kihívás" azt ennyi mehet a fogmosás.

Berborosz 2017.09.15. 08:40:32

@Charlie100: Nekem meg pont így tetszik.

katalin 2017.09.15. 08:50:44

ez a telefonos közjáték nagyon gyengusz volt

Jimbo75 2017.09.15. 08:54:52

Klaudia nem tudom mit rinyál, múltkor még Ő maga mondta, hogy semmi nincs köztük Benedekkel. nem bírom az ilyen szűzkurvákat....

Natura Qua 2017.09.15. 08:55:30

@Real Ism: Ugyanígy éreztem én is, mintha a vv valamelyik jacuzzis jelenetét látnánk, ármány, szenvedély.... pff

BBrigusz 2017.09.15. 09:02:04

túlságosan VV-sedik az egész, az a baj. Azért akik a castingért voltak felelősek, nem igazán értem, hogy mit gondoltak egy Adriról, vagy Barbaráról. A nettó 1 perc adásidőn kívül csak a helyet foglalják.

Berborosz 2017.09.15. 09:09:44

@BBrigusz: Én meg azt nem tudom, mit gondoltak Feriről. A múltja, tapasztalatai révén nincs egy súlycsoportban a többiekkel. Mintha egy szépségversenyen 15 bányarém melett Palvin Barbara is indulhatna.
Ha azt gondolták, hogy kell a műsorba, akkor OK. De ha megnyeretik vele, akkor nagy a baj.

Chuck Νorris 2017.09.15. 09:12:59

az igazi baj hogyha nem ismerném a VV-t, akkor is unalmas szar lenne :)

Laura Ingalls 2017.09.15. 09:27:10

Ez így nem Survivor. A lényegét ölték meg a játéknak. "Outwit, outplay, outlast." Ez a mottója a Survivornak. Ezzel, hogy visszahozzák a habzó szájú kiesetteket ki is nyírták a játék kétharmadát. Teljesen megváltoztatták a játék menetét ez ilyen belenyúlásokkal. A szövetségek, a taktika fontos elem, nincs értelme taktkázni, ha aztán a visszatérő az arcodba robbantja. Megértem, hogy nem számoltak a sok "nem bírom, feladom"-mal, de akkor ott a Redemption Island.
Előrelátó szerkesztőként/műsorkészítőként/producerként be lehetett volna hozni a Redemption Island-et, aminek a lényege, hogy a kiszavazott nem haza, hanem a Redemption Island-re megy egy darab machete-vel. A következő kiszavazott 3 nappal később csatlakozik hozzá és ők ketten megküzdenek egymással a játékban maradásért egy külön versenyben - amit a 2 törzs egy-egy tagja megfigyelhet- ahol a győztes visszatér a Redemption Island-re, a vesztes pedig végleg kiesik. Ez így megy a szezon alatt végig és az évad 2 pontján -az egyesüléskor és akkor amikor már csak 4-en vagy 5-en vannak játékban- csatlakozhat a Redemption-t túlélő ember a többiekhez. Ez plusz műsorelem lehetett volna a napi reality-vé magyarított műsornak, izgalmasabb, pörgősebb epizódokat eredményezve. Nagyobb készpénz összeget tennék rá, hogy sem Nóri, sem Lilla nem lett volna képes túlélni a Redemption-ön egy szál machete társaságában, mert csak a szarkavarás megy nekik.
Továbbra is a VV vonalon mozogva pacsira kapnak védettséget a játékosok, nem kell érte küzdeni, röhej. Ez a tegnapi telefonhívás szintén vicc, megint a semmire odadobva. Hosszan megy a dráma, hogy milyen kifizetődő lesz, ha Anita elajándékozza a hívást. Hallóóó! Iliász megköszöni szépen és kiszavazza a p...ába. Nem az ilyen gesztusokon múlik a bentmaradás és ezt ők is tudják.
Annyira sajnálom, hogy így kibelezték a Survivor-t. Biztosan túl elfogult vagyok, nem ehhez vagyok szokva. Ez kicsit olyan, mint a Tanú-ban a "narancs", kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk. (Én azért egyre nehezebben emésztem meg. :/ )

Peti1899 2017.09.15. 09:29:00

@Berborosz: Hogy nyeretik meg vele? Eddig minden védettségi játékot hozott a csapatának, ahol ott volt, nulla külső segítséggel. A másik csapatban is vannak, erős férfiak.. akik 20 évvel fiatalabbak nála. Plusz nem ő tehet róla, hogy a többieknek eddig eszébe se jutott, hogy kiszavazzák (kivéve Biankának, de neki is csak azért, mert kiabált vele). De alapvetően jogos, hogy nem tették, mert értelmesebb szétszedni ezt a nagy négyest, mint őt egyedül kirakni.. Az egyesüléskor, ha csak egy, egyéni védettségi játékot elbukik, akkor abban a pillanatban ki fogják őt szavazni..

BBrigusz 2017.09.15. 09:29:09

@Berborosz: jogos. mondjuk akkor emlékezzünk meg Tamásra, aki katona/kommandós/vandammeutódja létére már rég otthon majszolja a bundáskenyeret.

,, 2017.09.15. 09:45:50

Addig amíg a vv-SEDIK a Survivor, nem nyígok nagyon, mert legalább nem a VV. Ha visszagondolok a legutóbbi VV-ből Lórira, Evelinre, Vivienre, stb. hányok. De tényleg. Kurvára örülök h mint rialtifüggő h van egy ilyen alternatíva is, mint a Survivor.
Azzal egyetértek, h az rtl-nél az elmúlt években sajnos beindult egy ördögi kör, ami mindig az éppen előző VV-t veszi alapul, így érthetően egyre silányabb lesz a minőség is. Azért kíváncsi lennék a régebbi rialitikből kikukázott játékosoknak mint szerkiknek (vv zsóti, gina, kakkantós dorka, viki stb v ÉH apolka(!!) 2 instagram poszt között mennyi beleszólásuk van abba h mit v kiket nézünk, mert ha ténylegesen van, és nem csak csicskák a klubnál, akkor mindent értek.

doktor faktor 2017.09.15. 09:50:15

@Laura Ingalls: Az utolso pontig egyetertek. Abban viszont nem es ez a legszomorubb, Iliasz siman el fogja szurni drjudas kiebrudalasat egy szar telefonhibas miatt. Es ezt a nezok el is varjak tole, ha nem igy tenne, jajdeszemet volna (lasd zoli), pedig csak lenne esze.

csillagporszem 2017.09.15. 10:06:49

Nekem is vannak bajaim a műsorral, pedig az elején nagyon bejött. A két utolsó részt már meg se néztem, csak elolvastam a hogyvoltot. Lehet majd hétvégén megnézem őket, de felcsesznek az ilyen adjunkAnitánakmobilt-belenyúlások, meg hasonlók. Kár hogy nem bíznak benne, hogy a játékosaik maguk is jó műsort fognak csinálni, de nekem sokkal jobban tetszett amíg az rtl nem kezdett belenyúlni, azóta egy nagy katyvasz baromság az egész. Remélem fog ez még jó irányba alakulni. Már azt is kinézem belőlük, hogy Krisztiánnak felajánlottak egy szép összeget, ha hazamegy és visszahozhatják Lillát meg ezt a bosszúvonalat, de mi értelme volt? :( Mondjuk mindegy, ahogy elnézem nagy nézettséget nem hozott, nem fog hozni, nem nagyon lesznek ebben következő évadok, de kár érte, legalább ezt csinálták volna meg jól.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.15. 10:47:03

@doktor faktor:

Ez direkt így lett felépítve.
Kamera indul, ülnek a vízben és cseltszőnek, ki kéne tenni Anitát és Gergőt, oké akkor veszítsünk el két játékot !
Erre ki kap telefont bázzeg ? Anita :)
Anita annyira taktikus hogy a szemem kifolyik a szépségtől , oda adja Iliásznak a telót hogy elvárja ezek után jön egyel .
Eliász telesírja a telót, és úgy dönt még sem szabad kiejteni Anitát mert öri bari lett.
Ez még esti mesének is húzós, nem hogy survivornak, sírok :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.15. 10:48:56

Tamást szerintem visszahozzák , mert már jól lakott, és Zolika szemébe mondhatja mekkora Júdás volt a háta mögött :)))

chilii · http://chilii.blog.hu 2017.09.15. 10:53:53

Ez egyre úttörő tábor... kár érte, többet vártam a műsortól. A hét órás kezdést se nagyon értem, haza se érek addig... Ahogy nekem rémlik, a Celeb vagyok szereplői többet szenvedtek, mint ezek az operett túlélők..

,, 2017.09.15. 11:12:50

@szociál: Hát sírok:) AKAROM, hogy Tamás is jöjjön vissza bosszút állni!!! Az Avengers 3 az lófasz se lesz a mi Survivorünkhöz képest!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.15. 11:19:52

@chilii:

Nekem is úgy rémlik hogy a Celeb vagyokban mostohább körülmények között éltek, és a feladatok se voltak piskóták.

@,,:
Ezektől kitelik, kell még egy REVENGE :)
Zoli ül a tűz körül és a távolból egy óriási kiáltás : - JÚDÁÁÁÁÁS !!!!

lac64 2017.09.15. 11:29:31

@Jimbo75: Kapcsolatot nem akar, de az téged is bosszantana, ha elkóborol, ráadásul a hívásra vissza sem akar jönni az ölebed :)

katalin 2017.09.15. 11:33:16

sztem a Tamás fel sem fogta,hogy Zoli elárulta, Forest legyőzné gondolkodásban,azt nem küldik vissza tuti

Baaden 2017.09.15. 11:58:00

@Laura Ingalls: +1. Pont a kreativitás, meg a spontaneitás hiányzik belőle, vagy ezt végig sem gondolták a készítők, hogy mi lesz, ha valaki feladja? Vagy igen, és ezt hozták ki, hogy akkor majd visszajön egy régi? Ez így elég szánalmas, meg nekem úgy tűnik, hogy azért itt a játékosok annyira nem szenvednek/küszködnek, mint akár az amerikai verzióban, sokszor beállítottak nagyon a snittek stbstb. Bízni kellett volna abban a formátumban, ami működik, én a törzsek újraosztásánál értetlenkedtem a legjobban, miért nem lehetett húzni? Miért a szerkik osztották szét őket? Ja, hogy Anita+Gergő együtt maradjon, de miért? A lávstory az utolsó, amivel egy ilyen játéknak alapozni kéne, ez tényleg nem a VV (kellene hogy legyen).

csilko 2017.09.15. 12:10:06

@,,: szerintem biztos van valami beleszolasuk, mar csak ha azt nézzük, hogy Roberta valojaban VV Iza nagy barinoje, Norika pedig Apolka 'twinszi'-je....

Amin en kacarasztam, hogy Klaudia oldalára Lilla irto cuki kommenteket irogatott. Kérdem en: akkor igy most ez hány százalékban lehet sajat érzelem, hogy drjudasbaszodjmeg, hogyha a fő baratnojenek, aki a fő rakjukkilillat vezető volt, egy hónappal a forgatás utan 'gyere haza edesem' üzeneteket nyomunk..?

Peti1899 2017.09.15. 12:31:08

@csilko: Szerintem vannak olyanok, akik ténylegesen túlélni mentek oda, és a 20 misiért (pl. Feri). De vannak olyanok (a többség), akiket konkrétan az rtl küldött, hogy picit romantikázzatok, kavarjátok a szart stb.. Csináljatok egy kis való világot ide a Fülöp-szigetekre.. Az egész "balhé", addig tart, amíg ott vannak a forgatáson, ahogy vége.. megkapják a pénzüket és köszönik szépen.
Erősen kétlem, hogy Lila ténylegesen utálná, v épp kedvelné drjúdást.. Az egész egy nagy színjáték.. Ferit pl. nem véletlenül nem mutatják soha, ő nem szarkavarónak érkezett, csak konkrétan játszani.. A Gergő-Anita páros minden beszélgetése, annyira brutálisan beállítottnak tűnik, hogy hihetetlen.. Bemennek az erdő közepére, ahol hopp pont ott van egy stáb aki forgatja őket :D Nekik ennyi a szerepük a műsorban, ezért sem fognak nyerni.
Valamiért azt gondolhatták a műsor készítői, hogy a magyar közönségnek ez kell.. és nem még több olyan típusú ember, mint a Feri, mert különben nem lesz izgalmas.. USA-ban nem véletlenül van heti 1 db (?) rész.. Oda mindenki nyerni megy, így vagy úgy. Itt többen kamuból vannak ott.

Charlie100 2017.09.15. 12:51:43

@csillagporszem: Hihetetlen hogy van egy jól működő, kipróbált műsor, erre a sok nagyokos belenyúl a lényegi pontokon és kiheréli az egészet. Ez inkább ÉNB így, mert biztos ez kell a magyarnak.

katalin 2017.09.15. 13:06:04

Egy biztos,nekem nagyon kamunak tünt a Krisztián nagy fájdalma,amikor az orvos vizsgálta,akkor kisebb csipések látszottak a lábán, mondta is a doki,hogy nem vészes,ő meg kibirhatatlan fájdalmakról beszélt. Viszont a Klau nagylábujja eléggé ronda,az tényleg komoly lehet

rives 2017.09.15. 13:29:02

csak nekem lóg ki a lóláb, hogy egy előre megrendezett szappanoperát látunk dzsungel díszletben? Egymást váltják az erőltetett és a kiszámítható fordulatok...

Wassermann Pozitív 2017.09.15. 13:42:06

@katalin: Klau nagylábujját nyilván sokáig nem lehetett leszopni. Komoly bevételkiesés.

HufnágelSteve 2017.09.15. 15:02:59

@Laura Ingalls: Kicsit barnább és büdösebb :).
@csillagporszem: Adjunk Nórinak tyúkszemtapaszt, azt biztos nem adja Klaunak, csak ha ráírhatja szénnel, hogy Belsőleg :). Sőt adjunk mindenkinek bolhákat és a vízbe meg pát tengeri sünt, hogy ne csak üljenek, ha nem csipkedik magukat csípje-szúrja őket más ;).
@Wassermann Pozitív: Lehet a perverzebb lábfétises oldalon még kelendőbb a "keléses" lába :)

Province 2017.09.15. 18:22:54

@Peti1899: Ha valami fontosat akarnak mondani a játékosok, akkor oda kell hívni a stábot, hogy vegye fel (index cikk). Azt nem tudom, hogy hányszor veszik fel, mert a versenyeket nem tudják ismételni, mert azt nem az RTL csinálja, és más csapat is forgat ugyanazon a helyszínen.

Province 2017.09.15. 18:40:41

@katalin: Krisztián nem akarta feleslegesen kockáztatni az egészségét, és egy gennyes, elfertözőtt csípés, sőt csipések azért fájhatnak. Feri nem nyafka, csak rokkantnyugdíjas, de tényleg :), és egy kis homoki bolhától csonthártyagyulladást kapott. Mondjuk mikor Krisztiánt tutin vette a kamera akkor sántított, de a drónosnál már nem. :)

ewita 2017.09.15. 18:42:32

NEkem már ez a tegnapi győzött az ibon is gyanús! Végig mutatták ahogy repülnek a lövedékek honnan hová és hova ér földet, az utolsónál ami érdekes módon pont a közepébe ment , csak a birkák bárgyú fejét láthattuk :P Gondolom sietni kellett befejezni me szakad az eső bazdmeg, elázunk, meg beázik a cucc! :D

enzo23 2017.09.15. 19:00:17

"Hihetetlen hogy van egy jól működő, kipróbált műsor, erre a sok nagyokos belenyúl a lényegi pontokon és kiheréli az egészet."
this^^
asszem ezt fogom bemásolni, ha valaki majd megkérdezi, hogy mi a véleményen az évadról...
ezt a telefonosdit nem láttam, de így elég faszságnak tűnik ez is... na lássuk, mi lesz ma.

Chuck Νorris 2017.09.15. 19:07:30

Lilla fejszerkezeténél csak Norié ijesztöbb,

Chuck Νorris 2017.09.15. 19:11:26

mi ez a különpárbaj? miben fognak párbajozni? iszapbirkozás? nagyon átlátszoan megrendezett hülyeség megint

Natura Qua 2017.09.15. 19:12:57

Remélem Lilla nem dől be ennek a párbaj dumának.

enzo23 2017.09.15. 19:18:54

3x15 első harmad

Buwaya:
Lol, de átlátszó, hogy Anita próbálja kiejteni az idolt a játékból :D De az a szép, hogy még meg is ideologizálja, és fel van háborodva, hogy Lilla őt ebbe belerángatta...mivel, azzal hogy váratlanul kiszavazták? :D
Amúgy ezek szerint akkor erőszakkal nem lehet elvenni az idolt, viszont párbajra ki lehet hívni a másikat érte...hát, ez még a "kevésbé baromság" kategóriájú húzások közé tartozik a készítőktől.
Ibon:
Beni mit faszkodik? Ez egy beszélgetéskezdeményezés volt Zolitól...
Zoli a tóban elmondottak alapján jól látja a dolgokat, és én a Ferivel való haverkodásukat is örömmel látom, adnék egy szövetséget köztük :)

Peti1899 2017.09.15. 19:19:37

Mi a lófasz ez a párbaj? Párbajban szerezte meg az amulettet, nem is kis különbséggel.. Drjúdásék rájöttek, hogy őket picsáznák ki.. és elkezdik kvázi zsarolni, Lillát, hogy párbajozzon újra 1v1, hogy ki menjen haza.. De bazdmeg.. Ez nem így működik, a törzsi tanács dönt.. nem valami párbaj. Vagy ez megint valami random új szabály? Ha Lila elfogadja (és elfogja valószínűleg, bár lepjenek meg) akkor nem normális..
Iliász pedig, te jó ég.. Az előző előtti részben, még azt ecsetelte a lányoknak, hogy el kell veszíteniük a kövi két játékot, és akkor kidobják a drjúdás-Gergő kettőst, mert erősek lesznek az egyesülésnél.. Odaadták neki a telefont, és azóta teljesen meggondolta magát.. és az a Gergő is a legjobb haverja lett, akivel addig előtte kb. nem is beszélt... Jézusom..

Chuck Νorris 2017.09.15. 19:28:19

nori: valaki egye meg az adagom, elment az étvégyam.
feri: na akkor volt valami haszna.
::DD

Chuck Νorris 2017.09.15. 19:32:48

már megint itt a "beszáéjük át hogy mi legyen" áááááááááááááááá
lassan eljutottam oda hogy inkább nézem a séfek séfét élöben, ezt meg leszarom, az legalább élvezhetö müsor.

,, 2017.09.15. 19:34:15

Bárcsak, bárcsak azt mondaná h Lilla h oké akkor nem használom az amulettet, jáccuk le!
A TT-on meg jól előveszi. Ennyike.
Ehelyett hagyja magát zsarolni és megtörni...

Chuck Νorris 2017.09.15. 19:36:29

amit itt gergöke összhisztizik, rosszabb mint Iliász picsogása a telefonban

Chuck Νorris 2017.09.15. 19:39:07

vicces lenne Gergö menne. :)

Chuck Νorris 2017.09.15. 19:42:31

na végre, Erzsike lánya tökös volt :)

Natura Qua 2017.09.15. 19:45:56

Az normális, hogy a lányok mindig új fürdőruhában vannak??

Peti1899 2017.09.15. 19:47:10

Ha valaki ezt érti, az könyörgöm magyarázza már el nekem.. Eddig az összes buwayas dranitát és Gergőt akarta hazazavarni.. mert mekkora gecik voltak Lillával.. Most pedig? Egy totálisan átlátszó hisztikampány és egy "mobiladomány" után, mindenki Lillát küldené haza, ha nem lenne nála az amulett? Mi a fasz? Meg mi ez a gyávaság duma? Ahogy visszajött, egyből párbajra hívta a doktor asszonyt..
Ezek vagy maguktól ilyen hülyék, vagy tettetik.. bár lényegében egyik sem jobb.

enzo23 2017.09.15. 19:49:23

3x15 második harmad

Ibon:
Na ez a "kivel tudtok a legkevésbé együtt élni" szavazás ez mekkora idióta művi feszültséggenerlás megint... esküszöm, hogy ezek a szerkesztők legeslegesundorítóbb húzásai, hogy a győztes törzsben is gyakorlatilag egy tribalt kreálnak.
Annyira megnézném, ahogy a törzs összes tagja bojkottálta volna, és mondjuk ráírja a táblára, hogy "Istenes Bence" :DDD
Buwaya:
Jajistenem, mi megy itt... pedig annyira egyszerű lenne, a régi buwayásoknak csak simán az Anita-Gergő páros vmelyikére kéne szavaznia (mondjuk akire Lilla), és akkor tökmindegy, hogy veszélyben van-e pl Adri. Azt meg miért nem vetette fel senki, hogyha Lillából most nem kényszerítik ki az idol kijátszását, akkor következő alkalommal lejátszódhat ugyanez?
Poén lenne, ha Lilla nem találta volna meg az elásott idolt (miért nem zárták le ezt a szálat vajon?) És mi az isten ez a tribalon, most akkor 3:3 esetén van párbaj, vagy bevállalhatják maguk is?? 3:3-as döntetlen meg eleve csak úgy lehetne, ha a régi buwayás trió nem együtt szavaz...

lac64 2017.09.15. 19:50:49

@Peti1899: Lilla miatt bukták a zsákmányszerzést, valamelyikük elejtett mondatából az jött le, hogy a védettségi játékon sem remekelt, a reggeleket nem látjuk, lehet, hogy énekelt is. És akkor még nem említettem a forgatókönyvet.

Sanda.Ipse 2017.09.15. 19:52:54

Már volt egy párbaja Lillának Anitával. Miért kéne neki még egy párbajt vívnia?
Azért mert közben a megalkuvó puhapöcs Iliász telefonált egyet az enervált barátnőjével?

,, 2017.09.15. 19:55:51

Áháháhá, ez baromi okos volt!

Nem baj, majd visszajön Anita és bosszút áll.

,, 2017.09.15. 19:59:12

Szopatnak? Most? Nem hiszem el.

Chuck Νorris 2017.09.15. 19:59:30

Lilla huzása nem volt rossz, de miért szavazptt Gergöre? nem vágom az észjárást.

,, 2017.09.15. 19:59:36

@Natura Qua: Bakker és tényleg visszajön:)

Sanda.Ipse 2017.09.15. 20:01:33

Én egyébként ebben a pillanatban Iliászt szavaznám ki. Seperc alatt semmivé tette a lányokkal való megállapodását egy bárgyú telefonbeszélgetésért.

Chuck Νorris 2017.09.15. 20:02:33

@,,: nem biztos, a holtak szigetén a temetetlen hullák miatt tuti kolera meg tifuszjárvána van. na meg irma is arrafele megy éppen

,, 2017.09.15. 20:02:44

@Natura Qua: szegény szemcsigercsi, rajta kívül már mindenki visszajött, pedig ő a legnagyobb Survivor-fan:)

enzo23 2017.09.15. 20:04:07

3x15 harmadik harmad
Ááááááá, k*rvanagy!!! Pont kitaláltam, mielőtt használta volna, hogy mekkora lenne, ha Adrit védené be, mert úgyis elhintette, hogy használni fogja magára :D És megcsinálta, jár a keksz, ez zseniális volt - egyrészt mert így kivágta Anitát, másrészt meg még egy szép gesztussal lekötelezte Adrit.
(Még az lett volna vicces, hogyha 2-2-2 idollal, és Gergő meg Anita párbajozik :D)

---SPOILEREK! (rész vége +előzetes alapján):
Hát bazmeg ezek az összes létező műsorelemet ellövik egy évadban, ilyen nincs. Azt hittem, hogy Anita csak ilyen fura pre-merge első zsűritag lesz, de Redemption Island?? Ráadásul döntős visszatéréssel??? Miafasz?
És még a merge is jön, amire egyébként biztosan érdemes visszatérni, viszont most pont érdekes lett volna a Buwaya törzsi helyzete.

2017.09.15. 20:05:55

wáháháhá ez végre vmi kurvanagy vót! *ugrál, lelkes*

(hajrá, anita!)

,, 2017.09.15. 20:06:21

Az egyesülésben egy Íliász-Gergő-Beni igazi szép férfibarátságot vízionálok (khm.)

Chuck Νorris 2017.09.15. 20:06:22

Szegény Anitát, a holtak szigetén semmi nincs , csak pár csenevész bokor , a helyi Tesco mögött

,, 2017.09.15. 20:07:00

@Biriksz_Krokiksz!: jah legjobb húzás volt eddig. Remélem Lilla saját ötlete mert akkor respect.

Natura Qua 2017.09.15. 20:07:11

Remélem Feri győz! :D

Natura Qua 2017.09.15. 20:07:51

@,,: Túl a barátságon...

,, 2017.09.15. 20:08:08

@Chuck Νorris: úgy-úgy:) a sminkkészlet a holtak szigetén is befigyelt, úgy láttam:)

,, 2017.09.15. 20:09:47

@Natura Qua: mint Akhilleusz és Patroklosz

Natura Qua 2017.09.15. 20:12:47

@,,: vagy Spejbl és Hurvinyek

2017.09.15. 20:15:31

@,,: igen, pont ezt mondtam (nem itt), h irtó zavaró, mennyire összemosódik a határ, h vajon mi a belenyúlás, és mi az önálló döntés. lillát nem szerizem, de ez vmi gyönyörű volt, kecskekáposzta esete, szép húzás volt, na.
(és még anita is visszatérhet, és végre saját teljesítmény alapján, ellentétben nórival vagy lillával)

kezd beindulni, pedig már majdnem temettem a magyar verziót, és végre alapállásban rakhatjuk a szájberendezésünket, mert megkaptuk a redemption island-et)
*rajong*

HufnágelSteve 2017.09.15. 20:17:42

Azért a párbaj kihívásra Lilla helyében közöltem volna az üvöltöző Gergővel, hogy már egyszer nyertem párbajt, vagy ha te vagy a kihívó, akkor én mondom mikor és miben párbajozunk: Most és nem a szavazásnál ahol kijátszhattok újra, valamint lányoké az elsőbbség ezért én kezdek. Széles terpeszben alárúgásban lesz a verseny. Aki ellép vagy összeesik az vesztett :). Hmmm... kicsit gonosz vagyok ;).
Amúgy legalább a törzsi tanácson jól játszotta ki a védettséget, és nem volt hülye az ő szabályaik szerint párbajozni.
Az összes elemet bevetik elsőre: Holtak szigete lett a Redemption Island.
Ha adnának nekik machetét és közölnék velük, hogy csak a többiek leölésével nyerhetnek, akkor is tuti visszavarrnák a holtak fejét és motort építenének beléjük, hogy ott is visszatérhessenek :).

2017.09.15. 20:19:31

@Biriksz_Krokiksz!: szerk: allapállásba ofkórsz
(túlpörögtem, jeszoké)

,, 2017.09.15. 20:20:15

@Biriksz_Krokiksz!: akárhogy volt szép vót:) örülés van

2017.09.15. 20:24:30

@,,: nagyon bejött ez a rész.
és most már maradjon is így (bárcsak)

blue_violet 2017.09.15. 20:25:43

Aztán Illiász csak kiszavazta Anitát...
Király, hogy Szandi amúgy Lillára szavazott. Sejtette, hogy nem használja vajon a védettségét vagy csak azért szavazott rá, hogy ne rajta múljon a többiek sorsa?
Lilla amúgy baromi idegesítő karakter lett.

Natura Qua 2017.09.15. 20:26:17

Örülök, hogy Anita kiesett, vagy kiejtette magát. Remélem Lilla lesz a következő, és megy ő is a szigetre Anita után. Ott aztán felfalják egymást.

kisbutters 2017.09.15. 20:29:26

@Chuck Νorris: Szerintem azért mert arra számított, hogy a két lány Anitára teszi, Iliász meg ő Gergőre, a többiek szavazata elveszik a védettség miatt. Akkor Anitának és Gergőnek párbajoznia kell, Ami tényleg baromi jó húzás lett volna Lillától. Annyira párbajozni akarnak, akkor párbajozzanak egymással. Eddig is bírtam Lillát. de ez még szimpatikusabbá tette.

,, 2017.09.15. 20:30:29

Csakszólok h megint ellőtték a szpojlert, de nem mondom meg hogyan mert az is szpojler lenne

kisbutters 2017.09.15. 20:32:50

@,,: Na ne már. Ez így nem ér, ha belekezdtél mond el mire gondolsz.

Sanda.Ipse 2017.09.15. 20:34:04

Ez az amulettes csavar végre egy jó fordulat volt.

,, 2017.09.15. 20:35:50

@kisbutters: *****SAJÁT FELELŐSSÉGRE:***** aki szpojlert akar vesse össze azt az előzetest ami az adás végén volt és a hivatalos előzetest, ennyikeh

,, 2017.09.15. 20:36:51

@,,: mármint a kövi részét

kisbutters 2017.09.15. 20:43:44

@,,: Én vak vagyok, fogalmam sincs mire gondolsz :)

Peti1899 2017.09.15. 20:44:50

@kisbutters: rtl.hu/rtlklub/survivor/survivor-16-resz-elozetes
Nem lövöm el én se, ha érdekel nézd meg.. Picit többet mondanak, mint a mai rész végén :)

Berborosz 2017.09.15. 20:49:15

Akkor mostantól a Holtak szigetén zajló harcokat is mutatni kell, ez is jó.
Egyelőre Anita harcol egyedül...
A többiek tudják, hogy Anita nem haza megy? Nem figyeltem.

kisbutters 2017.09.15. 20:49:33

@Peti1899: Már megtaláltam. Akkor sokáig nem volt egyedül az Anita. Mondjuk egy kis felpörgetés kell is.

,, 2017.09.15. 20:54:28

@kisbutters: lehet h a holtak szigetén van a 30 kilóssá fogyott Bálint is és a teljesen elfertőződött, bolhává vált Krisztián is, zombiként

Sanda.Ipse 2017.09.15. 20:56:02

@kisbutters:
Addig sem volt egyedül, ha csak nem szelfizte a sátorépítését:)

kisbutters 2017.09.15. 21:01:10

@Berborosz: Nem, ezt Bence ki is hangsúlyozta.

kisbutters 2017.09.15. 21:01:49

@Sanda.Ipse: Persze, játékosra gondoltam.

Chuck Νorris 2017.09.15. 21:49:06

@kisbutters: de ha anitára rak, nagyobb az esély hogy kiesik, ez a gergöre rakás akkor lett volna jo, ha elöre lebeszélve más is öt irja. Ez igy sztem totál értelmetlen volt.

amugy lehet az utolso 5 perce jo volt az adásnak vagyis kb 10 mp amig Lillal átadja Adrinak, de az elötte lévö 59 perc csapnivalo. na jo Feri beszolása is vitte a pálmát, de én nem ájulok el az összképtöl.

Nem Penny hajója 2017.09.15. 22:16:23

Azért szerintem nem véletlen, hogy Doktoranita kiesésére időzítették a Holtak szigetének az indulását. Túl sokat építették az ő karakterét ahhoz, hogy most csak úgy menjen a kukába. Lehet, hogy ha mondjuk Lilla esik ki, akkor még nem lett volna ez a menekülőút.

Nem Penny hajója 2017.09.15. 22:31:24

Szpojler***
Közben leesett, hogy miért érdemes megnézni a kétféle előzetest. :)
A 11-ből 9-en jutnak tovább. Tehát ketten mennek Doktoranita mellé lakótársnak. A mai rész előzetesének végén van egy nagy zabálásos jelenet (gondolom ők a túlélők). Akik biztos látszódnak ezen (kikockáztam):
Klaudia, Zoli, Gergő, Isiász, Benedek, Szandra, Feri, Barbara és a szerelmem, Adri.
Ergo: Nóri és Lilla megy a tajgetosz szigetre.
Ők így hárman meg is fogják ölni egymást. :)

2017.09.15. 22:35:20

@Nem Penny hajója: simán lehetett így egy direkt időzítés, de még mindig inkább ez, mint az, ahogy visszahozták nórit, lillát, vagy vadiúj játékosként a wannabe vikinget. és továbbra is a szereplők játékára vagyok kiváncsi a magyar verzióban _is_, semmint egy agyonszerkesztett, ordítóan belenyúlkált verzióra.

(hajrá anita)

woofesz 2017.09.15. 23:22:17

Azt bírtam volna, ha Anita Lillára tesz mert belátja h az irritáló védett Lilla miatt ugy is neki kell mennie, de jófejségből nem akar buwayasokat veszélybe sodorni, (igaz esély nem volt h Adri kiesik). És így véletlen pont Lillával párbajozhatott volna. Ha meg még Gergő is Lillára tesz h Anita után ne legyen rossz pontja a buwayasoknál amiatt h Adrira tett, akkor ki is esik az Erzsi lánya :)

skylaner88 2017.09.15. 23:49:43

Nem ugy volt h akkor lesz a merge ha 10en lesznek?
Ezt is megvaltoztattak mert nem vart modon drAnita repult? Gumiszabalyok.....
Es a holtak szigete is h h nem most indul. Nagyon atlatszo h mennyire nyomatjak a csajt.

fujimo 2017.09.15. 23:55:06

...úristen ez most mégis milyen trágya rész volt már?! ...komolyan kellemetlen volt nézni!!

...anita + gergő nem tudom hogy merre voltak eltájolva, de valami egészen elképesztő mértékben gusztustalan, h mit műveltek... + még a három ősbuwayástól sem értem, h miért noszogatták a lillát, hogy menjen párbajozni, amikor már eleve párbajon nyerte a védettséget... és kb esélye nem volt, h az ősbuwayásokból megy valaki... (akik amúgy előzőleg éppen hogy gerita felét akarták kirakni)

...komolyan, mintha tényleg valaki megmondta volna nekik, h mit mondjanak... minden előzmény nélkül változtak a hangulatok és a legkisebb következetesség nélkül kezdtek faszságokon rugózni...

...és ennek a csúcsa volt gerita most már 2 napos felháborodása és műhisztije és csapattal takarózása... broááf...

...lilla viszont nagyon szépen játszott, bár neki is "álnok tervet" adtak a szájába... végtelen mesterkélt érzésem volt végig... :/

fujimo 2017.09.15. 23:57:31

...és végig ez a nyervogós nyekergés, meg körbeülünk és kinek jobban a kurvaannya... hátezmiafaszom... már elnézést... :o

fujimo 2017.09.15. 23:59:35

@Peti1899: egészen döbbenetes... én sem tértem magamhoz... mintha hirtelen mindenki egy párhuzamos univerzumba löttyent volna át és azt sem tudná, h hányadikán van elseje... hihetetlen... ennyire nem fordulhat ki mindenki magából... :o

fujimo 2017.09.16. 00:02:52

@Sanda.Ipse: és még fel van háborodva, h sehol nincs a ferihez képest... az legalább derekasan bevállalta, amikor a farka után szavazott...

...beninek is ez a baja, zoli nagyon jól látja... kemény alfának gondolta magát, de ferkó mellett csak kis közkatona... szegényke hanyagolva érzi magát és most elkezdi a majomkeringőt... :))

2017.09.16. 00:59:09

@fujimo: nem, ez a játék pont nem arról szól, h szépen játszunk és majd az ölünkbe hullik a mennyei manna. ahogy képesek voltak azt meglépni, h kiszavazott versenyző(ke)t visszahozzanak, védettséggel (wtf?!?!) valamint rendezzenek egy kváziversenyt az idolért (de komolyan, anita aki mindenki számára köztudottan szar úszásban, sztem nagyikám letempózta volna, képes volt mellúszást választani versenyben -omfg- , ki kajálja ezt be??!!) továbbá egy korábban szimpis szereplőből egy bosszúálló fröcsögő ribit próbáltak faragni, ugyan már! anita nagyon jó szörvi játékosalap, viszont lilla is kurvanagy volt a tanácson, meglepett, meglepődni azt viszont meg nagyon szeretek!

(hajrá anita)

2017.09.16. 01:02:18

lényeg, sztem ez a pénteki végre marhajó rész volt, imádtam. nyomokban szörvájvört tartalmazott.

fujimo 2017.09.16. 01:58:46

@Biriksz_Krokiksz!: ööö, ilyet sztem senki nem gondolt... én azon voltam kiakadva, h ez egy eladható szint, amit gerita képviselt és nem küldte el őket reflexből senki a halál redves faszára, amikor olyan szánalmasan átlátszóan, h azt hallgatni is fájt... :oO ...végtelenül ostobán próbáltak tematikázni, ráadásul zsarolós - érzelmi kicsavart bullshittel, amikor nekik volt vaj a fülük mögött...

...hátbaszúrták lillát? ...igen. benne van a játékban? benne... de ettől még jogosan nem kéne bennük megbízni? jogosan... és ezzel szemben ocsmány, hogy még ők magyarázták meg, h a lillának a krvaanyját, mert ez nem tetszett neki... hááááát ööööcséééém... :DDD

...és ezen a ponton teljesen más kérdés, h valakit visszahoznak-e a szerkik és hogyan... ha pedig nóri és tamás is kapott védettséget... és lilla még párbajozott is érte... akkor ezt elvitatni szerintem bullshit... amellett, h nyilván nem véletlenül választotta lilla az úszást... hogy is mondtad? ...nem arról szól, h szépen játszunk... lilla pedig kiváló terepet választott anita látványos megszopatására... (csak mert lilla választotta ezt a párbaj formát) ;))

...öö, mikor volt dranita szimpatikus?! :D ...max gergő... anitáról már az elején lehetett látni, h még az oldalamat sem mutatnám neki, nem hogy a hátamat... de gergő is szépen kimutatta a foga fehérjét... sportember... ugyan... :D

...am igen, az utolsó 1 perc kárpótolt... majdnem az előtte lévő összes szenvedésért és vernyákolásért... remélem a holtak szigetéről is kiesik még egyszer nórival együtt... :D

2017.09.16. 02:46:00

@fujimo: ok. vmiért azt hittem, h ismered ezt a játékot, sztem összekevertelek vkivel. nehary.

doktor faktor 2017.09.16. 06:31:26

A resz vegi csavar tokjo lett volna, ha egyreszt nem lett volna szar a tobbi 95%, nem ugy jutunk ide, ahogy es foleg ne lenne bennem az, hogy ha itt mindnre forgatokonyv van, akkor erre is. Nekem rettenetes csalodas ez a moslek, amit osszehoztak ebbol a keszen kapott, szuper formatumbol, nagyon sajnalom. ☹ szoval elkaszaltam es csak olvasni fogok.

sixx · http://comment.blog.hu 2017.09.16. 07:55:02

@doktor faktor: akkor pont van egy új poszt neked.

fujimo 2017.09.16. 09:18:43

@Biriksz_Krokiksz!: öö, egész pontosan mi számít "ismerésnek"? :) ...és ez hogyan is kapcsolódik a fentiekhez egész pontosan, részletekbe menően? :)) :$$
süti beállítások módosítása